Ο Πρεσβύτερος κύλινδρος IV: Συμβουλές λήψης και συμβουλές - Σετ 3

Συμβουλές, Κόλπα, δυσκολίες και στρατηγικές για Oblivion σε PC και Xbox 360

Oblivion Συμβουλές και συμβουλές

Οι παρακάτω συμβουλές και συμβουλές έχουν υποβληθεί από διάφορους παίκτες Oblivion από όλο τον κόσμο. Πολλοί από αυτούς είναι αρκετά χρήσιμοι και μπορούν να σας βοηθήσουν στην έκδοση του PC ή του Xbox 360 του παιχνιδιού.

Αυτό είναι το τρίτο σετ συμβουλών Oblivion, δείτε το πρώτο σετ και το δεύτερο σετ, αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Δημιουργία χαρακτήρα λήψης

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του παιχνιδιού παραβλέπεται από πολλούς παίκτες. Η επιλογή του χαρακτήρα σας - η φυλή, η τάξη και το σύμβολο - θα σας επηρεάσουν για το υπόλοιπο παιχνίδι και είναι πιθανώς η πιο σημαντική απόφαση που θα κάνετε. Μην δελεάζεστε να κάνετε βιαστικές και απρόσκοπτες αποφάσεις από την επιθυμία σας να παίξετε γρήγορα. Πριν να επιλέξετε τον χαρακτήρα σας για να κάνετε κάποια έρευνα και να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε στο παιχνίδι.

Εάν δεν είστε βέβαιοι να περιηγηθείτε στα πολλά φόρουμ και τις ιστοσελίδες ανεμιστήρων για πληροφορίες σχετικά με τα διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Μόλις επιλέξετε το επιλεγμένο στυλ παιχνιδιού, μπορείτε να αποφασίσετε πώς θέλετε να κάνετε τον χαρακτήρα σας. Τα εργαλεία δημιουργίας ηλεκτρονικών χαρακτήρων που υπάρχουν στον ιστό είναι εξαιρετικά χρήσιμα για να διαπιστωθεί εάν οι ιδέες σας θα λειτουργήσουν καλά. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι καλή πρακτική να επιλέξετε μια τάξη premade. Συχνά έχουν επικαλυπτόμενες δεξιότητες όπως η λεπίδα και οι αμβλύτες που χάνουν ένα μεγάλο σημείο δεξιοτήτων.

Επίσης, μερικές δεξιότητες μπορούν εύκολα να γίνουν άχρηστες είτε αργότερα είτε με ορισμένα αντικείμενα. Η ασφάλεια, για παράδειγμα, είναι άχρηστη εάν αποκτήσετε το Skeleton Key, το οποίο μπορεί να αποκτηθεί νωρίτερα στο επίπεδο 2. Ομοίως, μερικοί αγώνες έχουν πλεονεκτήματα επιδεξιότητας. Για παράδειγμα, μερικοί αγώνες όπως το Redguard έχουν μπόνους τόσο σε λεπίδες όσο και σε αμβλύ, δηλαδή στην περίπτωση των Reguards, χάσιμο πριμ +10 δεξιοτήτων. Ομοίως, ορισμένα σημεία είναι είτε πιο αδύναμα και λιγότερο χρήσιμα από άλλα. Ο πύργος, για παράδειγμα, επιτρέπει στον παίκτη να ανοίξει μια μέση κλειδαριά την ημέρα και να αντικατοπτρίζει ζημιά 5% για 2 λεπτά.

Ενώ θα μπορούσε να έχει χρήσεις, είναι πολύ λιγότερο χρήσιμο από άλλα σήματα magicka ή stat boosting. Εντούτοις, τα σήματα αύξησης του stat μπορούν να γίνουν λιγότερο χρήσιμα αργά στο παιχνίδι - εάν παιχτεί σωστά, ένα χαρακτηριστικό μπορεί να αυξηθεί κατά +5 ανά επίπεδο. Για να γίνει αυτό, πρέπει να ανεβάσετε τις ικανότητες που διέπονται από το χαρακτηριστικό 10 φορές. Για κάθε 2 επίπεδα δεξιοτήτων κάτω από το χαρακτηριστικό, κερδίζετε +1 στο μπόνους κατά την ισοπέδωση. Αυτό επίσης εξαρτάται από μια στρατηγική για την επιλογή δεξιοτήτων, καθώς ένας παίκτης μπορεί να θέλει να αφήσει τουλάχιστον μία δεξιότητα σε κάθε δευτερεύον χαρακτηριστικό, για να επιτρέψει αυτή την ισοπέδωση. (Μόλις αυξήσετε τις μεγάλες δεξιότητες 10 φορές δεν μπορείτε πλέον να συνεχίσετε να προσθέτετε τα μπόνους χαρακτηριστικών.)

