Πώς να διαγράψετε φωτογραφίες από τη ροή φωτογραφιών

Το Photo Stream της Apple είναι μια εξαιρετική λειτουργία που ανεβάζει αυτόματα τις φωτογραφίες σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, αλλά τι συμβαίνει εάν τραβήξετε μια φωτογραφία που δεν θέλετε να εξαπλωθεί στο iPhone ή στο iPad σας; Είναι πραγματικά εύκολο να διαγράψετε μια εικόνα από τη ροή φωτογραφιών και σε αντίθεση με τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud, μπορείτε να την διαγράψετε από τη ροή χωρίς να την διαγράψετε εντελώς από τη συσκευή σας.

Πώς να διαγράψετε μια ενιαία φωτογραφία από τη ροή φωτογραφιών μου & # 34;

Ίσως να εκπλαγείτε να διαπιστώσετε ότι το My Photo Stream είναι πραγματικά ένας φάκελος άλμπουμ στην εφαρμογή σας Φωτογραφίες. Είναι μια πολύ ξεχωριστή φωτογραφία που συγχρονίζεται με τις άλλες συσκευές με δυνατότητα ροής Photo Stream, αλλά ως επί το πλείστον λειτουργεί σαν οποιοδήποτε άλμπουμ. Και αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να διαγράψετε φωτογραφίες από αυτήν, όπως θα κάνατε οποιαδήποτε εικόνα στη συσκευή σας.

Πώς να διαγράψετε πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα

Αν πραγματοποιείτε καθαρισμό πλήρους κλίμακας, μπορείτε επίσης να διαγράψετε πολλές εικόνες ταυτόχρονα. Αυτό γίνεται στην ίδια εφαρμογή Φωτογραφίες με το άλμπουμ My Photo Stream ανοιχτό.

Να θυμάστε : Όταν διαγράφετε μια φωτογραφία από τη ροή φωτογραφιών μου, θα παραμείνει στη συσκευή σας, αν αυτή προέρχεται. Επίσης, δεν θα εμφανίζεται στο λεύκωμα "Πρόσφατα διαγραμμένο" επειδή η εικόνα εξακολουθεί να βρίσκεται στο iPhone ή στο iPad σας.

Αν θέλετε να αφαιρέσετε πλήρως την εικόνα από τη συσκευή σας, θα πρέπει να τη διαγράψετε από το άλμπουμ "Camera Roll". Αυτό θα το διαγράψει τόσο από το Camera Roll όσο και από το My Photo Stream. Αντί να διαγράψετε αμέσως τη φωτογραφία, αυτό μετακινείται στο λεύκωμα Recently Deleted. Επομένως, αν είναι ο τύπος της εικόνας που θέλετε να καταργήσετε μόνιμα , είναι σημαντικό να το διαγράψετε και από το άλμπουμ που διαγράφηκε πρόσφατα. Η διαδικασία για τη διαγραφή φωτογραφιών από το Roll Camera και το Recently Deleted είναι η ίδια με την κατάργησή τους από το Ροή φωτογραφιών μου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της ροής φωτογραφιών μου και της iCloud Photo Library;

Το Photo Streaming μου μεταφέρει κάθε φωτογραφία που τραβάτε (συμπεριλαμβανομένων των στιγμιότυπων οθόνης) σε κάθε συσκευή του λογαριασμού σας Apple ID που έχει ενεργοποιημένη τη Ροή φωτογραφίας μου. Αυτή είναι η πραγματική φωτογραφία, όχι εκτύπωση αντίχειρα. Αφού μεταφερθούν στις άλλες συσκευές σας, δεν χρειάζεστε σύνδεση στο Internet για να δείτε τις φωτογραφίες. Αυτό το καθιστά καλό αν είστε συχνά χωρίς το Διαδίκτυο.

Η iCloud Photo Library μεταφορτώνει φωτογραφίες σε κεντρικό διακομιστή (iCloud) και επιτρέπει στις συσκευές σας να τις κατεβάζουν από το cloud. Οι εικόνες θα μεταφορτωθούν ως εκδοχές μικρογραφιών μέχρι να πατήσετε ένα για προβολή, πράγμα που σας επιτρέπει να εξοικονομήσετε χώρο στη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να δείτε φωτογραφίες της iCloud Photo Library από τον υπολογιστή σας, το Mac ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή με δυνατότητα web που μπορεί να συνδεθεί στο icloud.com. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη iCloud Photo Library στις ρυθμίσεις του iPad σας πηγαίνοντας στο iCloud και επιλέγοντας Φωτογραφίες.

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για εύκολη κοινή χρήση φωτογραφιών;

Εάν προτιμάτε να επιλέξετε συγκεκριμένες φωτογραφίες για να μοιράζεστε αντί να ανεβάζετε κάθε εικόνα που τραβάτε στη συσκευή σας, ο τρόπος χρήσης του iCloud Photo Sharing είναι ο τρόπος που μπορείτε να προχωρήσετε. Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κοινόχρηστο άλμπουμ και να στείλετε προσκλήσεις σε φίλους και οικογένειες. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε να τους επιτρέψετε να συμμετέχουν, μοιράζοντας τη δική τους φωτογραφία. Στη συνέχεια, μπορείτε να στείλετε μια φωτογραφία στο κοινόχρηστο άλμπουμ, μεταβαίνοντας στη φωτογραφία στην εφαρμογή Φωτογραφίες, πατώντας το κουμπί Κοινή χρήση και επιλέγοντας "iCloud Photo Sharing" από τη λίστα προορισμών. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την κοινή χρήση εικόνων και βίντεο στη συσκευή σας .