Μάθετε να αξιοποιείτε στο έπακρο την ιδιότητα της γραμματοσειράς

Τι σημαίνει "Font-Smooth" σημαίνει;

Με αυτό το σεμινάριο, βελτιώστε την κατανόησή σας για την ιδιότητα γραμματοσειράς CSS-smooth. Πάρτε τα γεγονότα σχετικά με το τι σημαίνει αυτή η ιδιότητα και γιατί οι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα πρέπει να εξετάσει τη χρήση της.

Μια περιγραφή του Font-Smooth

Γιατί οι σχεδιαστές θέλουν μερικές φορές να χρησιμοποιήσουν την ιδιότητα font-smooth; Κυρίως, παρέχει στους σχεδιαστές τον έλεγχο της εφαρμογής της κατά της αλλοιώσεως όταν παρέχεται.

Font-Smooth σε εκδόσεις CSS

Χρησιμοποιήστε την γραμματοσειρά-ομαλή στο CSS 3 και κατανοήστε επίσης τη σύνταξη γραμματοσειρών με το παρακάτω παράδειγμα:

γραμματοσειρά-ομαλή: αυτόματη | ποτέ | πάντα | | μήκος | αρχική | κληρονομώ
αυτόματο κείμενο σύμφωνα με τις προεπιλογές του συστήματος
ποτέ - μην εξομαλύνετε ποτέ τις γραμματοσειρές
πάντα - ομαλά πάντα τις γραμματοσειρές
και το μήκος - Εάν η τιμή του μεγέθους της γραμματοσειράς είναι ίδια ή μεγαλύτερη από αυτή τη μέτρηση μεγέθους, τότε εξομαλύνετε τη γραμματοσειρά όταν την εκτυπώνετε.

Οι σχεδιαστές ιστοσελίδων θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν τα ακόλουθα όταν χρησιμοποιούν την ιδιότητα γραμματοσειράς-ομαλή.

Παράδειγμα γραμματοσειράς

Η γραμματοσειρά σε αυτήν την παράγραφο θα πρέπει να εξομαλύνεται πάντοτε, ανεξάρτητα από το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Μια προσοχή σχετικά με την ιδιότητα γραμματοσειράς-λείου

Δεν έχουν όλοι ένα πρόγραμμα περιήγησης που υποστηρίζει την γραμματοσειρά-ομαλή. Μάθετε αν το πρόγραμμα περιήγησης υποστηρίζει αυτήν την ιδιότητα. Επίσης, προσέξτε πώς χρησιμοποιείτε αυτό το στυλ, καθώς μπορεί να μειώσει δραστικά την αναγνωσιμότητα του κειμένου σας.

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα για να βεβαιωθείτε ότι αυτό δεν θα σας επηρεάσει με αυτόν τον τρόπο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ιδιότητα font-smooth, συμβουλευτείτε τα εξής:

Λιπαρά παραδείγματα

Γραμματοσειρά-τέντωμα

Εφέ γραμματοσειράς

Γραμματοσειρά

Μέγεθος γραμματοσειράς

Γραμματοσειρά

Στυλ γραμματοσειράς

Παραλλαγή γραμματοσειράς

Γραμματοσειρά

Αλλαγή ιδιοτήτων γραμματοσειράς