Η G Suite της Google: Η παραγωγικότητα λογισμικού γραφείου συναντά τη μάθηση μηχανών και το AI

Είναι τα Τεχνητά Νοημοσύνη του Google Cloud κατάλληλα για την επιχείρησή σας;

Η Google μετονόμασε τις εφαρμογές Google για επιχειρήσεις (ή το Google for Work) το φθινόπωρο του 2016 και θα ακολουθήσουν περισσότερες τεχνολογικές εξελίξεις για επιχειρήσεις. Τώρα γνωστή ως G Suite, αυτό το γνωστό σύνολο προγραμμάτων παραγωγικότητας, όπως τα Έγγραφα, οι Παρουσιάσεις, τα Φύλλα και άλλα, διαθέτουν καινοτόμες δυνατότητες AI.

Αυτό είναι σωστό: όπως και στην, τεχνητή νοημοσύνη . Αλλά προτού να πάρετε όλα spooked, μηχανική μάθηση είναι πιθανό να είναι ήδη πιο διαδεδομένη στα προϊόντα που χρησιμοποιείτε από ό, τι έχετε συνειδητοποιήσει. Αυτή η τάση μπορεί να είναι πιο προφανής και εκτεταμένη με τα τεχνολογικά εργαλεία, αλλά δεν είναι καθόλου νέα.

Είναι το All About the Cloud: G Suite και η πλατφόρμα Google Cloud

Η G Suite αποτελεί μέρος ενός ανανεωμένου οικοσυστήματος που είναι γνωστό ως Google Cloud. Περιλαμβάνεται η G Suite και μια δέσμη εφαρμογών και υπηρεσιών που πιθανώς χρησιμοποιείτε ή ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε αν διαβάζετε αυτό το άρθρο. Πιο συγκεκριμένα, αυτό είναι μέρος της πλατφόρμας Google Cloud Platform (GCP), το οποίο η Google περιγράφει με αυτόν τον τρόπο στον κεντρικό ιστότοπό της για αυτήν την πλατφόρμα:

Η πλατφόρμα Google Cloud αποτελεί μέρος του Google Cloud με νέες προσφορές υπηρεσιών. Μάθετε για τις επιχειρηματικές μας λύσεις, όπως οι Χάρτες Google, Android, Chrome και G Suite - η σουίτα έξυπνων εφαρμογών για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, έγγραφα, ημερολόγια και αποθηκευτικό χώρο στο σύννεφο.

Η G Suite είναι μια μοναδική σουίτα λογισμικού γραφείου και εργαλείο παραγωγικότητας μόνο για τη σχέση της με αυτές τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές που αναφέρθηκαν, αλλά οι διαφορές δεν τελειώνουν εκεί. Όπως ίσως έχετε συμπεράνει από τον όρο "έξυπνες εφαρμογές", η εμπειρία του G Suite περιλαμβάνει περισσότερη μηχανική μάθηση από ποτέ, με περισσότερες πιθανότητες στο μέλλον.

Η εμπειρία του cloud είναι μια προφανής εστίαση για την Google, όπως αποδεικνύεται από τις νέες προσλήψεις της εταιρείας σε αυτά τα τμήματα, τους νέους συνεργάτες, τις εξελισσόμενες λίστες πελατών και τα έργα, πρόσφατα προστέθηκαν πιστοποιήσεις cloud και engineering και νέες betas, συμπεριλαμβανομένου του GCP Next, Μηχανική αξιοπιστίας πελατών, η οποία φέρνει τους πελάτες σε επαφή με μηχανικούς cloud.

Μηχανική μάθηση και ευφυείς εφαρμογές

Η Google θέλει τις εφαρμογές παραγωγικότητάς της όπως έγγραφα, φύλλα, διαφάνειες και άλλα για να σας δουλέψουν με εξατομικευμένους τρόπους. Οι περισσότεροι από εμάς είναι συνηθισμένοι σε αυτή την ιδέα, αν και με διαφορετικούς βαθμούς άνεσης. Μπορεί να αισθάνεται ανατριχιαστικό να πιστεύει ότι το λογισμικό σας παρακολουθεί, παρατηρεί και συνταγογραφεί λύσεις για εσάς.

Αλλά οι περισσότεροι από εμάς θα παραδεχτούμε, μπορεί να είναι αρκετά βολικό. Εταιρείες όπως η Google τράπεζες για την τελευταία απάντηση ξεπερνώντας την πρώτη. Οι εφαρμογές G Suite λειτουργούν με έξυπνο τρόπο, πράγμα που σημαίνει ότι μαθαίνουν από εσάς, τον χρήστη.

Αυτό το είδος μηχανικής μάθησης ίσως να μην είναι αυτό που βλέπετε όταν ακούτε τον όρο AI, ο οποίος συσχετίζεται συχνά με ρομπότ επιστημονικής φαντασίας που ξεπερνούν τη γη, αλλά είναι ξεκάθαρα στη σφαίρα ενός XX.

Τι λογισμικό AI του Office φαίνεται σαν στο G Suite

αυτό σημαίνει περισσότερο από άλλες εμπειρίες μηχανικής μάθησης που έχετε ήδη σε σουίτες όπως το Microsoft Office;

Πιθανώς. Για παράδειγμα, ο έξυπνος προγραμματισμός του Ημερολογίου Google βρίσκει έξυπνα έναν χρόνο συσκέψεων μεταξύ συναδέλφων για εσάς.

Ένα άλλο παράδειγμα είναι η φυσική επεξεργασία γλώσσας που αποτελεί ήδη μέρος αυτής της εμπειρίας μηχανικής μάθησης. Όταν κάνετε ερωτήσεις μέσα σε προγράμματα όπως έγγραφα, φύλλα και άλλα, θα λάβετε ανατροφοδότηση με βάση αυτές τις ερωτήσεις. Οι λεπτομέρειες είναι άγνωστες τη στιγμή της γραφής, αλλά αυτή είναι η κατεύθυνση που φαίνεται να κινείται από την Google. Άλλες καινοτομίες περιλαμβάνουν τη γρήγορη πρόσβαση για την έξυπνη εκκίνηση των αρχείων σας αντί για την αναζήτηση τους.

Ακολουθεί μια πρόσθετη προοπτική από το επίσημο blog Google Cloud:

"Η Google έχει διεξάγει έρευνα για την έρευνα των μηχανημάτων για πάνω από μια δεκαετία και η ίδια υποκείμενη δουλειά που κτύπησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή Go Go, προωθεί επίσης περισσότερες από εκατοντάδες προσπάθειες προϊόντων από την άμεση μετάφραση στην αναγνώριση φωτογραφιών σε όλη την Google. , Η Smart Reply ξεκίνησε, προσφέροντας απαντήσεις που δημιουργήθηκαν αυτόματα για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρειάζονται μόνο γρήγορη απόκριση.Τώρα, περισσότερο από το 10% όλων των απαντήσεων στο κινητό αποστέλλονται μέσω της έξυπνης απάντησης Η λήψη ήταν τόσο δυνατή που συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε το μηχάνημα νοημοσύνη σε όλη τη σουίτα μας για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών. "

Μπορεί να χρησιμοποιείτε ήδη την επιλογή Εξερεύνηση στα Έγγραφα και στις Παρουσιάσεις, η οποία εκκινεί μια πλευρική γραμμή αναζήτησης Google απευθείας στη διεπαφή της εφαρμογής. Αυτό είναι ένα ακόμα παράδειγμα για το πώς η Google συνεχίζει να καινοτομεί την εμπειρία λογισμικού γραφείου, βοηθώντας σας να κάνετε περισσότερα για τα έργα σας.

Ομάδα Drive για G Suite

Εάν χρησιμοποιείτε το Google Drive, πληκτρολογήστε Team Drive. Αυτή η λειτουργία παρέχει την επιλογή να είναι πιο συνεργατική από ποτέ, χρησιμοποιώντας τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google. Τη στιγμή της γραφής, το Team Drive βρίσκεται σε δοκιμές με τους πρώτους υιοθετώντες. Το ίδιο ιστολόγιο της Google όπως περιγράφεται παραπάνω, το περιγράφει με αυτόν τον τρόπο:

"Η ιδιοκτησία και η κοινή χρήση περιεχομένου διαχειρίζονται σε επίπεδο ομάδας και οι νέοι ρόλοι δίνουν πιο λεπτομερή έλεγχο στο περιεχόμενο της ομάδας. Οι Ομάδες Δίσκων βοηθούν στην εξομάλυνση της ομαδικής εργασίας από άκρο σε άκρο, από την επιβίβαση ενός νέου μέλους της ομάδας (προσθέστε την στην ομάδα και αμέσως έχει πρόσβαση σε όλη τη δουλειά σε ένα μέρος) για να ξεφορτωθεί ένα αναχωρούμενο μέλος της ομάδας (να τον απομακρύνει από την ομάδα και όλη η εργασία του να παραμείνει σωστά στη θέση του) και τα πάντα στο μεταξύ ".

BigQuery για επιχειρήσεις

Οι δυνατότητες βάσης δεδομένων είναι ένα άλλο βήμα προς τα εμπρός για το G Suite. Η Google ισχυρίζεται ότι αυτά είναι φθηνότερα από τις επιλογές των ανταγωνιστών. Συγκεκριμένα, το BigQuery βοηθά τους χρήστες να αποθηκεύουν και να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα (υποστηρίζεται ερώτημα SQL) και προσφέρει επίσης ελέγχους στοιχείων πληροφοριών για καλύτερη ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου του IAM (Διαχείριση Ταυτότητας και Πρόσβασης).

Μεγάλες πρωτοβουλίες για δεδομένα ξεπερνούν μόνο το BigQuery. Ίσως σας ενδιαφέρει επίσης να μάθετε για Cloud Datalab, Cloud Pub / Sub, Genomics, Cloud Dataflow, Cloud Dataproc και πολλά άλλα.

Καθώς συνεχίζετε να διερευνούντε τη σουίτα G της Google για τη δουλειά του Google, σκεφτείτε τον τρόπο με τον οποίο στοιχίζει τον ανταγωνισμό: Office 365 Εναλλακτικό Google G Suite: Περισσότερα από ένα νέο όνομα .