Αποκτήστε τα περισσότερα χρήματα για το παλιό σας φορητό υπολογιστή ή το smartphone

Το gadget που χρησιμοποιείτε είναι ο θησαυρός κάποιου άλλου

Κάθε φορά που αναβαθμίζετε τον φορητό σας υπολογιστή, το tablet ή το smartphone σας αφήνετε μια ακόμα συσκευή για τη γήρανση του ηλεκτρονικού σωρού που έχετε χτίσει με τα χρόνια. Ωστόσο, τα χρησιμοποιημένα ηλεκτρονικά σας, ακόμα και αν είναι πολύ παλιά, μπορούν ακόμα να πωληθούν για μια αρκετά δεκάρα - ανάλογα με τη συσκευή που πουλάτε, την κατάστασή της και ούτω καθεξής. Ακολουθούν μερικές επιλογές για την επιστροφή χρημάτων στις παλιές σας συσκευές.

01 από 05

Amazon Trade-In ή Marketplace

Το Amazon είναι τόσο βολικό για μια μέθοδο πώλησης (ή διαπραγμάτευσης) των χρησιμοποιημένων αντικειμένων σας, όπως γίνεται - με μερικά μειονεκτήματα. Μπορείτε να πουλάτε όχι μόνο ηλεκτρονικά (φορητούς υπολογιστές, smartphones, tablet, κάμερες και άλλα), αλλά και βιβλία, βιντεοπαιχνίδια και μέσα ενημέρωσης. Απλά πηγαίνετε στο site τους, αναζητήστε το στοιχείο σας και κάντε κλικ στο κουμπί "Εμπόριο". Η Amazon θα σας στείλει ένα κουτί για να στείλετε το στοιχείο σας ξανά και, μόλις γίνει αποδεκτό, θα πιστωθεί ο λογαριασμός σας. Οι τιμές είναι αρκετά ανταγωνιστικές, αλλά εδώ είναι τα μειονεκτήματα: Μπορείτε να κάνετε εμπόριο μόνο τα πράγματα σας για μια κάρτα δώρων Amazon (όχι κρύο σκληρό μετρητά) και ο κατάλογος των συσκευών που μπορείτε να trade-in είναι περιορισμένη.

Μπορείτε, ωστόσο, να πουλήσετε τα χρησιμοποιημένα σας αντικείμενα και στον Amazon, ελπίζοντας ότι άλλοι πελάτες της Amazon ενδιαφέρονται για την παλιά σας συσκευή. Σε αυτή την περίπτωση, αναζητήστε το στοιχείο σας στο Amazon και κάντε κλικ στο κουμπί "Πώληση σε Amazon". Εάν έχετε την Amazon να χειριστεί την εκπλήρωση, απλά στείλετε το στοιχείο σας στο Amazon και φροντίζουν τα υπόλοιπα. Άλλες επιλογές, ωστόσο, θα σας πάρουν πιθανώς περισσότερα χρήματα, καθώς υπάρχουν πολλοί άλλοι που πωλούν το ίδιο πράγμα στη "μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο". Περισσότερο "

02 του 05

Craigslist

Ο πιο δημοφιλής ιστότοπος διαφήμισης διαφήμισης είναι μια καλή θέση για να πουλήσετε κάτι που έχει μεγάλη ζήτηση, όπως το πιο πρόσφατο iPhone ή ένα ολοκαίνουργιο tablet . Δεν υπάρχουν τέλη, ώστε να μπορείτε να κάνετε λίγο περισσότερο από ό, τι με τις άλλες μεθόδους, αλλά ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με ανθρώπους που παζαρεύουν και ξένοι με όλες τις ιδιορρυθμίες ή τα προβλήματά τους. Ακόμα, αν έχετε χρόνο και υπομονή, αυτή είναι μια καλή αγορά για να πάρει την τιμή που ψάχνετε από έναν τοπικό αγοραστή, χωρίς πάρα πολύ ταλαιπωρία. Περισσότερο "

03 του 05

eBay

Το eBay διαφήμισε την έννοια της πώλησης των χρησιμοποιημένων στοιχείων σας για χρήματα σε απευθείας σύνδεση και παραμένει ένα χρήσιμο εργαλείο, ειδικά αν έχετε ένα δύσκολο να βρεθεί ή πολύ δημοφιλές στοιχείο για πώληση. Πόσο μπορείτε να κάνετε την πώληση της συσκευής σας είναι λιγότερο προβλέψιμη από τους άλλους πόρους (και υπάρχουν καταχωρίσεις και άλλα τέλη), αλλά το εργαλείο My Gadgets του eBay μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε πόσο θα περίμενε κανείς να πουλήσει το laptop, tablet ή smartphone σας eBay για. Περισσότερο "

04 του 05

NextWorth

Η NextWorth παίρνει ηλεκτρονικά όλων των ειδών. Είναι γρήγορο και εύκολο, με πολλά χαρακτηριστικά φιλικά προς τον πωλητή. Μεταξύ αυτών: η πληρωμή της επόμενης εργάσιμης ημέρας και οι κλειδαριές τιμών των 30 ημερών. Πάρτε ένα στιγμιαίο απόσπασμα για το στοιχείο σας και να το στείλετε σε αυτά δωρεάν ή να το αφήσετε μακριά σε ένα κατάστημα λιανικής πώλησης όπως το Target. Αφού επιθεωρηθεί, μπορείτε να πληρώσετε μέσω προπληρωμένης κάρτας Discover, PayPal, επιταγής ή Target gift card. Θα πρέπει να συγκρίνετε την τιμή για το ηλεκτρονικό σας αντικείμενο με τα άλλα εργαλεία που παρατίθενται εδώ, αλλά αυτό είναι, γενικά, ο εύκολος τρόπος να κερδίσετε χρήματα για τα παλιά σας ηλεκτρονικά (εφ 'όσον το NextWorth θα τα πάρει). Περισσότερο "

05 του 05

Γκαζέλλα

Το Gazelle είναι παρόμοιο με το NextWorth, αλλά παίρνει ως επί το πλείστον συσκευές της Apple: iPhones, iPads, iPods και MacBooks - μαζί με επιλεγμένες συσκευές από άλλους κατασκευαστές. Επειδή ειδικεύονται σε αυτά τα iDevices και τα Mac, η Gazelle μπορεί να προσφέρει πιο ανταγωνιστική τιμολόγηση από ό, τι οι ανάλογοι μεταπωλητές. Περισσότερο "