Αποκτήστε το δικό σας Facebook όνομα χρήστη

Προσαρμογή της διεύθυνσής σας στο Facebook ώστε οι φίλοι σας να σας βρουν

Το Facebook ενθαρρύνει τους χρήστες να προσαρμόσουν τις διευθύνσεις των προφίλ τους στο Facebook με ονόματα χρηστών στο Facebook. Τα ονόματα χρηστών του Facebook κάνουν πολύ πιο εύκολο κάποιος να σας βρει στο Facebook. Αντί να είναι απλά ένας άλλος αριθμός, το όνομα χρήστη σας στο Facebook δημιουργεί ένα μοναδικό και αναγνωρίσιμο αναγνωριστικό για εσάς, ώστε οι φίλοι σας να μπορούν εύκολα να πληκτρολογούν στις γραμμές διευθύνσεων των φυλλομετρητών τους.

Το Facebook πάντα θέλησε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους ονόματα στους λογαριασμούς τους, έτσι ώστε οι φίλοι τους να μπορούν να τα βρουν και να συνδεθούν μαζί τους πιο εύκολα. Ήταν ότι στη διεύθυνση του προφίλ σας, υπήρχε μόνο ένας μεγάλος αριθμός που οι φίλοι σας έπρεπε να πληκτρολογήσουν για να φτάσουν στο προφίλ σας. Οι χρήστες του Facebook συνειδητοποίησαν γρήγορα ότι ένας λογαριασμός με όνομα χρήστη ήταν ευκολότερο να θυμηθεί και να εντοπίσει.

Πώς να προσαρμόσετε το όνομα χρήστη σας στο Facebook

Εάν το όνομα χρήστη σας στο Facebook είναι τρέχουσα μια σειρά αριθμών και ειδικών χαρακτήρων που κανείς δεν θα μπορούσε να αναγνωρίσει, προσαρμόστε το, αλλάζοντας το όνομα χρήστη του λογαριασμού σας σε κάτι αναγνωρίσιμο, όπως το όνομά σας. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε το λογαριασμό σας στο Facebook.
  2. Κάντε κλικ στο βέλος στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε σελίδας στο Facebook και επιλέξτε Ρυθμίσεις στο αναπτυσσόμενο μενού.
  3. Κάντε κλικ στο Όνομα χρήστη .
  4. Εισάγετε νέο όνομα χρήστη και τον τρέχοντα κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook.
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών .

Οδηγίες για νέα ονόματα χρηστών

Τα ονόματα χρηστών πρέπει να ακολουθούν ορισμένες οδηγίες. Μεταξύ αυτών είναι:

Αν έχετε σχετικά κοινό όνομα, το προτιμώμενο όνομα χρήστη ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο, επειδή κάποιος άλλος τη χρησιμοποιεί. Σε αυτήν την περίπτωση, τροποποιήστε την, συνήθως προσθέτοντας έναν μικρό αριθμό ακολουθώντας το όνομά σας, όπως το YourName09 .

Αν δεν έχετε ήδη λογαριασμό στο Facebook, χρησιμοποιήστε την οθόνη εγγραφής και πληκτρολογήστε τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος και της επωνυμίας σας. Το Facebook θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη διεύθυνση URL για εσάς.

Παραδείγματα ονομάτων χρηστών στο Facebook

Γιατί να χρησιμοποιήσετε ένα όνομα χρήστη στο Facebook;

Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη για την επιχείρησή σας στο Facebook ή για το ενδιαφέρον σας .