Πώς να διαγράψετε τις εφαρμογές από το iPhone σας

Ξεφορτωθείτε όλα αυτά τα ακαταστασία στο iPhone ή στο iPod touch

Με πάνω από 1 εκατομμύριο εφαρμογές στο App Store και περισσότεροι τόνοι κυκλοφορούν καθημερινά, όλοι δοκιμάζουν συνεχώς νέες εφαρμογές iPhone. Αλλά δοκιμάζοντας πολλές εφαρμογές σημαίνει ότι θα θελήσετε να διαγράψετε και πολλά από αυτά. Είτε απλά δεν σας αρέσει η εφαρμογή ή έχετε βρει την τέλεια νέα εφαρμογή για να αντικαταστήσετε μια παλιά, θα πρέπει να καταργήσετε τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον για να ελευθερώσετε χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας.

Όταν έρχεται χρόνος για να καταργήσετε εφαρμογές από το iPhone ή το iPod touch, είναι αρκετά εύκολο. Δεδομένου ότι τρέχουν το ίδιο λειτουργικό σύστημα , σχεδόν όλα τα μαθήματα iPhone ισχύουν και για το iPod touch, υπάρχουν τρεις τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αφαιρέσετε εφαρμογές που δεν είναι εγγενείς στην Apple. Εάν θέλετε να διαγράψετε εφαρμογές που συνοδεύουν το iPhone σας , ίσως να μπορείτε να το κάνετε και αυτό.

Διαγραφή από την Αρχική οθόνη iPhone

Αυτός είναι ο πιο γρήγορος και απλούστερος τρόπος για τη διαγραφή εφαρμογών από το τηλέφωνό σας. Για να το χρησιμοποιήσετε, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Βρείτε την εφαρμογή που θέλετε να απεγκαταστήσετε στην αρχική οθόνη του iPhone σας.
  2. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής μέχρι να αρχίσουν να κουνάνε όλες οι εφαρμογές (αυτή είναι η ίδια διαδικασία όπως και για την αναδιάταξη εφαρμογών , αν έχετε τηλέφωνο με οθόνη αφής 3D , μην πιέζετε πάρα πολύ ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα μενού. Είναι περισσότερο σαν μια βρύση και ελαφριά κράτηση).
  3. Όταν οι εφαρμογές αρχίσουν να κουνιέται, θα παρατηρήσετε ότι στο πάνω αριστερό μέρος του εικονιδίου εμφανίζεται ένα σύμβολο Χ . Πατήστε αυτό.
  4. Εμφανίζεται ένα παράθυρο με το ερώτημα εάν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε την εφαρμογή. Αν έχετε αλλάξει γνώμη, πατήστε Ακύρωση . Εάν θέλετε να συνεχίσετε, πατήστε Διαγραφή.
  5. Εάν η εφαρμογή είναι συμβατή με το Κέντρο παιχνιδιών ή αποθηκεύει ορισμένα από τα δεδομένα της στο iCloud , θα ερωτηθείτε επίσης αν θέλετε να καταργήσετε τα δεδομένα σας από το Game Center / iCloud ή να τα αφήσετε.

Με αυτό, η εφαρμογή έχει διαγραφεί. Αν αποφασίσετε αργότερα ότι θέλετε να το εγκαταστήσετε ξανά, απλά κάντε το ξανακοιτάξτε χρησιμοποιώντας το iCloud .

Διαγραφή χρησιμοποιώντας το iTunes

Ακριβώς όπως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iTunes για να προσθέσετε εφαρμογές και άλλο περιεχόμενο στο iPhone σας, το iTunes μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κατάργηση των εφαρμογών. Δείτε πώς:

  1. Ξεκινήστε συγχρονίζοντας το iPhone σας στο iTunes (και οι δύο συγχρονίζονται μέσω Wi-Fi ή USB λειτουργούν καλά).
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο iPhone στην επάνω αριστερή γωνία του iTunes.
  3. Κάντε κλικ στην καρτέλα Εφαρμογές .
  4. Στην αριστερή στήλη, θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στο iPhone σας. Μετακινηθείτε σε αυτό και βρείτε εκείνο που θέλετε να απαλλαγείτε.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Κατάργηση δίπλα στην εφαρμογή. Επαναλάβετε αυτήν τη διαδικασία για όσες εφαρμογές θέλετε να καταργήσετε.
  6. Όταν έχετε επισημάνει όλες τις εφαρμογές που θέλετε να καταργήσετε, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία.
  7. Το iPhone σας θα συγχρονιστεί ξανά χρησιμοποιώντας τις νέες ρυθμίσεις, καταργώντας αυτές τις εφαρμογές από το τηλέφωνό σας (αν και η εφαρμογή εξακολουθεί να είναι αποθηκευμένη στη βιβλιοθήκη του iTunes).

Διαγραφή από Ρυθμίσεις iPhone

Οι δύο πρώτες τεχνικές που περιγράφονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές που οι περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν για να απεγκαταστήσουν εφαρμογές από το iPhone τους, αλλά υπάρχει μια τρίτη επιλογή. Είναι λίγο εσωτεριστικό - και πιθανότατα όχι ένας από τους περισσότερους ανθρώπους έχει εξετάσει ποτέ - αλλά λειτουργεί. Αυτή η προσέγγιση είναι ιδιαίτερα καλή αν θέλετε να απεγκαταστήσετε εφαρμογές που χρησιμοποιούν πολύ χώρο αποθήκευσης.

  1. Ξεκινήστε πατώντας στην εφαρμογή " Ρυθμίσεις ".
  2. Πατήστε Γενικά.
  3. Πατήστε Χρήση.
  4. Επιλέξτε Διαχείριση αποθήκευσης . Αυτή η οθόνη εμφανίζει όλες τις εφαρμογές στο τηλέφωνό σας και πόσο χώρο αναλαμβάνει.
  5. Αγγίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους στη λίστα (αυτό δεν θα λειτουργήσει με τις εφαρμογές iPhone για μετοχές, αφού δεν μπορείτε να τις διαγράψετε ).
  6. Στη σελίδα λεπτομερειών εφαρμογής, πατήστε Διαγραφή εφαρμογής.
  7. Στο μενού που εμφανίζεται από το κάτω μέρος της οθόνης, πατήστε Άκυρο για να διατηρήσετε την εφαρμογή ή Διαγραφή εφαρμογής για να ολοκληρώσετε την απεγκατάσταση.

Όπως και με τις άλλες τεχνικές, η εφαρμογή διαγράφεται πλέον, εκτός αν αποφασίσετε να την εγκαταστήσετε ξανά.