Ενώ το Oblivion είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και η ανάγκη να παίξει μπορεί να είναι συντριπτική δεν σκέφτεται μέσω ενός χαρακτήρα μπορεί να οδηγήσει σε πολύ κόπο αργότερα στο παιχνίδι καθώς θα ανακαλύψετε ότι ορισμένες επιλογές δεν ήταν καλές. Θα είναι αυτός ο χαρακτήρας για μεγάλο χρονικό διάστημα, βάλτε το χρόνο νωρίς για να βεβαιωθείτε ότι ο χρόνος αργότερα είναι ευχάριστος.
Υποβάλλεται από: Dan Pasowicz

Τα σπήλαια Blackrock

Με λίγα λόγια, το μπουντρούμι κάνει μια καλή δουλειά που φαίνεται να είναι φανταχτερό παντελόνι και στη συνέχεια να είναι πολύ, πώς λέτε, sub-par στον πυρήνα του.

Αυτό το μπουντρούμι τελειοποιεί τη διπλή μπλόφα, που είναι περιττό να πούμε.

Κρυμμένο πίσω από έναν καταρράκτη σε μια ήρεμη λίμνη στα δυτικά τμήματα του Cyrodiil, κοντά στο Chorrol. Ο χώρος εισόδου είναι μια στιγμή Kodak και από μόνη της. Μέσα, θα βρείτε μια χούφτα ληστών και μια άσχημη παγίδα που περιμένουν να γεμίσει το πρόσωπό σας με ένα λογότυπο τόσο μεγάλο όσο εσείς (Μεγαλύτερο αν σας Bosmer, heh.)

Αφού σκοτώσετε τους ληστές στο δεύτερο επίπεδο, θα αναρωτηθείτε πιθανότατα αν σας λείπει κάτι. Είσαι.

Ψάξτε για ένα διακόπτη στη νότια περιοχή του δεύτερου επιπέδου (είναι ένας περιστρεφόμενος διακόπτης.) Ενεργοποιήστε το και θα λάμψει, θα κάνει μια περίεργη κουδούνι, και θα εξαφανιστούν. Μια είσοδος έχει μπλοκαριστεί από μια πιο τολμηρή, η άλλη πόρτα που οδηγεί πίσω στο πρώτο επίπεδο έχει μια έκπληξη στην αναμονή από την άλλη πλευρά. Πυραμίδες! Ναι!

Σκοτώστε τους Πειρατές Blackrock και πάρτε τα πράγματα τους. Στη συνέχεια, κοιτάξτε γύρω από έναν άλλο μαγικό διακόπτη όπου εμφανίστηκαν. Ενεργοποιήστε το και επιστρέψτε στο δεύτερο επίπεδο.

Όχι οι Πειρατές, αλλά κοιτάξτε σχεδόν αμέσως μπροστά σας και θα βρείτε μια πόρτα παγιδευτών που οδηγεί στο κύριο γεγονός του μπουντρουμιού.

Ακολουθήστε τη σήραγγα μέχρι να φτάσετε στην πέτρινη πόρτα. Ενεργοποιήστε το διακόπτη στα δεξιά και θα βρεθείτε μπροστά στα γήινα υπολείμματα ενός Πειρατικού Πλοίου, καθώς και περισσότερους Πειρατές. Σκοτώστε τους, και ο τόπος είναι δικός σας για να λεηλατήσουν. Θα βρείτε Σέπτιμς, Όπλα και μερικά φίλτρα.
Υποβλήθηκε από: Kyle B.

Trouble Getting Through Πόρτες - Δεν υπάρχει πρόβλημα!

Αν αντιμετωπίσετε το πρόβλημα της πόρτας σιδήρου, όπου δεν μπορείτε να περπατήσετε μέσα από τις πόρτες στα ερείπια του Alyeid επειδή "αυτή η πόρτα ανοίγει από απόσταση" και τα pushblocks / πιέτες / μοχλούς δεν λειτουργούν ή δεν μπορείτε να τα βρείτε επειδή δεν είναι εκεί ... πηγαίνετε στην κονσόλα και πληκτρολογήστε TCL, η οποία επιτρέπει τη λειτουργία No-Collision aka NOCLIP mode, έτσι πετάξτε μέσα από τις πόρτες. (βλέπε κώδικες PC Oblivion για αναφορά)

Πληκτρολογήστε ξανά στην κονσόλα για να την απενεργοποιήσετε. Εάν χρειάζεστε ένα NPC για να σας ακολουθήσουν, δεν μπορούν να ταξιδέψουν μέσα από τοίχους, ωστόσο, εάν έχετε τον κωδικό τους NPC (που μπορείτε να βρείτε εδώ στο μεγαλύτερο χώρο λησμονισμού όλων των εποχών =), τότε θα είστε εντάξει. Απλά περπατήστε μέσα από την πόρτα και δημιουργήστε το NPC από την άλλη πλευρά μαζί σας και όλα θα είναι καλά.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Κρυφό αναζήτηση για θησαυρό

Υπάρχει μια μικρή αναζήτηση πλευρά που δεν εμφανίζεται στο αρχείο καταγραφής quest σας, αλλά οδηγεί σε ένα πολύ φοβερό δαχτυλίδι. Από τον πύργο που περιέχει την είσοδο του φρούριου Παλαιού Παλαιού Πύργου, κατεβαίνετε το μονοπάτι προς την παγωμένη λίμνη. Αντί να ακολουθήσετε τη διαδρομή καθώς συνεχίζει προς τα νότια, στρίψτε προς βορρά. Ανεβείτε πάνω από τα βράχια και περπατήστε γύρω από τα συντρίμμια του φρουρίου. πάνω στα βράχια, δίπλα σε ένα μεγάλο μανιτάρι, θα βρείτε ένα βαρέλι που περιέχει ένα τσαλακωμένο σημείωμα και ένα σκουριασμένο κλειδί. Βλέπετε τον δεύτερο πύργο δυτικά από αυτόν που μόλις επισκεφτήκαμε, κάπως υψηλότερος στην πλαγιά του βουνού; Ανεβείτε και εισάγετε. Τώρα, δείτε τον θάμνο κάτω και μπροστά από σας; Το στήθος είναι κάτω από αυτό. Περιέχει και ένα παλιό κλειδί.

Το επόμενο δοχείο είναι κοντά στη διαδρομή. Από τα αγάλματα, ακολουθήστε το μονοπάτι μέχρι τον λόφο προς τα νοτιοανατολικά. Όπου το μονοπάτι στρίβει προς τα νότια, θα δείτε, στα αριστερά σας, μια καμπύλη τομή από πέτρινο τοίχο και μερικά μεγάλα γκρίζα βράχια. Το στήθος που περιέχει ένα ξεχασμένο κλειδί είναι πίσω από τα βράχια.

Το τελευταίο είναι δύσκολο. Το ύψος του στα βουνά στο νότιο άκρο του ποταμού, και όχι κοντά στο μονοπάτι. Επιστρέψτε στην πόρτα στο Trail Serpents και κατευθυνθείτε νοτιοδυτικά. Αρχικά, θα βρείτε την κλίση πολύ απότομη για να ανεβείτε, αλλά ακόμα πιο δυτικά θα γίνει πιο σταδιακή και θα είστε σε θέση να φτάσετε νότια σε μια μεγάλη γκρίζα εκτροπή. το στήθος είναι κατά το ήμισυ θαμμένο στο έδαφος μπροστά από την εκτροπή. Στο εσωτερικό θα βρείτε το Circlet of Omnipotence, ένα κακό δαχτυλίδι.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Έχουν οι αυτοκρατορικοί φρουροί Jack the Pirates

Εάν απλά δεν σας αρέσει η στάση του πειρατή απέναντί ​​σας στην Αυτοκρατορική Πόλη, μιλήστε σε όλους τους, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου φίλου, ενώ η πολιορκία στην προκυμαία είναι ενεργή και οι Αυτοκρατορικοί Φρουροί είναι παντού, ειδικά κοντά στο πειρατικό πλοίο. Από εκεί, τρέξτε στο πλοίο και οι πειρατές θα βγάλουν τα σπαθιά τους και θα προσπαθήσουν να σας επιτεθούν, αλλά εδώ είναι η Elite Imperial Guard στη διάσωση.

Σκοτώνουν κάθε πειρατή εκεί χωρίς να χάσουν, δίνοντάς σας την ελευθερία να επιτεθείτε στο πλοίο τους για όλη τους αξία χωρίς να ανησυχείτε για τους πειρατές που σας επιτίθενται. Αυτό, ωστόσο, θα καταστήσει αδύνατο να λάβουμε μια προσπάθεια να σώσουμε το φουσκωμένο πλωτήρα από την πειρατική επίθεση επειδή οι πειρατές θα είναι στην πραγματικότητα νεκροί. Η αναζήτηση δεν είναι ό, τι τόσο μεγάλη, ούτως ή άλλως, θα ήθελα πολύ να δούμε ότι οι πειρατές παίρνουν βυθισμένοι από τους Αυτοκρατορικούς Φρουρούς κάθε μέρα.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Αποκτήστε στρατολόγηση στη σκοτεινή αδελφότητα χωρίς χρέωση φόρου

Ελάτε στρατολογημένοι στη σκοτεινή αδελφότητα χωρίς να παγιδευτείτε από την Αυτοκρατορική Φρουρά για δολοφονία. Περιμένετε την αναζήτηση Umbacanno που ονομάζεται "Μυστικά των Αλυειδών" όπου πρέπει να ταξιδέψετε σε μια μακρινή καταστροφή και να βοηθήσετε τον Umbacanno να φτάσει στο Θρόνο. Εν πάση περιπτώσει, καθώς φτάνετε εκεί, θα υπάρξει μια οπτική διαταραχή σχετικά κοντά στο Umbacanno έξω από το ερείπιο. Ο Umbacanno θα μιλήσει πραγματικά με κάποιον και αυτό θα δώσει τη θέση του ατόμου αυτού του Χάμελωνα, του κωπηλάτη του ενέδρα Claude Maric.

Μιλήστε μαζί του και λέει ότι «δεν υπήρχαν σκληρά συναισθήματα, ήταν μόνο δουλειά» αφού προσπάθησε να σας σκοτώσει από 3 βαριά οπλισμένους φίλους. Μη χάνετε καθόλου χρόνο με γλυκιά εκδίκηση, να τον χαράξετε σαν μια χυμώδη γαλοπούλα και να πάρετε τα υπάρχοντά του και βεβαίως αυτή η «δολοφονία» θα παρακολουθείται από μια άγνωστη δύναμη. Η αυτοκρατορική φρουρά δεν σας κάνει τίποτα, αλλά όταν κοιμηθείτε, έχετε μια επίσκεψη από τη σκοτεινή αδελφότητα. Εκδίκηση, δεν πρόστιμα, και μια νέα γραμμή αναζήτησης, λοξοτομείτε το χτύπησε!
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Εξερευνήστε τα Σώματα του Νερού

Αν θέλετε να δείτε ολόκληρο το περιεχόμενο ενός σώματος νερού (λίμνες, ατμοί κ.λπ.), πηδούν στο νερό και κατεβαίνουν πολύ αργά και σταδιακά, κοιτάζοντας προς τα εμπρός και ελαφρώς κάτω. Αν γίνει σωστά, μπορείτε να δείτε το νερό ξεχωριστά από την προβολή σας και αμέσως, όλα στο νερό κάτω από σας είναι 100% φωτισμένα και ορατά. Πολύ χρήσιμο για το κυνήγι του θησαυρού ή για τη θανάτωση αυτών των καταραμένων ψαριών.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Αποφύγετε τα σφάλματα στο παιχνίδι

Για να αποφύγετε τυχόν μη αναστρέψιμα σφάλματα κύριων αναζητήσεων, συμπληρώστε όλες τις αναζητήσεις πλευρά / quest / guild quest / etc που έχετε προχωρήσει πρώτα. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα χαλαρά άκρα είναι δεμένα και στη συνέχεια προχωρήστε με την κύρια αναζήτηση. Επίσης, μην κάνετε οποιεσδήποτε αναζητήσεις σκοτεινής αδελφοσύνης προτού να νικήσετε την κύρια αναζήτηση καθώς η σκοτεινή αδελφότητα θα αυξήσει την ατιμωρησία σας ... πολύ.

Αλλά μετά την ολοκλήρωση της κύριας αναζήτησης, μπορείτε να καθαρίσετε όποιον σκοπεύει να σκοτώσει η σκοτεινή αδελφότητα και όταν φτάσουν οι φρουροί (η διάθεσή τους πρέπει να είναι 100 αφού ολοκληρώσετε την κύρια αναζήτηση), κρατήστε το μπλοκ και κάντε κλικ πάνω τους για να αποδώσετε *. Θα σας μιλήσουν και θα σας πουν "γιατί ένας τέτοιος φίλος θα κοιτάξω απλά τον άλλο τρόπο" ή κάτι τέτοιο. Αυτό κάνει τη λεηλασία, τη λεηλασία και τη θανάτωση όλων, χωρίς να ανησυχείτε για τα εντάλματα σύλληψης, τα πρόστιμα και την αντίσταση στη σύλληψη.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Μετανοήστε τις αμαρτίες σας Wicked One Fix Bug

Για να διορθώσετε το σφάλμα "Επανάγετε τα αμαρτάνια σας Wicked One" στα ξωκκλήσια όταν προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την αλλαγή, υπάρχει μια σύντομη διαδικασία που θα ακολουθήσετε. Πρώτον, διαπράττετε ένα έγκλημα ... απλά πάτε με κάποιον με το σπαθί σου. Πληρώστε το πρόστιμο και θα χάσετε τυχόν κλεμμένα αντικείμενα σε σας και η γενναιοδωρία σας θα φτάσει στο μηδέν.

Από εκεί, αναζητήστε ένα μέλος συντεχνίας κλεφτών που μπορεί να αποπληρώσει τα πρόστιμα και τη γενναιοδωρία σας. Πληρώστε τους το 50% του κόστους και στη συνέχεια να κοιμηθείτε για τουλάχιστον 1 ώρα. Προσευχήσου σε παρεκκλήσι και ξαφνικά δεν είσαι πονηρός. Έχω δοκιμάσει άλλους συνδυασμούς, αλλά αυτό φαίνεται να είναι η μόνη μέθοδος που λειτουργεί το 100% του χρόνου για τη διόρθωση του σφάλματος.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Picking Locks είναι εύκολη επιχείρηση

Μου χρειάστηκαν λίγες μέρες για να το κάνω, αλλά διαπίστωσα ότι η ακρόαση για το διάσημο * PLINK PLINK * δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να επιλέξεις κλειδαριές. Υπάρχουν διάφορες ταχύτητες για τις οποίες οι ακίδες κινούνται στην κλειδαριά. Υπάρχει πολύ γρήγορο, γρήγορο, μέτριο, αργό και πολύ αργό. Ανάλογα με το επίπεδο ασφαλείας σας, μπορείτε να κάνετε κλικ και να κλειδώσετε τις ακίδες με οποιαδήποτε από αυτές τις ταχύτητες, τόσο πιο γρήγορη γίνεται η ταχύτητα.

Η πιο εύκολη μέθοδος είναι να πιάσετε το ποντίκι με το δάχτυλό σας έτοιμο. Παίξτε γύρω με την πρώτη καρφίτσα για λίγο (ή οποιαδήποτε καρφίτσα, η σειρά δεν έχει σημασία), προσέξτε τις διαφορετικές ταχύτητες. Όταν το μάτι σας έχει καθορίσει τις διαφορετικές ταχύτητες και μπορείτε να υπολογίσετε πότε ο πείρος κινείται προς τα επάνω με την πολύ χαμηλή ταχύτητα, κάντε κλικ στο ποντίκι αμέσως. Ανεξάρτητα από το πόσο γρήγορα νομίζετε ότι η αντίδρασή σας είναι, δεν θα το κάνετε κλικ εγκαίρως αν δεν το κάνετε κυριολεκτικά .250 δευτερόλεπτα αφού ο πείρος πλήξει την κορυφή του ποτηριού.

Εάν κάνετε κλικ στη στιγμή που βλέπετε να ανεβαίνει αργά, ο χρόνος που χρειάζεται ο εγκέφαλος για να στείλει το νευρικό σήμα στα δάχτυλα για να κάνει κλικ στο κουμπί, ο πείρος είναι ήδη στην κορυφή και έχετε 249 δευτερόλεπτα. Εάν διστάζετε για ακόμη και ένα νανοδευτερόλεπτο, συνεχίστε να παίζετε και να χρονολογείτε ξανά. Λιγότεροι κλειδαριές είναι καλές και σταθερά κλειδίζοντας τις καρφίτσες στη θέση τους βελτιώνει την ασφάλειά σας με γρήγορο ρυθμό. Μόλις χτυπήσετε 40+ ασφάλεια, μπορείτε να αρχίσετε να επιδιώκετε τις πολύ αργές, αργές ή και μεσαίες ταχύτητες.

Το μέσο είναι πολύ δύσκολο να χτυπήσει, αλλά με φινέτσα, μπορείτε να nab αυτές επίσης. Όσο υψηλότερο είναι το επίπεδο ασφάλειας τόσο μεγαλύτερος είναι ο χρόνος αντίδρασης που δίνετε. Είναι επίσης αποδεδειγμένο το γεγονός ότι η οπτικοποίηση διεγείρει ταχύτερη απτική απόκριση από την ακουστική επεξεργασία. Με άλλα λόγια, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιδρούν στα πράγματα γρηγορότερα εάν τα βλέπουν αντί να τα ακούν.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Γρήγορη συμβουλή για καλά χρήματα

Μια γρήγορη άκρη για μερικά καλά χρήματα (αν δεν χρησιμοποιήσετε απατεώνες ή εκμεταλλευτείτε την ανταμοιβή του φίλτρου βαμπίρ.) Περιμένετε μετά τις 9 μ.μ. και επιλέξτε την κλειδαριά στο στήθος από την αρένα. διαπίστωσε ότι ο χρυσός αναπληρώθηκε σε χρόνο λήξης 52 ωρών και με 8 ώρες ύπνου παίκτη ... αλλά πιθανότατα ποικίλλει ανά παίκτη.
Υποβλήθηκε από: Wilhelm (cashmoney)

Συμμετοχή στο Guilds

Για γρήγορο και εύκολο χρήμα για το νέο χαρακτήρα σας, ενταχθείτε στο Guilds - το Mages and Fighters Guild ειδικότερα. Στη συνέχεια μπορείτε να πάτε στις διαφορετικές αίθουσες του Guild και σε όλα τα αντικείμενα που βρίσκονται σε ράφια ή κασέλες που μπορείτε να πάρετε και να πουλήσετε! Αυτό παρέχει κάποιο εύκολο χρυσό, καθώς και βασικά όπλα και φίλτρα / δηλητήρια όταν ξεκινάτε.
Υποβλήθηκε από: Blake Bolt

Εύκολα λεφτά

Το download του πύργου του οδηγού σας δίνει έναν νέο έμπορο για να ανταλλάξετε το στο The Mystic Emporium στην εμπορική περιοχή της αυτοκρατορικής πόλης. Έχει 2000 χρυσό για να ανταλλάξει και πουλάει ένα ισχυρό φίλτρο απορρόφησης για 2000+ χρυσού. Αγοράστε το ισχυρό φίλτρο της απορρόφησης και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το τέχνασμα του Arrow Clone για να το κλωνοποιήσετε όσες φορές θέλετε. Στη συνέχεια, απλά γυρίζετε και πουλάτε τα φίλτρα πίσω σε αυτήν για τεράστια μετρητά. Η κλωνοποίηση και η πώληση του δεν είναι ένα νέο τέχνασμα, αλλά αυτός είναι ένας εύκολος τρόπος να κάνετε έναν τόνο χρημάτων ακριβώς στην αρχή του παιχνιδιού ( υπό την προϋπόθεση ότι έχετε αρκετά μετρητά για να αγοράσετε το φίλτρο στην πρώτη θέση ). Δοκιμασμένο στο Xbox 360.
Υποβλήθηκε από: Eric Qualls

Εύκολο επίπεδο επάνω

Στο Leyawiin θα πάρετε μια αναζήτηση που ονομάζεται "Whom Gods Annoy" για μια γυναίκα ( Rosentia Gallenus ) που έχει ένα στοιχείο που ονομάζεται το προσωπικό του Everscamp. Προκαλεί 4 scamps να την ακολουθήσει συνεχώς. Το παιχνίδι σας λέει επανειλημμένα να μην τους σκοτώσετε επειδή είναι άσκοπο ( συνεχίζουν να αναπαράγονται ), αλλά αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τους σκοτώσετε και να εξισορροπήσετε τις επιθέσεις σας. Μπορείτε επίσης να ρίξετε ένα ξόρκι καταστροφής χαμηλού επιπέδου ( 3 ζημιές είναι το γλυκό σημείο ) ή Trap Soul πάνω τους που τους αναγκάζει να σας επιτεθούν. Είναι τόσο αδύναμοι ώστε να μπορείτε να παραμείνετε εκεί και να τους αφήσετε να σας χτυπήσουν για να δημιουργήσουν το ελαφρύ / βαρύ πανοπλούν, το μπλοκ και το Armorer, αφού θα πρέπει να επισκευάσετε τα πράγματα σας κάθε λεπτό. Θα πρέπει να θεραπεύσετε κάθε τόσο, αλλά τα scamps είναι αρκετά τρελά. Δοκιμασμένο στο Xbox 360.
Υποβλήθηκε από: Eric Qualls

Διασκέδαση με τα κρούσματα

Όλοι γελούν για το πώς όταν σκοτώνετε κάτι που μπορεί να κυλήσει σε ένα λόφο για πάντα. Αλλά αυτό που μου αρέσει είναι να ρίξω μια μάγια αστραπή στους πεσμένους εχθρούς μου. Αν χτυπήσει το σωστό σημείο θα τα στείλει πετώντας ψηλά στον αέρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να τοποθετήσετε νεκρά σώματα στις στέγες και να τα κολλήσετε σε δέντρα και όλα τα είδη των αστείων πράγματα. Δοκιμασμένο στο Xbox 360.
Υποβλήθηκε από: Eric Qualls

Η αναβάθμιση πύργου Frostcrag

Χιλιάδες δροσερά πράγματα εδώ, αλλά σας προτείνω να δείτε το θησαυροφυλάκιο σας. Κοιτάξτε γύρω από τον πίσω τοίχο, θα βρείτε δύο επιτύμβιες πλάκες που είναι πολύ χρήσιμες. Κάποιος δίνει ένα μπουκάλι Daedra Lava Ale, σε πιάζει στη φωτιά, σε θεραπεύει και καλεί έναν Λόρδο Daedra. Το άλλο δίνει ένα ξόρκι χρήσης μία φορά την ημέρα που σας δίνει +15 εμπορική, speechcraft, προσωπικότητα. Μεγάλη για όταν θα πάτε να πουλήσετε ή πρέπει να κάνετε μια αναζήτηση που περιλαμβάνει την αύξηση της διάθεσης κάποιου! Καλή τύχη.
Υποβλήθηκε από: Kory Lauver

Γρήγορη και εύκολη δεξιότητα γλιστρήματος

Όταν ξεκινάτε την αναζήτηση για Armond να δεχτείτε την αναζήτηση απλά απλά πηγαίνετε πίσω του, πηγαίνετε σε λειτουργία sneak και να τον λεηλατήσετε. Αυτό δεν σας δίνει μια γενναιοδωρία και ο Armond δεν νοιάζεται, απλώς απαντά να το πάρει δεν το χρειάζομαι.
Υποβλήθηκε από: John Doe

Εύκολη χρυσή και εμπορικές δεξιότητες

Για εύκολες χρυσές και εμπορικές δεξιότητες πάρτε απλά ένα άλογο και πηγαίνετε Kvatch. Πάρτε στο άλογο και εξοπλίστε ένα αρκετά αξιοπρεπές όπλο, στη συνέχεια πηγαίνετε στο orc με cornrows και να πουλήσει το σπαθί, δεν θα πουλήσει το σπαθί, αλλά θα σας δώσει το 200 χρυσό κάθε φορά (ανάλογα με το αν αξίζει 200). Κάνετε αυτό ξανά και ξανά για εύκολο χρυσό και εύκολο εμπόριο δεξιότητες. Όσο γνωρίζω, μπορείτε να το κάνετε αυτό όσες φορές θέλετε.
Υποβλήθηκε από: John Doe

Sneak Attack Εχθροί περισσότερο από μία φορά

Μπορείτε να γλιστρήσετε επίθεση εχθρούς περισσότερο από μία φορά, ακόμη και όταν ανησυχούν. Απλά ξεφύγετε από το βλέμμα τους και μην κάνετε θόρυβο. Το πιο εύκολα επιτυγχάνεται όταν επιτίθεται από μεγάλη απόσταση με τόξο. Το χαμαιλέοντας και τα ξόρκια της αόρατοτητας είναι επίσης πολύ χρήσιμα για το σκοπό αυτό, αλλά δεν βασίζονται πλήρως σε αυτά, επειδή μπορείτε να εντοπίσετε ακόμα και όταν είστε αόρατοι.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Συλλέξτε το Ninroot και πηγαίνετε στα Elven Ruins

Αφού ξεφύγετε από τα φυτά των φυλακών διασχίζετε τη λίμνη, εκεί θα βρείτε τα Elven Ruins, κάπου κοντά τους θα βρείτε ένα φυτό που ονομάζεται 'nirnroot'. Συλλέξτε το και θα λάβετε μια νέα αναζήτηση, η οποία θα απαιτήσει από εσάς να ταξιδέψετε στην πόλη Skingrad στα νοτιοδυτικά, ανατολικά του Kvatch, όπου έχουν ανοίξει οι Γέφυρες Oblivion. Μετά τη συλλογή του nirnroot δεν επιδιώκουν αυτή την αναζήτηση ταυτόχρονα, μάλλον πηγαίνετε στα Elven ερείπια.

Στα βάθη τους θα βρείτε άγαλμα Ayleid. Πουλήστε το και θα έχετε την ευκαιρία να λάβετε μια αναζήτηση. Ένας courier θα σας αναζητήσει με πρόσκληση να επισκεφθείτε έναν συλλέκτη τέτοιων αγαλμάτων στην αυτοκρατορική πόλη. Αν καταφέρετε να συναντήσετε τον courier θα λάβετε αυτή την αναζήτηση. Τον συνάντησα κοντά στο Priory Weynon αφού έστειλα το άγαλμα στο Chorrol.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Πιάσε ένα μαγικό σπαθί

Στο Gray Mare Tavern στο Chorrol ακούει ο παλιός άνθρωπος να μιλάει με έναν μπάρμαν για κάποια πλάσματα που απειλούν το αγρόκτημα του και ότι οι φρουροί δεν θέλουν να βοηθήσουν. Νέο θέμα διαλόγου θα σας δοθεί στη διάθεσή σας. Συζητήστε με αυτόν τον γέρο γι 'αυτό και θα λάβετε μια προσπάθεια να υπερασπιστείτε το αγρόκτημα του από τα ξωτικά. Πηγαίνετε στο Weynon Priory, κοντά σε αυτό, θα συναντήσετε τους δύο γιους του. Μιλήστε σε αυτούς και πηγαίνετε μαζί τους στο αγρόκτημα.

Θα χρειαστεί να παλέψετε από τρία κύματα από καραβίδες. Τα ξωτικά στο πηδάλιο είναι δύσκολες, είναι αλεξιπτωτιστές. Τα ξίφη χωρίς πηδάλια είναι πολύ αδύναμα και μπορούν να σκοτωθούν με ένα ή δύο χτυπήματα δύναμης. Υποθέτω ότι η δολοφονία των πιο αδύναμων θα ήταν η καλύτερη στρατηγική. Βεβαιωθείτε ότι και οι δύο αδελφοί επιβιώνουν, ώστε να λάβετε ένα μαγικό σπαθί όταν επιστρέψετε στον γέρο στο Gray Mare.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Φέρτε ένα μαγικό όπλο στα ψάρια

Εάν αποφασίσετε να πάτε «ψάρεμα» στη λίμνη Rumare (υπάρχει μια αναζήτηση για αυτό) βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα μαγικό όπλο μαζί σας. Είναι μια πολύ σκληρή δουλειά να σκοτώσουμε το Rumare Slaughterfish με ένα μη μαγικό όπλο. Παρόλο που αν καταφέρετε να το πιάσετε κοντά σε μια ακτή, μπορείτε να γλιστρήσετε με ένα τόξο. Αυτός ο τρόπος είναι πολύ πιο διασκεδαστικός, αν και τέτοιες περιπτώσεις είναι σπάνιες. Δεν προσπάθησα να χρησιμοποιήσω μαγεία για ψάρεμα, είμαι ένας δολοφόνος Khajiiti και η μαγεία δεν είναι το στυλ μου, αν και υποψιάζομαι ότι η μαγική αλιεία μπορεί να είναι πολύ διασκεδαστική.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Χρησιμοποιήστε γεμιστές Soul Gems

Όταν βρείτε πλήρεις ψυχές δεν τους πωλούν, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να επαναφορτίσετε μαγεία όπλα. Τα μαγικά όπλα δεν αποκαθιστούν τις χρεώσεις τους με το πέρασμα του χρόνου.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Σχετικά με τα κλεμμένα άλογα

Εάν κλέψετε ένα άλογο, όταν τον αφήσετε, θα επιστρέψει από εκεί που τον έκλεψε. Επίσης, εάν κατεβείτε από το κλεμμένο άλογο και, στη συνέχεια, χρειαστεί να το πάρετε πάλι, βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν σας βλέπει γιατί θα είναι σαν να τον κλέβετε πάλι.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Το μάτι του φόβου Khajiit

Εάν παίζετε ένα khajiit, μην ξεχνάτε τη δύναμή σας "Eye of Fear". Μπορεί να διαπεράσει ακόμα και μια Daedra, πολύ χρήσιμη.
Υποβλήθηκε από: Alexey K.

Περισσότερες συμβουλές λήψης

Το τέταρτο σετ συμβουλών και συμβουλών Oblivion είναι εδώ: Συμβουλές και Συμβουλές για την Oblivion - σύνολο 4 .

Σχετικοί σύνδεσμοι: