Τα 13 καλύτερα smartphones να αγοράσουν το 2018

Αγοράστε τα κορυφαία smartphones στην αγορά για iOS και Android

Είναι δύσκολο να πούμε, με σιγουριά, ποιο smartphone είναι το απόλυτο, all-around best. Και αυτό είναι μόνο λόγω των πολωτικών διαφορών μεταξύ iOS και Android - για να μην αναφέρουμε όλες τις άλλες προτιμήσεις για να διαλέξετε (κάμερα, παιχνίδια, προϋπολογισμός και μέγεθος οθόνης). Μερικές φορές, η γεύση είναι τόσο αυθαίρετη όσο και ο Coke vs. Pepsi. Δεν ξέρετε γιατί σας αρέσει - το κάνετε ακριβώς.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν κάποιες σαφείς νικητές σε κάθε κατηγορία - οι νικητές που πιστεύουμε ότι διαθέτουν τις σωστές προδιαγραφές, σχεδιαστικά στοιχεία και χαρακτηριστικά για να ικανοποιήσουν το ευρύ κοινό. Έτσι, διαβάστε για να δείτε ποιες είναι οι καλύτερες διαθέσιμες σήμερα smartphones.

Το τηλέφωνο έρχεται είτε σε γκρι χώρο είτε σε ασήμι σε μοντέλα 64GB ή 256GB, αλλά το πραγματικό βλέμμα είναι η οθόνη. Από τη γωνία στη γωνία, μετρά σε 5,8 ίντσες, ενώ το ίδιο το τηλέφωνο είναι πραγματικά μικρότερο από το 8 Plus (5,65 x 2,79 x 0,3 ίντσες). Πως? Λοιπόν, η οθόνη τρέχει μέχρι τις άκρες που σβήνουν βασικά όλες τις στεφάνες και συνυπάρχουν ακριβώς δίπλα στο μπροστινό ηχείο που χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση κλήσεων. Έχουν επίσης κάνει μακριά με το κουμπί σπίτι για να επιτρέψει περισσότερο χώρο για να αποδείξει την ομορφιά της οθόνης. Πόσο όμορφο? Η οθόνη είναι η πρώτη οθόνη OLED της Apple, η οποία επιτρέπει πραγματικούς μαύρους και λαμπερούς λευκούς και προσφέρει ανάλυση 2436 x 1125 pixel, δίνοντάς σας 458 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Υπάρχει, φυσικά, η απαιτούμενη ευρεία έγχρωμη οθόνη, τεχνολογία τρισδιάστατης αφής και οτιδήποτε άλλο αναγράφεται για το 8.

Εάν μπορείτε να αποκόψετε τα μάτια σας μακριά από όλες αυτές τις προδιαγραφές, υπάρχει επίσης ένα εντυπωσιακό σύνολο άλλων χαρακτηριστικών. Για αρχάριους, η Apple έχει βρει έναν τρόπο να επαναφέρει πραγματικά την φάση ξεκλειδώματος του τηλεφώνου, αφαιρώντας την ανάγκη για έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου. Αυτό είναι σωστό, το μπροστινό κάμερα θα αναγνωρίσει το πρόσωπό σας όταν το σηκώσετε και θα ξεκλειδώσετε αυτόματα.

Πέρα από αυτό, το τηλέφωνο σας δίνει όλη την αντίσταση στην εκτόξευση, το νερό και τη σκόνη, την πλήρη ισχύ φούσκας του τσιπ A11 BIonic, ένα οπτικό κάτοπτρο ευρείας γωνίας 12MP με πρόσθετο τηλεφακό (με όλα τα χαρακτηριστικά του 8 Plus) και πάρα πολλά εργαλεία φωτογραφίας για να καταγράψετε εδώ. Καταγράφει βίντεο έως 4K και έως 60 fps για κινηματογραφικές ταινίες και η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός (αυτή που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση προσώπου) ρολόι σε 7MP και επίσης ενσωματώνεται σε ένα πραγματικά καινοτόμο κινούμενο emoji χαρακτηριστικό που χαρτογραφεί το Animojis σας με βάση τις εκφράσεις προσώπου που εμφανίζετε στην κάμερα.

