Εικόνες από τις κορυφαίες λειτουργίες του Microsoft Publisher 2013

01 από 10

Γρήγορη Εκπαίδευση Desktop Desktop Tutorials για νέες λειτουργίες στο Publisher 2013

Εικονίδιο του Microsoft Publisher 2013. (γ) Χορηγία της Microsoft

Publisher 2013 είναι η τελευταία έκδοση της Microsoft για την εφαρμογή έκδοσης desktop για οικιακή ή προσωπική χρήση. Αυτό μπορεί να έρχεται ή να μην έχει έρθει με τη σουίτα σας, αλλά μπορείτε πάντα να το αγοράσετε ξεχωριστά αν σας ενδιαφέρει.

Η Ομάδα Εκδοτών της Microsoft δήλωσε σχετικά με αυτήν την έκδοση, "Ξεκινώντας από το ήδη απίστευτο εύρος λειτουργικότητας του Publisher, επιλέξαμε να επενδύσουμε σε στοχευμένους τρόπους σε πολλά συγκεκριμένα σημεία - είτε για υποστήριξη κοινής λειτουργικότητας σε όλη τη σουίτα είτε για βελτίωση του πυρήνα σενάρια στην καρδιά του εκδότη. "

Η ομάδα δήλωσε επίσης ότι όσον αφορά τα γραφικά και τα εφέ, το Word και το PowerPoint είναι παραδοσιακά ανώτερα από τον εκδότη, αλλά η έκδοση του 2013 θα συμβάλει στη μείωση αυτού του χάσματος.

Κάντε κλικ σε αυτό το slide show για να δείτε νέες δυνατότητες στο Publisher 2013 και μάθετε περισσότερα.

02 από 10

Μάθετε όσο πηγαίνετε στο Publisher 2013

Ξεκινώντας ένα έγγραφο του Publisher 2013. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ο συνεργάτης μου με κάλεσε να παρουσιάσω στους φοιτητές της λογοτεχνίας του το είδος του steampunk. Θέλω να δημιουργήσω ένα φυλλάδιο για να προσκαλέσω τους μαθητές στην ομάδα εβδομαδιαίων συγγραφέων μου.

Ο Publisher 2013 Preview προσφέρει τα πιο σύγχρονα πρότυπα και εργαλεία έκδοσης desktop. Αποκτήστε μια επισκόπηση ή ακολουθήστε μαζί με ένα έργο στο οποίο εργάζεστε και μπορείτε να είστε εξοικειωμένοι με τη νέα λειτουργικότητα σε ελάχιστο χρόνο.

03 από 10

Τρόπος εύρεσης και χρήσης προτύπων εκδόσεων Desktop στο Microsoft Publisher 2013

Πρότυπα στον εκδότη 2013. (γ) Στιγμιότυπο από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η ομάδα εκδοτών της Microsoft έχει αφιερώσει περισσότερους πόρους από ποτέ σε πρότυπα για τον Publisher 2013.

Δεδομένου ότι η εκτύπωση επιτραπέζιων υπολογιστών έχει σκοπό να σας βοηθήσει να αποκτήσετε γρήγορα φυλλάδια, επαγγελματικές κάρτες, σημάδια και άλλα έγγραφα, αυτά τα νέα πρότυπα επεκτείνουν άμεσα την ευχρηστία του Publisher 2013.

Καθώς ανοίγω τον Publisher και επιλέγω Νέος, βλέπω ένα πρότυπο ακριβώς από το ρόπαλο που θα με βοηθήσει να φτιάξω ένα φυλλάδιο για να καλέσω τους μαθητές να συμμετάσχουν στην ομάδα των συγγραφέων μου.

Η αναζήτηση για πρότυπα με λέξεις-κλειδιά μπορεί να είναι κουραστική. Για να εξοικονομήσετε χρόνο, δείτε τη λίστα με τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για εκδότες .

04 από 10

Πώς να χρησιμοποιήσετε βελτιωμένες γκαλερί στυλ και προεπισκοπήσεις στον Publisher 2013

Σχέδια χρωμάτων στον εκδότη 2013. (γ) Στιγμιότυπο οθόνης από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η ομορφιά των βελτιωμένων γκαλερί στυλ στο Publisher 2013 είναι, σας εξοικονομεί αρκετά βήματα μορφοποίησης. Βρείτε ένα στυλ που σας αρέσει και μπορεί να σας εξοικονομήσει βήματα ξανά και ξανά.

Μπορείτε επίσης να δείτε πώς το στυλ θα επηρεάσει το έγγραφό σας, το οποίο είναι χρήσιμο σε μια χρονική κρίσιμη στιγμή.

Καθώς σαρώνω το τελικό προϊόν, αποφασίζω ότι τα χρώματα θα μπορούσαν να φαίνονται λίγο πιο γυαλισμένα. Κάνω κλικ στο εξής: Σχεδίαση - Σχεδίαση σελίδας - Σχέδια - Επιλέξτε ένα νέο σχήμα χρωμάτων.

05 από 10

Τρόπος χρήσης της περιοχής γρατσουνιών στο Microsoft Publisher 2013

Η Περιοχή Scratch στον Εκδότη 2013. (c) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η τοποθέτηση πολλών εικόνων τείνει να είναι απογοητευτική λόγω περιορισμένου χώρου εργασίας, αλλά η Περιοχή Scratch του Publisher 2013 σάς δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε μικρογραφίες αντί να τις χρησιμοποιήσετε πλήρως στο έγγραφο.

Αυτό λειτουργεί πολύ, αφού έχω πολλές φωτογραφίες που θα ήθελα να δοκιμάσω. Με τη νέα λειτουργικότητα, επιλέγω όλα αυτά από το λογαριασμό μου στο Flickr (βλέπε προηγούμενη διαφάνεια) και όλοι αυτοί προσγειώνονται αυτόματα στην Περιοχή Scratch για να μπορέσω να τις χρησιμοποιήσω. Δεν υπάρχει πλέον εισαγωγή τους ένα προς ένα. Ομορφη!

Ακόμα κι αν κάνω ένα χάος των εικόνων, μπορώ απλά να κάνω κλικ στην εντολή "Προσαρμογή μικρογραφιών" και οι εικόνες απλώνονται ξανά ξεχωριστά.

06 από 10

Τρόπος χρήσης της εναλλαγής ζωντανής εικόνας στον Publisher 2013

Live Picture Swap στον εκδότη 2013. (γ) Στιγμιότυπο οθόνης Ευγενική προσφορά της Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ένα άλλο εργαλείο για τη δημιουργία ενός μεγάλου συνολικού σχεδίου είναι το Live Picture Swap , ένα εικονίδιο που εμφανίζεται τώρα στο κέντρο κάθε επισημασμένης εικόνας του Publisher 2013.

Αυτή η λειτουργία σάς επιτρέπει να σύρετε και να κάνετε προεπισκόπηση προτού την αφήσετε, η οποία ανταλλάσσει την επιλεγμένη εικόνα σας με την υπάρχουσα εικόνα.

Η ειδική μορφοποίηση δεν επηρεάζεται, όπως τα σύνορα ή τα εφέ.

Κάνω κλικ στην εικόνα του προτύπου, στη συνέχεια στο εικονίδιο Live Picture Swap και, στη συνέχεια, σύρετέ το πάνω από κάθε εικόνα steampunk μου, κρατώντας πατημένο το ποντίκι μου. Αποφασίζω ότι το αερόπλοιο φαίνεται καλύτερο, ώστε να πέσω πάνω σε αυτήν την εικόνα και το φυλλάδιο μου ενημερώνεται αμέσως.

07 από 10

Βελτιώσεις στην εισαγωγή και την εξαγωγή στον Publisher 2013

Εξαγωγή σε επαγγελματικό εκτυπωτή στον εκδότη 2013. (γ) Ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ο Publisher 2013 σάς επιτρέπει να εξάγετε σελίδες για εκτύπωση σε ένα κέντρο φωτογραφιών ή σε έναν εμπορικό εκτυπωτή. Αυτές οι ρυθμίσεις ποιότητας εκτύπωσης μπορούν να σας εξοικονομήσουν χρόνο παραγωγής.

Μπορείτε επίσης να έχετε άμεση πρόσβαση σε online εικόνες μέσω του OneDrive , κάτι που σημαίνει επίσης γρήγορη εισαγωγή εικόνων από το Flickr ή από άλλα ηλεκτρονικά αποθετήρια.

Εξάγω το αρχείο μου σε εμπορικό περιβάλλον εκτύπωσης, δεδομένου ότι θα εκτυπώσω αυτά τα φυλλάδια από το κέντρο αντιγραφής του σχολείου απόψε. Οι νέες μορφές φιλικές προς τον εκτυπωτή είναι μια πολύτιμη προφύλαξη εναντίον του χρόνου που περνά ο υπάλληλος για να μετατρέψει τα αρχεία μόλις βρεθώ, μια υπηρεσία που σας χρεώνει κάποια καταστήματα.

Επίσης, εισάγω μερικές εικόνες steampunk που έχω αποθηκεύσει στο διαδίκτυο, οι οποίες θα λειτουργήσουν καλύτερα από αυτήν την εικόνα ποδηλάτου.

08 από 10

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα φόντα εικόνων στον Publisher 2013

Εικόνες φόντου στον εκδότη 2013. (γ) Στιγμιότυπο από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ενώ άλλα προγράμματα της Microsoft σας επιτρέπουν να ορίσετε μια εικόνα ως φόντο για κάποιο χρονικό διάστημα, ο Publisher 2013 είναι μόλις πρόσφατα σε θέση να το κάνει αυτό.

Αποφασίζω να δοκιμάσω ένα μπλε φόντο με κλίση, οπότε κάνω κλικ στο Page Design - Background. Από τη στιγμή που θα δούμε το αποτέλεσμα, θα αποφασίσω ενάντια σε ένα υπόβαθρο, αλλά αυτό θα είναι χρήσιμο για άλλα σχέδια. Μπορώ να το αφαιρέσω εύκολα από το ίδιο παράθυρο διαλόγου.

09 από 10

Η πιο καθαρή διεπαφή χρήστη της Microsoft και η προβολή των παρασκηνών για εκδότες 2013

Προβολή φόντου στον εκδότη 2013. (γ) Στιγμιότυπο από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η προβολή Backstage είναι τώρα υψηλότερη στο μενού του κουμπιού "Αρχείο" (που ήταν μικρότερη στον Publisher 2010 ). Αυτό είναι ένα παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η διεπαφή χρήστη είναι λίγο καθαρότερη στον Publisher 2013. Αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολη τη διαχείριση ενσωματωμένων γραμματοσειρών, την προσαρμογή των ρυθμίσεων εκτύπωσης και την προβολή μεταδεδομένων.

Κάνω κλικ στο Αρχείο και αμέσως θα δείτε το Run Design Checker , το οποίο μου επιτρέπει να κάνω τελικές επεξεργασίες όπως συνέβαινα με το Design Checker στο Publisher 2010 , χάρη στη νέα προωθημένη προβολή Backstage.

10 από 10

Λήψη του οδηγού γρήγορης εκκίνησης εκδότη εκδόσεων της Microsoft για το 2013 - ΔΩΡΕΑΝ

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Publisher 2013 της Microsoft. (γ) Χορηγία της Microsoft

Αυτός ο δωρεάν Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Publisher 2013 από τη Microsoft προσφέρει σελίδες που μπορείτε να προβάλλετε online ή να εκτυπώσετε για πρόσθετη προοπτική ή βοήθεια σε αυτή την έκδοση του Office.

Κάντε λήψη του Οδηγού γρήγορης εκκίνησης του Free Publisher 2013 της Microsoft

Επίσης, για λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το Microsoft Excel, ανατρέξτε στον ιστότοπο Software Publishing του About.com.

Τα καλύτερα δωρεάν πρότυπα της Microsoft για τον Microsoft Publisher

Μεταβείτε στην κύρια σελίδα: Γκαλερί εικόνων για προγράμματα του Office 2013.