Η ιστοσελίδα της Google Age Guesser είναι φορτία διασκέδασης

Δείτε πόσο ακριβής είναι αυτός ο ιστότοπος για να μαντέψετε την ηλικία σας

Επιθυμείτε να γνωρίζετε πόσο χρονικό διάστημα πραγματικά μοιάζετε; Υπάρχει ένας ιστότοπος γι 'αυτό!

Το How-Old.net της Microsoft είναι ένας απλός ιστότοπος που προεπισκόπηση των εργασιών της εταιρείας. Χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου και μαθαίνει με την πάροδο του χρόνου όλα τα δεδομένα που συλλέγονται από τις φωτογραφίες που υποβλήθηκαν για να μαντέψουν την ηλικία σας.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο για να μαντέψετε την ηλικία σας

Δοκιμάζοντας το site έξω για τον εαυτό σας είναι εξαιρετικά εύκολο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε τόσο από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή είτε από μια κινητή συσκευή. Απλά πληκτρολογήστε how-old.net στο προτιμώμενο φυλλομετρητή ιστού (επιτραπέζιος ή κινητός ιστός) και πατήστε (ή αγγίξτε) το κουμπί "Χρησιμοποιήστε τη δική σας φωτογραφία" που βρίσκεται κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης.

Θα μπορείτε να επιλέξετε ένα αρχείο φωτογραφίας για να υποβάλετε στον ιστότοπο. Θα σας δοθεί η επιλογή να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή αναζήτησης για να αναζητήσετε μια φωτογραφία, να χρησιμοποιήσετε μια υπάρχουσα φωτογραφία (που εμφανίζεται στη σελίδα) ή να τραβήξετε μια φωτογραφία του εαυτού σας ή να επιλέξετε μια υπάρχουσα φωτογραφία.

Απλώς κάντε κλικ ή πατήστε το μεγάλο κόκκινο κουμπί με την ένδειξη " Χρήση της δικής σας φωτογραφίας" είτε για να μεταφορτώσετε μια φωτογραφία από τον υπολογιστή σας είτε για να επιλέξετε μια φωτογραφία / εικόνα από την κινητή σας συσκευή. Μέσα σε δευτερόλεπτα, ο ιστότοπος θα εντοπίσει το πρόσωπό σας και θα σας δώσει μια ηλικία. Αν έχετε πολλούς ανθρώπους στη φωτογραφία σας, κάνει καλή δουλειά να ανιχνεύει τα πρόσωπα όλων και να μαντέψει τις ηλικίες τους επίσης.

Πόσο ακριβής είναι;

Δυστυχώς με τα αποτελέσματά σας; Μην κλείσετε ένα ραντεβού για μεγάλες πλαστικές χειρουργικές επεμβάσεις, ακόμα κι αν είστε απογοητευμένοι από το πόσο χρονών (ή ακόμα και πόσο νέοι) το site σκέφτεται να κοιτάξετε. Στην πραγματικότητα, αν υποβάλλετε κάποιες διαφορετικές φωτογραφίες του εαυτού σας στον ιστότοπο, πιθανότατα θα παρατηρήσετε μια μεγάλη διαφορά στις εικασίες ηλικίας για κάθε φωτογραφία που αντικατοπτρίζει πόσο ανακριβής μπορεί να είναι ο ιστότοπος.

Ενώ ο ιστότοπος είναι αρκετά καλός στην ανίχνευση των προσώπων και του φύλου, δεν είναι απίστευτα ακριβές να μαντέψετε τις ηλικίες των ανθρώπων μόλις τώρα. Η Microsoft λέει ότι εξακολουθεί να εργάζεται για τη βελτίωση αυτού που μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Δοκιμάστε να ανεβάσετε μερικές διαφορετικές φωτογραφίες για να δείτε πόσο διαφορετικά είναι τα αποτελέσματά σας. Εάν παρατηρήσετε ένα ευρύ φάσμα σε εικασίες ηλικίας, θα είστε σε θέση να επιβεβαιώσετε ότι η τεχνολογία εξακολουθεί να χρειάζεται κάποια εργασία.

Προβληματισμοί για την προστασία της ιδιωτικής ζωής

Σύμφωνα με τη Microsoft, οι φωτογραφίες που μεταφορτώνετε στον ιστότοπο δεν αποθηκεύονται. Μόλις μεταφορτώσετε τη φωτογραφία σας και σας δοθεί η εικασία σας, η φωτογραφία σας απορρίπτεται από τη μνήμη.

Πώς έμεινε ιογενής

Μόλις η λέξη ξεκίνησε για την περιοχή, πήρε τον ατμό σε όλο τον ιστό αρκετά γρήγορα. Μέσα σε λίγες μόνο ώρες από την αποστολή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε αρκετές εκατοντάδες ανθρώπους, το How-Old.net είδε πάνω από 210.000 φωτογραφίες από 35.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Σχετικά με το API προσώπου της Microsoft

Το Πρόσωπο API της Microsoft μπορεί να ανιχνεύει ανθρώπινα πρόσωπα, να συγκρίνει παρόμοια, να οργανώνει φωτογραφίες προσώπων με βάση τις ομοιότητές τους και να εντοπίζει προσφάτως επισημασμένα πρόσωπα στις φωτογραφίες. Η τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ηλικία, φύλο, συναίσθημα, πόζα, χαμόγελο, τρίχα προσώπου και 27 ορόσημα για κάθε πρόσωπο που προσδιορίζεται σε μια φωτογραφία.