Ας ξεκινήσουμε αφήνοντας τα specs του Pixel 2 να μιλούν από μόνα τους: η κατασκευή είναι ένα μονόδρομο μεταλλικό σχέδιο που υπογραμμίζει την αντοχή του στο νερό, υπάρχει ένας επεξεργαστής Snapdragon 835, επτά ώρες χρήσης σε μόλις 15 λεπτά φόρτισης (είδος mind- όταν το σκεφτείτε), μια κάμερα 12,2 MP στην πλάτη που χρησιμοποιεί πολύ cool "dual-pixel" τεχνολογία πολλαπλών εκθέσεων από την Google και μπροστινή κάμερα που είναι 8MP. Η οθόνη AMOLED των πέντε ιντσών έχει ανάλυση 1920 x 1080 και υπάρχουν ενσωματωμένα μέτρα ασφαλείας, όπως ειδικό τσιπ, τρία χρόνια ενσωματωμένων ενημερώσεων ασφαλείας Android και Google Play Protect. Λειτουργεί με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android 8 Oreo, διαθέτει 64 ή 128 GB χώρο, στερεοφωνικά ηχεία εμπρός, αισθητήρες Active Edge (για κλήση του Google Assistant), καθώς και ένα εξαιρετικά απλό σχεδιασμό.

Το Samsung Galaxy Note 8 έχει μια οθόνη 6,3 ιντσών και μετρά 6,4 x 2,94 x 0,34 ίντσες - αρκετά εντυπωσιακή για μια τέτοια μεγάλη οθόνη. Αυτή η οθόνη αποτελείται από οθόνη quad HD + Super AMOLED με ανάλυση 2960 x 1440 και 521 εικονοστοιχεία ανά ίντσα. Η πραγματική οθόνη (την οποία καλούν μια οθόνη Infinity) είναι ουσιαστικά απεριόριστη και τρέχει μέχρι την άκρη της συσκευής, κάτι που επιτρέπει στη Samsung να κάνει το τηλέφωνο όσο το δυνατόν μικρότερο.

Οι κάμερες είναι εξίσου εντυπωσιακές, με έναν αισθητήρα 8MP στην κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός και έναν αισθητήρα 12MP στην πλάτη με διπλούς φακούς (ευρυγώνια και τηλεφακό για τις πλέον τυποποιημένες δυνατότητες διπλού φακού). Καταγράφει βίντεο σε πλήρη ανάλυση 4K έως 30fps, προσφέρει μια ιδιόκτητη ψηφιακή σταθεροποίηση εικόνας και ακόμη και σας δίνει την δυνατότητα να φωτογραφίζετε εκπληκτικά υπερπερατά βίντεο απευθείας από το κουτί.

Στη συνέχεια υπάρχει η στυλό S - αναμφισβήτητα η πιο αμφιλεγόμενη προσθήκη στα μοντέλα Galaxy Note του παρελθόντος. Αλλά θα κάνατε καλά για να ξεπεράσετε την υπόθεση ότι το στυλό το κάνει μια συσκευή τύπου PDA, επειδή είναι κάτι περισσότερο από μια γραφίδα. Σίγουρα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως γραφίδα (και με ενσωματωμένες λειτουργίες σχεδίασης και ζωντανής σημείωσης, είναι πολύ ωραίο), αλλά το στυλό χρησιμοποιεί επίσης μερικά πλευρικά πιεσμένα κουμπιά και μια λειτουργία αισθητήρα οθόνης εκτός οθόνης που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε το στυλό πάνω από το συσκευή για να ανοίξετε μενού και να αλληλεπιδράσετε με τις εφαρμογές με πραγματικά μοναδικούς, διαισθητικούς τρόπους.

Το Samsung Galaxy Note 8 τρέχει σε έναν επεξεργαστή Octa-core (2.35GHz Quad + 1.9GHz Quad), 64bit και 10nm και προσφέρει 6GB μνήμης RAM και 64GB εσωτερικής αποθήκευσης, αν και μπορείτε να το επεκτείνετε με υποδοχή microSD βελτιστοποιημένη για up έως 256 GB. Γύρω από αυτό με εξαιρετική ποιότητα αναπαραγωγής ήχου, συνδεσιμότητα Bluetooth, αντοχή σε σκόνη και νερό και μπαταρία 3300 mAh, και αυτό είναι βασικά ένας υπολογιστής που πηγαίνει στην τσέπη σας.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα smartphone Android .

