Οι 7 καλύτεροι μετατροπείς ισχύος για αγορά το 2018

Συνδέστε και συνεχίστε να συνδέεστε ανά πάσα στιγμή

Βασικά, ένας μετατροπέας ισχύος είναι ένα κομμάτι του εξοπλισμού που μπορεί να καλύψει ένα συνεχές ρεύμα χαμηλής τάσης, γνωστότερο ως DC, στην τυπική ισχύ εναλλασσόμενου ρεύματος (AC). Αυτή η μετατροπή ισχύος επιτρέπει στους μετατροπείς ισχύος να λειτουργούν τον ηλεκτρικό εξοπλισμό συνδέοντας απευθείας σε μια μπαταρία αυτοκινήτου, φορτηγού ή σκάφους, συχνά μέσω ενός δοχείου αναπτήρα ή προσαρμογέα 12V. Οι μετατροπείς ρεύματος είναι συχνά επιβίωσης όταν πρόκειται για τη διατήρηση της ροής ενέργειας κατά τη διάρκεια έκτακτων περιστατικών, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τηλέφωνο, ιατρικό εξοπλισμό ή ακόμα και φορητό υπολογιστή. Εδώ είναι οι επιλογές μας για τους καλύτερους μετατροπείς ισχύος που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Χρεωμένος ως ο μικρότερος μετατροπέας ισχύος 1100W στον κόσμο, ο Krieger είναι περισσότερο από αρκετά ισχυρός για να χειρίζεται μικρές συσκευές και ηλεκτρονικά. Συσκευασμένο σε ένα περίβλημα αλουμινίου βαρέως τύπου που είναι αρκετά ανθεκτικό για να διαρκέσει για χρόνια, το Krieger παρέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες σε οθόνη LCD, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος εξόδου, της τάσης εισόδου και της στάθμης της μπαταρίας. Είναι ιδανικό για τη διατήρηση των ηλεκτρικών εργαλείων που φορτίζονται ή τροφοδοτούν τηλεοράσεις, κονσόλες παιχνιδιών ή μικρές συσκευές όπως ένα φούρνο μικροκυμάτων (διαθέτει μέγιστη ισχύ 2200 watts). Η σύνδεση οποιασδήποτε από αυτές τις συσκευές στο KRIEGER είναι εύκολη, χάρη στις δύο τυπικές εξόδους AC 12V σε οποιαδήποτε από τις δύο θύρες φόρτισης USB που ωθούν το 2.1A, καθιστώντας το εξίσου κατάλληλο για τη φόρτιση smartphone ή tablet. Υποστηρίζεται από την τριετή εγγύηση της KRIEGER.

Το BESTEK είναι ένα από τα ισχυρότερα και πιο γνωστά ονόματα στον χώρο του μετατροπέα ισχύος και το προϊόν 300W είναι μια ξεχωριστή επιλογή για τους αγοραστές που αναζητούν συμπαγείς επιλογές (πρόκειται για το μήκος ενός smartphone). Το BESTEK περιλαμβάνει δύο έξοδοι 110V εναλλασσόμενου ρεύματος για τη φόρτιση ηλεκτρονικών ειδών, όπως ένα φορητό υπολογιστή, και δύο θύρες φόρτισης USB για φόρτιση smartphone ή tablet. Το ενσωματωμένο βύσμα προσαρμογής τσιγάρων δύο ποδιών συνδυάζεται με το μικρό αποτύπωμα της BESTEK για να ταιριάζει σε σχεδόν οποιοδήποτε τύπο οχήματος, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για συσκευασία κατά τη διάρκεια κάμπινγκ ή σε διακοπές. Μια ενσωματωμένη ασφάλεια 40-amp και ο ενσωματωμένος ανεμιστήρας ψύξης βοηθά στην προστασία τόσο του αυτοκινήτου όσο και των συσκευών που έχουν συνδεθεί από υπερθέρμανση, υπερφόρτωση ή υπερβολική φόρτιση. Το ισχυρό μεταλλικό περίβλημα εξασφαλίζει ότι το BESTEK μπορεί να χειριστεί μερικές σταγόνες και χτυπήματα.

Ο μετατροπέας ισχύος Energizer 3000-watt προσθέτει κορυφαία απόδοση ισχύος 6000 watts, πράγμα που σημαίνει ότι έχει περισσότερη ισχύ απόδοσης για να χειριστεί τα ηλεκτρονικά βαρέως τύπου. Είτε πρόκειται για χρήση με μικροκύματα, ηλεκτρικά εργαλεία, οικιακές συσκευές ή κονσόλες παιχνιδιών, το Energizer είναι σχεδιασμένο για να διατηρεί τα πράγματα ομαλά και ήσυχα, χάρη στον εξαιρετικά αθόρυβο θερμικό ανεμιστήρα.

Το Energizer προσθέτει δύο τυπικές εξόδους εναλλασσόμενου ρεύματος για σύνδεση σε διάφορα ηλεκτρονικά και δύο θύρες φόρτισης USB για τη σύνδεση smartphone ή tablet. Ένα διαθέσιμο τηλεχειριστήριο επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν το Energizer σε μικρή απόσταση από τη μονάδα. Η έξοδος εξόδου παρακολούθησης είναι απίστευτα εύκολη με την οθόνη LCD που ειδοποιεί τους χρήστες για την τάση εισόδου, την ισχύ εξόδου και τη στάθμη της μπαταρίας για να διασφαλιστεί ότι δεν υπάρχει κίνδυνος υπερθέρμανσης.

Ο μετατροπέας ισχύος AMPEAK 2000 Watt προσφέρει μέγιστη ισχύ εξόδου 4000 Watt. Οι τρεις διαθέσιμες πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος και η απλή έξοδος USB 2.1A θα λειτουργούν με τα πάντα, από κινητά τηλέφωνα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ηλεκτρικούς ανεμιστήρες, καταψύκτες, προβολείς, μικροκύματα και άλλα ηλεκτρονικά που μπορεί να βρείτε σε ένα RV.

Για να προστατεύσετε από τυχόν ζημιές για οποιαδήποτε από τις συσκευές σας, το AMPEAK προσθέτει μερικές καλωδιώσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών ανεμιστήρων ψύξης και ένα ηχητικό σήμα συναγερμού για να σας ειδοποιήσει γρήγορα για υπερφόρτωση, υπερβολική τάση ή υπερθέρμανση. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα για το AMPEAK 2000W είναι η δυνατότητα σύνδεσης με ένα σύστημα μπαταριών 12V, επιτρέποντας στο AMPEAK να σας βοηθήσει με την παροχή πρόσθετης ενέργειας για τις ανάγκες σας σε περιστατικά όπως τυφώνα ή καταιγίδα όπου μπορεί να υπάρξει συχνή διακοπή ρεύματος.

Με διπλές πρίζες εναλλασσόμενου ρεύματος και διπλές θύρες φόρτισης USB ακριβώς μπροστά από το μετατροπέα ισχύος POTEK 1500W, αυτή η επιλογή είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους οδηγούς φορτηγών που θέλουν την επιπλέον ισχύ. Για τους οδηγούς που ταξιδεύουν συχνά, η προστασία από υπερθέρμανση ή βραχυκύκλωμα είναι κρίσιμη και το POTEK παρέχει με έναν ενσωματωμένο ανεμιστήρα ψύξης που αρχίζει να λειτουργεί όταν το υλικό POTEK χτυπά 104 βαθμών Φαρενάιτ.

Προσθέστε έξι εσωτερικές ασφάλειες για να το καταστήσετε ακόμα ασφαλέστερο ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και το POTEK γρήγορα ανεβαίνει στην κορυφή των έξυπνων αγορών για τους οδηγούς που θέλουν επιπλέον υποστήριξη ενέργειας για τις συσκευές τους. Περισσότερο από έτοιμο για χειρισμό ενός φορητού υπολογιστή, ηλεκτρικών εργαλείων ή άλλων ηλεκτρονικών συσκευών, το POTEK προσθέτει 3000 watts μέγιστης ισχύος για την άμεση εκκίνηση σε συσκευές ή ηλεκτρονικά, χωρίς να δημιουργείται ραγδαία αύξηση ρεύματος.

Ποτέ δεν μπορεί να πάει στραβά με το να έχεις πάρα πολλή δύναμη σε εσένα ενώ οδηγείς σε όλη την πόλη ή τη χώρα. Το POTEK 500W είναι μια ιδανική επιλογή για τους αγοραστές που αναζητούν τους μετατροπείς ισχύος που έχουν το κατάλληλο μέγεθος για ένα αυτοκίνητο και διατηρούν την ενέργεια που ρέει σε ένα μικρό αριθμό ηλεκτρονικών και φορητών συσκευών. Το POTEK 500W και οι δύο έξοδοι 110V AC και δύο θύρες USB δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα να διατηρήσουν ένα φορητό υπολογιστή, το Kindle, το iPad ή πολλά smartphones που θα τροφοδοτούνται με ενέργεια. Κρατώντας όλες αυτές τις χρεώσεις ταυτόχρονα χωρίς να προκαλέσετε ζημιά είναι η εργασία του ενσωματωμένου ανεμιστήρα ψύξης που εξασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν συσκευές ή το ίδιο το POTEK θα υπερθερμανθεί ή θα υπερφορτωθεί. Μέσω μεγέθους 7.1 x 4.1 x 2.2 ίντσες, το POTEK ταιριάζει στα περισσότερα διαμερίσματα γάντι ή στις κεντρικές κονσόλες, γεγονός που το καθιστά απαραίτητο για όποιον ξοδεύει ένα καλό κομμάτι χρόνου μετακίνησης σε ένα αυτοκίνητο.

Όταν πρόκειται να διατηρήσετε τα πράγματα να τροφοδοτούνται ενώ βρίσκεστε σε μια βάρκα, λίγα ηλεκτρονικά κάνουν μια καλή δουλειά με το μετατροπέα ισχύος Power TechON 3000 Pure Sine Wave. Εξοπλισμένο με διπλές εισόδους AC, μία θύρα USB και ένα τερματικό υλικού, το Power TechON μπορεί να φτάσει το μέγιστο των 6000 watt σε υπερβολική ισχύ. Όταν ταξιδεύετε στον ωκεανό, η ασφάλεια και η ασφάλεια είναι κρίσιμες, ώστε να μπορείτε να ταξιδεύετε εύκολα γνωρίζοντας ότι διαθέτει πολλά διαφορετικά χαρακτηριστικά προστασίας για να αποφευχθεί η υπέρταση ή οι υπερφορτωμένες συσκευές. Με δυνατότητα μετατροπής της τάσης DC σε εναλλασσόμενο ρεύμα, το Power TechON διαθέτει και μαύρα και κόκκινα καλώδια εκκίνησης, καθώς και ένα ενσύρματο τηλεχειριστήριο που μπορεί να φτάσει μέχρι και 15 πόδια μακριά. Μόλις συνδεθεί, ο μετατροπέας δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να παράγει ενέργεια σε μια πληθώρα συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των υπολογιστών, των φορητών υπολογιστών, των smartphones και άλλων φορητών ηλεκτρονικών συσκευών, είτε βρίσκεστε στο νερό είτε στην βάση.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .