Τα 8 καλύτερα τηλέφωνα Samsung να αγοράσουν το 2018

Αποκτήστε το επόμενο τηλέφωνο από τον κορυφαίο γίγαντα τεχνολογίας

Η Samsung, ο μεγάλος ανταγωνιστής των iPhones της Apple, εξακολουθεί να παρουσιάζει μερικά από τα καλύτερα, υψηλής τεχνολογίας και καινοτόμα τηλέφωνα διαθέσιμα (και δεν φαίνεται να επιβραδύνει). Η Samsung έχει επίσης επικεντρωθεί στην παροχή smartphones που θέτουν ένα πρότυπο με προσιτά σημεία τιμών, μεγάλες οθόνες υψηλής ευκρίνειας και εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες επεξεργασίας CPU που ποτέ δεν επιβραδύνουν ή καθυστερούν στην multitasking.

Χρειάζεστε βοήθεια για να βρείτε την καλύτερη συσκευή Samsung για εσάς; Εξετάσαμε τα καλύτερα τηλέφωνα της Samsung για να αγοράσετε, επομένως αν είστε κοινωνικός μέσος που θέλει μια φωτογραφική μηχανή υψηλής ποιότητας ή ενδιαφέρεστε περισσότερο για άλλα χαρακτηριστικά όπως επεκτάσιμη μνήμη, εκπληκτική διάρκεια ζωής μπαταρίας και χρεώσεις μπαταρίας δύο ώρες, σας καλύψαμε.

Το Samsung Galaxy S9 είναι ο κορυφαίος ανταγωνιστής του iPhone και είναι η μεγαλύτερη νέα έκδοση για τη σειρά smartphone της Samsung. Από τις διαφορές του, το Samsung Galaxy S9 ξεπερνάει το iPhone 8 με οθόνη μεγαλύτερης οθόνης 5,8 ιντσών και ανάλυση quad HD + (2960 x 1440), μπαταρία 3000 mAh, μνήμη RAM 4 GB, επεξεργαστή οκτώ πυρήνων και επεκτάσιμη μνήμη.

Κάτω από την κουκούλα, το Samsung Galaxy S9 χρησιμοποιεί τον τελευταίο επεξεργαστή της Qualcomm που συνδυάζει ταχύτητα quad 2.8GHz και 1.7GHz με μνήμη RAM 4GB (S9) ή 6GB (S9 Plus) και ένα νέο μόντεμ LTE για ταχύτερες λήψεις gigabit, καθορίζοντας ένα πρότυπο για την αγορά . Τα ηχεία του χρησιμοποιούν ήχο surround με τεχνολογία Dolby Atmos για ανατροφοδότηση ήχου υψηλής ποιότητας. Οι κάμερες S9 διαθέτουν μια πίσω κάμερα αισθητήρα AF 12MP με λειτουργία διπλού διαφράγματος και μπροστινή κάμερα αισθητήρα AF 8MP, προσφέροντας μια ελαφρώς καλύτερη βελτίωση από το προηγούμενο μοντέλο S8. Τα χρώματα έρχονται στα μεσάνυχτα μαύρα, μωβ μοβ και κοραλλιογενές, καθώς και ένα αναβαθμισμένο μοντέλο S9 Plus.

Το Samsung Galaxy J7 Pro είναι όπου η προσιτή τιμή ανταποκρίνεται στην αξιοπιστία. Οι γρήγορες ταχύτητες της CPU, η κάμερα μεσαίας κατηγορίας και η μακρόχρονη διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι λίγοι λόγοι για τους οποίους έσπασε το καλύτερο σημείο αξίας. Το Samsung Galaxy J7 Pro διαθέτει οθόνη σούπερ AMOLED 5,5 ιντσών με ανάλυση πλήρους HD στα 1080 x 1920 pixels που του προσδίδουν πλήρη στιβαρή ποιότητα εικόνας με μία από τις πιο ακριβείς ενδείξεις χρωμάτων για τα τρέχοντα smartphones. Ο επεξεργαστής CPU του J7 Pro είναι ένας επεξεργαστής Exynos 7870 octa-core με 1.6GHz με 3GB μνήμης RAM για γρήγορη χρήση κινητών εφαρμογών. Και οι κάμερες εμπρός και πίσω είναι 13MP, με δυνατότητα αυτόματης εστίασης και φλας LED για πολλές επιλογές φωτογραφίας. Η μπαταρία της 3600mAh φορτίζεται στο 24% σε 30 λεπτά, προσφέροντας 18 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, 26 ώρες χρόνο ομιλίας και χρόνο αναμονής 107 ωρών. Τα χρώματα είναι μαύρα, χρυσά, ασημένια και ροζ με μοντέλο 16GB και 32GB.

Για κάτω από $ 100, το Samsung Galaxy G550T είναι ένα στερεά χτισμένο τηλέφωνο με επαρκή τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Έχει ανάλυση 720 x 1280 pixel, 8GB μνήμης με επέκταση κάρτας έως 128GB, καθώς και επεξεργαστή 1,3 GHz για τη διαχείριση βασικών εφαρμογών.

Το Samsung Galaxy G550T είναι ένα smartphone 5 ιντσών HD με πίσω κάμερα που διαθέτει ανάλυση κάμερας 5MP με εγγραφή βίντεο 720p και μπροστινή κάμερα με 2MP για σαφείς λήψεις selfie. Η μπαταρία 2600mAh της προσφέρει μια ελάχιστη διάρκεια ζωής μπαταρίας 24 ωρών με κανονική χρήση και είναι αντικαταστάσιμη σε περίπτωση που θέλετε να την αναβαθμίσετε. Το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο για υπηρεσίες GSM, οπότε θα λειτουργήσει με την AT & T ή την T-Mobile, αλλά όχι με φορείς CDMA, όπως η Verizon και η Sprint. Έρχεται με εγγύηση 90 ημερών.

Το Galaxy S8 είναι ένα κομψό καμπύλο γυάλινο αλουμίνιο χωρητικότητας 64GB μνήμης smartphone με τεράστια οθόνη 5,8 ιντσών και οθόνη quad HD + super AMOLED με ανάλυση 2960 x 1440. Το σούπερ smartphone διαθέτει τρεις τύπους βιομετρικών κλειδαριών που σας επιτρέπουν να το ξεκλειδώσετε μέσω αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώρισης προσώπου ή μέσω του σαρωτή της οφθαλμικής ίριδας, καθιστώντας το ένα από τα πιο έξυπνα smartphones της λίστας.

Το μοναδικό χαρακτηριστικό του Samsung Galaxy S8 είναι η συμβατότητά του με πάνω από 20 μορφές ήχου (από υψηλής ποιότητας αρχεία FLAC έως MP3), τον διπλό ήχο του για συσκευές Bluetooth (μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονη ροή σε δύο ηχεία) και τον AOD (πάντα στην οθόνη) μπορείτε να προσαρμόσετε τα σχετικά γραφικά στοιχεία όπως τα ρολόγια, τις εικόνες και τα ημερολόγια στην οθόνη κλειδώματος. Η μπαταρία 3000mAh μπορεί να μην είναι το υψηλό σημείο της (20 ώρες χρόνο ομιλίας, 16 ώρες αναπαραγωγής βίντεο και 44 ώρες ακρόασης μουσικής), αλλά εξακολουθεί να λάμπει με δεδομένα RAM 4GB και επεξεργαστή επεξεργαστή οκτώ πυρήνων που συνδυάζει τετραπλό 2.3GHz ένα Quad 1.7GHz για μία από τις ταχύτερες ρυθμίσεις για smartphones διαθέσιμα. Τα χρώματα έρχονται στα μεσάνυχτα μαύρα, γκρι ορχιδέα, κοράλλι μπλε και αρκτικό ασήμι, για να αναφέρουμε μερικά.

Όπως ένα μίνι-κινηματογραφικό θέατρο στην παλάμη των χεριών σας, το Samsung Galaxy Note 8 παρέχει μία από τις μεγαλύτερες και πανέμορφες οθόνες οθόνης για ένα smartphone που έγινε ποτέ. Η τεράστια καμπύλη οθόνης των 6,3 ιντσών είναι μια οθόνη Super AMOLED quad HD + διπλής όψης (2960 x 1440 pixel).

Η Samsung Galaxy Note 8 - όπως υποδηλώνει και η ονομασία της - είναι ιδανική για τη λήψη σημειώσεων και περιλαμβάνει ένα στυλό S Pen που χρησιμοποιείται για τις πολλαπλές εφαρμογές του τηλεφώνου, όπως οι Σημειώσεις και η σκηνοθεσία της Samsung. Το μεγάλο smartphone διαθέτει ένα σύστημα επεξεργασίας CPU με ισχυρή μνήμη RAM και οκταπύρηνο (4 x 2.3GHz και 4 x 1.7GHz) 6GB για εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες κατά τη χρήση εφαρμογών ή την εξερεύνηση του Internet. Ένα τέτοιο πολύτιμο όργανο εμπλουτίζεται με βαθμό προστασίας IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, επομένως δεν χρειάζεται να προστατεύετε υπερβολικά. Έρχεται με εγγύηση 90 ημερών. Τα χρώματα έρχονται στα μεσάνυχτα μαύρα, μπλε της θάλασσας, γκρι ορχιδέα και χρυσό σφενδάμου.

Αυτό το smartphone της Samsung σας δίνει απεριόριστη ομιλία, κείμενο και δεδομένα για λιγότερο από $ 50 το μήνα και προσφέρει μια μεγάλη οθόνη 5,5 ιντσών και ευρεία οθόνη μέτρησης 5,99 x 3,10 x .30 ίντσες.

Το Straight Talk της Samsung Galaxy J7 Sky Pro δίνει στους λάτρεις των μηνυμάτων πρόσβαση στο δίκτυο 4G LTE για αξιόπιστες ταχύτητες δεδομένων και οθόνη Super AMOLED με ανάλυση 720 x 1280 pixel για οπτική διαύγεια. Η CPU του είναι επεξεργαστής τετραπλού πυρήνα 1,4 GHz με μνήμη RAM 1,5 GB. Με τη μπαταρία J7's 3300mAH, θα έχετε μακρά διάρκεια ομιλίας και κειμένου περίπου 31 ωρών, ενώ η κατάσταση αναμονής (όταν δεν τη χρησιμοποιείτε) μπορεί να φτάσει έως και 22 ημέρες.

Ρίξτε μια ματιά σε άλλες κριτικές προϊόντων και ψωνίστε για τα καλύτερα τηλέφωνα γραπτών μηνυμάτων που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Με ένα είδος εμφάνισης στο μέλλον, το Verizon Samsung Alias ​​2 U750 είναι ένα από τα πιο πρωτοποριακά flip τηλέφωνα γύρω και είναι χτισμένο με ένα σχέδιο διπλής άρθρωσης τόσο για μια παραδοσιακή λειτουργία πορτρέτου όσο και για το πλάγια τοπίο όπως ένα smartphone. Αν και είναι λίγο παλαιότερο, το Alias ​​2 είναι ένα από τα τελευταία τηλέφωνα με πλήρες φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY, δίνοντας την εντύπωση πως είναι ένας φορητός υπολογιστής.

Το Verizon Samsung Alias ​​2 U750 μπορεί να είναι παλιό αλλά εξακολουθεί να απομακρύνει μερικά τεχνάσματα όπως η ασύρματη συνδεσιμότητα Bluetooth 2.0, ένα σύστημα GPS, φόρτιση και φόρτωση μέσω σύνδεσης USB, μια συσκευή αναπαραγωγής μουσικής και ακόμη και κάμερα 2MP. Το τηλέφωνο flip έχει μια μπαταρία 880mAh, δίνοντας πέντε ώρες χρόνο ομιλίας με 366 ώρες σε κατάσταση αναμονής. Το πλήρες σώμα του δεν είναι τόσο μαζικό όσο τα smartphones, με διάμετρο 4,01 x 2,04 x 0,67 ίντσες με οθόνη 2,6 ιντσών που δίνει ανάλυση 240 x 320 pixel. Όταν το τηλέφωνο είναι κλειστό, η δεύτερη μίνι οθόνη LED του εμφανίζει τις ώρες, την μπαταρία και τις γραμμές σήματος.

Το Samsung Galaxy Express Prime 2 είναι μια κορυφαία επιλογή για τους ηλικιωμένους και μπορεί να διαμορφωθεί ακόμα και με την επιλογή "Εύκολη λειτουργία" της Samsung που διαμορφώνει την οθóνη του σπιτιού για να παρέχει μια ευκολότερη εμπειρία για τους χρήστες με απλούστερη διάταξη και μεγαλύτερα εικονίδια.

Το Samsung Galaxy Express Prime 2 διαθέτει οθόνη HD 5 ιντσών με ανάλυση 720 x 1280 που καθιστά την εικόνα σαφή και εύκολη. Κάτω από την κουκούλα, περιέχει επεξεργαστή Quad-core Exynos 7570 με μνήμη RAM 1,5 GB. Ανάλογα με τον ανώτερο στη ζωή σας, το τηλέφωνο είναι λειτουργικό και εύκολο στην πρόσβαση κατά την πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων, αλλά διαφορετικά δεν είναι το ισχυρότερο smartphone εκεί έξω για να τρέχει πολλές εφαρμογές την ίδια στιγμή. Η μπαταρία 2600mAh του τηλεφώνου είναι αντικαταστάσιμη και δίνει 23 ώρες χρόνο ομιλίας με χρόνο αναμονής 17 ημερών.

Ελέγξτε τις άλλες κριτικές για τα καλύτερα τηλέφωνα για ηλικιωμένους που διατίθενται στην αγορά σήμερα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .