Μάθετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ετικέτες Χριστουγεννιάτικων δώρων σε μεγάλη κλίμακα

Κάνετε τα δώρα σας και τα συναισθήματά σας να ξεχωρίζουν

Κάθε εποχή των Χριστουγέννων βρίσκει τους περισσότερους από εμάς να ψάχνουμε τρόπους για να γιορτάσουμε ενώ παραμένουμε στον προϋπολογισμό και ελαχιστοποιούμε το άγχος. Ένας διασκεδαστικός τρόπος είναι να δημιουργήσετε τις δικές σας ετικέτες δώρων.

Πηγαίνετε μεγάλο

Οι υπερμεγέθη ετικέτες παρέχουν μια εκπληκτική αντίθεση σε μικροσκοπικά δώρα. Χρησιμοποιούνται σε μεγάλα δώρα, ξεχωρίζουν πολύ καλύτερα από μικροσκοπικές ετικέτες που παραβλέπονται. Επιπλέον, το μέγεθός τους σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε γρήγορες, εξατομικευμένες σημειώσεις για να κάνετε πραγματικά αυτά τα δώρα ξεχωριστά. Δοκιμάστε να τυλίξετε τα δώρα σε χαρτί kraft ή σε άλλο στερεό χαρτί για να αφήσετε τις ετικέτες σας να παίξουν στο επίκεντρο και να κάνουν τα μηνύματά σας να ξεχωρίζουν.

Πού να βρείτε τα πρότυπα ετικετών των Χριστουγέννων σήμερα

Οι πηγές σε απευθείας σύνδεση αφθονούν. Εδώ είναι μερικοί για να ξεκινήσετε:

Αυτά είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου όταν πρόκειται για εκτυπώσιμες ετικέτες σε απευθείας σύνδεση. Μια γρήγορη αναζήτηση θα εμφανίσει πολλές περισσότερες πηγές.

Πώς να δημιουργήσετε τις δικές σας ετικέτες δώρων Χριστουγέννων

Συνήθως, θα λάβετε εκτυπώσιμες ετικέτες σε μορφή .pdf, τις οποίες μπορείτε να ανοίξετε στο Acrobat Reader. (Αν δεν έχετε ήδη αυτό το λογισμικό, μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν.) Στη συνέχεια:

  1. Εκτυπώστε τις ετικέτες στον οικιακό εκτυπωτή σας χρησιμοποιώντας το βαρύτερο χαρτί ή χαρτόνι που μπορείτε να εκτελέσετε μέσα από αυτό.
  2. Περικοπή των ετικετών σας στο μέγεθος.
  3. Χρησιμοποιήστε ένα puncher τρύπα για να γροθιά μια τρύπα σε κάθε ετικέτα.
  4. Τραβήξτε ένα μήκος στενής κορδέλας ή νήματος μέσα από την τρύπα στην ετικέτα και κόψτε το κοντά στην κορυφή της ετικέτας.
  5. Συνδέστε ένα μικρό τόξο και αφήστε χαλαρά την κορδέλα ή τις ουρές του νήματος για να τοποθετήσετε την κάρτα στη συσκευασία.

Δεν θέλετε να εκτυπώσετε ετικέτες; Πάρτε πράσινο

Εδώ είναι ένας πραγματικά φιλικός προς το περιβάλλον, φθηνός τρόπος για να δημιουργήσετε πολύ μεγάλες ετικέτες δώρων Χριστουγέννων: Αποθηκεύστε τις κάρτες διακοπών που λαμβάνετε κάθε χρόνο. Για κάθε ετικέτα, κόψτε το μπροστινό μέρος από μια κάρτα (όπου υπάρχει το σχέδιο). Τραβήξτε μια τρύπα στη νέα ετικέτα σας και γράψτε ένα μήνυμα από την πλευρά της πλάτης. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να αποφευχθεί η απώλεια όλων αυτών των όμορφων καρτών.