Πάρτε εντολή των Screensavers στην Apple TV 4

Η τηλεόρασή σας, η επιλογή σας

Το Apple TV 4 έχει μια απίστευτα δημοφιλής προφύλαξη οθόνης (ενεργοποιημένη από προεπιλογή) που δείχνει εναέρια προβολές από διαφορετικές πόλεις, τις οποίες χρησιμοποιούν οι περισσότεροι ήδη, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές οθόνης που ίσως θέλετε να ρίξετε μια ματιά. Apple TV ;

Πού είναι η ρύθμιση;

Οι προφύλαξη οθόνης ελέγχονται μέσω της εφαρμογής "Ρυθμίσεις Apple TV", την οποία θα έχετε χρησιμοποιήσει κατά τη ρύθμιση της δικής σας μονάδας . Πατήστε Ρυθμίσεις> Γενικά> Προφύλαξη οθόνης και θα εμφανιστούν οι πέντε διαφορετικοί τύποι προφύλαξης οθόνης που έχετε στη διάθεσή σας στην Apple TV:

Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε τύπο screensaver παρακάτω. Για να ενεργοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές επιλέξτε απλά με το Siri Apple Remote και θα πρέπει να εμφανιστεί ένα τετράγωνο δίπλα σε αυτό για να δηλώσετε ότι είναι η ενεργή επιλογή.

Εναέριος

Η Apple εισάγει καινούργιες προφυλακτήρες οθόνης Aerial. Μπορείτε να έχετε περιορισμένο μόνο αριθμό από αυτά στην Apple TV σας, αλλά μπορείτε να ελέγξετε πόσο συχνά ενημερώνονται. Όταν το Aerial είναι το ενεργό προφύλαξη οθόνης, θα δείτε ότι πάνω από τον Τύπο εμφανίζονται τέσσερα ακόμη χειριστήρια στο μενού Screensaver:

Λήψη νέων βίντεο: Ποτέ? Καθημερινά; Εβδομαδιαίος; Μηνιαίος. Χρησιμοποιώ μηνιαία, καθώς οι λήψεις είναι περίπου 600MB κάθε φορά, αλλά αν θέλετε πιο συχνές ενημερώσεις, επιλέξτε καθημερινά.

Apple Photos

Η Apple παρέχει πέντε όμορφες βιβλιοθήκες εικόνων που μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε ως προφύλαξη οθόνης με την Apple TV. Ζώα, Λουλούδια, Τοπία, Φύση και Φωτογράφηση στο iPhone 6.

Οι φωτογραφίες μου

Μπορείτε να επιλέξετε να χρησιμοποιείτε τις δικές σας εικόνες ως προφύλαξη οθόνης με αυτήν την επιλογή, αλλά ενδέχεται να διαπιστώσετε προβλήματα συμβατότητας εάν έχετε ενεργοποιημένη τη λειτουργία iCloud Photo Library μόνο σε ορισμένες συσκευές της Apple. Αυτές οι φωτογραφίες δεν λειτουργούν με την προφύλαξη οθόνης που λειτουργεί μόνο με εικόνες που εμφανίζονται στην οθόνη "Κοινή χρήση", όπως το θέτει εδώ ο Josh Centers.

Αρχική κατανομή

Αυτή η επιλογή σάς επιτρέπει να δημιουργείτε προφύλαξη οθόνης από φωτογραφίες και μικρογραφίες βίντεο από εικόνες που μοιράζονται στο οικιακό σας δίκτυο χρησιμοποιώντας το iTunes.

Η μουσική μου

Αυτή η επιλογή εμφανίζει καλύμματα λευκωμάτων από τη μουσική βιβλιοθήκη σας στην εφαρμογή Μουσική.

Γενικές εντολές οθόνης

Όλα τα screensavers προσφέρουν τις ακόλουθες ρυθμίσεις:

Αλλάξτε τις μεταβάσεις

Οι φωτογραφίες της Apple, οι Φωτογραφίες μου και, σε μερικές περιπτώσεις, η Κοινή χρήση σε όλα, σας επιτρέπουν να ορίσετε τις δικές σας μεταβάσεις. Κάτι τέτοιο είναι λίγο πολύ το ίδιο σε κάθε επιλογή προφύλαξης οθόνης. Με ένα από αυτά τα screensavers επέτρεψε την επιστροφή στο μενού Screensaver και θα πρέπει να δείτε το παράθυρο Transitions, επιλέξτε μεταξύ:

Αυτές είναι πολλές επιλογές, αλλά με μια βιβλιοθήκη εικόνων και μετάβαση που επιλέξατε μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε την Προεπισκόπηση για να δείτε πόσο καλά συνεργάζονται.

Κάνοντας Screensavers

Αν κοιτάξετε τις βιβλιοθήκες εικόνων iCloud χρησιμοποιώντας μια τηλεόραση Apple, ίσως έχετε εντοπίσει την επιλογή 'Ορισμός ως προφύλαξη οθόνης' στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου εικόνας. Αν πραγματικά σας αρέσει μια συλλογή απλά πατήστε αυτό το κουμπί και θα γίνει screensaver σας μέχρι την επόμενη φορά που θα το αλλάξετε.

Αυτό είναι όλο που υπάρχει για να προφύλαξη οθόνης στο Apple TV 4 κατά τη στιγμή της γραφής.