Πώς να χρησιμοποιήσετε το FaceTime στο iPad

Ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα της κατοχής ενός iPad είναι η δυνατότητα να πραγματοποιείτε τηλεφωνικές κλήσεις μέσω της συσκευής και ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για αυτό είναι μέσω του FaceTime. Όχι μόνο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το FaceTime για να κάνετε τηλεδιάσκεψη, μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε φωνητικές κλήσεις, έτσι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το τρίψιμο των μαλλιών σας πριν μιλήσετε στο iPad σας.

01 από 04

Πώς να χρησιμοποιήσετε το FaceTime στο iPad

Artur Debat / Getty Images

Το μεγάλο πράγμα για το FaceTime είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να το ρυθμίσετε. Η εφαρμογή FaceTime είναι ήδη εγκατεστημένη στο iPad σας και επειδή λειτουργεί μέσω του αναγνωριστικού της Apple σας, μπορείτε να διαβάσετε για να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε τηλεφωνήματα ανά πάσα στιγμή.

Ωστόσο, επειδή το FaceTime λειτουργεί μέσω συσκευών Apple όπως το iPhone, το iPad και το Mac, μπορείτε να καλέσετε μόνο τους φίλους και την οικογένεια που διαθέτουν μία από αυτές τις συσκευές. Αλλά το μεγάλο μέρος είναι ότι δεν χρειάζεται να κατέχουν ένα πραγματικό iPhone για να δέχονται κλήσεις. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο iPad ή Mac χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που είναι αποθηκευμένη στα στοιχεία επικοινωνίας τους.

02 από 04

Πώς να τοποθετήσετε μια κλήση FaceTime

Το κουτάβι κάνει μια κλήση. Δανιήλ Εθνών

Η χρήση του FaceTime είναι τόσο εύκολη, ακόμα και ένα κουτάβι το κάνει.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε: Πρώτον, θα πρέπει να συνδεθείτε στο Internet για να πραγματοποιήσετε κλήσεις FaceTime. Αυτό θα μπορούσε να γίνει μέσω σύνδεσης Wi-Fi ή μέσω σύνδεσης LG 4G. Δεύτερον, το άτομο που καλείτε πρέπει να διαθέτει μια συσκευή Apple όπως iPhone, iPad ή Mac.

03 του 04

Μερικές Συμβουλές για το FaceTime:

μήλο

04 του 04

Πώς να χρησιμοποιήσετε το FaceTime με το ίδιο αναγνωριστικό της Apple

μήλο

Θέλετε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μεταξύ δύο συσκευών iOS χρησιμοποιώντας το ίδιο αναγνωριστικό της Apple; Από προεπιλογή, όλες οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στο ίδιο αναγνωριστικό της Apple χρησιμοποιούν την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το συγκεκριμένο αναγνωριστικό της Apple. Αυτό σημαίνει ότι θα κουδουνίσουν όλοι όταν μια κλήση FaceTime τοποθετηθεί σε εκείνη τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να πραγματοποιήσετε μια κλήση μεταξύ δύο συσκευών, καθώς δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα τηλέφωνο στο σπίτι για να πραγματοποιήσετε μια κλήση στο σπίτι σας και να την απαντήσετε με άλλο τηλέφωνο στην ίδια τηλεφωνική γραμμή. Όμως, ευτυχώς, η Apple προσέφερε μια μάλλον εύκολη λύση για τη χρήση του FaceTime σε διαφορετικές συσκευές συνδεδεμένες στο ίδιο αναγνωριστικό της Apple.

Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε τις κλήσεις FaceTime στον αριθμό τηλεφώνου σας από τη δρομολόγηση στο iPad σας. Ωστόσο, εάν έχετε ενεργοποιήσει το FaceTime, θα πρέπει να έχετε επιλέξει μία επιλογή στην ενότητα "Μπορείτε να φτάσετε ...". Έτσι, εάν ο αριθμός τηλεφώνου είναι επιλεγμένος και γκρι, είναι επειδή είναι η μόνη επιλογή που έχει ελεγχθεί.

Δεν έχετε άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου; Τόσο το Google όσο και το Yahoo προσφέρουν δωρεάν διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μπορείτε να δείτε τη λίστα δωρεάν υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου . Ακόμα κι αν δεν έχετε άλλη ανάγκη για μια δεύτερη διεύθυνση, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μόνο για FaceTime.