Οι 7 καλύτερες περιπτώσεις τυχερών παιχνιδιών για υπολογιστές που αγοράζουν το 2018

Προστατέψτε και στυλ το υλικό σας σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας

Γι 'αυτό χτίζετε ένα PC παιχνιδιών και βρίσκεστε στο τελικό βήμα της εύρεσης της ιδανικής περίπτωσης για να κρατήσετε όλο το ισχυρό σας υλικό. Η επιλογή μιας θήκης τυχερού παιχνιδιού για PC είναι συχνά το πιο δύσκολο έργο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς προσωποποιεί την τελική εμφάνιση της δικής σας δημιουργίας. Με χιλιάδες διαθέσιμες επιλογές, η εύρεση του τέλειου συνδυασμού προσιτότητας, σχεδιασμού και ποιότητας μπορεί να είναι ένα αποθαρρυντικό έργο. Αλλά είμαστε εδώ για να διευκολύνουμε.

Παρακάτω, ολοκληρώσαμε τις καλύτερες περιπτώσεις τυχερών παιχνιδιών για υπολογιστές που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή. Όλα τα βασικά, απλοϊκά σχέδια με εσωτερικούς χώρους ροής αέρα, τιμές και ακόμη και μοναδικά στυλ ατομικισμού θεωρούνται, έτσι μπορείτε να βρείτε την ιδανική περίπτωση για τον εαυτό σας. Εμπιστευθείτε μας: η εξέδρα τυχερών παιχνιδιών σας είναι περίπου να πάρει ένα πολύ πιο δροσερό.

Το Corsair Carbide Series 100R Mid Tower έχει ένα μινιμαλιστικό κομψό σχεδιασμό με εργονομικό εσωτερικό. Είναι οικονομικά προσιτό και ιδανικό τόσο για κατασκευαστές πρώτων χρόνων όσο και για έμπειρους κατασκευαστές.

Το γυαλιστερό πρόσωπο της θήκης περιλαμβάνει ένα μπροστινό πλαίσιο χωρίς πλέγμα για ροή αέρα. Πάνω από αυτό, οι διπλές θύρες εμπρός πάνελ USB 3.0 προσφέρουν γρήγορη πρόσβαση σε συσκευές, καθώς και είσοδο / έξοδο ήχου. Το εσωτερικό διαθέτει τέσσερις υποστηρίξεις δίσκων σκληρού δίσκου ιδανικές για SSD και παρέχει άφθονο χώρο για έως και πέντε ανεμιστήρες 120 mm (συμπεριλαμβάνεται και ένας) που αντλούν ροή αέρα απευθείας στη GPU. Δεν θα χρειαστείτε εργαλεία. Τα πλαϊνά πάνελ με βιδωτά πλαίσια κάνουν το κτίριο εύκολο. Όταν τελειώσετε, το πλαϊνό παράθυρο του Corsair δείχνει στον κόσμο την δύναμη μέσα. Έρχεται σε μια σιωπηλή έκδοση.

Η πιο οικονομική επιλογή για τυχερά παιχνίδια PC στον κατάλογο είναι επίσης ο μικρότερος: The Rosewill. Η θήκη υπολογιστών Micro ATX Mini Tower μετρά μόνο 13,86 x 6,89 x 13,78 ίντσες.

Το σώμα είναι μια ανθεκτική κατασκευή από πλαστικό και SECC χάλυβα που ζυγίζει μόνο 3,8 κιλά. Το μπροστινό μέρος διαθέτει γυαλιστερό φινίρισμα που προσφέρει απλοϊκή εμφάνιση και περιλαμβάνει δύο προσβάσιμες θύρες USB 2.0 και είσοδο / έξοδο ήχου. Αν και είναι συμπαγής, αυτή η θήκη παιχνιδιών PC χωράει μέχρι τέσσερις θύρες μονάδων με προεγκατεστημένους ανεμιστήρες 120 και 80 mm για να παράγουν επαρκή ροή αέρα για τη διαρροή θερμότητας. Οι παίκτες με ενσωματωμένο PC παιχνιδιών μεσαίας κατηγορίας μπορούν να απολαύσουν τον Rosewell Micro ATX Mini Tower για εξοικονόμηση χώρου και αξία.

Το CM Storm Stryker είναι η καλύτερη περίπτωση παιχνιδιών για υπολογιστές στη λίστα για πλήρεις πύργους. το μέγεθος 25,6 x 11 x 25 ιντσών και το άφθονο εσωτερικό χώρο δίνει σε κάθε παίκτη αρκετό χώρο για τα πάντα.

Όπως υποδηλώνει και το όνομά της, το Cooler Master - η εταιρεία πίσω από την Storm Stryker - έχει ως στόχο να δημιουργήσει περιπτώσεις που κρατούν τους υπολογιστές σε λειτουργία cooly. Η κομψή γυαλιστερή θήκη μαύρης και λευκής φινιρίσματος περιλαμβάνει τέσσερις μπροστινές θύρες USB, τέσσερις ρυθμιζόμενους ανεμιστήρες, πλήρη κάλυψη φίλτρου σκόνης, καθώς και ένα μπροστινό πλαίσιο για συνεχή ψύξη. Το εσωτερικό του μπορεί να χωρέσει έως και δέκα υποδοχές μονάδων επέκτασης, οι οποίες συγκρατούνται όλα σε περιστρεφόμενο συνδυαστικό κλουβί 90 μοίρες για ευελιξία όταν πρόκειται για εγκατάσταση. Στην κορυφή του είναι μια ελαστική επένδυση λαβή μεταφοράς μπορεί να χωρέσει έως 70 κιλά βάρος. Εάν είστε σοβαροί για ένα ισχυρό προσαρμοσμένο υπολογιστή τυχερών παιχνιδιών, το Storm Stryker είναι ένα ισχυρό και ευρύχωρο σκάφος.

Μερικές φορές είναι ωραίο να βλέπετε τη δημιουργία που έχετε δημιουργήσει και με το Phanteks PH-EC416PTG_BW, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε την καλύτερη προβολή του υπολογιστή σας, χάρη στην πλάγια οθόνη του από γυαλί με κρυστάλλινη επιφάνεια. Για τους PC gamers που θέλουν μια ισχυρή θήκη και μια όμορφη εσωτερική οθόνη, δεν δέχονται εναλλακτική λύση.

Το Phanteks PH-EC416PTY_BW Eclipse είναι μια θήκη τυχερών παιχνιδιών PC μεσαίου πύργου, με πλήρες μεταλλικό σώμα, εξωτερικό χαλύβδινο και με την προαναφερθείσα πλευρική επιφάνεια από γυαλί. Συμβατό με όλα τα ψυγεία καλοριφέρ ψυγείου, η θήκη παιχνιδιών PC περιλαμβάνει δύο ανεμιστήρες 120 mm (επεκτάσιμη σε επτά) και έχει σχεδιαστεί για τη βέλτιστη ροή αέρα που κατευθύνεται στην GPU του υπολογιστή. Το εσωτερικό του περιλαμβάνει δύο βραχίονες SSD Drop-N-Lock με ενσωματωμένους συνδέσμους καλωδίων Hoop-N-Loop για εύκολη διαχείριση καλωδίων για να διατηρείτε τα εξαρτήματά σας ασφαλή και τακτοποιημένα. Έρχεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα.

Η θήκη Deepcool ATX Kendomen είναι η καλύτερη θήκη τυχερών παιχνιδιών για PC, για να διατηρείτε τον επεξεργασμένο και τον υπερχρονισμένο υπολογιστή σας δροσερό. Προεγκατεστημένο με πέντε ανεμιστήρες 120 χιλ. Και υποστηρίζει μια εγκατάσταση ψύξης 240 χιλ. Στην κορυφή του, έτσι δεν πρέπει ποτέ να ανησυχείτε για υπερθέρμανση.

Το εσωτερικό της μπροστινό μέρος φέρει δύο ανεμιστήρες LED που εισέρχονται, με δύο ανεμιστήρες εξάτμισης στην πλάτη και ένα στην κορυφή. Η θήκη Deepcool ATX Case Kendomen έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τα εξαρτήματά σας όσο το δυνατόν πιο δροσερά με το σχεδιασμό ροής αέρα, δίνοντας στους χρήστες ρυθμίσεις ταχύτητας ανεμιστήρα για αναλογία σιωπής / απόδοσης. Στο εσωτερικό, εννέα διαφορετικές θήκες μονάδων δίσκου (5.25, 3.5 και 2.5 ιντσών) και οι επτά αυλακώσεις επέκτασης της επιτρέπουν ένα τεράστιο αποθηκευτικό χώρο για δίσκους. Μετρώντας 21 x 22 x 10 ίντσες, δίνει στους χρήστες αρκετό χώρο για τα συστατικά τους, προσφέροντας παράλληλα τη διαβεβαίωση ότι θα κρυώσουν με το παρακείμενο και ευθυγραμμισμένο σύστημα ανεμιστήρων.

Το NZXT Phantom 410 Mid Tower διπλασιάζεται ως έργο τέχνης. Αυτή η θήκη τυχερών παιχνιδιών PC έχει πλούσιο χρώμα χρώματος πορφυρού χρώματος, μικρό παράθυρο από γυαλί με στυλ πλέγματος, καθώς και πολυγωνικό πρόσωπο. Ο δροσερός παράγοντας είναι εκεί αν είναι για τα παιδιά σας που σας αρέσει η εξωγήινη τεχνολογία ή αν εκτιμάτε ακριβώς ένα πρωτοποριακό κομμάτι στυλ σχεδιασμού στο δωμάτιό σας που θα προκαλέσει μια συζήτηση.

Το NZXT Phantom 410 Mid Tower, όχι μόνο όμορφο στο εξωτερικό, προσφέρει αρκετό ελεύθερο χώρο στο εσωτερικό του για συστήματα ψύξης νερού, περιλαμβάνει τρεις (δύο 140 mm, 120 mm) ανεμιστήρες (μπορεί να φιλοξενήσει έως και οκτώ) καινοτόμο δεξιόστροφο, χωρίς βίδες σκληρό δίσκο. Στην κορυφή της υπάρχουν τέσσερις θύρες USB (δύο 2.0 και δύο 3.0) με είσοδο ήχου και μικροφώνου, μαζί με μια ανοιγόμενη πόρτα που ανοίγει για πρόσβαση στους δίσκους. Έρχεται σε πέντε διαφορετικά χρώματα, όπως λευκό, μαύρο, γυαλόχαρτο, κόκκινο και λευκό / μπλε.

Τοποθετήστε μια φωτεινή επίδειξη με το Thermaltake Versa C22 Snow Edition, μια θήκη παιχνιδιών PC που περιλαμβάνει πολλαπλές επιλογές LED για ατελείωτες δυνατότητες. Έχετε ήδη δημιουργήσει την προσαρμοσμένη πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών σας, τώρα μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας προσαρμοσμένα εφέ φωτισμού.

Με τα 12 φώτα LED RGB LED της πρόσοψης, το Thermaltake Versa C22 Snow Edition επιτρέπει στους παίκτες διαφορετικά εφέ φωτισμού. Το επάνω τμήμα του περιλαμβάνει ένα διακόπτη που μπορεί να προσαρμοστεί σε τρία διαφορετικά σχήματα φωτισμού (μονόχρωμη λειτουργία, λειτουργία αναβοσβήματος RGB, λειτουργία ανάφλεξης φωτός). Το εσωτερικό του έρχεται με έναν προεγκατεστημένο ανεμιστήρα 120 mm (αλλά μπορεί να χωρέσει έως και τρία), τέσσερις διαφορετικές θυρίδες μονάδας δίσκου και επτά σχισμές επέκτασης. Έρχεται σε δύο χρώματα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .