Ανασκόπηση της ανίχνευσης δικτύου NMap στο βιβλίο

Η κατώτατη γραμμή

Ποιος καλύτερα να εξηγήσει τη λειτουργία ενός λαμπτήρα, τις αρχές πίσω από το σχεδιασμό του, και τις πιθανές χρήσεις για αυτό από τον Thomas Edison; Αυτός είναι ο τρόπος που αισθάνομαι για αυτό το βιβλίο. Αυτό δεν είναι το πρώτο βιβλίο σχετικά με τη χρήση του εργαλείου σαρωτή δικτύου NMap, αλλά αυτό είναι το πρώτο βιβλίο σχετικά με τη χρήση του εργαλείου σαρωτή δικτύου NMap που γράφει ο αρχικός προγραμματιστής και ο κύριος όλων των πραγμάτων NMap "Fyodor" και δείχνει. Το επίπεδο λεπτομέρειας και σαφήνειας των πληροφοριών είναι ασύγκριτο. Το NMap είναι ένα απαιτούμενο βοηθητικό πρόγραμμα και αυτό το βιβλίο είναι απαραίτητο για ανάγνωση για οποιονδήποτε σε δίκτυο ή ασφάλεια δικτύου.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρηση - κριτική βιβλίου

Το NMap είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα σάρωσης δικτύου που βρίσκεται στον κορυφαίο 5 ή τουλάχιστον στον κορυφαίο κατάλογο 20 για την πιο πολύτιμη χρησιμότητα για σχεδόν όλους τους διαχειριστές δικτύου, τους συμβούλους ασφαλείας ή τους απλούς «ερευνητές ασφαλείας». Αρχικά, γράφτηκε από τον Gordon Lyon, γνωστός και ως "Fyodor", το NMap υπήρξε ένα από τα πιο χρησιμοποιημένα εργαλεία - εμπορικά και ανοιχτά - για περισσότερο από μια δεκαετία.

Οι χρήστες του NMap ήταν επίσης τυχεροί στο γεγονός ότι το NMap είναι ένα από τα καλύτερα, αν όχι τα καλύτερα, έργα ανοιχτού κώδικα εκεί έξω. Το λογισμικό αναθεωρείται και ενημερώνεται συνεχώς για να περιλαμβάνει τις τελευταίες δυνατότητες και λειτουργίες αιχμής. Το πιο σημαντικό είναι ότι η διαθέσιμη τεκμηρίωση και υποστήριξη online είναι εκτεταμένη.

Γιατί λοιπόν, μπορείτε να ρωτήσετε, εάν ξοδεύετε χρήματα σε αυτό το βιβλίο; Λοιπόν, η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί εάν προσπαθείτε να αποφασίσετε ανάμεσα σε παντοπωλεία ή σε αυτό το βιβλίο, ή γεμίζοντας δεξαμενή φυσικού αερίου και αυτό το βιβλίο - πάρετε το φυσικό αέριο και παντοπωλεία και ανατρέξτε στους δωρεάν πόρους στο διαδίκτυο. Αλλά αν μπορείτε να διαθέσετε τα 50 δολάρια θα είναι χρήματα που ξοδέψατε καλά - συν τα βοηθάει να δώσουμε λίγο πίσω στο "Fyodor" που μας έδωσε τόσα πολλά - στον τομέα δικτύωσης και ασφάλειας γενικότερα.

Εάν η οικονομική υποστήριξη του ατόμου που ανέπτυξε αυτό το λαμπρό εργαλείο δεν είναι επαρκές κίνητρο, το βιβλίο περιέχει πρόσθετες πληροφορίες που δεν θα βρείτε online. Όχι μόνο το βιβλίο καλύπτει κάθε τύπο ανίχνευσης και αξιολόγησης που μπορείτε να εκτελέσετε με το NMap, παρέχει επίσης κάποια εξήγηση στο παρασκήνιο για το γιατί ο "Fyodor" επέλεξε να το σχεδιάσει με τον τρόπο που έκανε και ένα πλήρες κεφάλαιο αφιερωμένο στη Μηχανή Scripting NMap NSE).

Εάν εργάζεστε στον τομέα πληροφορικής, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο. Εάν δεν το έχετε, θα έπρεπε να είχατε. Το NMap είναι απλά ένα απαραίτητο εργαλείο στην εργαλειοθήκη IT. Ομοίως, αυτό το βιβλίο απαιτείται ανάγνωση για οποιονδήποτε στον τομέα πληροφορικής για να αξιοποιήσει στο έπακρο αυτό το εργαλείο. Περάστε τα 50 δολάρια. Δεν θα το μετανιώσετε.