Πάρτε το πλάνο σας συγχρονισμένο με PluralEyes!

Δεν υπάρχει πλέον χειρωνακτική εργασία.

Πήρατε ποτέ μια δουλειά χρησιμοποιώντας πολλαπλές κάμερες, σκέφτοντας ότι η βολή είναι το δύσκολο κομμάτι, μόνο για να καθίσετε στον υπολογιστή σας για να επεξεργαστείτε και να αισθάνεστε φόβο να σέρνεται όπως κάθε εισαγωγικό αρχείο αρχείων; Κάποιες μεγαλύτερες βολές μπορούν να περιλαμβάνουν κλιπ από μια χούφτα κάμερες, που εκτελούνται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για διαφορετικές χρονικές περιόδους και η συγχρονισμένη λήψη βίντεο για μεγαλύτερα βίντεο, όπως τα γεγονότα, μπορεί να προσπαθεί εξαιρετικά στις καλύτερες στιγμές. Τι λέτε για ένα μουσικό βίντεο, όπου έχετε πέντε κάμερες από τρεις τοποθεσίες και έξι παίρνει κάθε τραγούδι από κάθε τοποθεσία;

Να πάρεις ακόμα πονοκέφαλο;

Δεν φοβούνται, όπως ο Red Giant κάνει PluralEyes. Το PluralEyes είναι ένα εργαλείο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ανακουφίσει τον πόνο και να κάνει συγχρονισμό των κλιπ σας τόσο εύκολο ώστε να μπορείτε να εισάγετε, συγχρονίζετε και να επεξεργάζεστε χωρίς καθυστέρηση.

Στην πραγματικότητα, η PluralEyes, η οποία ανακοίνωσε την τελευταία έκδοση αυτής της εβδομάδας - 4.1 - θεωρείται το ταχύτερο και ακριβέστερο εργαλείο συγχρονισμού ήχου / βίντεο στην αγορά. Ζει στη δημοφιλή Shooter Suite του Red Giant και διατίθεται καθώς διαβάζετε αυτό.

Αν έχετε μια παλαιότερη έκδοση του PluralEyes, η ενημέρωση είναι ελεύθερη στους τρέχοντες χρήστες.

Λοιπόν, ας μιλήσουμε για το πώς λειτουργεί, και στη συνέχεια να πάει πέρα ​​από αυτό που είναι νέο στην τελευταία έκδοση αυτού του δροσερού κομμάτι του λογισμικού.

Ας ξεκινήσουμε με το πώς λειτουργεί ...

Το PluralEyes χρησιμοποιεί είτε το τμήμα ήχου και εικόνας ή ήχου μιας σειράς κλιπ για να βάλει πολλαπλά κλιπ σε τέλειο συγχρονισμό. Μπορεί να επιδιορθώσει την μετατόπιση ήχου σε κλιπ και μπορεί να λειτουργήσει απευθείας μέσα στο Premiere Pro, ώστε να μην χρειάζεται να φύγετε για να συγχρονίσετε τα αρχεία σας. Το PluralOyes αναλύει λεπτομερώς τα footage σας και στη συνέχεια χρησιμοποιεί αυτόματα τις καλύτερες δυνατές επιλογές συγχρονισμού. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιέσετε το πλήκτρο Sync και το PluralEyes κάνει όλη αυτή τη βαριά ανύψωση.

Φυσικά, εφαρμογές όπως αυτό δεν είναι ποτέ χωρίς τα ελαττώματά τους. Το καλύτερο μέρος του PluralEyes είναι ότι αναγνωρίζει τις αδυναμίες του και έχει λαμπρά ενσωματωμένα εργαλεία για την αντιμετώπιση αυτών των αδυναμιών. Ένα από τα πιο cool χαρακτηριστικά είναι ότι μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο σας συγχρονίζεται, ακριβώς όπως το πώς το grampa σας κάθισε σε μια καρέκλα χλοοτάπητα για να βεβαιωθείτε ότι το παιδί κόβοντας το γκαζόν δεν έχασε ένα σημείο. Το PluralEyes θα εμφανίσει κλιπ που μπορεί να χρειάζονται προσοχή σε διαφορετικό χρώμα ακριβώς στο χρονικό σας πλαίσιο, ώστε να μπορείτε να διερευνήσετε και να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα.

Με εφαρμογές όπως αυτή, η δυνατότητα συγχρονισμού μεγάλου αριθμού αρχείων είναι κρίσιμη. Ευτυχώς, το PluralEyes διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται Έξυπνο Εκκίνηση το οποίο καθιστά εύκολη την εισαγωγή μέσων. Απλά μεταφέρετε και αποθέστε ολόκληρο τον φάκελο μέσων σε PluralEyes. Τα μέσα ενημέρωσης όχι μόνο εισάγουν, αλλά όταν εκτελούν το συγχρονισμό σας, το PluralEyes θα εντοπίσει αυτόματα ποια μηχανή ή συσκευή λήψης απέσπασε κάθε κλιπ και θα τα ταξινομήσει έτσι ώστε τα footage από την ίδια συσκευή να εμφανίζονται στο ίδιο κομμάτι στο χρονικό σας πλαίσιο.

Πολύ βολικό, ε;

Αναφέραμε τον καθορισμό της μετατόπισης του ήχου. Τι λέτε; Συχνά σε μεγάλα κλιπ, το κομμάτι ήχου θα χάσει συγχρονισμό με το χρόνο με το κομμάτι βίντεο. Το PluralEyes είναι μοναδικό από το γεγονός ότι μπορεί να ανιχνεύσει την παραμόρφωση, να το διορθώσει και να εξαγάγει τέλεια συγχρονισμένο ήχο και βίντεο. Υπάρχουν επιλογές για να επιλέξετε μεταξύ του αρχικού και του επισκευασμένου κλιπ.

Hey - μπορεί να σας αρέσει ο μη συγχρονισμένος ήχος σας.

Έτσι, τι νέο υπάρχει με την τελευταία έκδοση του PluralEyes;

Για να ξεκινήσετε, έχετε προσθέσει υποστήριξη για χρήστες του EDIUS Pro. Είναι τόσο απλό όσο η εξαγωγή ενός συγχρονισμένου έργου απευθείας από το PluralEyes ως αρχείο XML FCP 7 σε μια πρόσφατη έκδοση του EDIUS Pro (έκδοση 7.5 ή 8).

Επίσης νέα, είναι ροή εργασίας μουσικού βίντεο. Όπως το ήδη αναφερθέν σενάριο, ορισμένοι βλαστούς περιλαμβάνουν πολλαπλά κλιπ. Λοιπόν, τα μουσικά βίντεο έχουν συχνά λήψεις από πολλαπλές κάμερες, σε πολλαπλές τοποθεσίες και πολλαπλές λήψεις από κάθε κομμάτι. Αυτό ήταν μια δύσκολη εργασία συγχρονισμού, αλλά το PluralEyes μπορεί να ενοποιήσει όλα τα παίρνει στο δικό τους κομμάτι, σίγαση όλων εκτός από το κύριο κομμάτι ήχου. Τυπικό συγχρονισμό πια.

Η Red Giant δημιούργησε ένα βίντεο για να αναδείξει τη νέα ροή εργασίας για τα μουσικά βίντεο: Παρουσιάζοντας τη νέα ροή εργασίας του PluralEyes 4.1 Music Video

Τα τελευταία δύο χαρακτηριστικά είναι απλά αλλά πρακτικά. Το PluralEyes υποστηρίζει τώρα τα μέσα εκτύπωσης από τις κάμερες GoPro. Όταν φωτογραφίζετε αρχεία μεγαλύτερου χρονικού διαστήματος, πολλές κάμερες θα χρησιμοποιούν πολλαπλά αρχεία ή θα εκτείνονται σε πολλαπλές κάρτες μνήμης και θα αφήσουν τη δουλειά να επανασυνδέσουν τα αρχεία με επεξεργασία ή μεταγλώττιση αρχείων. Το PluralEyes έχει κατορθώσει να αντιμετωπίσει αυτό το καθήκον για λίγο, αλλά έχουν προσθέσει υποστήριξη για τα αρχεία φωτογραφικών μηχανών GoPro.

Τα τελικά χαρακτηριστικά είναι η δυνατότητα καθαρισμού των συγχρονισμένων έργων επιλέγοντας πολλαπλά κλιπ και διαγράφοντάς τα πριν την εξαγωγή του έργου στο λογισμικό επεξεργασίας και την επιλογή ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της διόρθωσης μετατόπισης.

Οι χρήστες των προηγούμενων εκδόσεων του PluralEyes με χαρά θα σημειώσουν ότι η Red Giant έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματα συνδεσιμότητας με τον πίνακα PluralEyes για το Adobe Premiere Pro και έχει επιλυθεί να κολλάει όταν χρησιμοποιεί το πάνελ PluralEyes για το Adobe Premiere Pro κατά τη διάρκεια του βήματος "Sending media to PluralEyes"

Πώς να ενημερώσετε τα πιο πρόσφατα PluralEyes

Οι τρέχοντες χρήστες του PluralEyes μπορούν να ενημερώσουν το εργαλείο δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας Red Giant ή μέσω του Red Giant Link. Για την υποστήριξη του EDIUS Pro, οι χρήστες πρέπει να πραγματοποιήσουν λήψη μέσω του προγράμματος εγκατάστασης του ιστότοπου Red Giant. Για πρόσθετη βοήθεια σχετικά με την ενημέρωση στο v4.1, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξης του Red Giant με οποιεσδήποτε ερωτήσεις.

Πώς να αγοράσετε PluralEyes

Οι νέοι πελάτες της Red Red Giant PluralEyes μπορούν να λάβουν δωρεάν δοκιμή ή αγορά από το http://www.redgiant.com/products/pluraleyes/downloads/.

PluralEyes 4.1 Τιμολόγηση και διαθεσιμότητα

Το PluralOyes 4.1 είναι διαθέσιμο σήμερα ως αυτόνομο εργαλείο για $ 299 και ως μέρος της σουίτας Red Giant Shooter Suite για $ 399. Οι νέοι χρήστες που ενδιαφέρονται για το PluralEyes καλούνται να λάβουν δωρεάν δοκιμή πριν την αγορά τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τιμές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.redgiant.com/products/pluraleyes.