Οι 8 καλύτεροι φορητοί υπολογιστές ASUS που αγοράζουν το 2018

Έχουμε τους καλύτερους υπολογιστές για να αγοράσουμε από αυτή την ηλεκτρονική μονάδα

Ο γίγαντας των ηλεκτρονικών της Ταϊβάν ASUS κάνει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, αλλά έχει γίνει γνωστός για τους φορητούς υπολογιστές λόγω των ελκυστικών σχεδίων και των ισχυρών επιδόσεων. Αλλά πού ξεκινάτε όταν αγοράζετε τον επόμενο υπολογιστή σας; Αυτό εξαρτάται από τις προτεραιότητές σας, φυσικά. Είτε είστε στο gaming, σε έναν προϋπολογισμό είτε έχετε δημιουργική σειρά, η ASUS διαθέτει φορητό υπολογιστή για εσάς.

Το ASUS F556 επιτυγχάνει μια αρμονική ισορροπία μεταξύ πανέμορφου σχεδιασμού και εντυπωσιακής ισχύος, καθιστώντας το το αγαπημένο μας φορητό ASUS. Με την πρώτη ματιά, θα πέσετε για το μεταλλικό σκελετό του και το πόσο λεπτό είναι, με διάμετρο 15 x 10,1 x 1 ίντσες. Στο εσωτερικό της, συσκευάζει έναν επεξεργαστή Intel Core i5 της 7ης γενιάς, μονάδα SSD 256 GB και μνήμη DDR4 RAM 8 GB, επιτρέποντάς σας να εκκινείτε γρήγορα και με πολλαπλές εργασίες με ευκολία. Διαθέτει επίσης τη βέλτιστη συνδεσιμότητα με τις θύρες USB 3.0 Type-C, HDMI και VGA, έναν αναγνώστη καρτών 3 σε 1 και πολλά άλλα.

Η οθόνη 15,6 ιντσών Full HD διαθέτει ένα φίλτρο με μπλε φως, το οποίο ουσιαστικά μειώνει τα επίπεδα του μπλε φωτός κατά έως 33 τοις εκατό, καθιστώντας την ανάγνωση ευκολότερη στα μάτια. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, η μπαταρία Li-Polymer της παρέχει έως και 700 κύκλους φόρτισης, περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη από την μπαταρία ιόντων λιθίου, και δεν θα επιδεινωθεί τόσο γρήγορα.

Το ASUS ROG Strix GL702VS διαθέτει μια ισχυρή κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce GTX 1070 8GB και επεξεργαστή Intel Core i7-7770HQ σε ταχύτητα 2.8 GHz (3.8 GHz overclocked), που σας επιτρέπει να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις του 99% των τωρινών παιχνιδιών. Οι 12GB της DDR4 RAM και το 128GB SSD κάνουν γρήγορους και ομαλό χρόνο φόρτωσης για αρχεία μαζί με εντυπωσιακή juggling πολλαπλών εργασιών αν αποφασίσετε να κάνετε κάποια εργασία ενώ παίζετε.

Με οθόνη LCD G-SYNC 1920 x 1080 πλήρους υψηλής ευκρίνειας 1920 x 1080 με ρυθμό ανανέωσης 75Hz, το ASUS ROG Strix GL702VS παρουσιάζει μια απότομη σαφήνεια με τα παιχνίδια που παίζετε. Τα σπλάχνα του ψύχονται με θερμική μονάδα διπλού χαλκού και δύο ανεμιστήρες ψύξης για τη βελτιστοποίηση της απόδοσης CPU και GPU. Ο επιπλέον εσωτερικός σκληρός δίσκος 1TB 7200RPM σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε περισσότερα παιχνίδια και άλλα αρχεία σε αυτό, ενώ οι πολλαπλές θύρες οθόνης (HDMI 2.0, μίνι οθόνη) και Wi-Fi 2x2, Bluetooth 4.1, ενιαία USB 3.1 τύπου C καθώς η υποδοχή ακουστικών και ο ήχος combo jack κάνουν για πολλές εξωτερικές συνδέσεις, όπως ακουστικά τυχερών παιχνιδιών και ποντίκια.

Είτε είστε στην αγορά για ένα 2-σε-1, λόγω της φορητότητας, της ευελιξίας ή του καλού σχεδιασμού, το Chromebook C302 της ASUS μειώνει τα αγαπημένα μας. Με μια άρθρωση 360 μοιρών και ένα γυαλί Corning Gorilla των 12,5 ιντσών, οθόνη αφής πλήρους οθόνης HD, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε σε τέσσερις λειτουργίες: φορητό υπολογιστή, tablet, βάση και σκηνή. Αν η παραγωγικότητα είναι σημαντική για εσάς, θα αγαπάτε ιδιαίτερα το άνετο, πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο, το οποίο θυμίζει ένα MacBook και έχει 1,4 χιλιοστά του βασικού ταξιδιού, για να μην αναφέρουμε το ελάχιστο πλήκτρο float.

Μην ξεγελιέστε από την κομψή σχεδίαση, όμως: το C302 στεγάζει έναν ισχυρό επεξεργαστή πυρήνα Intel m3 με 64GB αποθήκευσης και 4GB μνήμης RAM, που σας επιτρέπει να εκκινήσετε σε περίπου 3,5 δευτερόλεπτα. Επιπλέον, θα έχετε 100GB δωρεάν χώρο αποθήκευσης στο Google Drive για δύο χρόνια. Είναι ένας σαφής φαβορί για τον ανεμιστήρα στο Amazon, με έναν κριτικό να το αποκαλεί "ΤΟ Chromebook για να πάρει".

Η ASUS κάνει μια θαυμάσια δουλειά στο να κάνει μερικούς από τους πιο οικονομικούς αλλά ευέλικτους φορητούς υπολογιστές. Υπόθεση: Το Asus VivoBook Max. Διαθέτει οθόνη HD 1366 x 769 HD 15,6 ιντσών, καυστήρα DVD / CD, επεξεργαστή Intel Pentium N4200 Quad-Core σε 1,1 GHz με 2M cache (2,5 Ghz overclocked), καθώς και 4GB DDR3L RAM - όλες τις εξαιρετικές προδιαγραφές για την τιμή .

Το Asus VivoBook Max είναι η ιδανική επιλογή αν ψάχνετε να κάνετε κάποια εργασία εν κινήσει ή είστε φοιτητής κολλεγίων. μπορεί να χειριστεί πολλαπλές καρτέλες που είναι ανοιχτές σε προγράμματα περιήγησης στο Web, έρχεται με σκληρό δίσκο 500GB για αποθήκευση αρχείων και μεταφέρεται εύκολα στα 2,2 κιλά. Ο φορητός υπολογιστής χαμηλού προϋπολογισμού 1,1 ιντσών έρχεται με μια απροσδόκητη έκπληξη με τον ηχητικό εξοπλισμό: ακουστικά ηχεία Bang & Olufsen ICEpower που παρέχουν ενισχυμένη πιστότητα και σαφήνεια. Έρχεται επίσης με τα Windows 10 Home 64-Bit.

Ενώ ένα κομψό σχέδιο είναι όλα καλά και καλά, μερικές φορές χρειάζεστε ένα φορητό υπολογιστή που μπορεί να αντέξει σε μια εργασία μεγάλης διάρκειας ημέρας. Το Chromebook C202 της ASUS είναι ακριβώς αυτό, με ένα πληκτρολόγιο ανθεκτικό στη διαρροή και ενισχυμένα ελαστικά περιτυλιγμένα άκρα για απορρόφηση των επιπτώσεων. Βαθμολογήθηκε καλύτερα στην κατηγορία του σε μια δοκιμή πτώσης, αντέχει σε πτώσεις έως και 3,9 πόδια χωρίς ζημιά.

Η οθόνη 11,6 ιντσών, 1366 x 768 με αντιθαμβωτική λειτουργία, καθιστά εύκολη τη χρήση ακόμα και στην ηλιόλουστη εξωτερική όψη και έχει μεντεσέδες 180 μοιρών για εύκολη προβολή. Στο εσωτερικό, συσκευάζει έναν επεξεργαστή Intel Celeron N3060 με 4GB μνήμης DDR3 RAM και 16GB αποθήκευσης Flash, ο οποίος θα πρέπει να είναι μεγάλος για τις περισσότερες εργασίες πληροφορικής. Δεν διαθέτει μονάδα δίσκου CD ή DVD, αλλά αυτό είναι αρκετά πρότυπο σε ένα τραχύ μηχάνημα.

Για κάτι λίγο πιο ουσιαστικό από το ASUS Flip C100, αλλά ακόμα φορητό, προτείνουμε το ASUS ZenBook UX330. Μετρώντας 12,7 x 8,7 x 0,5 ίντσες και ζυγίζοντας 2,6 λίβρες, είναι φιλικό προς το ταξίδι, αλλά εξακολουθεί να πακετάρει μια γροθιά απόδοσης με επεξεργαστή Intel Core i5 και ένα αποκωδικοποιητή SSD 256GB με 8GB DDR3 RAM. (Δυστυχώς, η μνήμη δεν είναι επεκτάσιμη.) Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες φορητές συσκευές, μπορεί να τροφοδοτήσει εφαρμογές επεξεργασίας φωτογραφιών και βίντεο βαρέως τύπου που εκτελούνται στα Windows 10.

Το UX330 διαθέτει μια όμορφη οθόνη αντιολισθητικής οθόνης 1080p 13,3 ιντσών με ευρείες οπτικές γωνίες μέχρι 178 μοιρών. Το πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό βελτιώνεται πολύ από το προηγούμενο μοντέλο και στην επάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας αφής, θα βρείτε ακόμη και έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος κάνει τη σύνδεση με τα Windows Γεια σας τόσο ταχύτερη και ασφαλέστερη.

Ενώ ορισμένοι υπολογιστές σε αυτήν τη λίστα είναι ιδανικοί για ταξίδια ή streaming media, αν έχετε σοβαρή δουλειά να κάνετε, μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το ASUSPRO P2540UA-AB51. Με έναν ταχύτατο επεξεργαστή Intel Core i5 της 7ης γενιάς, 8GB μνήμης RAM και 1TB σκληρού δίσκου 5400RPM, είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας. Σχεδίαση, το P2540 έχει μια πολύ επαγγελματική εμφάνιση με μαύρο μαύρο σώμα και οθόνη FHD 15,6 ιντσών με αντανάκλαση.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά ασφάλειας, διαθέτει ενσωματωμένο τσιπ προστασίας TPM για την προστασία των δεδομένων σας σε βαθύ επίπεδο υλικού, καθώς και έναν αισθητήρα βιομετρικών αποτυπωμάτων για τη διασφάλιση των αρχείων σας και την άμεση καταγραφή. Εκτός από όλα, η μπαταρία της θα σας κρατήσει ένα στερεό εννέα ώρες, και έχει μια μπαταρία που μπορεί να αφαιρεθεί για να μπορείτε να ανταλλάξετε σε μια νέα, αν τρέχετε χαμηλά. Οι εργαζόμενοι θα προτιμούν ιδιαίτερα το λογισμικό ASUS Business Manager, το οποίο η εταιρεία περιγράφει ως "λύση διαχείρισης και ασφάλειας ενιαίας εξυπηρέτησης ειδικά σχεδιασμένη για μικρές επιχειρήσεις χωρίς ένα διαχειριζόμενο περιβάλλον πληροφορικής".

Χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια για να βρείτε αυτό που ψάχνετε; Διαβάστε το καλύτερο άρθρο των φορητών μας επιχειρήσεων .

Σχεδιαστές ευχαριστημένοι! Αυτό το ASUS VivoBook S 510 έχει μια οθόνη τόσο όμορφη που ποτέ δεν θα θέλετε να σταματήσετε να εργάζεστε. Η οθόνη Full HD 15,6 ιντσών έχει μόνο ένα πλαίσιο NanoEdge 0,3 ιντσών, προσφέροντας αναλογία οθόνης 80% και καθιστώντας όλους τους άλλους φορητούς υπολογιστές παλιούς. Διαθέτει επίσης γωνίες προβολής 178 μοιρών, έτσι ώστε τα χρώματα να παραμένουν τραγανά ακόμα και όταν τα βλέπετε από την πλευρά. Σε γενικές γραμμές, το laptop ζυγίζει μόλις 3,7 κιλά και μετρά ένα λεπτό 0,7 ίντσες.

Το τρέχον λογισμικό επεξεργασίας μπορεί να είναι ένα μεγάλο φορτίο σε έναν υπολογιστή, αλλά αυτό το ASUS το διαχειρίζεται ενώ μένει δροσερό, χάρη στον επεξεργαστή Intel Core i7, με 8GB DDR4 RAM και 128GB M.2 SSD + 1TB HDD. Διαθέτει επίσης εργονομικό πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό για να σας κρατήσει σε λειτουργία κατά τη διάρκεια των σπριντ σχεδιασμού αργά το βράδυ. Έτσι, αν και δεν είναι μυστικό ότι τα περισσότερα διαφημιστικά κέντρα επιλέγουν MacBooks, αυτό το φορητό υπολογιστή Windows 10 θα τους δώσει ένα τρέξιμο για τα χρήματά τους.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .