Κερδίστε παιχνίδια πόλης για τον υπολογιστή

Κατασκευάστε και διαχειριστείτε τη δική σας πόλη

Με μόνο έναν υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας εικονική πόλη που ακολουθεί μια μοναδική ιστορία. Τα καλύτερα παιχνίδια του κτιρίου σας έδωσαν το καθήκον να κατασκευάσετε μια πόλη και να διατηρήσετε όλα όσα συμβαίνουν μέσα σε αυτήν. Ακολουθεί μια λίστα των 10 καλύτερων παιχνιδιών για την οικοδόμηση πόλης για τον υπολογιστή.

Σημείωση: Αυτά τα παιχνίδια PC city-building θα πρέπει να δουλεύουν καλά στους περισσότερους υπολογιστές, αλλά ελέγξτε τις απαιτήσεις του συστήματος για κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι πριν το αγοράσετε. Μερικοί από αυτούς μπορεί να λειτουργούν καλύτερα με ένα PC παιχνιδιών που έρχεται με περισσότερη ισχύ RAM και CPU για να καταστήσει τα γραφικά και να προσφέρει ομαλό gameplay.

01 από 10

'Απαλλαγή'

Απαλλαγή. Shining Rock Λογισμικό LLC

Το "απαλλαγμένο" είναι ένας μοναδικός τύπος παιχνιδιού προσομοίωσης πόλης. Αντί να σχεδιάζουν και να οικοδομούν πιθανές μεγαλουπόλεις, οι παίκτες ελέγχουν μια μικρή ομάδα εξορκισμένων ταξιδιωτών που ξεκινούν έναν νέο οικισμό.

Στην αρχή του παιχνιδιού, όλοι οι πολίτες της "Απαλλαγής" έχουν τα ρούχα που φορούν και μερικά βασικά είδη με τα οποία ξεκινούν τη νέα τους εγκατάσταση.

Οι πολίτες είναι οι βασικοί πόροι με τους οποίους συνεργάζονται οι παίκτες. Οι παίκτες αναθέτουν σε κάθε πολίτη ένα καθήκον όπως το να εργάζεται ως ψαράς για τη συλλογή τροφής για τον αυξανόμενο πληθυσμό ή ως οικοδόμος που κατασκευάζει σπίτια, σχολεία και σιδεράδες για να στηρίξει τους πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Καθώς προχωράει το παιχνίδι, ο οικισμός κερδίζει νέους πολίτες από περιπλανώμενους ταξιδιώτες, νομάδες και τη γέννηση παιδιών. Χάνει επίσης τους πολίτες και τους εργαζόμενους από το θάνατο και τη γήρανση. Περισσότερο "

02 από 10

'Αστική Αυτοκρατορία'

Αστική Αυτοκρατορία. Kalypso Media

Στην "Αστική Αυτοκρατορία", παίζετε ως δήμαρχος της πόλης από μία από τις τέσσερις κυβερνητικές οικογένειες. Αυτή η κυκλοφορία του 2017 από την Kalypso Media συνδυάζει τη διαχείριση της πόλης με πολιτικούς αγώνες και γεγονότα που αλλάζουν παγκοσμίως.

Το gameplay σας απαιτεί να αποδείξετε τις ικανότητές σας εναντίον αντιμαχόμενων μερών ενώ καθοδηγείτε την πόλη σας μέσω τεχνολογικών και ιδεολογικών προόδων. Το παιχνίδι αρχίζει στις αρχές της δεκαετίας του 1800 και εξελίσσεται μέσα από πέντε εποχές, το καθένα με τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που πρέπει να κυριαρχήσουν οι παίκτες.

Η "Αστική Αυτοκρατορία" είναι ένα νέο είδος παιχνιδιού που συνδυάζει την πόλη-οικοδόμηση με πολιτικές ίντριγκες. Μπορείτε να περιμένετε με άφθονο backstabbing και διαμαρτυρία. Δεν είναι ένας οικοδόμος της πόλης με την κλασική έννοια. Αντί να πετάξετε λίγα κτίρια, πρέπει να τρέξετε σχεδόν όλα από το δημοτικό συμβούλιο. Περισσότερο "

03 από 10

«Αρχιτέκτονας των Φυλακών»

Αρχιτέκτονας των Φυλακών. Introversion Software Ltd.

Ο "αρχιτέκτονας των φυλακών" δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να κατασκευάσουν τη δική τους φυλακή μέγιστης ασφάλειας.

Μπορείτε να κατευθύνετε τους εργάτες σας για να βάλουν το τούβλο στην πρώτη κυψέλη πριν φτάσουν οι φυλακισμένοι. Είστε υπεύθυνοι για την κατασκευή ενός ιατρείου, καντίνας και χώρου φύλαξης. Μπορείτε να αποφασίσετε αν χρειάζεστε ένα θάλαμο εκτέλεσης ή μονάδες απομόνωσης.

Αφού κατασκευάσετε τα πάντα για να ικανοποιήσετε και φυλάξετε τη φυλακή με τα σκυλιά φρουράς, μπορείτε να επιλέξετε να παίξετε ως φυλακισμένος που διαφεύγει - ίσως ξεκινήσετε μια εξέγερση και σκάψετε μια σήραγγα κατά τη διάρκεια του χάους ή πηγαίνετε για το οπλοστάσιο και βγάζετε το δρόμο σας έξω. Θα πρέπει να καταλάβετε πώς να ξεφύγετε από τη δική σας δημιουργία. Περισσότερο "

04 από 10

'Κατασκευαστής HD'

Κατασκευαστής HD. Σύστημα 3 Software Limited

Ο "Κατασκευαστής HD" είναι ένα remake υψηλής ευκρίνειας 2017 του στρατηγικού παιχνιδιού Constructor estate building του 1997. Παίζετε ως μεγιστάνας ιδιοκτησίας που χτίζει μια αυτοκρατορία, σαμποτάροντας τους αντιπάλους σας.

Πρέπει να αντιμετωπίσετε προβλήματα συντήρησης, χίπις, σειριακούς δολοφόνους, κακοποιούς, κλόουν δολοφόνων και όλα τα είδη κακοποιημένων εργαζομένων. Παρά τα προβλήματα αυτά, το παιχνίδι έχει τις αστείες στιγμές του.

Οι προγραμματιστές εξομοίωσαν την αίσθηση του αρχικού παιχνιδιού σε αυτό το HD remake.

Παρόλο που πολλοί παίκτες απολαμβάνουν τη νοσταλγία του παιχνιδιού, μερικοί πρώτοι υιοθετητές αντιμετώπισαν σφάλματα που είναι τυπικά ενός παιχνιδιού του οποίου η ημερομηνία κυκλοφορίας καθυστέρησε από μήνες. Το Developer System 3 κυκλοφορεί τακτικές ενημερώσεις για να καθαρίσει την εμπειρία αναπαραγωγής. Περισσότερο "

05 από 10

'Planetbase'

Planetbase. Τα έργα Madruga

Το "Planetbase" είναι ένα παιχνίδι indie που αποτελεί στρατηγική μέρος, κατασκευή και διαχείριση μέρους της πόλης. Στο παιχνίδι, οι παίκτες διαχειρίζονται μια ομάδα αποίκων διαστήματος που προσπαθούν να χτίσουν μια αποικία σε ένα μακρινό πλανήτη.

Ως διαχειριστής των εποίκων, οι παίκτες καθοδηγούν τους αποίκους να χτίσουν διάφορα κτήρια και δομές που ελπίζουμε να γίνουν ένα αυτοδύναμο περιβάλλον όπου μπορούν να ζήσουν, να εργαστούν και να επιβιώσουν.

Εκτός από τις δομικές κατασκευές, οι άποικοι συλλέγουν ενέργεια, νερό, μέταλλο και τρόφιμα, με τις τρεις βασικές ανάγκες να είναι το νερό, το φαγητό και το οξυγόνο.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι άποικοι αντιμετωπίζουν πιθανές καταστροφές, όπως επιπτώσεις μετεωριτών, αμμοθύελλες και ηλιακές εκλάμψεις. Δημιουργούν bots που βοηθούν με τα πιο κουραστικά και δύσκολα καθήκοντα της ζωής σε έναν απομακρυσμένο πλανήτη. Περισσότερο "

06 από 10

'Πόλεις: Σπηλιές'

Πόλεις: Σπηλιές. Paradox Interactive

"Πόλεις: Skylines" είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης πόλεων που κυκλοφόρησε το 2015 και αναπτύχθηκε από Colossal Order. Ο προγραμματιστής έχει κυκλοφορήσει πέντε πακέτα επέκτασης για χρήση με το παιχνίδι.

Παίξτε στο "Πόλεις: Skylines" ξεκινά με ένα άδειο οικόπεδο κοντά στην έξοδο αυτοκινητόδρομου και κάποια χρήματα για τους παίκτες να χρησιμοποιήσουν για να αρχίσουν να κατασκευάζουν και να διαχειρίζονται τη νέα τους πόλη.

Οι παίκτες έχουν τον έλεγχο σχεδόν όλων των πτυχών της διαχείρισης της πόλης. Εγκαθιστούν οικιστικές, εμπορικές και βιομηχανικές ζώνες και παρέχουν βασικές υπηρεσίες για τον αυξανόμενο πληθυσμό τους. Οι υπηρεσίες ξεκινούν με βασικά στοιχεία όπως το νερό, η ηλεκτρική ενέργεια και τα λύματα, αλλά μπορούν να επεκταθούν για να προσφέρουν προνόμια και ανέσεις που κάνουν τον πληθυσμό σας ευτυχισμένο.

Οι "πόλεις: τα παράθυρα" κέρδισαν συντριπτικές θετικές κριτικές από τους κριτικούς. Το λεπτομερές και συναρπαστικό παιχνίδι προσφέρει χαρακτηριστικά όπως το σύστημα μεταφοράς, ενσωματωμένα σενάρια και ισχυρή δυνατότητα τροποποίησης.

Για να κρατηθούν οι παίκτες ενημερωμένοι και ενδιαφέρονται για το παιχνίδι, έχουν κυκλοφορήσει τα ακόλουθα πέντε πακέτα επέκτασης για το "Cities: Skylines":

Υπάρχουν επίσης διάφορα πακέτα περιεχομένου DLC (που μπορείτε να κατεβάσετε) που μπορείτε να αγοράσετε για "Πόλεις: Skylines", όπως "Συναυλίες", "European Suburbia", "City Radio", "Tech Buildings" . " Περισσότερο "

07 από 10

'Anno 2205'

Anno 2205. Blue Byte

Το "Anno 2205" είναι μια επιστημονική φουτουριστική πόλη που θέτει τους παίκτες στον έλεγχο του αποικισμού της ανθρωπότητας του φεγγαριού. Είναι το έκτο παιχνίδι της σειράς Anno που δημιουργήθηκε από τον Blue Byte.

Οι παίκτες παίζουν το ρόλο ενός εταιρικού Διευθύνοντος Συμβούλου που ανταγωνίζεται άλλες εταιρίες στην αποικιοποίηση του φεγγαριού, στην οικοδόμηση μεγαλειών και στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών που βοηθούν τον άνθρωπο να ανθίσει μακριά από τη Γη.

Χαρακτηριστικά του "Anno 2205" περιλαμβάνουν τη διαχείριση πόλεων και κατασκευών, η οποία περιλαμβάνει στέγαση, υποδομή και οικονομικά αγαθά-όλα αυτά συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πόλης και της αποικίας σας. Εκτός από τη διαχείριση πόλεων στο φεγγάρι, οι παίκτες διαχειρίζονται επίσης πόλεις στη Γη για να δημιουργήσουν εμπορικές διαδρομές μεταξύ πόλεων για να μοιραστούν πόρους.

Οι πόλεις στο "Anno 2205" είναι πολύ μεγαλύτερες από ό, τι σε οποιονδήποτε από τους προηγούμενους πέντε τίτλους της σειράς. Περισσότερο "

08 από 10

'SimCity (2013)'

SimCity (2013). Ηλεκτρονικές τέχνες

Το "SimCity (2013)" είναι μια επανεκκίνηση της δημοφιλούς σειράς προσομοιωτικών παιχνιδιών SimCity SimCity. Απελευθερώθηκε το 2013 και είναι το πρώτο παιχνίδι στη σειρά SimCity από την εποχή του "SimCity 4".

Η προϋπόθεση για το "SimCity (2013)" είναι σχεδόν η ίδια με τις άλλες προσομοιώσεις για την κατασκευή πόλεων. Οι παίκτες προσπαθούν να αναπτύξουν μια πόλη από μια μικρή πόλη ή χωριό σε μια ακμάζουσα μητρόπολη. Όπως και τα προηγούμενα παιχνίδια SimCity και άλλα παιχνίδια για την οικοδόμηση πόλεων, οι παίκτες διαθέτουν ζώνες εδάφους για οικιστική, εμπορική ή βιομηχανική ανάπτυξη. Δημιουργούν δρόμους και συστήματα μεταφοράς που συνδέουν τις περιοχές της πόλης με το ένα το άλλο.

Αρχικά κυκλοφόρησε ως ένα μαζικά online παιχνίδι για πολλούς παίκτες, το "SimCity (2013)" συναντήθηκε με κάποια κριτική για τα σφάλματα που παρουσιάστηκαν κατά την απελευθέρωση και την απαίτησή του για μια σύνδεση στο διαδίκτυο πάντα για να παίζει και να αποθηκεύει δεδομένα.

Ωστόσο, μετά την απελευθέρωσή του, οι Maxis και Electronic Arts αφαίρεσαν την απαίτηση πάντα-σε απευθείας σύνδεση και επικαιροποίησαν το παιχνίδι, ώστε να περιλαμβάνει τώρα μια έκδοση για έναν παίκτη εκτός σύνδεσης καθώς και την έκδοση για πολλούς παίκτες. Μετά την επίλυση των προβλημάτων και των προβλημάτων σύνδεσης, το παιχνίδι γνώρισε κατά κύριο λόγο θετικά σχόλια, αλλά κατά πάσα πιθανότητα έχασε την κορώνα του ως παιχνίδι προσομοίωσης πόλης που άλλοι προσπαθούν να μιμηθούν.

Περισσότερο "

09 από 10

'Tropico 5'

Tropico 5. Kalypso Media

Το "Tropico 5" είναι η πέμπτη δόση στη σειρά Tropico των βιντεοπαιχνιδιών διαχείρισης πόλεων και κατασκευών.

Η ρύθμιση και η προϋπόθεση πίσω από το "Tropico 5" είναι ίδια με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του El Presidente από ένα μικρό τροπικό νησί. Σ 'αυτό το ρόλο, διαχειρίζονται το μικρό έθνος μέσω της οικοδόμησης πόλεων, της ανάπτυξης, της διπλωματίας και του εμπορίου.

Το "Tropico 5" εισάγει μια σειρά από νέες δυνατότητες παιχνιδιού που τον βοηθούν να ξεχωρίζει από τους προηγούμενους τίτλους. Είναι το πρώτο παιχνίδι Tropico που διαθέτει λειτουργία πολλών παικτών και περιλαμβάνει τόσο συνεργατική όσο και ανταγωνιστική λειτουργία για πολλούς παίκτες για έως και τέσσερις παίκτες. Περιλαμβάνει επίσης εποχές που οι παίκτες διαχειρίζονται το έθνος τους από την εποχή των Αποικιών μέχρι τους Modern Times - οι οποίες παίρνουν το νησιωτικό τους έθνος στον 21ο αιώνα.

Το "Tropico 5" διαθέτει δύο πλήρη πακέτα επέκτασης, "Espionage" και "Waterborne", που προσθέτουν νέες αποστολές και δομές με βάση το νερό. Περισσότερο "

10 από 10

'Πόλεις σε κίνηση 2'

Πόλεις σε κίνηση 2. Παράδοξο Interactive

Το "Cities in Motion 2" είναι ένα παιχνίδι προσομοίωσης μεταφοράς πόλης που αναπτύχθηκε από το Colossal Order το 2013.

Στο "Πόλεις στην κίνηση 2", οι παίκτες διαχειρίζονται ένα σύστημα μαζικής μεταφοράς που παρέχει τη μεταφορά μεταξύ και εντός των πόλεων. Χρησιμοποιώντας τη διαχείριση των μεταφορών, οι παίκτες επηρεάζουν το πώς και πού μεγαλώνουν και αλλάζουν οι πόλεις του παιχνιδιού.

Από τη μεσαία τάξη στέγασης σε επιχειρηματικές περιοχές, το σύστημα διαμετακόμισης κρατά ζωντανές και αναπτυσσόμενες περιοχές. Εναπόκειται στον παίκτη να κρατήσει τους τροχούς της πόλης στροφή.

Τα χαρακτηριστικά του "Cities in Motion 2" περιλαμβάνουν έναν κύκλο ημέρας / νύχτας, ώρα αιχμής και συνεργατικούς και ανταγωνιστικούς τρόπους παιχνιδιού για πολλούς παίκτες.

Μεταξύ άλλων περιεχομένων που μπορούν να μεταφορτωθούν για το "Cities in Motion 2" είναι το "Metro Madness", το οποίο σας επιτρέπει να συναρμολογήσετε προσαρμόσιμα τρένα με το μετρό και να αλλάξετε τη ρύθμιση χρονοδιαγράμματος. Το πακέτο περιλαμβάνει πέντε νέα τρένα με το μετρό και τη δυνατότητα να τοποθετούνται υπόγειες αποθήκες με το μετρό. Περισσότερο "