Τα 8 Best Tech δώρα που θα αγοράσουν για τις χιλιετηρίδες το 2018

Στερεωμένο σε τι δώρα για να πάρει Generation Y; Έχουμε τα απαραίτητα αγαθά εδώ

Τώρα που όλα τα χιλιετηρίδα μεγαλώνουν, προσδοκούν κάποια ωριμότητα στα δώρα τεχνολογίας τους. Αλλά τι αγοράζετε για την πιο εξεζητημένη γενιά των ενήλικων που εργάζονται; Η παρακάτω λίστα είναι μια καλή αρχή. Έχουμε βάλει μαζί μερικά από τα πιο δημοφιλή και καλά-θεωρείται προϊόντα που είναι βέβαιο ότι θα περάσει καλά, ανεξάρτητα από τον παραλήπτη ή την ευκαιρία. Έτσι, εάν ψωνίζετε για έναν λάτρη της μουσικής ή φανατικός γυμναστήριο, αυτά τα δώρα τεχνολογίας είναι σίγουρο ότι θα περάσουν καλά.

Η τελευταία δόση στην άκρως δημοφιλή γραμμή ακουστικών Beats είναι επίσης η καλύτερη, συνδυάζοντας τον εντυπωσιακό ήχο, τη διάρκεια ζωής του μαραθωνίου και την καλύτερη σύνδεση Bluetooth στην αγορά. Beats αυξήθηκε στη δημοτικότητα για την κομψή εμφάνισή τους, η οποία εξακολουθεί να είναι ζωντανή και καλά σε αυτό το ζεύγος ασύρματων ακουστικών. Έρχονται σε οκτώ διαθέσιμες επιλογές χρωμάτων, διοχετεύοντας τόσο το έντονα μονοχρωματικά χρώματα του εμπορικού σήματος όσο και τις υποτιμημένες μεταλλικές αποχρώσεις των τελευταίων iPhone.

Περιμένετε έως και 40 ώρες ζωής της μπαταρίας και γρήγορη επαναφόρτιση, χάρη στην τεχνολογία Apple W1, η οποία απαιτεί ένα πεντάλεπτο ανεφοδιασμό για να φορτώσει τρεις ώρες αναπαραγωγής. Το Solo3 συνδυάζεται επίσης με έξυπνες συσκευές καλύτερα από οποιαδήποτε άλλα ακουστικά Bluetooth στην αγορά, ειδικά με προϊόντα στο οικοσύστημα της Apple. Συνδέονται μεταξύ των συσκευών και έχουν μεγάλο εύρος συνδεσιμότητας. Τέλος, ο ήχος είναι εξαιρετικά συντονισμένος και πιο ισορροπημένος από πριν, συμπεριλαμβανομένης της σαφήνειας στα μέσα, τα ψηλά και το περίφημο βαθύ μπάσο.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ακουστικά που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Εάν υπάρχει ένα τηλέφωνο που έχει τοποθετήσει μια πρόκληση για να ανταγωνιστεί τα iPhones της Apple, θα είναι η γραμμή Galaxy της Samsung. Το ναυαρχικό μοντέλο είναι τόσο ισχυρό και πανέμορφο όσο ο ανταγωνισμός του, βασιζόμενος στην ανώτατη αγορά Android. Το S8 διαθέτει την επαναστατική οθόνη Infinity, με την οθόνη να διαχέεται στην άκρη του τηλεφώνου σε μια πρωτοποριακή καμπύλη οθόνη. Χωρίς μια στεφάνη, η οθόνη είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ, διαθέτει μια μεγάλη οθόνη ενώ συναρμολογείται άνετα στην παλάμη του χεριού σας. Η πλοήγηση και η διασύνδεση είναι φουτουριστικά και καθαρά, συνδυάζοντας διαισθητικά την οθόνη Infinity. Αυτή η ξεκλείδωτη έκδοση λειτουργεί με τους περισσότερους μεταφορείς και διαθέτει απίστευτες εικόνες σε οθόνη Quad HD + με επεξεργαστές Octa-core 2.3Ghz + 1.7GHz. Η κάμερα είναι μία από τις καλύτερες που έχει συνδεθεί ποτέ σε ένα τηλέφωνο (μια 12MP AF με οπτική σταθεροποίηση εικόνας).

