Το iPad Mini 4: Μεγάλο Boost στο Mini 3 και το Mini 2

Πρέπει να αγοράσετε ή να αναβαθμίσετε στο iPad Mini 4;

Ενώ όλα τα μάτια ήταν στο iPad Pro , η Apple ανακοίνωσε επίσης ένα ολοκαίνουργιο iPad Mini. Ενώ το iPad Mini 4 πήρε μόνο λίγες προτάσεις στη παρουσίαση της Apple, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό άλμα για τους οπαδούς του iPad 7,9 ιντσών. Αντικαθιστά επίσης πλήρως το iPad Mini 3, το οποίο δεν πωλείται πλέον στην ιστοσελίδα της Apple.

Δεν είναι μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η Apple δεν πήρε πολύ χρόνο για να αναγγείλει το iPad Mini 4. Δεν χρειάζεται να εξηγεί πολλά στο πλήθος των τεχνολογιών. Είναι σχεδόν iPad Air 2 σε μορφή Mini.

Αλλά μην το υποτιμάτε.

Το iPad Air 2 σημείωσε μια αναχώρηση στην iPad lineup. Μέχρι τότε, το iPad ακολούθησε ως επί το πλείστον το iPhone. Χρησιμοποίησε τον ίδιο επεξεργαστή, αν και μερικές φορές με πολύ μικρή αύξηση επιδόσεων, και την ίδια ποσότητα μνήμης τυχαίας προσπέλασης (RAM) για εφαρμογές. Το iPad Air 2 άλλαξε αυτό, εισάγοντας τον επεξεργαστή tri-core A8X, ο οποίος είναι μια τεράστια αύξηση επιδόσεων σε σχέση με το iPhone και 2 GB μνήμης RAM, που δίνει στο iPad αρκετή μνήμη για ομαλή πολλαπλή εναπόθεση.

Αντίθετα, το iPad Mini 4 τρέχει τον ίδιο επεξεργαστή A8 που βρίσκεται στο iPhone 6, το οποίο είναι βασικά μια έκδοση διπλού πυρήνα του A8X. Αυτό σημαίνει ότι το iPad Mini 4 δεν έχει τις ίδιες επιδόσεις, ειδικά όταν κάνει multitasking, αλλά είναι σίγουρα στο ίδιο πάρκο. Στην πραγματικότητα, το iPad Air 2 είναι μόνο 5-10% ταχύτερη στην απόδοση από την άποψη της εκτέλεσης μιας ενιαίας εφαρμογής. Αυτό σημαίνει ότι το iPad Mini 4 μπορεί να χρησιμοποιήσει το multitasking δίπλα-δίπλα που κυκλοφόρησε στο iOS 9 , το οποίο είναι διαθέσιμο μόνο για iPad Mini 4, iPad Air 2 και τη νέα σειρά iPad Pro tablet .

Το iPad Mini 4 ξεκινά από $ 399 για ένα μοντέλο με μόνο Wi-Fi 16 GB. Εάν θέλετε μια λεπτομερή ματιά στο τι παίρνετε με το iPad Mini 4, μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση μου για το iPad Air 2 .

Τα καλύτερα προγράμματα εμπορικών συναλλαγών iPad

Πρέπει να αγοράσετε ένα iPad Mini 4;

Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ του iPad Mini 4 και του iPad Air 2 είναι το μέγεθος. Και αυτό μπορεί να είναι τόσο pro και con. Το Mini προσφέρει φορητότητα τόσο έξω από το σπίτι όσο και μέσα στο σπίτι. Είναι εύκολο να περπατήσετε μαζί του και να το χρησιμοποιήσετε με το ένα χέρι. Η μεγαλύτερη οθόνη του iPad Air είναι χρήσιμη όταν χρειάζεται να κάνετε πολλή χειραγώγηση στην οθόνη, όπου το μεγαλύτερο μέγεθος προσφέρει περισσότερο χώρο, αλλά το Mini είναι αρκετά μεγάλο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Αν σκοπεύετε να κάνετε πολλή δουλειά, το iPad Air 2 μπορεί να αποδειχθεί λίγο πιο παραγωγικό. Η μεγαλύτερη οθόνη θα σας βοηθήσει με την πληκτρολόγηση και θα σας επιτρέψει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια. Εάν δεν σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε για δουλειά ή αν χρειάζεστε την πρόσθετη φορητότητα που προσφέρει, το Mini 4 είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Οδηγός αγοραστή στο iPad

Εάν κάνετε αναβάθμιση στο iPad Mini 4;

Αν είστε κύριος του αρχικού iPad Mini, είναι καιρός να κάνετε αναβάθμιση. Το αρχικό Mini χρησιμοποίησε το chipset του iPad 2 , το οποίο είναι εξαιρετικά χρονολογημένο. Στην πραγματικότητα, θα είστε ενθουσιασμένοι με πόσο πιο γρήγορα το Mini 4 είναι από το αρχικό Mini.

Εάν διαθέτετε το iPad Mini 2 ή το iPad Mini 3, πρέπει να παραλείψετε αυτή τη γενιά. Σίγουρα, η πιο πρόσφατη και μεγαλύτερη είναι πάντα ταχύτερη, αλλά η μόνη σημαντική διαφορά που θα δείτε είναι η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την παράλληλη πολλαπλή εναρμόνιση. Και μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε το Slide Over multitasking, το οποίο σας επιτρέπει να μεταβείτε γρήγορα και εύκολα μέσα και έξω από μια δεύτερη εφαρμογή.

Εάν έχετε ένα iPad πλήρους μεγέθους και σκέφτεστε να πάτε Mini, τώρα είναι μια καλή στιγμή. Οποιοσδήποτε έχει μια μη-Air έκδοση του iPad θα πρέπει να σκεφτεί την αναβάθμιση. Εάν έχετε ένα iPad 4, μπορείτε να περιμένετε πιθανώς άλλη γενιά, αν και το iPad 4 δεν είναι συμβατό με κανένα από τα νέα χαρακτηριστικά multitasking. Οι ιδιοκτήτες του αρχικού iPad, iPad 2 ή iPad 3 πρέπει σίγουρα να σκεφτούν για την αγορά ενός νέου iPad. Αυτά τα μοντέλα παίρνουν πολύ στο δόντι, και θα δείτε μια σημαντική αναβάθμιση της ισχύος επεξεργασίας και των χαρακτηριστικών, ανεβαίνοντας σε ένα νέο μοντέλο.

Μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες προσφορές σε ένα iPad.