Προσθήκη φωτογραφιών σε έναν ιστότοπο της Google

Αν έχετε έναν ιστότοπο Google για προσωπική ή επαγγελματική χρήση, μπορείτε να προσθέσετε φωτογραφίες, γκαλερί φωτογραφιών και παρουσιάσεις σε αυτό.

  1. Συνδεθείτε στον ιστότοπό σας Google.
  2. Τώρα, επιλέξτε τη σελίδα στον ιστότοπό σας Google με την οποία θέλετε να προσθέσετε τις φωτογραφίες σας.
  3. Αποφασίστε πού στη σελίδα θέλετε να εμφανίζονται οι φωτογραφίες σας. Κάντε κλικ σε εκείνο το μέρος της σελίδας σας.
  4. Επιλέξτε το εικονίδιο Επεξεργασία, το οποίο μοιάζει με ένα μολύβι.
  5. Από το μενού Εισαγωγή, επιλέξτε Εικόνα.
  6. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την πηγή των φωτογραφιών. Εάν είναι στον υπολογιστή σας, μπορείτε να επιλέξετε Μεταφόρτωση εικόνων. Θα εμφανιστεί ένα πλαίσιο πλοήγησης και μπορείτε να βρείτε την εικόνα που θέλετε.
  7. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, όπως το Google Photos ή το Flickr , μπορείτε να εισάγετε τη διεύθυνση ιστού (URL) στο πλαίσιο URL της εικόνας.
  8. Μόλις τοποθετήσετε την εικόνα, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος ή τη θέση της.

01 από 02

Προσθήκη φωτογραφιών από το Google Photos

Οι φωτογραφίες που μεταφορτώθηκαν σε άλλα προϊόντα της Google, όπως οι πρώην φωτογραφίες Picasa και Google+, μεταφέρθηκαν στο Google Photos. Τα άλμπουμ που δημιουργήσατε θα πρέπει να είναι ακόμα διαθέσιμα για χρήση από εσάς.

Συνδεθείτε στο Λογαριασμό σας Google και επιλέξτε Φωτογραφίες.

Δείτε τι διαθέτετε ήδη για φωτογραφίες και άλμπουμ. Μπορείτε να ανεβάσετε περισσότερες φωτογραφίες και να δημιουργήσετε λευκώματα, κινούμενα σχέδια και κολάζ.

Εάν θέλετε να εισαγάγετε μια φωτογραφία, μπορείτε να βρείτε τη διεύθυνση URL της, επιλέγοντας τη φωτογραφία στην Google Photos, επιλέγοντας το εικονίδιο Κοινή χρήση και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή Λήψη συνδέσμου. Ο σύνδεσμος θα δημιουργηθεί και μπορείτε να τον αντιγράψετε για να τον επικολλήσετε στο πλαίσιο διεύθυνσης URL κατά την εισαγωγή εικόνων στον ιστότοπό σας Google.

Για να εισαγάγετε ένα άλμπουμ, επιλέξτε Άλμπουμ στο Google Photos και βρείτε το άλμπουμ που θέλετε να εισαγάγετε. Επιλέξτε την επιλογή Κοινή χρήση. Στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή Λήψη συνδέσμου. Θα δημιουργηθεί μια διεύθυνση URL που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιγράψετε και να επικολλήσετε το πλαίσιο διεύθυνσης URL κατά την εισαγωγή εικόνων στον ιστότοπό σας Google.

02 του 02

Προσθέστε τις εικόνες Flickr και τις παρουσιάσεις στην ιστοσελίδα σας Google

Μπορείτε να ενσωματώσετε μεμονωμένες εικόνες ή παρουσιάσεις σε μια ιστοσελίδα της Google.

Ενσωμάτωση προβολής διαφανειών Flickr

Χρησιμοποιώντας το Slideshow Flickr

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο FlickrSlideshow.com για να δημιουργήσετε εύκολα μια προσαρμοσμένη προβολή διαφανειών φωτογραφιών flickr. Απλώς πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ιστού της σελίδας χρήστη του flickr ή ενός σετ φωτογραφιών για να λάβετε τον κώδικα HTML που θα χρησιμοποιήσετε για την ενσωμάτωση στην ιστοσελίδα σας. Μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες και να ορίσετε το πλάτος και το ύψος για την παρουσίαση. Για να δουλέψει, το άλμπουμ πρέπει να είναι ανοικτό στο κοινό.

Προσθήκη συλλογών Flickr χρησιμοποιώντας ένα gadget ή ένα γραφικό στοιχείο

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα gadget άλλου κατασκευαστή, όπως το widget Widget Gallery Powr.io Flickr, για να προσθέσετε μια γκαλερί ή παρουσίαση διαφανειών στον ιστότοπό σας Google. Αυτές οι επιλογές μπορεί να περιλαμβάνουν ένα τέλος για το τρίτο μέρος. Θα τα προσθέσετε από το μενού Εισαγωγή, Περισσότερες συνδέσεις και επικόλληση gadgets στη διεύθυνση URL της συλλογής που έχετε δημιουργήσει με το γραφικό στοιχείο.