Κατάλογος λογισμικού γραφείου και εφαρμογές για Mac

Μεγιστοποιήστε την παραγωγικότητα σας με αυτά τα προγράμματα και εφαρμογές

Βρείτε την καλύτερη λύση για την παραγωγικότητα σουίτας λογισμικού γραφείου για Mac, διερευνώντας αυτές τις δημοφιλείς επιλογές.

Αυτός ο κατάλογος θα σας οδηγήσει σε διάφορες εναλλακτικές λύσεις, επειδή έχετε άλλες επιλογές από το iWork της Apple ή το Office for Mac της Microsoft, αν και αυτές οι δημοφιλείς επιλογές είναι διαθέσιμες επίσης.

Νέα στο Mac;

Το Mac είναι ένα είδος προσωπικού υπολογιστή που παράγεται από την Apple. Το όνομα είναι συντομογραφία για το Macintosh. Οι νεότεροι Mac λειτουργούν συνήθως με το λειτουργικό σύστημα Mac OS X.

Αναζήτηση βάσει Τύπος Mac

Μπορεί να θέλετε να αναζητήσετε αυτήν την πλήρη λίστα, αλλά επίσης να εξετάσετε αυτές τις πιο συγκεκριμένες λίστες:

Δωρεάν επιλογές Versus Premium

Αυτός ο κατάλογος ξεκινά με δωρεάν επιλογές και στη συνέχεια μετακινείται σε εναλλακτικές λύσεις υψηλής ποιότητας αν έχετε λίγα χρήματα για να επενδύσετε στο λογισμικό παραγωγικότητάς σας. Πολλές δωρεάν σουίτες προσφέρουν πολλά εργαλεία για μερικούς χρήστες, έτσι μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Τούτου λεχθέντος, να έχετε κατά νου ότι οι πολυτελείς σουίτες λογισμικού γραφείου μπορεί να προσφέρουν τα πρόσθετα χαρακτηριστικά που μπορεί να χρειάζεστε, έτσι ώστε για ορισμένους χρήστες, η αξία μπορεί να αξίζει το κόστος.

Πού να αγοράσετε ή να κατεβάσετε το Office Software Suites για Mac

iWork για Mac. (γ) Ευγενική παραχώρηση της Apple

Οι σειρές λογισμικού του Office για Mac μπορούν να αγοραστούν (ή στην περίπτωση των δωρεάν, κατέβασμα) απευθείας μέσω των συνδέσμων του κατασκευαστή σε κάθε στοιχείο λίστας παρακάτω ή από το Apple Store.

Επιπλέον, οι έμποροι λιανικής πώλησης μπορούν φυσικά να αναζητηθούν στο διαδίκτυο, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε πάντα λήψη από αξιόπιστους ιστότοπους. Περισσότερο "

OpenOffice για Mac (Desktop) - ΔΩΡΕΑΝ

Λογότυπο του OpenOffice. (γ) Ευγενική παραχώρηση του Apache Software Foundation

Το Apache Software Foundation διαχειρίζεται μια σουίτα λογισμικού ανοιχτού κώδικα, η οποία είναι μία από τις πιο δημοφιλείς παγκοσμίως, εν μέρει επειδή είναι συμβατή με τόσες πολλές λειτουργικές μονάδες.

Αποκτήστε μια οπτική από τον έλεγχο αυτής της Έκθεσης Gallery OpenOffice Suite. Περισσότερο "

LibreOffice για Mac (Desktop) - ΔΩΡΕΑΝ

LibreOffice Suite. (γ) Ευγενική παραχώρηση του Ιδρύματος Εγγράφων

Το LibreOffice ψηφίστηκε από την κοινότητα αυτού του ιστότοπου για να είναι ο βραβευμένος με το Βραβείο Αναγνωστών του 2013 του αγαπημένου λογισμικού γραφείου για Mac.

Μια δωρεάν σουίτα γραφείου, το LibreOffice είναι ωστόσο ένας ισχυρός αντίπαλος για πιο ακριβές σουίτες λογισμικού γραφείου. Περισσότερο "

iWork για iCloud (σε απευθείας σύνδεση) - ΔΩΡΕΑΝ

iCloud από την Apple. (γ) Ευγενική παραχώρηση της Apple

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε το iWork για iCloud, την δωρεάν ηλεκτρονική έκδοση του iWork. Αυτό απαιτεί έναν ηλεκτρονικό λογαριασμό, ο οποίος συνεπάγεται την ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Αυτό μπορεί να είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που θέλει να παραμείνει στην Apple lineup των προϊόντων.

Έγγραφα Google / Εφαρμογές Google για Mac (Online) - ΔΩΡΕΑΝ

Εικονίδιο Εγγράφων Google. (γ) Ευγένεια της Google

Αποκτήστε πρόσβαση στα δωρεάν Google Έγγραφα Google και τις Google Apps για κινητά, εγγραφείτε στο Google Drive .

Οι σε απευθείας σύνδεση σουίτες της Google δεν είναι πλούσιες σε λειτουργίες όπως το iWork ή το Microsoft Office, αλλά εξακολουθούν να είναι εύρωστες και πολύ δημοφιλείς ως προσβάσιμες και φιλικές προς τον χρήστη εκδόσεις εργασιών για τον μέσο χρήστη. Θα βρείτε δωρεάν και επαγγελματικές εκδόσεις. Περισσότερο "

ThinkFree Γραφείο για Mac (Online) - ΔΩΡΕΑΝ

ThinkFree Γραφείο. (γ) Hancom Inc.

Οι σουίτες γραφείου που βασίζονται στο Web είναι προσβάσιμες από σχεδόν οποιοδήποτε υπολογιστή με υποστηρικτική σύνδεση στο διαδίκτυο. Το ThinkFree Office είναι μια δημοφιλής σουίτα γραφείου στο διαδίκτυο.

Αν θέλετε να δοκιμάσετε το ThinkFree Office, μπορείτε να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό Google. Εάν εγγραφείτε για λογαριασμό ThinkFree, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες λειτουργίες και υπηρεσίες. Περισσότερο "

iWork Suite για Mac - ΔΩΡΕΑΝ / 19.99 € ανά πρόγραμμα

Apple iWork Suite. (γ) Χρησιμοποιείται με άδεια της Apple

Το iWork είναι συνήθως δωρεάν και περιλαμβάνεται ήδη σε υπολογιστές Mac που αγοράστηκαν μετά το 2013 ή 19,99 δολάρια για υπολογιστές Mac που αγοράστηκαν πριν από το 2013.

Η σουίτα iWork γράφεται από την Apple, ώστε να έχει νόημα ότι είναι βελτιστοποιημένη για παραγωγικότητα στη συσκευή σας Mac ή iOS, όπως το iPad.

Τα προγράμματα είναι άκρως λειτουργικά με πολλά πρόσθετα εργαλεία και υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων, των σεμιναρίων και της σουίτας εφαρμογών iLife . Περισσότερο "

Το Microsoft Office για Mac - Ποικίλει

Το Microsoft Office Home and Student 2011 για Mac. (γ) Ευγενική παραχώρηση του Microsoft Office

Η Microsoft έχει παραδοσιακά προσφέρει μια ξεχωριστή έκδοση Mac για Office.

Βρείτε εκδόσεις για υπολογιστές, 2016 και παλαιότερες, επισκεφτείτε το Office for Mac News & Tips.

Το Office 2016 είναι η τελευταία έκδοση της παραδοσιακής σουίτας για επιτραπέζιους υπολογιστές και το Office 365 που βασίζεται σε συνδρομή είναι διαθέσιμο για Mac.

Περισσότερο "

Parallels Desktop για Mac - Περίπου $ 79.99 USD

Parallels Desktop 8. (γ) Εικόνα από Parallels

Μια επιλογή είναι να τρέχετε τα Windows στο Mac σας χρησιμοποιώντας το Parallels Desktop. Ενώ θα αντιμετωπίσετε γραφικές διαφορές από μια πραγματική έκδοση των Windows, η λειτουργικότητα για το λογισμικό παραγωγικότητας γραφείου είναι εντυπωσιακή. Περισσότερο "