Ανάγκη για τη λίστα με τα ηχεία Soundtrack Carbon Speed

Η ηχητική λωρίδα διαθέτει ένα στερεό μείγμα hip-hop, ροκ και ηλεκτρονικής μουσικής για να πάρει το αίμα σας αντλώντας κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε την 1η Νοεμβρίου 2006 στο OG Xbox, το Xbox 360, το PC, το PS2 και το PS3.

Είχαμε καλά πράγματα να πούμε για το Need for Speed ​​Carbon σε πλήρη αναθεώρηση . Συνέχισε το παράνομο θέμα του αγωνιστικού δρόμου της σειράς NFS Underground , αλλά πρόσθεσε επίσης high-stakes, high-risk drifting μέσω ορεινών δρόμων παρόμοια με την κορύφωση του "Fast and Furious: Tokyo Drift". Περιέχει επίσης εξαιρετικές επιλογές προσαρμογής. Με σταθερό gameplay, υπέροχα γραφικά και τόνοι χαρακτηριστικών, ήταν μια καλή συνέχεια στα μαζικά επιτυχημένα παιχνίδια Underground. Δεν απογειώθηκε στο λιανικό εμπόριο, ωστόσο, καθώς απλώς χάθηκε στην πλήρη αξιοποίηση της τρέλας που έπεφτε εκείνη την εποχή. Σίγουρα, θυμόμαστε σήμερα το "Tokyo Drift", αλλά το 2006 ήταν ήδη παλιά νέα για τα mainstream κοινό.

Πλήρης Λίστα Αναγκών για ταχύτητα Carbon Track

Άλλες ανάγκες για παιχνίδια ταχύτητας

Εάν σας άρεσε η Need for Speed ​​Carbon, υπάρχουν πολλά πιο πρόσφατα παιχνίδια Need for Speed ​​που θα μπορούσατε να ελέγξετε έξω, όπως οι NFS Rivals και το NFS Most Wanted , αν και κανένας από αυτούς δεν κατέλαβε πραγματικά την αγωνιστική του δρόμου και την προσαρμοσμένη σκηνή αυτοκινήτων εισαγωγής αρκετά καλά. Με πολλούς τρόπους, η σειρά Forza Horizon έχει αναλάβει το μανδύα για τους τρελούς αγωνιστικούς δρόμους και την προσαρμογή τους από το Need for Speed ​​με δύο υπέροχα παιχνίδια και ένα στερεό "The Fast and the Furious" με άδεια χρήσης. Η νέα ανάγκη για ταχύτητα που θα έρθει το 2015 θα είναι ελπίζουμε να είναι μια επιστροφή στη φόρμα, καθώς θα διαθέτει για άλλη μια φορά νυχτερινά αγωνιστικά δρόμου και εκτεταμένη προσαρμογή.