Δώρα για υπολογιστές για παίκτες PC

Μια επιλογή των αντικειμένων υλικού PC PC τέλεια για το gamer υπολογιστή

16 Νοεμβρίου 2016 - Τα τυχερά παιχνίδια υπολογιστών μπορούν να είναι μια από τις πιο απαιτητικές εφαρμογές για υλικό PC. Όχι μόνο το υλικό στο εσωτερικό του υπολογιστή μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στην εμπειρία του παιχνιδιού, έτσι μπορούν όλες οι περιφερειακές συσκευές. Αν τυχαίνει να γνωρίζετε κάποιον που του αρέσει να παίζει παιχνίδια σε έναν υπολογιστή και δεν είστε σίγουροι για το τι να το πάρετε ως δώρο, ελέγξτε ορισμένα από αυτά τα στοιχεία σχετικά με το υλικό του υπολογιστή που μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο δώρο.

01 από 10

Κάρτα γραφικών PC High End

eVGA GeForce GTX 980 Ti ACX 2.0+. © EVGA

Μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του υλικού ενός υπολογιστή για παιχνίδια τυχερών παιχνιδιών PC είναι η κάρτα γραφικών. Μια κακή κάρτα γραφικών θα υποβαθμίσει τη συνολική αίσθηση και εμπειρία. Ορισμένα παιχνίδια ενδέχεται να μην είναι σε θέση να λειτουργούν σωστά χωρίς ένα συγκεκριμένο επίπεδο υλικού. Καθώς ο υπολογιστής εμφανίζεται όλο και μεγαλύτερος, η ανάγκη για μια κάρτα γραφικών υψηλότερης απόδοσης για να αξιοποιήσει πλήρως τις οθόνες. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις νέες οθόνες 4K ή UltraHD . Μια κάρτα γραφικών υψηλού επιπέδου θα επιτρέψει στον παίκτη να βυθιστεί πλήρως στην εμπειρία. Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι οι κάρτες γραφικών υψηλού επιπέδου απαιτούν συγκεκριμένη ισχύ, μητρική πλακέτα και ακόμη και απαιτήσεις χώρου για να χρησιμοποιηθούν σωστά. Αναμείνετε να πληρώσετε οπουδήποτε από περίπου $ 300 έως πάνω από $ 700 για μια τέτοια κάρτα. Περισσότερο "

02 από 10

Κάρτες Γραφικών Προϋπολογισμού PC

EVGA GeForce GTX 960 SSC AXC 2.0+. © eVGA
Ενώ η κάρτα γραφικών είναι μια σημαντική πτυχή ενός υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού, δεν χρειάζεται απαραιτήτως το υψηλότερο επίπεδο γραφικών για να απολαύσετε ένα παιχνίδι. Οι περισσότερες κάρτες γραφικών μπορεί να παίξουν μοντέρνα παιχνίδια με ανάλυση 1920x1080 της μέσης οθόνης. Αυτό μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο για κάποιον που συμβαίνει να έχει έναν επιτραπέζιο υπολογιστή, αλλά πρέπει να τρέξει τα παιχνίδια του υπολογιστή του σε χαμηλότερα ψηφίσματα ή επίπεδα ποιότητας. Οι απαιτήσεις υλικού του υπολογιστή για την εκτέλεση μιας κάρτας επιπέδου προϋπολογισμού δεν είναι τόσο αυστηρές όσο μια κάρτα υψηλού τέλους, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικές. Αναμείνετε να πληρώσετε οπουδήποτε από $ 100 έως $ 250 για μια κάρτα γραφικών προϋπολογισμού. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει για να βεβαιωθείτε ότι ο υπολογιστής έχει το σωστό μέγεθος τροφοδοσίας για να χειριστεί όλες τις κάρτες πριν από την αγορά. Περισσότερο "

03 από 10

Νέα οθόνη LCD

Dell U2414. © Dell

Η οθόνη είναι ένα κρίσιμο συστατικό για οποιονδήποτε gamer PC. Το μέγεθος και η ανάλυση θα καθορίσουν πόσο λεπτομερής είναι ο υπολογιστής που μπορεί να καταστήσει τον κόσμο των τυχερών παιχνιδιών. Οι οθόνες 24 ιντσών είναι ένας μεγάλος συμβιβασμός μεταξύ μεγέθους και χαρακτηριστικών. Έχουν την τάση να έχουν ανάλυση 1920x1040 αλλά έχουν επιπλέον εισόδους που επιτρέπουν τη σύνδεση συσκευών όπως κονσόλα παιχνιδιών (Wii U, XBOX One, PS4). Αυτό μπορεί να επιτρέψει στον παίκτη του PC να βιώσει περισσότερα από ό, τι ακριβώς τα παιχνίδια στον υπολογιστή του. Φυσικά οι οθόνες 27 ιντσών και 30 ιντσών είναι επίσης διαθέσιμες με υψηλότερες αναλύσεις και μεγάλες οθόνες. Οι τιμές κυμαίνονται από περίπου $ 200 έως περισσότερα από $ 1000.

Περισσότερο "

04 από 10

Κάρτα ήχου PC

Creative Sound Blaster Z. © Creative Τεχνολογία
Ενώ τα γραφικά μπορεί να είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό των παιχνιδιών, η εμπειρία ήχου μπορεί να είναι εξίσου σημαντική. Ενώ οι περισσότεροι επιτραπέζιοι υπολογιστές διαθέτουν ενσωματωμένες λύσεις ήχου, η ποιότητά τους μπορεί να αφήσει πολλά να είναι επιθυμητή. Υπάρχει μια ποικιλία από διαφορετικές κάρτες ήχου διαθέσιμες στην αγορά που προσφέρουν ποικίλο αριθμό χαρακτηριστικών καθώς και τιμές. Οι παίκτες πιθανότατα ενδιαφέρονται περισσότερο για κάρτες που υποστηρίζουν επεκτάσεις EAX του Creative για περιβαλλοντικά ηχητικά εφέ. Τα δευτερεύοντα χαρακτηριστικά μπορεί να περιλαμβάνουν έξοδο ψηφιακού ήχου για ηχεία ή εσωτερικούς ενισχυτές ήχου για ακουστικά υψηλών ακροδεκτών. Οι κάρτες διατίθενται και για τις υποδοχές επέκτασης PCI και PCI-Express. Οι τιμές κυμαίνονται από περίπου $ 50 έως $ 200. Περισσότερο "

05 από 10

Ηχητικό ακουστικό

Ακουστικό Sennheiser PC 320. © Sennheiser

Δεδομένου ότι όλο και περισσότερα παιχνίδια έχουν κοινωνικές πτυχές σε αυτά, η ανάγκη να είναι σε θέση να επικοινωνούν με άλλους παίκτες στο παιχνίδι είναι πιο κρίσιμη. Παρόλο που είναι δυνατό να γίνει με ένα πρότυπο μικρόφωνο και ηχεία ήχου σε έναν υπολογιστή, τείνουν να αποσπούν την προσοχή για τους παίκτες και στις δύο άκρες. Ένα ηχητικό σετ ακουστικών δίνει τη βύθιση του να είσαι μέσα στο παιχνίδι επιτρέποντας ταυτόχρονα στον παίκτη να ελέγχει καλύτερα τον ήχο που αποστέλλεται στους άλλους παίκτες. Το Sennheiser είναι ένα τεράστιο όνομα στον ήχο και κάνουν μερικά υπέροχα ακουστικά. Ο υπολογιστής PC 320 χρησιμοποιεί ένα τυπικό μίνι βύσμα ήχου και μικρόφωνο για να λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε τύπο υπολογιστή. Τιμολογήθηκε γύρω στα $ 100 έως $ 120. Περισσότερο "

06 από 10

Πληκτρολόγιο παιχνιδιών

Logitech G710 +. © Logitech

Το πληκτρολόγιο είναι η κύρια συσκευή εισόδου για όλους τους υπολογιστές. Φυσικά, κάθε παλιό πληκτρολόγιο του υπολογιστή θα λειτουργήσει για να παίξει παιχνίδια PC, αλλά ένα πληκτρολόγιο παιχνιδιών μπορεί να προσφέρει αυτό το πλεονέκτημα σε σχέση με άλλους παίκτες. Το Logitech G710 + είναι ένα στερεό πληκτρολόγιο παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας που προσφέρει μερικούς γρήγορους χρόνους απόκρισης, κουμπιά, ρυθμιζόμενο φωτισμό LED με μηχανικά πλήκτρα. Οι τιμές ξεκινούν από $ 100. Περισσότερο "

07 από 10

Ποντίκι παιχνιδιών

Corsair Vengeance M65. © Corsair

Για πολλά παιχνίδια, το ποντίκι χρησιμοποιείται ως το κύριο μέσο αναζήτησης και στόχευσης. Η ακρίβεια αυτής της συσκευής εισόδου είναι κρίσιμη για την επιτυχία των παιχνιδιών. Το μέσο ποντίκι υπολογιστή έχει πολύ περιορισμένη ανάλυση και ευαισθησία καθιστώντας τα μη πολύ χρήσιμα, ειδικά για τα παιχνίδια πρώτου προσώπου. Το Corsair Vengence M65 προσφέρει υψηλό επίπεδο ακρίβειας χάρη στον αισθητήρα λέιζερ 8200dpr και τους χρόνους γρήγορης απόκρισης χάρη στον ενσύρματο σύνδεσμο USB. Διαθέτει ακόμα ένα συμπαγές πλαίσιο από αλουμίνιο με ρυθμιζόμενα βάρη. Τιμολογήθηκε γύρω στα $ 60. Περισσότερο "

08 από 10

PC Gamepad

Ένας ελεγκτής XBOX με καλώδιο υπολογιστή. © Microsoft

Όλο και περισσότερα παιχνίδια γίνονται σε πολλαπλές πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι ένας εκδότης δημιουργεί ένα παιχνίδι που είναι διαθέσιμο για τον υπολογιστή και πολλαπλές κονσόλες. Όταν τα παιχνίδια σχεδιάζονται έτσι, τείνουν να έχουν ένα σχέδιο ελέγχου σχεδιασμένο για ένα gamepad ακόμα και όταν χρησιμοποιείται με τον υπολογιστή. Εξαιτίας αυτού, ένα gamepad για τον υπολογιστή είναι μια πολύ χρήσιμη συσκευή για gamers. Αυτός είναι ουσιαστικά ο ίδιος ελεγκτής που χρησιμοποιείται με το σύστημα παιχνιδιών XBOX One αλλά με ένα καλώδιο που συνδέεται σε μια τυπική θύρα USB σε έναν υπολογιστή. Για όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με καλώδια, υπάρχει επίσης μια έκδοση με ένα ασύρματο dongle USB. Η ενσύρματη έκδοση είναι περίπου $ 50 ενώ το ασύρματο μοντέλο είναι $ 80. Περισσότερο "

09 από 10

PC Joystick / Combo γκαζιού

Saitek X52 σύστημα πτήσης. © Mad Catz
Τα παιχνίδια προσομοίωσης πτήσης είναι ένα δημοφιλές είδος για τυχερά παιχνίδια στο PC. Παρόλο που είναι δυνατή η αναπαραγωγή αυτών των παιχνιδιών με χρήση ποντικιού και πληκτρολογίου, δεν παρέχεται το ίδιο επίπεδο εμπειρίας με τη χρήση των ίδιων στοιχείων ελέγχου στυλ που θα βρείτε σε ένα αεροπλάνο. Υπάρχουν μια σειρά από εταιρείες ειδικών και προϊόντα έξω εκεί για sim sims αλλά μπορούν να πάρουν εξαιρετικά ακριβό ή μοναδικό σε μια συγκεκριμένη εγκατάσταση. Το σύστημα ελέγχου πτήσης Saitek X52 είναι ένα καλό σύστημα που είναι πολύ ευέλικτο αλλά και οικονομικό. Έρχεται με ένα ραβδί πτήσης και μια μονάδα γκαζιού με έναν τεράστιο αριθμό διακοπτών και προγραμματιζόμενα κουμπιά. Ο ελεγκτής χρησιμοποιεί USB με τιμές μεταξύ $ 110 έως $ 130.

10 από 10

Αναβάθμιση SSD

Samsung 850 Pro. © Samsung
Οι παίκτες θέλουν να πάρουν μια άκρη οπουδήποτε μπορούν ακόμη και αν είναι ακριβώς η ταχύτητα με την οποία ένα παιχνίδι ξεκινά ή μπορεί να φορτώσει ένα νέο επίπεδο. Οι σκληροί δίσκοι είναι εξαιρετικοί για την τεράστια χωρητικότητά τους, που μπορούν να επιτρέψουν στους παίκτες να συνεχίσουν να αγοράζουν όλο και περισσότερα παιχνίδια στις πωλήσεις του Steam που γεμίζουν τους δίσκους τους, αλλά δεν έχουν την απόδοση των αποκλειστικών μονάδων SSD. Οι τιμές έχουν μειωθεί πολύ όπου είναι πολύ πιο βιώσιμες ως πρωτεύον εκκίνηση και εφαρμογή οδήγησης. Φυσικά, η αναβάθμιση σε ένα SSD δεν μπορεί παρά να το εγκαταστήσω ως λειτουργικό σύστημα και τα δεδομένα θα πρέπει να μεταφερθούν επίσης, οπότε ίσως είναι καλό να ψάξω ένα κιτ αναβάθμισης SSD που περιλαμβάνει λογισμικό κλωνοποίησης. Η τιμή κυμαίνεται από περίπου $ 100 για μια μονάδα δίσκου περίπου 250GB σε πάνω από $ 500 για δίσκους μεγέθους terabyte. Περισσότερο "