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα smartphones που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Αυτό το κομψό ηχείο Bluetooth του Archeer συνδυάζει το παλιό σχολείο δροσερό με την τελευταία ασύρματη τεχνολογία. Η εξωτερική επένδυση είναι κατασκευασμένη από μπαμπού υψηλής ποιότητας, με γκρι υφασμάτινο υλικό, που έχει ως αποτέλεσμα μια αριστοκρατική εμφάνιση που ταιριάζει σε έναν σύγχρονο χώρο διαβίωσης. Ο ήχος είναι εξίσου εντυπωσιακός. Ο ήχος Hi-Fi από δύο κρυστάλλινα tweeters 5W και ένα ισχυρό subwoofer 15W παρέχουν λαμπερά μπάσα παλμού και ξεκάθαρα πρίμα. Η εντυπωσιακή εμπειρία μπορεί εύκολα να γεμίσει ένα δωμάτιο και να εντυπωσιάσει ακόμη και σε ένα θορυβώδες πάρτι. Το 4.0 Bluetooth συνδέεται αβίαστα σε έξυπνες συσκευές, ενώ μια υποδοχή ήχου 3,5 χιλιοστών συνδέεται με τηλεοράσεις και φορητούς υπολογιστές. Η μπαταρία διαρκεί έως και 11 ώρες.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα ηχεία bluetooth διαθέσιμα online.

Το Fitbit Charge 2 έχει γίνει ένας δημοφιλής τρόπος για τους ανθρώπους να πάρουν τον έλεγχο της υγείας τους, ειδικά για χιλιετίες. Λειτουργεί ως συσκευή αυτόματης παρακολούθησης της καρδιακής συχνότητας που παρακολουθεί τον καρδιακό ρυθμό και μετράει τον αριθμό των βημάτων που περπατούσαν για να προβλέψουμε πόσες θερμίδες καίει κανείς όλη την ημέρα.

Μια οθόνη OLED έχει ένα πανέμορφο και μινιμαλιστικό UI που μπορεί να καλέσει, κείμενο και προβολή ειδοποιήσεων ημερολογίου, η οποία μειώνει τον αριθμό των χρόνων που κάποιος πρέπει να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό τους και τους κρατά περισσότερο στο παρόν. Μπορείτε χιλιετηρίδα μπορεί να διαβάσει όλες τις στατιστικές υγείας τους σχετικά με την εφαρμογή Fitbit, η οποία είναι μια πολύ χρήσιμη και διαισθητική συλλογή όλων των δραστηριοτήτων τους. Συνολικά, είναι το τέλειο δώρο: διασκεδαστικό και καλό για την υγεία τους. Έρχεται σε έξι χρώματα, όπως κλασικό μαύρο και λεβάντα ροζ χρυσό.

Οι κάμερες κινητών τηλεφώνων έχουν γίνει αρκετά προηγμένες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων, αλλά οι δημιουργικοί τύποι και οι αληθινοί φωτογράφοι θα πρέπει να έχουν κάτι πιο ισχυρό. Και το Sony Alpha a6300 θα ταιριάζει με το νομοσχέδιο όλων των επαγγελματιών φωτογράφων. Είναι ένα πραγματικά ευπροσάρμοστο και ισχυρό κομμάτι του εξοπλισμού που θα χαιρόταν κάθε χιλιετία.

Είναι μια ψηφιακή κάμερα χωρίς καθρέφτες, καθιστώντας την ελαφρύτερη από τις φωτογραφικές μηχανές DSLR και ιδανική για ταξίδια και πεζοπορία χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα της εικόνας. Ένας αισθητήρας CMOS Exmor CMOS APS-C 24,2 MP και ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ X υποστηρίζουν πλήρη καταγραφή 4K και λήψη 120 fps με έξοδο RAW 14 bit για φωτογραφίες. Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες γίνονται ακόμα καλύτερες από τη μία από τις πιο γρήγορες ταχύτητες αυτόματης εστίασης παγκοσμίως με τα περισσότερα σημεία AF, επιτρέποντας στον φωτογράφο να τραβήξει μια άριστα σύνθετη φωτογραφία σε μια στιγμή ειδοποίησης (και ιδανική για vlogging και μαγνητοσκόπηση εν κινήσει). Το ενσωματωμένο Wi-Fi και το τηλεχειριστήριο καθιστούν τη μεταφορά εικόνων και βίντεο στα κοινωνικά μέσα αύριο, ενώ μια οθόνη αφής LCD τριών ιντσών καθιστά δυνατή την άμεση αναθεώρηση των εικόνων.

Το Apple MacBook είναι ίσως το πιο εικονικό τεχνολογικό προϊόν της γενιάς του. Η Apple κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα εκδοχή 12 "του MacBook και αν κοιτάζετε να απολαύσετε ένα δώρο για το χιλιετηρίδα σας, θα πρέπει να το ελέγξετε. Το προϊόν είναι ένα εντυπωσιακό κομψό φορητό υπολογιστή που είναι το μέγεθος ενός πραγματικού φορητού υπολογιστή. Έχει ένα ελαφρύ σχέδιο που ολισθαίνει αβίαστα σε ένα σακίδιο. Αυτή τη φορά, η Apple προσφέρει τέσσερα χρώματα: Space Gray, Silver, Gold και Rose Gold (και όλοι φαίνονται και νιώθουν απίστευτοι).

Επιλέξτε από SSD 256 ή 512GB και απολαύστε γρήγορες ταχύτητες και εξαιρετική απόδοση από τη μνήμη LPDDR3 8GB 1866Mhz και τον επεξεργαστή Intel i5 διπλού πυρήνα 1,3 GHz. Οι σχεδιαστές θα αγαπήσουν το Intel HD Graphics 615, καθώς και τις τελευταίες αναβαθμίσεις στο πληκτρολόγιο, οι οποίες περιλαμβάνουν μηχανισμό πεταλούδας δεύτερης γενιάς για καλύτερη αίσθηση αφής. Το trackpad παραμένει το απόλυτο καλύτερο από οποιοδήποτε φορητό υπολογιστή στην αγορά και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαρκεί περισσότερο από ό, τι πριν.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Ο γύρος των καλύτερων φορητών υπολογιστών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Η τελευταία κονσόλα παιχνιδιών της Microsoft διπλασιάζεται ως συμβούλιο ψυχαγωγίας all-in-one. Εκτός από το ότι είναι μια μηχανή τυχερού παιχνιδιού, είναι η μοναδική κονσόλα με Blu-ray 4K UHD, ροή βίντεο 4K και HDR. Με άλλα λόγια, ταινίες και ψηφιακό περιεχόμενο όλων των ειδών φαίνονται απολύτως καταπληκτικά παίζονται μέσω του Xbox 1. Απλώς ρωτήστε οποιονδήποτε χιλιετηρίτη gamer τι είναι σαν να παίζετε αποκλειστικά, όπως τα Gears of War και Halo, Fifa και η σειρά NBA 2K στη συσκευή. Αυτή η δέσμη έρχεται με το Forza Horizon 3, ένα τραχύ τίτλο αγώνων που διέρχεται από την έρημο της Αυστραλίας. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης έναν σκληρό δίσκο 1TB, ο οποίος μπορεί να σώσει εκατοντάδες τίτλους και άλλα ψηφιακά μέσα. Από το μενού υπάρχει πρόσβαση σε πολλές δημοφιλείς υπηρεσίες streaming βίντεο όπως Netflix, HBO Go και Twitch.

Το GoPro, η φορητή κάμερα για όλες τις καιρικές συνθήκες, έχει γίνει συνώνυμο της υπαίθριας περιπέτειας. Οι ιστότοποι κοινής χρήσης βίντεο, όπως το YouTube, είναι γεμάτες με υλικό πρώτων προσώπων από ποδηλάτες που απομακρύνουν τις βουνοπλαγιές και τις ημικύκλες βομβαρδισμού των skateboarders. Και αν ο παραλήπτης προορισμένος ξοδεύει οποιαδήποτε στιγμή έξω, είναι πιθανό ότι θα εκτιμούσαν το τελευταίο GoPro.

Το HERO5 τραγουδάει εκπληκτικό βίντεο 4K και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες 12MP, αποθηκεύοντας αυτόματα και υποστηρίζοντας τα footage στο cloud. Τα χειριστήρια είναι πιο εύχρηστα από ποτέ, συμπεριλαμβανομένης μιας οθόνης αφής δύο ιντσών και ενός ελέγχου με ένα κουμπί που μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει αυτόματα την εγγραφή. Έχει επίσης φωνητικό έλεγχο για τις στιγμές που τα χέρια κάνουν πιο επείγουσες επιχειρήσεις, ενώ η ανθεκτική σχεδίασή του είναι αδιάβροχη έως 33 πόδια. Και με έως και 30 συνημμένα στην αγορά, είναι δυνατό να επισυνάψετε το GoPro σε σχεδόν τίποτα.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τις καλύτερες κάμερες δράσης μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .