Τρόποι για να αυξήσετε την κατάταξη του iPhone App σας στο App Store

Το Apple App Store καταφέρνει να παραμείνει στην κορυφή του σωρού, όσον αφορά την κατάταξη κατάστημα app. Κανένα ποσό ανταγωνισμού δεν φαίνεται να διαταράσσει το καλάθι "μήλων" της εταιρείας αυτής. Αυτή η ποιότητα έχει καταστήσει την συγκεκριμένη αγορά εφαρμογών την πιο προτιμώμενη , τόσο μεταξύ των προγραμματιστών εφαρμογών όσο και των χρηστών. Ως προγραμματιστής εφαρμογών , θα γνωρίζετε καλά ότι το App Store διαθέτει τις κορυφαίες εφαρμογές του, τις οποίες ενημερώνει καθημερινά. Αυτές περιλαμβάνουν δωρεάν εφαρμογές, πληρωμένες και κορυφαίες εφαρμογές. Πώς λοιπόν αυξάνετε την κατάταξη των εφαρμογών σας σε βαθμό ώστε να εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα με κορυφαίες εφαρμογές; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα….

Διαφήμιση - Ένας από τους βασικούς παράγοντες

Peter Macdiarmid / Ειδήσεις Getty Images

Μεγάλο μέρος της επιτυχίας μάρκετινγκ εφαρμογής iPhone σας εξαρτάται από τον τρόπο που προωθείτε την εφαρμογή σας στο Apple App Store. Το κλειδί για επιτυχημένο μάρκετινγκ έγκειται στη μεγάλη διαφήμιση. Τραβήξτε όλες τις στάσεις της διαφημιστικής σας καμπάνιας και κάντε ό, τι μπορείτε για να κερδίσετε την προσοχή των θεατών σας. Σκεφτείτε από το κουτί και προσφέρετε στους θεατές σας μια διαφορετική εμπειρία της εφαρμογής σας.

Οι διαφημιστικές καμπάνιες σίγουρα θα λειτουργήσουν για να προσελκύσουν την εφαρμογή σας μεγάλη προσοχή από το κοινό. Η συνέχιση αυτού του τύπου καμπάνιας για λίγες μέρες, ειδικά σε ένα Σαββατοκύριακο, πιθανότατα θα λειτουργήσει για να σας ωφελήσει περισσότερο. Η κυκλοφορία του Σαββατοκύριακου είναι πάντα πολύ βαρύτερη από τις καθημερινές. Επωφεληθείτε από αυτόν τον παράγοντα για να προωθήσετε την εφαρμογή iPhone στο μέγιστο δυνατό βαθμό.

Η προσφορά εκπτώσεων και οι ειδικές εισαγωγικές προσφορές θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε την κατάταξη της εφαρμογής σας. Η κύρια πρόθεσή σας σε αυτό το σημείο πρέπει να είναι να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες προς την εφαρμογή σας. Μόλις οι χρήστες αρέσουν στην εφαρμογή σας, θα ξεκινήσουν αυτόματα την προβολή τους από στόμα σε στόμα.

Στόχευση σαφώς τους χρήστες σας

Κάνετε κάποια εργασία στο σπίτι εκ των προτέρων και μάθετε τι είναι αυτό που κάνει τις κορυφαίες εφαρμογές να κάνουν κλικ. Προσπαθήστε επίσης να προσδιορίσετε τι αναζητούν οι χρήστες στις εφαρμογές τους. Μόλις γίνει αυτό, προχωρήστε και σχεδιάστε έναν κατάλληλο τίτλο, περιγραφή και λέξεις-κλειδιά για την προώθηση της εφαρμογής σας. Βεβαιωθείτε ότι προσθέτετε τον όρο "Δωρεάν", αν δεν σκοπεύετε να χρεώσετε την εφαρμογή σας . Σε περίπτωση που θέλετε να προσφέρετε στους χρήστες σας μια έκδοση "Lite" της εφαρμογής σας ως δοκιμή, αναφέρετε σαφώς αυτή την πτυχή.

Δημιουργήστε μια ιστοσελίδα για το iPhone App σας

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό ιστότοπο για την εφαρμογή σας. Προσθέστε σαφείς εικόνες της εφαρμογής σας, μαζί με μερικά βίντεο και κριτικές , αν είναι δυνατόν. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι εύκολος για τους χρήστες να το πλοηγηθεί και να κάνει όλη την εμπειρία εμπλέκοντας γι 'αυτούς. Επίσης, δημοσιεύστε τα βίντεό σας στο YouTube, έτσι ώστε η εφαρμογή σας να αποκτά ακόμα περισσότερη προβολή.

Πηγαίνετε για την προώθηση αυτής της ιστοσελίδας σε όλα τα δημοφιλή φόρουμ κοινωνικών δικτύων και χρηστών. Ενθαρρύνετε τους χρήστες να καταγράφουν τα σχόλιά τους και / ή κριτικές σχετικά με την εφαρμογή σας.

Δημιουργία προεπισκόπησης ιστού του iTunes

Αυτό το βήμα είναι επίσης σημαντικό για την απόλυτη επιτυχία της εφαρμογής σας στο Apple App Store. Βεβαιωθείτε ότι η προεπισκόπηση του iTunes Web για την εφαρμογή σας δεν είναι καθόλου τέλεια. Χρησιμοποιήστε τη σωστή περιγραφή, λέξεις-κλειδιά, μετα-περιγραφή και μετα-λέξεις-κλειδιά για την εφαρμογή σας. Θυμηθείτε, αυτές οι σελίδες είναι ευρετηριασμένες στις μηχανές αναζήτησης και οι σωστές πληροφορίες θα παρέχουν αυτόματα μεγαλύτερη προβολή για την εφαρμογή σας.

Εξορώστε τις δεξιότητές σας για copywriting ή μίσθωση ενός επαγγελματία για το ίδιο - χρησιμοποιώντας τις σωστές λέξεις σίγουρα θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί ενδιαφέρον για τους θεατές σας.

Φέρτε την εφαρμογή iPhone σας στο προσκήνιο

Βεβαιωθείτε ότι η εφαρμογή σας λαμβάνει την μέγιστη δυνατή προσοχή των μέσων ενημέρωσης. Δώστε ένα δελτίο τύπου σχετικά με την εφαρμογή σας, ζητώντας από τα κανάλια πολυμέσων να καλύπτουν τα ίδια. Επιτρέψτε στους χρήστες να γνωρίζουν τι είναι αυτό που καθιστά την εφαρμογή σας ιδιαίτερα αξιοσημείωτη και να πείτε τους πώς θα μπορέσουν να επωφεληθούν από τη χρήση της εφαρμογής σας. Η δημιουργία διαφημίσεων για τα μέσα ενημέρωσης της εφαρμογής σας είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσει πολύ περισσότερο την προσοχή των χρηστών στην εφαρμογή iPhone σας.

Προσπαθήστε επίσης να προβάλλετε πολλαπλές προσφορές για την εφαρμογή σας, όποτε είναι δυνατόν. Επικοινωνήστε με άλλους προγραμματιστές και δοκιμάστε μια ανταλλαγή διαφόρων ειδών. Αυτό θα ωφελήσει και τους δυο σας.

  • Καλύτερες τοποθεσίες αναθεώρησης εφαρμογών iPhone για προγραμματιστές
  • Εκκινήστε την εφαρμογή σας στις εμπορικές εκθέσεις

    Παρουσιάζοντας την εφαρμογή σας σε βασικά γεγονότα και εμπορικές εκθέσεις, λίγο πριν την επίσημη έναρξη της εφαρμογής σας, θα κάνετε θαύματα για την προώθηση της εφαρμογής σας. Αυτά τα γεγονότα σας φέρνουν αυτόματα την προσοχή των μέσων ενημέρωσης που χρειάζονται οι εφαρμογές σας, χωρίς να χρειάζεται να κάνετε υπερβολική προσπάθεια για την ίδια. Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε αυξημένη κατάταξη της εφαρμογής σας όταν εισέλθει στο App Store.

    Μπορείτε να σκεφτείτε άλλους τρόπους για να αυξήσετε την κατάταξη των εφαρμογών iPhone στο Apple App Store; Μας ενημερώστε για τις σκέψεις σας.

  • Καλύτερα βιβλία για την ανάπτυξη iPhone App