Εφαρμογές για την παρακολούθηση της χρήσης δεδομένων για το iPhone και το iPad σας

Ελέγξτε τη χρήση του σχεδίου δεδομένων σας στο iOS

Οι περισσότεροι αγοραστές iPhone και iPad αποκτούν τις συσκευές τους με ένα σχέδιο δεδομένων για το οποίο είναι σημαντικό να παρακολουθεί την κατανάλωση δεδομένων, ώστε να αποφευχθεί το απρόσμενο κόστος πέρα ​​από το μηνιαίο επιτόκιο. Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που επιτρέπουν στους χρήστες να το κάνουν στο iPhone, στο iPad και στο iPod. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο για να έχετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, για να την κατεβάσετε και να την εγκαταστήσετε.

01 του 06

Onavo

Araya Diaz / Stringer / Getty Images Διασκέδαση / Getty Images

Το Onavo όχι μόνο παρακολουθεί τη χρήση των δεδομένων σας, αλλά και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε λιγότερα δεδομένα, έχοντας το συμπιεσμένο. Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, συνδέεται άψογα με το νέφος του Onavo και συρρικνώνει τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται έτσι ώστε να χρησιμοποιείτε λιγότερα για την ίδια εργασία. Ωστόσο, αυτό λειτουργεί μόνο για δεδομένα και όχι streaming video και VoIP . Επίσης, είναι βελτιστοποιημένη για ταξιδιώτες και λειτουργεί καλύτερα για δεδομένα που χρησιμοποιείτε στο εξωτερικό. Η διεπαφή είναι πολύ ωραία με τα χρώματα για να διαφοροποιήσετε τους τύπους χρήσης και τις γραφικές αναφορές. Σημειώστε ότι αυτή τη στιγμή υποστηρίζει μόνο την AT & T στις ΗΠΑ, αλλά αυτή είναι αναγκασμένη να ενημερωθεί. Η εφαρμογή είναι δωρεάν.

02 του 06

DataMan

Αυτή η εφαρμογή παρακολουθεί την κατανάλωση του εύρους ζώνης σας από τη σύνδεση 3G και Wi-Fi . Σας δίνει ένα ωραίο σύστημα διαχείρισης για το τι συμβαίνει με το μηνιαίο σας όριο, με τέσσερα επίπεδα κατώτατων ορίων χρήσης. Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό με το DataMana είναι το Geotag, το οποίο σας δίνει πληροφορίες για το πού χρησιμοποιήσατε τα δεδομένα σας, με ένα χάρτη στη διασύνδεση. Ωστόσο, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά, μαζί με μερικά άλλα, είναι διαθέσιμα μόνο στην πληρωμένη έκδοση. Στο μειονέκτημα, το DataMan δεν προσφέρει παρακολούθηση 4G και LTE , αλλά αυτό δεν υπάρχει και σε άλλες εφαρμογές.

03 του 06

My Pro Χρήση Δεδομένων

Αυτή η εφαρμογή πραγματοποιεί την παρακολούθηση με το όριο στο μυαλό και σας ενημερώνει για το ποσοστό επίτευξης, περισσότερο σαν φύλακας. Δεν χρειάζεται να συνδεθείτε σε κανένα δίκτυο και δεν υπάρχει λόγος να λειτουργεί η εφαρμογή στο παρασκήνιο, όπως άλλοι, εξοικονομώντας έτσι φόρτιση της μπαταρίας. Έχει επίσης μια ενότητα AI που μαθαίνει το μοτίβο χρήσης σας και σας προτείνει τον καλύτερο τρόπο που μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα πολύτιμα δεδομένα σας καθημερινά. Το περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι απλό χωρίς πολλές λεπτομέρειες, αλλά ωραίο και διαισθητικό. Η εφαρμογή είναι αρκετά ογκώδης, ίσως λόγω των προηγμένων αλγορίθμων και της πρόσθετης 'ευφυΐας'. Η εφαρμογή "Χρήση δεδομένων μου" κοστίζει $ 1.

04 του 06

Χρήση δεδομένων

Η "Χρήση δεδομένων" (δεν μπορούσε να βρει κάτι άλλο ως όνομα;) εκτελείται στο παρασκήνιο για την παρακολούθηση της κατανάλωσης δεδομένων 3G και Wi-Fi . Λειτουργεί με οποιονδήποτε φορέα τηλεφωνίας στον κόσμο και διαθέτει επίσης μια ενότητα προβλέψεων για καθημερινή χρήση δεδομένων. Οι στατιστικές είναι αρκετά ενδιαφέρουσες μέσα σε ένα ωραίο περιβάλλον εργασίας, το οποίο περιλαμβάνει στοιχεία πίνακα δεδομένων καθώς και γραφήματα. Υπάρχει μια γραμμή "πρόοδος" που αλλάζει χρώμα ανάλογα με την έκταση της χρήσης δεδομένων. Διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που σας επιτρέπει να κατανείμετε ομοιόμορφα την κατανάλωση δεδομένων σας, ώστε να μην τελειώνετε με ελάχιστα ή καθόλου δεδομένα στο τέλος του μήνα. Αυτή η εφαρμογή κοστίζει $ 1. Περισσότερο "

05 του 06

Λειτουργία χρήσης εγγενών δεδομένων iOS

Αν δεν θέλετε να εγκαταστήσετε καμία εφαρμογή για την παρακολούθηση των δεδομένων σας και αν η ακρίβεια δεν είναι σημαντική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία πληροφοριών για την χρήση δεδομένων που υπάρχει στη συσκευή σας iOS. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Γενικές> Χρήση. Εκεί, έχετε πολύ βασικές πληροφορίες σχετικά με τις ημερομηνίες και το ποσό των δεδομένων που αποστέλλονται και λαμβάνονται. Μην βασίζεστε σε αυτό εάν θέλετε να είστε σε ειδοποίηση, καθώς δεν δίνει την ακρίβεια που δίνουν οι εφαρμογές τρίτου μέρους. Μπορεί να υπάρχουν διαφορές μεταξύ του τι διαβάζει και του τι διαβάζει ο φορέας σας. Κάθε μήνα ή κάθε φορά που θέλετε να ξεκινήσετε έναν άλλο κύκλο, απλώς πατήστε στο 'Reset Statistics'.

06 του 06

Ο ιστότοπος του μεταφορέα σας

Πολλοί μεταφορείς που προσφέρουν σχέδια δεδομένων έχουν οθόνες χρήσης δεδομένων στις ιστοσελίδες. Μπορείτε να συνδεθείτε εκεί και να ελέγξετε την κατανάλωση δεδομένων. Συχνά έρχεται με τη μορφή ερωτήματος ή αναφοράς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες σε συσχετισμό με τη λειτουργία χρήσης ιικών δεδομένων iOS.