Εκτελέστε το πλήρες δυναμικό του Google Keep με αυτές τις συμβουλές

Καταγράψτε τις σημειώσεις, τις εικόνες, τον ήχο και τα αρχεία στο cross-platform Google Keep

Το Google Keep είναι ένα δωρεάν εργαλείο για τη συλλογή και την οργάνωση κειμένου όπως σημειώσεις και σημειώσεις, εικόνες, ήχο και άλλα αρχεία σε ένα μέρος. Μπορεί να θεωρηθεί ως εργαλείο οργάνωσης ή ανταλλαγής, καθώς και εργαλείο λήψης σημειώσεων για το σπίτι, το σχολείο ή την εργασία.

Το Google Keep ενσωματώνεται με άλλες εφαρμογές και βοηθητικά προγράμματα Google που ενδέχεται να χρησιμοποιείτε ήδη στο Google Drive, όπως το Google+ και το Gmail. Διατίθεται στον ιστό και στις εφαρμογές για κινητές συσκευές Android και iOS.

01 από 10

Συνδεθείτε στο Google για να εντοπίσετε το Google Keep για Ιστός

Στον υπολογιστή σας, χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google.com.

Συνδεθείτε και μεταβείτε στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης στο εικονίδιο 9 τετραγώνων. Κάντε κλικ σε αυτό και, στη συνέχεια, επιλέξτε Περισσότερα ή ακόμα περισσότερα από το μενού. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και κάντε κλικ στην εφαρμογή Google Keep .

Μπορείτε επίσης να μεταβείτε απευθείας στο Keep.Google.com.

02 από 10

Κατεβάστε την δωρεάν εφαρμογή Google Keep

Εκτός από τον ιστό, μπορείτε να έχετε πρόσβαση στις εφαρμογές Google Keep για Chrome, Android και iOS σε αυτές τις δημοφιλείς αγορές εφαρμογών:

Η λειτουργικότητα ποικίλλει σε κάθε εφαρμογή.

03 από 10

Προσαρμόστε το χρώμα σημείωσης στο Google Keep

Σκεφτείτε μια σημείωση ως χαλαρό κομμάτι χαρτί. Το Google Keep είναι απλό και δεν προσφέρει φακέλους για την οργάνωση αυτών των σημειώσεων.

Αντ 'αυτού, ο κώδικας χρωμάτων σας οργάνωση σημειώσεων. Κάντε αυτό κάνοντας κλικ στο εικονίδιο της παλέτας του ζωγράφου που σχετίζεται με μια συγκεκριμένη σημείωση.

04 από 10

Δημιουργήστε σημειώσεις σε 4 δυναμικούς τρόπους χρησιμοποιώντας το Google Keep

Δημιουργήστε νότες του Google Keep με διάφορους τρόπους, όπως:

05 από 10

Δημιουργία λίστας υποχρεώσεων στο πλαίσιο ελέγχου στο Google Keep

Στο Google Keep, αποφασίζετε αν μια σημείωση πρόκειται να είναι κείμενο ή μια λίστα πριν από την εκκίνηση μιας σημείωσης, παρόλο που μπορείτε να το αλλάξετε αργότερα επιλέγοντας το μενού τριπλής κουκίδας μιας σημείωσης και επιλέγοντας Show ή Hide Checkboxes.

Για να δημιουργήσετε μια λίστα, επιλέξτε το εικονίδιο της νέας λίστας με τρία σημεία και τις οριζόντιες γραμμές που αντιπροσωπεύουν τα στοιχεία της λίστας.

06 από 10

Επισύναψη εικόνων ή αρχείων στο Google Keep

Συνδέστε μια εικόνα σε μια σημείωση του Google Keep επιλέγοντας το εικονίδιο με ένα βουνό. Από τις κινητές συσκευές, έχετε την επιλογή να τραβήξετε μια εικόνα με την κάμερα.

07 από 10

Εγγραφή ήχου ή ομιλούμενων σημειώσεων στο Google Keep

Οι εκδόσεις εφαρμογών Android και iOS του Google Keep σάς επιτρέπουν να καταγράφετε σημειώσεις ήχου, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο στις επαγγελματικές συναντήσεις ή στις ακαδημαϊκές διαλέξεις, αλλά οι εφαρμογές δεν τελειώνουν εκεί. Εκτός από την ηχογράφηση, η εφαρμογή παράγει μια γραπτή σημείωση από την εγγραφή.

Το εικονίδιο του μικροφώνου ξεκινά και τερματίζει την εγγραφή.

08 από 10

Μετατροπή κειμένου φωτογραφιών σε ψηφιακό κείμενο (OCR) στο Google Keep

Από ένα tablet Android, μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία ενός τμήματος κειμένου και να το μετατρέψετε σε μια σημείωση χάρη στην οπτική αναγνώριση χαρακτήρων. Η εφαρμογή μετατρέπει τις λέξεις στην εικόνα σε κείμενο, οι οποίες θα μπορούσαν να είναι χρήσιμες σε πολλές περιστάσεις, όπως αγορές, δημιουργία παραπομπών ή αναφορών για έρευνα και κοινή χρήση με άλλους.

09 από 10

Ορίστε ειδοποιήσεις με χρονική ώθηση στο Google Keep

Πρέπει να ορίσετε μια παραδοσιακή υπενθύμιση βάσει του χρόνου; Επιλέξτε το εικονίδιο του μικρού χεριού στο κάτω μέρος κάθε σημείωσης και ορίστε μια υπενθύμιση ημερομηνίας και ώρας για τη σημείωση.

10 από 10

Συγχρονισμός σημειώσεων σε συσκευές στο Google Keep

Συγχρονίστε τις σημειώσεις στις συσκευές σας και τις εκδόσεις ιστού του Google Keep. Αυτό είναι σημαντικό για τη διατήρηση όλων αυτών των σημειώσεων και υπενθυμίσεων ευθεία, αλλά εξασφαλίζει επίσης ότι έχετε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Όσο οι συσκευές σας έχουν συνδεθεί στο λογαριασμό σας Google, ο συγχρονισμός είναι αυτόματος και απλός.