Αντιγραφή δύο σελίδων σε μία με έναν εκτυπωτή Pixma

Εξοικονομήστε χαρτί και χρήματα με αυτήν τη ρύθμιση του εκτυπωτή PIXMA

Η σειρά φωτογραφικών εκτυπωτών PIXMA της Canon περιέχει αρκετούς εκτυπωτές σε λογικές τιμές που είναι ιδανικοί για οικιακή χρήση. Ο εκτυπωτής φωτογραφιών PIXMA MP610 είναι ένας εκτυπωτής inkjet all-in-one που μπορεί να προεπισκόπηση, σάρωση, αντιγραφή και εκτύπωση. Ο εκτυπωτής διαθέτει μια λειτουργία που σας επιτρέπει να εκτυπώσετε δύο αντίγραφα μιας εικόνας σε ένα φύλλο χαρτιού. Τα περισσότερα μοντέλα αυτής της σειράς εκτυπωτών PIXMA λειτουργούν ομοίως. Δείτε πώς μπορείτε να εκτυπώσετε δύο σελίδες σε ένα φύλλο χαρτιού χρησιμοποιώντας το MP610.

01 από 03

Προετοιμασία εκτυπωτή

Για να αντιγράψετε δύο σελίδες ή εικόνες σε ένα φύλλο χαρτιού χρησιμοποιώντας το PIXMA MP610:

  1. Ρυθμίστε την οθόνη λειτουργιών σε Αντιγραφή .
  2. Επιλέξτε την επιλογή Ειδικής αντιγραφής για να εμφανιστεί μια οθόνη όπου μπορείτε να επιλέξετε εκτύπωση δύο μεμονωμένων χαρακτήρων.
  3. Μεταβείτε στην επιλογή Αντιγραφή 2 σε 1 και επιλέξτε ΟΚ .

02 του 03

Σάρωση της πρώτης εικόνας ή σελίδας

Τοποθετήστε την πρώτη σελίδα ή την εικόνα που θέλετε να σαρωθεί και να εκτυπωθεί στη γυάλινη επιφάνεια του εκτυπωτή PIXMA και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Χρώμα .

Μετά το ζέσταμα του σαρωτή, πατήστε το κουμπί OK για να σαρώσετε την πρώτη σελίδα ή την εικόνα.

03 του 03

Σάρωση της δεύτερης σελίδας και εκτύπωση

Αφαιρέστε την πρώτη εικόνα ή σελίδα από τη γυάλινη επιφάνεια του εκτυπωτή και τοποθετήστε τη δεύτερη εικόνα ή σελίδα στη γυάλινη επιφάνεια του εκτυπωτή. Πατήστε OK . Αφού ο εκτυπωτής σαρώνει τη δεύτερη εικόνα, αρχίζει αυτόματα να εκτυπώνει τις συνδυασμένες σελίδες σε ένα μόνο φύλλο χαρτιού.

Η αντιγραφή δύο-σε-ένα είναι μια μεγάλη εξοικονόμηση χαρτιού. Σε ορισμένους εκτυπωτές, συμπεριλαμβανομένου του PIXMA MP610, μπορείτε να εκτυπώσετε τέσσερις εικόνες σε ένα φύλλο χαρτιού, αν δεν σας πειράζει το μειωμένο μέγεθος εικόνας.