Δωρεάν ιστοσελίδες για την προώθηση διαγωνισμών ιστολογίου

Υποβάλετε Διαγωνισμούς Blog σε αυτούς τους ιστότοπους για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που επιτρέπουν στους bloggers να υποβάλλουν συνδέσμους και πληροφορίες σχετικά με τους διαγωνισμούς blog τους που προσφέρουν ποικίλα επίπεδα έκθεσης και κυκλοφορίας. Ορισμένες από αυτές τις ιστοσελίδες σας επιτρέπουν να υποβάλλετε δωρεάν τις πληροφορίες του διαγωνισμού ιστολογίου σας χωρίς να έχετε εξωτερικές απαιτήσεις, όπως η δημοσίευση συνδέσμων ή εμβλημάτων στο ιστολόγιό σας. Οι ιστότοποι που αναφέρονται παρακάτω, σας επιτρέπουν να υποβάλετε τους διαγωνισμούς blog σας για δωρεάν παρουσίαση και προβολή χωρίς συνημμένα.

01 από 02

Online-Sweepstakes.com

Το Online-Sweepstakes.com είναι ένας δημοφιλής κατάλογος των online κληρώσεων και διαγωνισμών. Για να υποβάλετε το διαγωνισμό blog σας στο Online-Sweepstakes.com, απλά πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό, να επιλέξετε το κουμπί Add a Sweep και να συμπληρώσετε τις απαιτούμενες πληροφορίες για το διαγωνισμό σας. Θα πρέπει να δώσετε τη διεύθυνση URL του ιστολογίου σας, τη διεύθυνση URL του διαγωνισμού, την περιγραφή του βραβείου και την ημερομηνία έναρξης και λήξης των καταχωρίσεων. Περισσότερο "

02 του 02

SweepsAdvantage.com

Το Sweepstakes Advantage μπορεί να υπερηφανεύεται για την ύπαρξη του μεγαλύτερου καταλόγου δωρεάν online κληρώσεων, freebies και διαγωνισμών. Υπάρχει μια ειδική κατηγορία για διαγωνισμούς blog , και είναι ελεύθερος να εγγραφείτε και να υποβάλλετε τους διαγωνισμούς blog σας. Απλά επιλέξτε την καρτέλα "Προσθήκη λίστας" στην αριστερή γραμμή πλοήγησης. Θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα νέο λογαριασμό αν δεν έχετε ήδη ένα και στη συνέχεια μπορείτε να υποβάλετε δωρεάν τον διαγωνισμό blog σας. Περισσότερο "