Το πρότυπο iPhone 8 έχει γυαλί μπροστά και πίσω και έρχεται με οθόνη 4,7 ιντσών. Η συσκευή μετρά 5,45 x 2,65 x 0,29 ίντσες και ζυγίζει μόλις 5,22 ουγκιές. Η οθόνη LCD χρησιμοποιεί την απίστευτα ευκρινή τεχνολογία της Retina Display της Apple με 1334 x 750 pixels (a ppi των 236). Το τηλέφωνο διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων True Tone στην οθόνη με τεχνολογία 3D αφής, εικονοκύτταρα διπλού πεδίου για ευρείες οπτικές γωνίες και πανέμορφη κορυφαία φωτεινότητα. Είναι πίδακας, σκόνη και αντοχή στο νερό, και λειτουργεί σε τσιπ A11 Bionic στα 64 bit. Έρχεται σε χωρητικότητα 64GB ή 256GB και διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, μαγνητοσκόπηση 4K (με εντυπωσιακή σταθεροποίηση), κάμερα 7MP με μπροστινή κάμερα για Facetiming και selfies και εξωγήινα επεξεργασμένα στοιχεία φωτογραφίας. Η πίσω κάμερα διαθέτει κάμερα 12MP. Εν ολίγοις, αυτό το τηλέφωνο παίρνει τα πάντα για το iPhone 7 και το ενημερώνει αρκετά για να αξίζει το εμπόριο.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα iPhone .

Εάν έχετε δώσει προσοχή στη Samsung τον περασμένο χρόνο, δεν θα εκπλήσσει το γεγονός ότι το νέο κινητό τηλέφωνο της Samsung, το Galaxy S8, είχε πολλές αποδείξεις όταν κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2017. Ευτυχώς, το Galaxy S8 είναι μακριά από τα τηλέφωνα της Samsung από το παρελθόν και θέτει ένα νέο πρότυπο για τηλέφωνα Android όλων των εμπορικών σημάτων.

Για αρχάριους, το Galaxy S8 έχει μια όμορφη οθόνη 5,8 ιντσών που καλύπτει ολόκληρο το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου χωρίς στεφάνη. Διαχειρίζεται την τελευταία έκδοση του Android (7.0 γνωστή και ως Nougat) και είναι επίσης γρήγορη, με επεξεργαστή "octa-core" και 4GB μνήμης RAM. Όταν πρόκειται για κάμερες, η πλάτη έχει ένα μεγάλο σκοπευτή διπλού εικονοστοιχείου 12 megapixel και το μπροστινό μέρος διαθέτει μια κάμερα οκτώ megapixel για υψηλής ποιότητας selfies. Η κάμερα μπορεί επίσης να εγγράψει βίντεο 4K HD σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο ή βίντεο 1080p HD σε 30 ή 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Για την μπαταρία, το S8 θα διαρκεί περίπου μια ημέρα πριν να χρειαστεί να επαναφορτιστεί.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα τηλέφωνα της Samsung που είναι διαθέσιμα για αγορά.

Το V30 έρχεται σε ένα βασικό μοντέλο και ένα V30 +, και το καλύτερο μπορούμε να το πούμε, αυτό ουσιαστικά σημαίνει τη διαφορά μεταξύ 64GB εσωτερικής μνήμης και 128GB (αντίστοιχα). Το V30 σας δίνει μια οθόνη Full-View Quad HD OLED FullVision των έξι ιντσών που φέρει το μάτι με ανάλυση 2880 x 1440. Η οθόνη προσφέρει επίσης υποστήριξη HDR10 για το ιδανικό επίπεδο φωτεινότητας και ευκρίνειας στην εικόνα και το βίντεο.

