Πρόσβαση σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL με POP ή IMAP

Πώς να δείτε την αλληλογραφία σας AOL με άλλο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Έχετε ποτέ θελήσει να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL με κάτι άλλο, κάτι πιο ισχυρό, κάτι πιο βολικό από το AOL, κάτι σαν το Outlook, το Windows Mail, το Outlook Express ή το The Bat! ; Χάρη στα θαύματα του πρωτοκόλλου πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω μηνυμάτων ( IMAP ), μπορείτε.

Εάν ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL σε οποιονδήποτε πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με δυνατότητα IMAP, μπορείτε να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα εύκολα. Ακόμα και οι φάκελοι AOL - Spam , Αποθηκευμένα , Απεσταλμένα στοιχεία και ο Κάδος απορριμάτων σας θα είναι αυτόματα. Φυσικά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε POP για να προσελκύσετε εισερχόμενα μηνύματα με απλό τρόπο.

Επιλέξτε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας

Φυσικά, τα βήματα που πρέπει να λάβετε για να ρυθμίσετε το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL σας διαφέρουν από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε:

Εάν το πρόγραμμά σας δεν βρίσκεται στη λίστα, χρησιμοποιήστε τις γενικές ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP ή IMAP AOL παρακάτω.

Αποκτήστε πρόσβαση σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL με οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου IMAP

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL χρησιμοποιώντας IMAP:

Αποκτήστε πρόσβαση σε έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL με οποιοδήποτε πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου AOL χρησιμοποιώντας POP: