Τα καλύτερα πρότυπα επιστολής εξουσιοδότησης της Microsoft

01 από 11

Επαγγελματικό πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Word

Καλύτερα εκτυπώσιμα πρότυπα επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Office. (γ) Getty Images

Μια συνοδευτική επιστολή είναι συχνά το εργαλείο που παίρνει κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικά για την ανάγνωση του βιογραφικού σας. Συνοψίζει την εμπειρία σας και λέει μια ιστορία, έτσι οι δυνητικοί εργοδότες θα θέλουν να επενδύσουν περισσότερο χρόνο στην εξέταση των λεπτομερειών.

Μερικοί άνθρωποι γράφουν πρώτα το βιογραφικό τους. Άλλοι ξεκινούν με τη συνοδευτική επιστολή. Όποια και αν είναι η ιδέα, αυτά τα εργαλεία θα πρέπει να συνεργαστούν για να ζωγραφίσουν μια εικόνα των προσόντων σας.

Τα καλύτερα πρότυπα βιογραφικού της Microsoft

Αυτό σημαίνει ότι η συνοδευτική επιστολή σας πρέπει να είναι καθαρή και γυαλισμένη. Έχω διαπιστώσει ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν έναν ευκολότερο χρόνο δημιουργώντας μια συνοδευτική επιστολή αν δεν ξεκινούν από την τετράγωνη. Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο, η μορφή μπορεί να σας καθοδηγήσει και το μήνυμα μπορεί να γίνει ευκολότερα σχεδιασμένο.

Αυτό το πρότυπο επαγγελματικής επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Word είναι ένας θαυμάσιος τρόπος για να παρουσιάσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία εργασίας σας.

02 από 11

Πρότυπο επιστολής επιστολής χρώματος για το Microsoft Word

Κάποιες καταστάσεις μπορεί να είναι κατάλληλες για ένα συνοδευτικό γράμμα με λεπτές ανοιχτές ενδείξεις χρώματος. Αν αυτό φαίνεται σαν το στυλ σας, ανατρέξτε σε αυτό το πρότυπο επιστολής κάλυψης χρώματος για το Microsoft Word; .

Αυτό το πρότυπο προορίζεται για το Office 2013, την πιο πρόσφατη έκδοση του Office, η οποία είναι διαθέσιμη προς το παρόν ως δωρεάν δοκιμή.

03 από 11

Χρονικό πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Word

Για να πείτε την ιστορία σας σύμφωνα με τις ημερομηνίες, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρονολογικό βιογραφικό σημείωμα και ενδεχομένως αυτό το Πρότυπο Χρονολογικής Επιστολής Εξέτασης για το Microsoft Word; επισης. Θυμηθείτε, επιλέγοντας ένα πρότυπο επιστολής κάλυψης είναι όλα σχετικά με την επισήμανση των πλεονεκτημάτων του ιστορικού εργασίας.

04 από 11

Λειτουργικό πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Word

Εάν το ιστορικό της δουλειάς σας φαίνεται καλύτερα σύμφωνα με τις δεξιότητες και τα επιτεύγματα, μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα λειτουργικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και αυτό το λειτουργικό έντυπο επικάλυψης για το Microsoft Word.

05 από 11

Πρότυπο επιστολής συνοδευτικής επιστολής για το Microsoft Word

Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο επιστολής συνοδευτικής επιστολής για να πάρετε μια ιδέα για το πώς να προχωρήσετε για την εισαγωγή σας μέσα από μια παραπομπή. Το κείμενο σάς δείχνει πώς να αναφέρετε την κοινόχρηστη επαφή σας, καλύπτοντας επίσης το συνηθισμένο περιεχόμενο σε μια συνοδευτική επιστολή.

06 από 11

Έντυπο επιστολής εξουσιοδότησης τεχνικής έμφασης για το Microsoft Word

Το πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης τεχνικής έμφασης για το Microsoft Word είναι ένα υπέροχο μέρος για να ξεκινήσετε για μια ποικιλία ανοιχτών θέσεων εργασίας.

07 από 11

Πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης προσωρινής απασχόλησης για το Microsoft Word

Η υποβολή αίτησης για προσωρινή εργασία θα μπορούσε να σημαίνει διαφορετική προσέγγιση από μια μόνιμη. Ίσως θελήσετε να δείτε εάν αυτό το πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης προσωρινής απασχόλησης για το Microsoft Word σας δίνει κάποιες καλές ιδέες.

08 από 11

Σύντομο πρότυπο επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Word

Αυτό το πρότυπο σύντομης επιστολής εξουσιοδότησης για το Microsoft Word είναι θέμα άμεσης και απλής, αλλά αποτελεσματικής.

Αυτό το πρότυπο προορίζεται για το Office 2013, την πιο πρόσφατη έκδοση του Office, η οποία είναι διαθέσιμη προς το παρόν ως δωρεάν δοκιμή.

09 από 11

Εξέταση επιστολής που περιλαμβάνει πρότυπο μισθοδοσίας για το Microsoft Word

Μερικές φορές μια δήλωση εργασίας σας ζητά να υποβάλετε τις προσδοκίες σας για το μισθό μαζί με τη συνοδευτική επιστολή σας. Λάβετε ιδέες για το πώς να το κάνετε αυτό ελέγχοντας την παρούσα Επιστολή Εξέτασης, συμπεριλαμβανομένου του Προτύπου Αμοιβών για το Microsoft Word; .

10 από 11

Πρότυπο επιστολής εργασίας για το Microsoft Word

Μερικοί άνθρωποι που ίσως θέλετε ως επαγγελματικές αναφορές είναι πιθανόν απασχολημένοι. Ένας τρόπος για να υποβάλετε το αίτημά σας είναι να στείλετε ένα επίσημο πρότυπο επιστολής εργασίας για το Microsoft Word.

11 από 11

Εργασία συνέντευξης εργασίας Ευχαριστώ πρότυπο επιστολής για το Microsoft Word

Μόλις λάβετε μια συνέντευξη, μπορεί να χρειαστείτε ένα άλλο είδος επιστολής για να παρακολουθήσετε και να σας πω ευχαριστώ. Λάβετε ιδέες χρησιμοποιώντας αυτό το πρότυπο επιστολής ευχαριστιών για συνέντευξη εργασίας για το Microsoft Word.

Ας ελπίσουμε ότι αυτά τα πρότυπα θα σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για την αναζήτηση εργασίας σας.

Άλλα πρότυπα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν:

Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για τους σπουδαστές

Τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για το δάσκαλο