Το πίσω έκκεντρο είναι 16MP με έναν αισθητήρα έκκεντρου 5MP. Υπάρχουν τέσσερις επεξεργαστές Snapdragon 2,45 GHz και 4GB μνήμης RAM, οπότε οι ταχύτητες εκτέλεσης δεν θα απογοητεύσουν. Θα πυροβολήσει σε βίντεο 4K με μια τεχνολογία σταθερής τεχνολογίας που έχει μελετηθεί από την LG και επιτρέπει εξαιρετικά ομαλή εγγραφή τόσο στις λειτουργίες slow-mo όσο και υπερ-λήψης. Έχουν προσθέσει ακόμη 16 διαφορετικά εφέ Cine για να προσθέσετε λίγο περισσότερη γροθιά σε αυτό που γυρίζετε. Ο ήχος στο τηλέφωνο είναι συμβατός με έναν μετατροπέα ψηφιακού προς αναλογικό 32-bit, εξασφαλίζοντας έναν πλήρη τραγανό ήχο από τα εξειδικευμένα αναλογικά μικροσκόπια.

Είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικά ισχυρές ανοδιωμένες μεταλλικές πλευρές με γυάλινη γορίλλα 5 στο εμπρός και στο πίσω μέρος. Το κουμπί αφύπνισης βρίσκεται στην πλάτη (κάτι που φαίνεται αρχικά περίεργο, αλλά είναι εύκολο να το συνηθίσετε) και έχουν ενσωματώσει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ακριβώς μέσα σε αυτό για ιδιωτικό ξεκλείδωμα. Ολόκληρο το ακουστικό μετρά 5,97 x 2,97 x 0,29 ίντσες και έχουν σχεδιάσει ακόμη και ένα μοναδικό σύστημα "σωλήνα θέρμανσης " που παγιδεύει και μετακινεί τη θερμότητα μακριά από τον επεξεργαστή για να εξασφαλίσει γρήγορη και ασταθή λειτουργία. Όλα λειτουργούν με το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα Android και μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα συμβαδίσει με τον τρόπο ζωής σας, ανεξάρτητα από το πόσο προηγμένη.

Δείτε περισσότερες κριτικές για τα αγαπημένα μας τηλέφωνα LG διαθέσιμα για αγορά.

Το Pixel 2 XL είναι αρκετά παρόμοιο με το τυπικό Pixel 2 (με μεγαλύτερη οθόνη). Το Pixel 2 Xl τρέχει σε έναν επεξεργαστή Snapdragon 835 και διαθέτει κάμερα 12.2MP στο πίσω μέρος με πολύ δροσερή τεχνολογία διπλού pixel και 8MP μπροστά για την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο. Έχει επίσης ενσωματωμένο το Android 8 Oreo με χωρητικότητα 64 ή 128 GB και μπορείτε να αποσυνδέσετε τους αισθητήρες Active Edge εκατέρωθεν του τηλεφώνου για να εμφανιστεί ο Βοηθός Google για να σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας. Όπως και το Pixel 2, είναι επίσης ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη και έχει ένα δροσερό, μεταλλικό σχεδιασμό.

Αλλά πώς είναι διαφορετικά; Ας ξεκινήσουμε με το προφανές: η οθόνη του XL είναι ένα μεγαλύτερο P-OLED έξι ιντσών με ανάλυση 2880 x 1440, καθιστώντας τον τρόπο πιο έντονα ζωντανό με έναν πιο κινηματογραφικό λόγο διαστάσεων. Αλλά, η Google κατάφερε να βάλει αυτή την τεράστια οθόνη σε ένα τηλέφωνο που δεν είναι πολύ μεγαλύτερο από το τυπικό Pixel. Και αυτό το σχέδιο χαμηλού σχεδιασμού που θέτει το τηλέφωνο τόσο μπροστά από το μυαλό ... το XL μοιάζει απλά με ένα πιο premium τηλέφωνο από το πρότυπο, με καθαρότερα οργανικά άκρα. Και αυτό το είδος αισθητικής εμπιστοσύνης είναι πραγματικά σημαντικό όταν αγοράζετε ένα νέο premium τηλέφωνο. Η μπαταρία στο XL έχει επίσης μεγαλύτερη χωρητικότητα 3.520 mAh (έναντι των 2.700 mAh στο πρότυπο), και οι δύο χρησιμοποιούν αυτή τη φόρτιση ταχύτητας. Αλλά ειλικρινά είναι η εμφάνιση, η αίσθηση και η απτική ικανοποίηση του XL που καθιστά την τοποθέτησή του σε αυτή τη λίστα.

Οποιοσδήποτε τρόπος φέρεσαι, τα smartphones του σήμερα είναι ακριβά. Χαρακτηριστικά που θεωρήθηκαν κάποτε ως high-end είναι τώρα στάνταρ, ωστόσο οι τιμές συνεχίζουν να ανεβαίνουν. Γι 'αυτό είναι τόσο αναζωογονητικό να βλέπεις ένα οικονομικό τηλέφωνο που δεν κάνει πολλές θυσίες.

Το Honor 5X 5 ιντσών είναι κατασκευασμένο από κράμα αλουμινίου και ενώ φαίνεται καλό, το ελαφρύ του βάρος είναι ένα από τα λίγα χαρακτηριστικά που το αποδίδουν ως τηλέφωνο προϋπολογισμού. Ωστόσο, στο γυαλιστερό μέταλλο πίσω, θα βρείτε τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, ο οποίος είναι ένα σπάνιο χαρακτηριστικό που μπορεί να βρεθεί σε τηλέφωνο με προϋπολογισμό. Ένα από τα αγαπημένα μας πράγματα είναι ότι μπορείτε να προγραμματίσετε διαφορετικά δάχτυλα για να ξεκινήσετε διαφορετικές εφαρμογές. Το τηλέφωνο φιλοξενεί επίσης υποδοχές για microSD, microSIM και nanoSIM, επιτρέποντας έως και 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου, το οποίο μπορεί να είναι χρήσιμο αν θέλετε να συμπληρώσετε την εσωτερική αποθήκευση των 16GB. Μέσα σε αυτό εκτελείται επεξεργαστής Qualcomm 64-bit Octa-Core και Android 5.1, καθιστώντας την αρκετά γρήγορη για να τρέξει όλες τις αγαπημένες σας εφαρμογές, από Netflix έως HQ Trivia. Το καλύτερο κομμάτι? Θα σας κοστίσει περίπου το ένα πέμπτο του iPhone X.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα smartphones με προϋπολογισμό .

Με το iPhone 7 της Apple, θα βρείτε μια βελτιωμένη μπαταρία, μια καλύτερη κάμερα, αντοχή στο νερό και, για καλύτερα ή χειρότερα, ανάλογα με το ποιος ζητάτε, δεν υπάρχει υποδοχή ακουστικών. Επιπλέον, η εισαγωγή του chipset A10 Fusion προσφέρει μια ωραία απόδοση. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα, συμπεριλαμβανομένου του μαύρου τζετ (το οποίο φαίνεται φανταστικό, αλλά είναι επιρρεπές σε δακτυλικά αποτυπώματα και γρατζουνιές).

Το iPhone έχει το ίδιο μέγεθος με τους προκατόχους του, αλλά έχει πρότυπα αντίστασης νερού IP67. Μπορείτε να κρατήσετε το iPhone σας μέχρι ένα μέτρο νερού για 30 λεπτά χωρίς να ανησυχείτε για το να το τηγανίζετε. Το κουμπί Taptic-home θα πάρει κάποιες να συνηθίσει, αλλά είναι μια ευπρόσδεκτη αλλαγή καθώς το φυσικό κουμπί έπρεπε να πάει για να κάνει δρόμο για την προστασία από την αντίσταση στο νερό. Η οθόνη 4,7 "Retina HD παραμένει κορυφαία και είναι πιο ζωντανή από το 6S, ειδικά όταν πρόκειται για θέαση σε άμεσο ηλιακό φως.

Η συμπερίληψη του αισθητήρα af / 1.8 στην οπίσθια κάμερα TrueTone των 12 megapixel, καθώς και η προσθήκη οπτικής σταθεροποίησης εικόνας είναι και οι σαφείς αναβαθμίσεις. Η φωτογραφική μηχανή χαμηλού φωτισμού έχει βελτιωθεί επίσης χάρη σε τέσσερις έξυπνες λυχνίες LED ενσωματωμένες στην κάμερα, οι οποίες είναι κατά 50% πιο φωτεινή από τα προηγούμενα iPhones.

Το τετραπύρηνο τσιπ A10 είναι φανταστικό και επιτρέπει την ταχύτερη εκκίνηση εφαρμογών και πολλαπλών εργασιών. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας στο iPhone 7 είναι πολύ βελτιωμένη σε σχέση με το 6S, προσθέτοντας επιπλέον δύο ώρες χρόνο ομιλίας, χάρη στον νέο επεξεργαστή και κατά 14% μεγαλύτερη μπαταρία. Η έλλειψη υποδοχής ακουστικών έχει προκαλέσει αρκετή αρνητική συζήτηση, αλλά αυτό είναι εύκολο να διορθωθεί με έναν προσαρμογέα. Συνολικά, το iPhone 7 είναι εύκολα το καλύτερο smartphone στο σημάδι σήμερα.

Το Google Nexus 6P είναι σίγουρα για τους ανθρώπους που έχουν δεσμευτεί πλήρως στο big-screen, "phablet" bandwagon. Η οθόνη 5,7 ιντσών Quad HD Super AMOLED είναι αρκετή για να την χωρίσει από τη συσκευασία, αλλά όταν προσθέσετε ανάλυση 2560 x 1440 (Wide Quad HD), πυκνότητα 518 ppi και γυάλινη οθόνη 3D, το όλο θέμα γίνεται την σχεδόν υπερβολική έκφραση των ιδεωδών του phablet. Απλά μην περιμένετε να χωρέσει αυτό το πράγμα στις τσέπες των κοκαλιάρων τζιν σας.

Αλλά δεν είναι μόνο η γενναιόδωρη οθόνη που κάνει το Nexus 6P ένα υπέροχο τηλέφωνο. Έχει επίσης έναν επεξεργαστή οκτώ πυρήνων, Snapdragon 810, μνήμη RAM 3 GB, αποθηκευτικό χώρο 64 GB και αισθητήρα κάμερας f / 2.0 12,3 MP από τη Sony, ο οποίος μπορεί να εγγράψει βίντεο σε 4K σε 30 fps. Αποτελεί απολύτως μία από τις καλύτερες κινητές τηλεφωνικές συσκευές στην αγορά. Και η 8MP κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός οδηγεί πραγματικά το σημείο στο σπίτι και σφραγίζει το ιδανικό για φανατικούς εαυτούς.

Το hands-down, το καλύτερο smartphone για διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι το Samsung Galaxy S7 Edge. Η μπαταρία των 3.600 mAh είναι μεγαλύτερη από τα περισσότερα τηλέφωνα και εξασφαλίζει τουλάχιστον δύο μέρες μέτριας χρήσης και ίσως μια ολόκληρη μέρα εντατικής κατανάλωσης ισχύος σε βίντεο. Φυσικά, η μεγάλη οθόνη του S7 Edge προσφέρει πολύ καλή ισχύ, ώστε να μπορείτε να αναμένετε ότι το ελαφρώς μικρότερο Galaxy S7 θα λειτουργεί με παρόμοια απόδοση, ακόμα και αν η μπαταρία 3000 mAh είναι λιγότερο ισχυρή. Σε ό, τι αφορά τις εξειδικευμένες προδιαγραφές, όμως, το S7 Edge κερδίζει - τουλάχιστον όταν πρόκειται για ναυαρχίδα, mainstream τηλέφωνα.

Εκτός από τη μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας (και την περιστροφή κεφαλών αριστερά και δεξιά), το Galaxy S7 Edge είναι ίσως το καλύτερο smartphone παιχνιδιών στην αγορά αυτή τη στιγμή. Έτσι, τι είδους χαρακτηριστικά θα πρέπει να περιμένετε από αυτό; Τι συμβαίνει με μια οθόνη υψηλής ποιότητας με μεγάλη ανάλυση; Ελεγχος. Το Galaxy S7 Edge διαθέτει μια οθόνη Super AMOLED Quad HD (2560 x 1440) 5.5 ιντσών με πυκνότητα pixel 534 ppi. Και τι γίνεται με έναν γρήγορο επεξεργαστή; Ελεγχος. Το S7 Edge διαθέτει επεξεργαστή τετραπλού πυρήνα 64 bit που τρέχει το Snapdragon 820 με μνήμη RAM 4 GB.

ΜΟΙΑΖΕΙ γνωστο? Με την πρώτη ματιά, μπορεί να σφάλεις το Galaxy J3 ψάχνει για το Galaxy S4. Μετρούει τα 5,6 x 2,8 x 0,3 ίντσες και η οθόνη AMOLED 1,280 x 720 προσφέρει φωτεινά χρώματα και καλή αντίθεση. Αν και το σώμα του είναι πλαστικό, που είναι αυτό που μπορείτε να περιμένετε από ένα τηλεφωνικό προϋπολογισμό, αισθάνεται και φαίνεται ανθεκτικό παρόλα αυτά.

Στο εσωτερικό του, το J3 έχει έναν επεξεργαστή Samsung Exynos 3475 που προσφέρει σταθερή απόδοση παρά το γεγονός ότι το τηλέφωνο διαθέτει μόνο μνήμη RAM 1,5 GB. Η μπαταρία των 2.600 mAh είναι ίσως η πιο εντυπωσιακή της ποιότητα, που διαρκεί περισσότερο από εννέα ώρες και θέτει τα υπόλοιπα τηλέφωνα του προϋπολογισμού σε ντροπή. Επίσης, τρέχει το Android 7.1 Nougat, το οποίο είναι κάτι περισσότερο από τα περισσότερα τηλέφωνα του προϋπολογισμού που μπορεί να πει, αν και έρχεται με ένα δίκαιο ποσό bloatware. Συσκευάζει μια φωτογραφική μηχανή πέντε εκατομμυρίων pixel, που βλέπει προς τα πίσω, καθώς και μία κάμερα μπροστά που βλέπει σε δύο megapixel και μπορεί να αποθηκεύσει μέχρι 4.000 φωτογραφίες χάρη στα 16GB της ενσωματωμένης μνήμης.

Το V30 + της LG είναι λεπτό αλλά σταθερό, εξοπλισμένο με έναν γρήγορο επεξεργαστή Snapdragon 835, εκπληκτική διάρκεια ζωής της μπαταρίας και υποστήριξη για ασύρματη φόρτιση. Η έξι-incher είναι κατασκευασμένη από γυαλί και αλουμίνιο, όπως και τα πιο premium τηλέφωνα αυτές τις μέρες, και έχει μια οθόνη OLED 2.880x1.440-pixel που εμφανίζεται με χρώμα. Και ενώ πολλά τηλέφωνα βυθίζουν την υποδοχή ακουστικών αυτές τις μέρες, η LG κατασκευάζει ένα "quad-DAC" (ψηφιακό σε αναλογικό μετατροπέα) για να κάνει την μουσική να ακούγεται πλουσιότερη και πιο ζεστή, υποθέτοντας ότι έχετε ένα ποιοτικό ζεύγος ακουστικών συνδεδεμένο. οι τηλεφωνικοί ομιλητές θα εκτιμήσουν με σιγουριά.

Εάν το βίντεο είναι περισσότερο η σκηνή σας, οι κάμερες του V30 + δεν θα απογοητεύσουν ούτε. Αναβαθμίζει τα megapixel από 12 σε 16 και αυξάνει το διάφραγμα του φακού από f / 1,7 έως f / 1,6 για να τραβήξει πιο ευκρινείς φωτογραφίες και βίντεο. Έχει επίσης ένα δεύτερο φακό ευρυγώνιας 13-megapixel που σας επιτρέπει να καταγράφετε περισσότερα από κάθε στιγμή. Μπορεί να τραβήξει βίντεο 4K σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ή αργή κίνηση, 240 fps βίντεο σε 720p, που μπορεί να είναι λίγο πιο αργή από το iPhone 8, αλλά χάρη στη σουίτα επεξεργασίας που ονομάζεται Cine Video, αγκαλιάζει τον ανταγωνισμό. Έχει επίσης μια λειτουργία Cine Log που καταγράφει μια ευρύτερη δυναμική περιοχή κατά τη διάρκεια της μαγνητοσκόπησης.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .