Τύποι προγραμμάτων που βρίσκονται στο Office Productivity Suites

Επεξεργαστές κειμένου, υπολογιστικά φύλλα, σημειώσεις, παρουσιάσεις, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και άλλα

Είτε ξεκινάτε απλά με μια σουίτα λογισμικού γραφείου είτε απλά θέλετε να πάρετε περισσότερα από αυτό, γνωρίζοντας ποιοι τύποι προγραμμάτων περιλαμβάνονται είναι το πρώτο βήμα για την αύξηση της παραγωγικότητάς σας.

Εφαρμογές περιλαμβάνονται στις δημοφιλείς σουίτες λογισμικού γραφείου

Κάθε σουίτα λογισμικού γραφείου είναι διαφορετική, οπότε μην υποθέσετε ότι κάθε σουίτα θα διαθέτει όλα τα προγράμματα που μπορεί να έχετε σε μια προηγούμενη σουίτα. Τούτου λεχθέντος, τα πιο συχνά, τα ακόλουθα προγράμματα περιλαμβάνονται σε μια δεδομένη σουίτα λογισμικού. Σε άλλες περιπτώσεις, πρέπει να αγοραστούν ή να τηλεφορτωθούν χωριστά.

Ευρετήριο δημοφιλούς σουίτας γραφείου

Αυτή η σύντομη λίστα θα σας δώσει μια κατανόηση για το τι πρέπει να αναζητήσετε, καθώς και συμβουλές ή κόλπα για να κερδίσετε περισσότερα από κάθε πρόγραμμα. Κάντε κλικ στους συνδέσμους για επιπλέον συμβουλές και σεμινάρια για κάθε πρόγραμμα ή εφαρμογή. Αυτά τα εργαλεία λογισμικού γραφείου μπορούν να διευκολύνουν τα έργα σας!

Επεξεργαστή κειμένου

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτός ο δημοφιλής τύπος προγράμματος είναι το άλογο δύναμης των περισσότερων σουιτών λογισμικού γραφείου. Οι επεξεργαστές κειμένου επιτρέπουν στους χρήστες να γράφουν, να επεξεργάζονται, να δομώνουν ή να χειρίζονται με άλλο τρόπο πληροφορίες, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να εκτυπωθούν ή να μοιραστούν ηλεκτρονικά με άλλους. Περισσότερο "

Υπολογιστικό φύλλο

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτός ο τύπος προγράμματος οργανώνει αριθμητικά και κειμενικά δεδομένα και λειτουργεί ως αριθμομηχανή. Πρόσθετοι τύποι μπορούν να προγραμματιστούν στο υπολογιστικό φύλλο για διάφορους μαθηματικούς και οικονομικούς υπολογισμούς. Το υπολογιστικό φύλλο παρουσιάζει επίσης γραφήματα και γραφήματα εκείνων των δεδομένων . Περισσότερο "

Παρουσίαση / παρουσίαση διαφανειών

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτές οι εφαρμογές παρέχουν μια σειρά χώρων εγγράφων τα οποία μπορούν να εμφανιστούν σε μια ακολουθία. Η χρήση ενός εργαλείου προβολής διαφανειών βοηθάει στην επικοινωνία μιας ιδέας, είτε αυτή προβάλλεται σε οθόνη είτε είναι συσκευασμένη για ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού. Περισσότερο "

Email Client / Διαχείριση Επαφών / Ημερολόγιο

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτά τα προγράμματα έχουν πρόσβαση και διαχειρίζονται το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ενός χρήστη, το οποίο περιλαμβάνει συχνά ένα ημερολόγιο προγραμματισμού και ένα σύστημα παρακολούθησης εργασιών. Η ενσωμάτωση με την υπόλοιπη σουίτα επιτρέπει, για παράδειγμα, την αποστολή εγγράφων απευθείας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Διαχείρηση βάσης δεδομένων

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτό το λογισμικό αποθηκεύει τα δεδομένα με μεγάλη ακρίβεια και κατηγορηματικότητα, έτσι ώστε κάθε μέρος να μπορεί να αναδιατάσσεται ή να αναστέλλεται συνεχώς. Μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει εξειδικευμένη αναφορά των τμημάτων δεδομένων. Για το λόγο αυτό, τα συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων πακέτων γραφείου ονομάζονται συχνά σχεσιακές βάσεις δεδομένων. Περισσότερο "

Εκδότης επιφάνειας εργασίας

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτή η εφαρμογή ξεπερνάει τον επεξεργαστή κειμένου στην επεξεργασία και την παραγωγή εγγράφων, προσφέροντας μεγαλύτερες δυνατότητες γραφικών και διάταξης. Περισσότερο "

Λογισμικό Σχεδίασης / Γραφικών

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Τα διαφημιστικά κείμενα χρησιμοποιούν αυτό το είδος προγράμματος για τη δημιουργία οπτικών αναπαραστάσεων, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του σε συνδυασμό με το ποντίκι, το πληκτρολόγιο ή το στυλό. Μια σημείωση: ένας επεξεργαστής εικόνας Raster χειρίζεται τις εικόνες σύμφωνα με μια ψηφιακή ή pixelated προσέγγιση, ενώ ένας Vector Image Editor χειρίζεται τις εικόνες σύμφωνα με μια μαθηματική, με βάση συντεταγμένες προσέγγιση. Περισσότερο "

Επεξεργαστής μαθηματικών / τύπων / Εκδότης εξισώσεων

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτά τα προγράμματα είναι συνήθως μικρά πρόσθετα μέσα σε ένα πρόγραμμα όπως το Word ή το OneNote, επιτρέποντας στους χρήστες να γράφουν μαθηματικούς τύπους ως κείμενο, με έμφαση στην επικοινωνία της μαθηματικής λογικής, αλλά οι νεώτερες εκδόσεις είναι επίσης ικανές για υπολογισμούς.

Προσωπικό πρόγραμμα διοργανωτών / σημειώσεων

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Ιδιαίτερα προσαρμοσμένη για χρήση σε κινητά, αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργεί λίστες, να τις μετατρέπει σε εργασίες εντοπισμού και να επικοινωνεί με άλλο τρόπο με οργανωμένο τρόπο. Αυτή η εφαρμογή συνήθως συγχρονίζεται ή ευθυγραμμίζεται με την εφαρμογή πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του χρήστη.

Διαχείριση έργου

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Σε αντίθεση με την προσωπική διαχείριση, τον προσωπικό προγραμματισμό ή τη διαχείριση επαφών, το πρόγραμμα αυτό παρέχει εργαλεία για την οργάνωση μεγάλων έργων που περιλαμβάνουν πολλούς ανθρώπους. Περισσότερο "

Διάγραμμα / Εγκέφαλος

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Ως ένα είδος εργαλείου σχεδίασης, αυτό το πρόγραμμα επιτρέπει σε ένα χρήστη να δημιουργεί γραμμές και σχήματα για να μεταφέρει αρχιτεκτονικά διαγράμματα, οργανωτικούς χάρτες, διαγράμματα ροής και άλλες οπτικές επικοινωνίες Περισσότερα »

PDF (γλώσσα περιγραφής εκτυπωτή PostScript)

(γ) Χρησιμοποιείται με άδεια από την Carol Brusch

Αυτή η εφαρμογή μετατρέπει μια σελίδα κειμένου σε μια εικόνα, έτσι ώστε να μην είναι εύκολο να επεξεργαστεί ή να επεξεργαστεί από τους αναγνώστες. Μια άλλη λειτουργία ήταν να προσφέρουν στους χρήστες διαφορετικών προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών τη δυνατότητα ανάγνωσης ενός συγκεκριμένου εγγράφου.

Θυμηθείτε, επιλέγοντας πρώτα τα προγράμματα σας βοηθά να επιλέξετε τη σουίτα

Κάθε εταιρεία λογισμικού πακέτα σουίτες παραγωγικότητας γραφείου για να περιέχουν διαφορετικά προγράμματα. Το Microsoft Office είναι φυσικά ο ηγέτης της βιομηχανίας για τις σουίτες παραγωγικότητας, αλλά παρακαλώ δείτε αυτό το πλήρες ευρετήριο των σουιτών παραγωγικότητας για εναλλακτικές λύσεις που μπορεί να είναι κατάλληλες για τα καθήκοντά σας.

Για τους επιχειρηματίες, προτείνω να εξετάσετε το επιχειρηματικό σας σχέδιο ως έναν τρόπο να αξιολογήσετε τα είδη των προγραμμάτων που θέλετε να έχετε στο σκάφος.

Ομοίως, παρακαλούμε ερευνήστε πώς τα add-ons για τη σουίτα γραφείου, το λογισμικό εφαρμογών μη λογισμικού και το επιχειρησιακό λογισμικό αυξάνουν το επιλεγμένο λογισμικό παραγωγικότητάς σας. Περισσότερο "