Θα έπρεπε να αγοράσετε ένα iPad Mini 4;

Είναι το νεότερο 7-ιντσών tablet της Apple αξίζει τον κόπο;

Το iPad έρχεται τώρα σε τρία διαφορετικά μεγέθη, συμπεριλαμβανομένου ενός επιβλητικού "iPad Pro" 12,9 ιντσών , οπότε δεν είναι περίεργο γιατί γίνεται όλο και πιο δύσκολο να αποφασίσετε ποιο μοντέλο iPad είναι το καλύτερο για αγορά. Αλλά σε δισκία, το μέγεθος δεν έχει πάντα σημασία. Και μερικές φορές, τα μικρότερα μπορεί να είναι καλύτερα, ειδικά όταν πρόκειται για μια μικρότερη τιμή. Έτσι, αντί για ψώνια για το iPad Pro ή κοιτάζοντας ένα iPad Air 2, πρέπει να αγοράσετε μόνο ένα iPad Mini 4 ;

Το iPad Mini είναι ένα iPad ... Μόνο μικρότερο

Μια κοινή παρανόηση σχετικά με το iPad Mini 4 είναι αυτή ενός εμπορίου στην απόδοση. Ενώ το iPad Pro είναι μακράν το ταχύτερο, πιο ισχυρό iPad, το iPad Mini 4 και το iPad Air 2 είναι πολύ παρόμοια από την άποψη της απόδοσης. Το iPad Mini 4 χρησιμοποιεί τον ίδιο επεξεργαστή A8 64 bit που βρίσκεται στο iPhone 6, ο οποίος το τοποθετεί στο ίδιο πάρκο με το iPad Air 2. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο είναι η χρήση του επεξεργαστή A8X των τριών πυρήνων στο διπλό πυρήνα του A8, που θα κάνει τον Air 2 πιο γρήγορο στο multitasking . Το iPad Mini 4 ταιριάζει επίσης με τη μνήμη RAM 2 GB της iPad Air 2 για εφαρμογές.

Χαρακτηριστικό για τη λειτουργία, το iPad Mini 4 είναι ένα iPad Air 2 εκτός από το μέγεθος και το μικρό εμπόδιο στην απόδοση. Αυτό περιλαμβάνει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και ακόμα και την ανάλυση 2048x1536 " Οθόνη αμφιβόλου ". Στην πραγματικότητα, αυτή η οθόνη Retina είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο έντονη, επειδή η μικρότερη οθόνη της δίνει μεγαλύτερη πυκνότητα pixel.

Το iPad Mini 4 έχει επίσης πλεονέκτημα έναντι άλλων δισκίων 7 ιντσών. Το 7,9 ιντσών iPad Mini 4 μπορεί να φανεί σαν να προσθέτει επιπλέον 0,9 της ίντσας, αυτή η μικρή αύξηση μεγέθους στην πραγματικότητα ανέρχεται σε περίπου 35% περισσότερο χρήσιμο χώρο στην οθόνη του tablet.

Όπου το iPad Mini 4 λάμπει

Το iPad Mini 4 προσφέρει ένα μεγάλο βαθμό κινητικότητας, τοποθέτηση σε πορτοφόλι μιας γυναίκας ή ολίσθηση στην πλαϊνή τσέπη ενός σακιδίου. Είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να κρατάτε και να χειρίζεστε με το ένα χέρι, δίνοντάς σας ελεύθερο χέρι και πολύ περισσότερη ελευθερία να περπατάτε και να χρησιμοποιείτε. Αν είστε πιο άνετα να πληκτρολογείτε με δύο αντίχειρες αντί για τα δάχτυλά σας, μπορείτε πραγματικά να πάτε στην πόλη στο μικρότερο πληκτρολόγιο οθόνης.

Οι ταμπλέτες 7 ιντσών τείνουν να είναι πολύ καλές στην κατανάλωση μέσων και το iPad Mini δεν διαφέρει. Κάνει το τέλειο eReader, με πρόσβαση σε πολλά διαφορετικά καταστήματα eBook, συμπεριλαμβανομένων των iBooks και του καταστήματος Kindle του Amazon. Η φόρμα των 7 ιντσών είναι ιδανική για τοποθέτηση στο κρεβάτι διαβάζοντας ένα βιβλίο ή παρακολουθώντας ταινίες .

Σε περίπτωση που το iPad Mini 4 Falls Short

Ο μεγαλύτερος αγοραστής από το iPad Mini 4 ήταν κάποτε το καλύτερο περιουσιακό στοιχείο: η τιμή. Αλλά μετά την κυκλοφορία του iPad Pro, η τιμή εισαγωγής του iPad Air 2 μειώθηκε στα ίδια $ 399, θα σας κοστίσει για να πάρετε ένα ολοκαίνουργιο iPad Mini 4. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα λάβετε τις αρχικά προσφερόμενες εξοικονομήσεις αξίας $ 100 όταν Το iPad Mini 4 έπληξε την αγορά.

Και ενώ το iPad Mini 4 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPad Air 2, αλλά μερικές φορές το μέγεθος έχει σημασία. Ένας προφανής τομέας στον οποίο μας αρέσουν τα πράγματα να γίνονται μεγαλύτερα και όχι μικρότερα είναι τα τυχερά παιχνίδια. Τα περιστασιακά παιχνίδια θα κάνουν εξαιρετική, ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης, αλλά αν ψάχνετε για το iPad ως μια εξαιρετική φορητή συσκευή παιχνιδιών , το iPad Air 2 ίσως είναι ένας καλύτερος τρόπος να πάτε. Μετά από όλα, είναι ένα πράγμα να έχουμε μεγάλη γραφική λεπτομέρεια, είναι άλλο να μπορέσουμε πραγματικά να δούμε όλες αυτές τις μεγάλες λεπτομέρειες.

Η παραγωγικότητα είναι μια άλλη περιοχή όπου το iPad Air 2 λάμπει . Ως επεξεργαστής κειμένου, το iPad Mini 4 είναι εντάξει. Το πληκτρολόγιο είναι άνετο κατά την πληκτρολόγηση και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική υπαγόρευση του Siri εξίσου εύκολη σε ένα Mini 4, όπως μπορείτε σε ένα Air 2. Αλλά όταν πρόκειται για την πλήρωση των κυττάρων σε ένα υπολογιστικό φύλλο, την εργασία με το λογισμικό παρουσίασης, την επεξεργασία φωτογραφιών και άλλες εργασίες, η μεγαλύτερη οθόνη σας δίνει περισσότερο χώρο για εργασία.

Το iPad Air 2 θα έχει επίσης μια άκρη στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας . Και τα δύο δισκία θα σας δώσουν μια σταθερή 10ωρη κανονική χρήση, αλλά ενώ το Mini 4 θα πέσει κάτω αμέσως μετά την 10η ώρα, το iPad Air 2 θα σας φέρει πιο κοντά σε 11 ώρες. Πόσο καιρό μπορείτε πραγματικά να πάτε χωρίς επαναφόρτιση θα εξαρτηθεί από το πώς η χρήση σας iPad, φυσικά, με streaming video ή παίζοντας εντατικά παιχνίδια αποστράγγισης της μπαταρίας ταχύτερα από την ανάγνωση ενός iBook.

Και μην ξεχνάμε ότι το Air 2 δεν είναι το κορυφαίο iPad. Παρόλο που βρίσκεται στο ίδιο βόλτα με το Mini 4 από την άποψη της τιμής, για όσους είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν λίγο περισσότερο, τα 9,7-ιντσών iPad Pro πακέτα σε μια τεράστια αύξηση της απόδοσης. Και το iPad Pro 12,9 ιντσών μπορεί πολύ καλά να είναι το απόλυτο iPad.

Το iPad Air 2 είναι η καλύτερη αγορά ... Για τώρα

Αν ψάχνετε να αγοράσετε καινούργιες συσκευές, το iPad Air 2 κατέχει την άκρη της τιμής μόνο. Εκτός αν ψάχνετε κυρίως για αυτόν τον μικρότερο παράγοντα μορφής, η άκρη σε απόδοση με το ίδιο βαθούλωμα που βγαίνει από το πορτοφόλι σας κάνει τον Air 2 να αγοράσει καλύτερα. Τώρα που η Apple επικεντρώνεται στην προσθήκη λειτουργιών πολλαπλών διευθύνσεων όπως η δυνατότητα προβολής δύο καρτελών ταυτόχρονα στο πρόγραμμα περιήγησης Safari , η επιπλέον ιπποδύναμη στο Air 2 θα έρθει πραγματικά χρήσιμη.