Οι καλύτερες εφαρμογές παρακολούθησης της Apple είναι διαθέσιμες τώρα

Όταν πρόκειται για την εφαρμογή Apple Watch, έχετε αυτό που φαίνεται να είναι ένας άπειρος αριθμός επιλογών διαφορετικών εφαρμογών για λήψη. Μερικοί, είναι εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί με την Apple Watch στο μυαλό, με ελάχιστη προσοχή στη λεπτομέρεια που τους καθιστά διαισθητικό στη χρήση και εξαιρετικά χρήσιμο. Άλλοι μπορεί να φαίνονται κάπως ριγμένοι μαζί, όπου δεν είστε σίγουροι για το πώς να τις χρησιμοποιήσετε, αλλά ακόμα και αν το καταλάβετε, δεν είναι πραγματικά κατάλληλοι για φορητό.

Το να περνάτε από το App Store και να υπολογίζετε ποιες εφαρμογές πρέπει να έχετε και ποιες είναι οι υποχρεωτικές δεν μπορεί να είναι λίγο δύσκολη (προτείνουμε να τις κατεβάσετε πρώτα ). Αφού περάσαμε έναν τόνο διαφορετικών εφαρμογών της Apple Watch κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους, επεξεργαστήκαμε μια λίστα με αυτά που θεωρούμε ότι είναι μερικά από τα καλύτερα εκεί έξω.

Χάρτες Google

Εάν είστε χρήστης των Χαρτών Google, τότε η τοποθέτηση της εφαρμογής σας στο Apple Watch σας είναι ένα μη-brainer. Η εφαρμογή Χάρτες Google για το Apple Watch είναι εξαιρετικά χρήσιμη, ειδικά σε περιπτώσεις όπου περπατάτε παρά στην οδήγηση ή τη δημόσια συγκοινωνία. Με την εφαρμογή, έχετε τη δυνατότητα να προβάλλετε κατευθυντήριες οδηγίες προς το τέλος του καρπού σας, μαζί με έναν ήπιο κραδασμό όταν έρθει η ώρα να κάνετε αυτή τη στροφή (σε περίπτωση που έχετε κατακλυστεί λίγο σε αυτό που συμβαίνει γύρω εσείς).

Εάν είστε επικεφαλής στο γραφείο ή στο σπίτι, τότε μπορείτε να ξεκινήσετε κατευθύνσεις απευθείας στο Apple Watch σας, χωρίς να χρειάζεται να βγάζετε ποτέ το τηλέφωνό σας. Εάν πηγαίνετε οπουδήποτε αλλού, θα πρέπει να ξεκινήσετε τις οδηγίες στο τηλέφωνό σας, αλλά μόλις αρχίσετε να κινείστε, θα μπορείτε να ακολουθήσετε τον καρπό σας. Μια δύναμη Πιέστε στο πρόσωπο της Apple Watch θα σας επιτρέψει επίσης να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών τρόπων μεταφοράς. Εάν το ταξίδι σας ξεκινάει από το τρένο, μπορείτε να μεταβείτε στις οδηγίες πεζοπορίας όταν φτάσετε στη στάση σας ή αντίστροφα.

7 λεπτά προπόνηση

Μερικές φορές έχετε μόνο επτά λεπτά για προπόνηση. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει γρήγορη ρουτίνα που μπορείτε να κάνετε μεταξύ συναντήσεων για να πάρετε το σώμα σας κινούμενο και να σας βοηθήσει να μείνετε σε φόρμα, ακόμα κι αν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να φτάσετε στο γυμναστήριο.

Facebook Messenger

Αν συνήθως χρησιμοποιείτε το Facebook Messenger για να συνομιλήσετε με φίλους, τότε η έκδοση της Apple Watch της εφαρμογής μπορεί να έρθει σίγουρα χρήσιμη. Μόλις παρακολουθήσετε το Apple Watch, η εφαρμογή εμφανίζει τα εισερχόμενα μηνύματα, ακριβώς όπως τα μηνύματα SMS που ενδέχεται να λάβετε. Επίσης, όπως το SMS, μπορείτε να απαντήσετε στα μηνύματα του Facebook ακριβώς στον καρπό σας. Οι διαθέσιμες απαντήσεις περιλαμβάνουν τα εικονικά αντίχειρα του Facebook, καθώς και τα προ-κονσέρβες μηνύματα που ίσως έχετε ήδη αποθηκεύσει στο Apple Watch για να τα χρησιμοποιείτε για μηνύματα SMS. Επιπλέον, η εφαρμογή σάς επιτρέπει επίσης να στέλνετε τις τρέχουσες τοποθεσίες σε φίλους, διευκολύνοντας την εύρεση του φίλου σας σε συναυλία ή άλλη εκδήλωση.

Shazam

Το Shazam είναι ένα από αυτά τα apps της Apple Watch που βρίσκω τον εαυτό μου πολύ πιο συχνά από ότι θα περίμενα ότι θα το έκανα. Η εφαρμογή εκτελεί ακριβώς την ίδια λειτουργία με την έκδοση iPhone: ακούει ένα τραγούδι που παίζει και σας λέει ποιος είναι ο καλλιτέχνης. Όταν ένα συγκεκριμένο κομμάτι εμφανίζεται στο ραδιόφωνο. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να τραβήξετε το iPhone σας, να περιηγηθείτε στην εφαρμογή και να αρχίσετε να το ακούτε πριν τελειώσει το τραγούδι. Με την εφαρμογή Apple Watch, το εικονίδιο είναι πολύ πιο εύκολο να βρεθεί (για μένα) και η εφαρμογή εκκινείται αρκετά γρήγορα που σπάνια λείπει η λήψη μιας μελωδίας.

Nike + Τρέξιμο

Οι δρομείς θα αγαπήσουν την εφαρμογή Nike Running Nike. Η εφαρμογή παρακολουθεί κάθε μια από τις διαδρομές σας και σας βοηθά να εκπαιδεύετε για πράγματα όπως 5 κουτάβια ή μαραθώνιοι. Παρόμοια με την εφαρμογή iPhone της Nike, η εφαρμογή Apple Watch θα παρακολουθεί τη θέση της εκτέλεσης σας σε χάρτη και θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με την εκτέλεσή σας, όπως η συνολική απόσταση που ταξιδεύσατε, το χρόνο που τρέξατε και πόσες θερμίδες καίκατε κατά μήκος τρόπος. Μπορείτε επίσης να κοιτάξετε πίσω τα τελευταία σας τρεξίματα και να δείτε πώς συγκρίνεται αυτό, και να δείτε Cheers από φίλους ενώ είστε εκτός δρόμου.

1Password

Εάν δεν έχετε δοκιμάσει ήδη 1Password, πρέπει. Η υπηρεσία αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης για όλες τις υπηρεσίες σας (σκεφτείτε τις τραπεζικές πληροφορίες και τον κωδικό πρόσβασης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) και, στη συνέχεια, σας επιτρέπει να τις αποκτήσετε χρησιμοποιώντας έναν ενιαίο κωδικό πρόσβασης. Έτσι, ενώ μπορεί να έχετε έναν τρελλό κωδικό 30 χαρακτήρων που έχει ρυθμιστεί για τον λογαριασμό σας ελέγχου και ένας άλλος τρελός που έχει ρυθμιστεί για το Gmail σας, θα μπορείτε να εισάγετε και τα δύο χρησιμοποιώντας μόνο τον δικό σας κωδικό πρόσβασης. Το App Watch της Apple φέρνει την ίδια λειτουργικότητα στον καρπό σας, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις όπου ταξιδεύετε (ή χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή συνεργάτη) και πρέπει να έχετε πρόσβαση σε μία από τις υπηρεσίες που έχετε ρυθμίσει με το 1Password.

CARROT Καιρός

Κανείς δεν αρέσει να είναι κακό προετοιμασμένος για τον καιρό. Ο CARROT Weather προσφέρει αναλυτικές καιρικές εκθέσεις με δημιουργικούς τρόπους. Θα λάβετε λεπτομέρειες σχετικά με το πότε μια καταιγίδα αναμένεται να ξεκινήσει και να τελειώσει στις τοποθεσίες σας, καθώς και μια έξυπνη παρατήρηση σχετικά με τις τρέχουσες ή μελλοντικές καιρικές συνθήκες. Το Apple Watch έρχεται με μια ενσωματωμένη εφαρμογή καιρού, αλλά αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνες τις επιπλέον λεπτομέρειες που η παραδοσιακή εφαρμογή Apple Watch δεν παρέχει.

Sleep ++

Περίεργος πώς κοιμάστε τη νύχτα; Η Sleep ++ είναι μια εφαρμογή που μετατρέπει το Apple Watch σε οθόνη παρακολούθησης ύπνου. Όταν φοριέται το βράδυ, η εφαρμογή θα παρακολουθεί πόσο καιρό θα καταφέρει να παραμείνει κοιμισμένος, καθώς και πληροφορίες όπως πόσο ανήσυχος ήσασταν κατά τη διάρκεια αυτής της υπνηλίας. Δεδομένης της τρέχουσας διάρκειας ζωής της μπαταρίας της Apple Watch, αυτή μπορεί να είναι μια αδέξια για χρήση μόνο και μόνο επειδή σημαίνει ότι σχεδόν σίγουρα θα ξυπνήσετε με ένα σχεδόν νεκρό Apple Watch. Τούτου λεχθέντος, θα μπορούσατε εύκολα να ρίξετε το φορτιστή όταν κάνετε πρωινό το πρωί ή κάνετε ντους, και θα πρέπει να είστε καλό να πάτε όλη την ημέρα.

BBC News

Η μικροσκοπική οθόνη του Apple Watch δεν είναι ακριβώς κατάλληλη για να διαβάσει τεράστια ειδησεογραφικά δρώμενα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει να πάρουμε τουλάχιστον ένα μικρό ποσό των ειδήσεών σας που αποστέλλονται στον καρπό σας. Η εφαρμογή Apple Watch του BBC News μπορεί να μοιραστεί τις ιστορίες σας μαζί σας ή ιστορίες με βάση την προσωπική σας προτίμηση. Σίγουρα ίσως θέλετε να τραβήξετε το iPhone σας για να τα διαβάσετε, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός τρόπος για να είστε ενημερωμένοι καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας χωρίς να χρειάζεται να πάτε υπερβολικά λεπτομερώς ή να έχετε τα νέα που θέλετε να διαβάσετε χάνονται στο shuffle .

Χαλαρότητα

Εάν εργάζεστε για μία από τις αμέτρητες εταιρείες που χρησιμοποιούν το Slack για τις επιχειρηματικές τους επικοινωνίες, τότε θα αγαπήσετε την εφαρμογή Apple Watch της υπηρεσίας. Με το Slack για το Apple Watch, μπορείτε να δείτε τα άμεσα μηνύματα και να αναφερθούν στον καρπό σας. Δεν μπορείτε να συντάξετε μια απάντηση στο Apple Watch, αλλά εάν τείνετε να απαντάτε συχνά σε ερωτήσεις με σχετικά παρόμοιες απαντήσεις, μπορείτε να αποθηκεύσετε ορισμένες προειδοποιητικές απαντήσεις που μπορείτε να επιλέξετε από τον καρπό σας και να τις στείλετε. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης φωνητική είσοδο χρησιμοποιώντας Siri (για τις γρήγορες απαντήσεις που δεν έχετε αποθηκεύσει ήδη), καθώς και emoji.

Απομακρυσμένη κάμερα

Αυτό είναι ένα must-have για selfie. Η εφαρμογή λειτουργεί όπως θα περίμενε κανείς και λειτουργεί ως κουμπί απομακρυσμένου κλείστρου για το iPhone. Με την εφαρμογή, μπορείτε να ρυθμίσετε το iPhone σας όποτε θέλετε. Μόλις τοποθετηθεί, μπορείτε να δείτε τι βλέπει η μηχανή στον καρπό σας και να πλαισιώσετε τέλεια την εικόνα. Μόλις είστε έτοιμοι να τραβήξετε μια φωτογραφία, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί του κλείστρου στον καρπό σας αντί να πρέπει να ανεβείτε και να αγγίξετε την κάμερα. Το αποτέλεσμα? Πολύ καλύτερα αυτοεξυπηρέτηση. Ακόμα πιο συναρπαστικό, η εφαρμογή έχει επίσης μια αντίστροφη μέτρηση, έτσι έχετε την ευκαιρία να βγάλετε το χέρι σας κάτω από το πάτημα του κλείστρου και να μην καταλήξετε με έναν τόνο φωτογραφιών που αγγίζετε (ή κοιτάζετε προς τα κάτω) το iPhone σας.

Philips Hue

Αυτή είναι μια από εκείνες τις εφαρμογές που δεν χρειάζεστε πραγματικά, αλλά μία που θα εντυπωσιάσει εντελώς τους φίλους σας την πρώτη φορά που την χρησιμοποιείτε. Η εφαρμογή Hue συνεργάζεται με τη σειρά έξυπνων λαμπτήρων του Philip και σας επιτρέπει να ελέγχετε το φως μέσω του καρπού σας. Υπάρχει κάτι καλύτερο από το να μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα φώτα σας ενώ είστε ήδη ασφαλισμένοι στο κρεβάτι; Πιθανώς όχι.

Spy Watch

Θέλετε ποτέ να συμμετάσχετε σε μια διεθνή οργάνωση κατάσκοσης; Ναι, το σκεφτήκαμε. Το Spy Watch είναι ένα παιχνίδι ρόλων που λειτουργεί σαν να επιλέγετε το δικό σας βιβλίο περιπέτειας. Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας θα παρουσιαστεί ένας αριθμός διαφορετικών καθηκόντων στον καρπό σας όπου θα πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πιθανές ενέργειες. Αυτό που θα επιλέξετε θα καθορίσει τι θα συμβεί στη συνέχεια στο παιχνίδι.

Βρείτε κοντά μου

Μερικές φορές χρειάζεστε πραγματικά μια τράπεζα, ή ας το παραδεχτούμε, ένα μπαρ. Με το Find Near Me μπορείτε να εντοπίσετε γρήγορα επιχειρήσεις κοντά σας ανά τύπο. Αφού βρείτε κάπου που θέλετε να κάνετε check out, η εφαρμογή παρέχει επίσης λεπτομέρειες σχετικά με την τοποθεσία, όπως τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση, τον ιστότοπό σας και ακόμη και μερικές φορές κριτικές. Αν το Find Near Me καταλήγει να μην είναι αρκετά το φλιτζάνι τσάι σας, απολαμβάνουμε πραγματικά την Apple Watch App App του Travel Advisor. Αυτή η εφαρμογή προσφέρει προτάσεις σχετικά με το πού να "φάει, να παίξει και να μείνει" στα ταξίδια σας, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν αν βρίσκεστε σε κίνηση και θέλετε να πάρετε μερικές γρήγορες προτάσεις.