Χρήσιμες συμβουλές για επιτυχημένη επωνυμία κινητών εφαρμογών

Συμβουλές για τη μάρκα της εφαρμογής σας για κινητά

Είναι κατανοητό και ευρέως αναγνωρισμένο από τους εμπόρους κινητής εφαρμογής σε όλο τον κόσμο, ότι πρέπει να εμπορευτούν και να πωλούν σκληρά τις εφαρμογές τους προκειμένου να επιτύχουν. Αλλά πώς μπορεί κανείς να ξεκινήσει με όλα αυτά; Πώς μπορεί κάποιος έμπορος να επιτύχει στην επιχειρηματική του επωνυμία για κινητές εφαρμογές;

Κάποιος πρέπει να καταλάβει ότι η βιασύνη μπροστά και η δημιουργία μιας εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας για μια ενιαία ή πολλαπλές πλατφόρμες μπορεί να μην καταλήξει να είναι η καλύτερη λύση για την εταιρεία, το marketing-wise. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι καμία ενιαία πλατφόρμα δεν μπορεί να είναι σωστή για όλες τις μάρκες εφαρμογών για κινητά.

Υπάρχουν βασικά τρεις τύποι σημάτων κινητής εφαρμογής.

Κάθε μάρκα πρέπει να επικεντρωθεί στους πελάτες της, αν πρέπει να πετύχει στην αγορά. Για να μπορέσει να προσελκύσει τη μέγιστη προσοχή του χρήστη , μια εφαρμογή για κινητά πρέπει να είναι συνεπής με τις προσδοκίες των χρηστών σχετικά με τις αξιώσεις της εταιρείας και να προσφέρει επίσης μια ποιοτική εμπειρία χρήστη.

Εδώ είναι τι μπορείτε να κάνετε για να επιτύχετε την επιτυχία με την επωνυμία κινητής εφαρμογής:

  1. Θυμηθείτε, ο καταναλωτής είναι βασιλιάς. Είναι φυσικά σημαντικό η εφαρμογή σας να είναι διασκεδαστική στη χρήση, αλλά πρέπει επίσης να έχει χρησιμότητα για τον πελάτη. Ο πελάτης σας είναι το κλειδί εδώ και τίποτα άλλο δεν είναι πιο σημαντικό από αυτόν / ες.
  2. Πρέπει να αναλύσετε τις ανάγκες και τα κίνητρα των χρηστών για τη χρήση της εφαρμογής και, στη συνέχεια, να κάνετε ένα σχέδιο μάρκετινγκ και branding ανάλογα.
  3. Λάβετε υπόψη τις δυνάμεις και τις αδυναμίες όλων των κινητών πλατφορμών για τις οποίες δημιουργείτε την εφαρμογή. Κάθε πλατφόρμα για κινητά συμπεριφέρεται με διαφορετικό τρόπο, επομένως σχεδιάστε ανάλογα τη λειτουργία της εφαρμογής σας.
  4. Δοκιμάστε προσεκτικά την εφαρμογή σας πριν την υποβάλετε σε ένα κατάστημα εφαρμογών. Μια εφαρμογή που συντρίβει ή παγώνει συχνά μπορεί να συμβεί καταστροφή για τη δική της εικόνα μάρκας.
  5. Οποιαδήποτε εφαρμογή για κινητά μπορεί να είναι αποτελεσματική μόνο στην αγορά και μόνο αν προσφέρει κάτι μοναδικό στον πελάτη. Σε αυτές τις ημέρες του ανταγωνισμού, ο πελάτης μπορεί εύκολα να πάρει αυτό που ψάχνει online. Σε ένα τέτοιο σενάριο, η μάρκα της εφαρμογής σας μπορεί να επιβιώσει μόνο αν μπορεί να εμπλέξει τον χρήστη , ενώ είναι επίσης εύχρηστη και συνεπής με τις υποσχέσεις που κάνει η εταιρεία σας γι 'αυτό.
  1. Αφού γίνει το προηγούμενο βήμα, θα πρέπει να θέσετε σε κίνηση τα μέσα ενημέρωσης και άλλα σχέδια υποστήριξης μάρκετινγκ. Η απόκτηση μιας εφαρμογής στην αγορά χωρίς να της προσφέρετε αρκετή υποστήριξη μάρκετινγκ είναι ένας σίγουρος τρόπος για να το βομβαρδίσετε, οπότε το μάρκετινγκ αποτελεί ουσιαστικό στοιχείο της επωνυμίας της εφαρμογής σας για κινητά.
  2. Κάντε την εφαρμογή σας εύκολα αναφορά στους φίλους των χρηστών σας. Με αυτόν τον τρόπο, η εφαρμογή σας παραμένει στο μυαλό των ανθρώπων πολύ περισσότερο από το συνηθισμένο και επίσης βοηθάει στην καλύτερη αξιολόγηση της εφαρμογής σας. Όσο υψηλότερη είναι η θετική βαθμολογία, τόσο μεγαλύτερη είναι η δημοτικότητα και η προσοχή που θα κερδίσει στην αγορά.
  3. Η παροχή συχνών ενημερώσεων για την εφαρμογή σας προχωρεί σε μεγάλο βαθμό για να βοηθήσει με το branding των εφαρμογών για κινητά, καθώς το διατηρεί φρέσκο ​​στα μάτια του καταναλωτή. Επομένως, συνεχίστε να προσθέτετε δεδομένα και λειτουργίες σε αυτό, όσο και όταν είναι δυνατόν.