Τι είναι το RabbitTV Plus;

Μια ματιά στο τι μπορεί να προσφέρει αυτή η υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω διαδικτύου

Το RabbitTV Plus είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία ψυχαγωγίας που συγκεντρώνει και οργανώνει μια μεγάλη ποικιλία τηλεοπτικών εκπομπών, ταινιών, ραδιοφωνικών σταθμών και τοπικών καναλιών από όλο το διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να το απολαύσετε σε ένα βολικό μέρος.

Η υπηρεσία εξελίχθηκε από την αρχική συσκευή As TV on Rabbit TV TV, η οποία μετασχημάτισε οποιαδήποτε συσκευή USB σε τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό σύστημα ψυχαγωγίας. Το προϊόν έχει σταματήσει από τότε και σήμερα χρειάζεστε μόνο ένα web ή κινητό πρόγραμμα περιήγησης για να ξεκινήσετε τη χρήση του RabbitTV Plus.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για το RabbitTV Plus Mobile App

Πριν πάμε πολύ μακριά σε αυτό, υπάρχει κάτι σημαντικό να καταλάβουμε. Το RabbitTV Plus εμφανίζει τις εικόνες iTunes και Google Play στον ιστότοπό του, δίνοντας στους χρήστες την εντύπωση ότι μπορούν να κάνουν λήψη της εφαρμογής iOS από το iTunes ή την εφαρμογή Android από το Google Play Store. Αυτή δεν είναι η περίπτωση.

Για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή RabbitTV Plus για κινητά, πρέπει να επισκεφθείτε το RabbitTVPlus.com σε ένα πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και να πατήσετε Σύνδεση . Θα μεταφερθείτε σε μια σελίδα με σύντομο βίντεο και γραπτές οδηγίες για τον τρόπο λήψης και εγκατάστασης της εφαρμογής RabbitTV Plus.

Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα, αναζητήστε το πράσινο κουμπί με τίτλο Λήψη APK, αν βρίσκεστε σε μια συσκευή Android ή το μπλε κουμπί με τίτλο Λήψη IPA αν βρίσκεστε σε μια συσκευή iOS. Ένα APK και IPA είναι αρχεία εφαρμογών, αλλά συνήθως αποκρύπτονται από το σύστημα όταν εγκαθιστάτε εφαρμογές από το Google Play store και το App Store αντίστοιχα. Μόλις πατήσετε αυτό, εμφανίζεται ένα αναδυόμενο μήνυμα που σας ρωτά εάν θέλετε να κάνετε λήψη / εγκατάσταση του αρχείου. (Πριν πατήσετε OK στο Android ή Εγκατάσταση στο iOS, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει το υπόλοιπο αυτής της ενότητας).

Το εκπαιδευτικό βίντεο και το κείμενο θα σας καθοδηγήσουν στα ακριβή βήματα για τον τρόπο εισαγωγής των ρυθμίσεων της συσκευής σας, ώστε να μπορείτε να επιτρέπετε εφαρμογές από άλλες πηγές εκτός του Play Store στο Android ή να εμπιστεύεστε την εφαρμογή στο iOS. Μόλις το κάνετε αυτό, η εγκατάσταση της εφαρμογής RabbitTV Plus θα ολοκληρωθεί.

Ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές RabbitTV Plus δεν είναι επίσημες για το Android ή το iOS, επειδή δεν είναι επί του παρόντος εξουσιοδοτημένες και διαθέσιμες από το iOS App Store ή το Google Play Store. Για την προσωπική σας προστασία, η συσκευή σας δεν θα ολοκληρώσει τη λήψη και εγκατάσταση, εκτός εάν της δοθεί άδεια να εγκαταστήσει την εφαρμογή εκτός του καταστήματος εφαρμογών.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Εξαρτάται από το εάν θέλετε να εμπιστεύεστε την υπηρεσία RabbitTV Plus ως υπηρεσία για τη λήψη της μη εξουσιοδοτημένης εφαρμογής της στη συσκευή σας. Ο κύριος κίνδυνος με τη λήψη εφαρμογών εκτός του Play Store ή του iTunes είναι ότι τα προσωπικά σας στοιχεία ενδέχεται να τεθούν σε κίνδυνο, εάν η εξωτερική πηγή είναι αναξιόπιστη. Δεν θα το εγκαταστήσαμε (αν και το κάναμε για δοκιμές).

Πώς το RabbitTV ισχυρίζεται ότι είναι διαφορετικό

Το RabbitTV Plus είναι ένα εργαλείο αναζήτησης και ανακάλυψης ψυχαγωγίας, όχι μια υπηρεσία συνεχούς ροής. Οι υπηρεσίες streaming όπως η άδεια Netflix και Hulu και φιλοξενεί το περιεχόμενό τους στις δικές τους πλατφόρμες, αλλά το RabbitTV Plus τραβά τις πληροφορίες ψυχαγωγίας από τον ιστό και στη συνέχεια σάς δείχνει προς την κατεύθυνση όπου μπορείτε να βρείτε μια συγκεκριμένη εκπομπή, μια ταινία, έναν ραδιοφωνικό σταθμό, αθλητικό παιχνίδι ή ενημερωτικό δελτίο σε άλλους ιστότοπους και πλατφόρμες ροής.

Η υπηρεσία αναζητά και παρακολουθεί καθημερινά πάνω από δύο εκατομμύρια συνδέσμους ιστού, παρέχοντας σας συνδέσμους τόσο σε ελεύθερους όσο και σε κορυφαίους ιστότοπους τρίτων για όλα, από τα πιο πρόσφατα τηλεοπτικά επεισόδια και πρόσφατα κυκλοφόρησε ταινίες, για αθλητικά παιχνίδια και τοπικές ειδήσεις . Η εμφάνισή σας, η ταινία ή άλλος τύπος περιεχομένου θα ανοίξει σε ένα νέο παράθυρο ή ενδέχεται να ενσωματωθεί από την πηγή τρίτου μέρους στον ιστότοπο RabbitTV Plus.

Με άλλα λόγια, το RabbitTV Plus δεν θα σας δώσει πρόσβαση σε οτιδήποτε δεν μπορείτε να βρείτε ήδη δωρεάν στο διαδίκτυο ή σε άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως το Netflix. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι περισσότερο ένα εργαλείο αναζήτησης εξοικονόμησης χρόνου και μια one-stop shop για διαδικτυακή τηλεόραση και ψυχαγωγία.

Το κόστος ενός σχεδίου συνδρομής RabbitTV Plus

Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες ροής ψυχαγωγίας εκτός theres, η RabbitTV δόση δεν προσφέρει στους χρήστες της μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο κατά την εγγραφή. Το κόστος του σχεδίου εγγραφής είναι $ 24 το χρόνο.

Τι περιλαμβάνεται σε ένα πρόγραμμα εγγραφής RabbitTV Plus

Η RabbitTV Plus λέει ότι προσφέρει στους συνδρομητές τα εξής:

Πώς να χρησιμοποιήσετε το RabbitTV Plus

Το RabbitTV Plus μπορεί να προσπελαστεί και να προβληθεί σε οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο Internet από ένα κανονικό πρόγραμμα περιήγησης στο Web, συμπεριλαμβανομένων υπολογιστών, φορητών υπολογιστών και tablet και smartphone με δυνατότητα Flash (το Flash για κινητά έχει διακοπεί, επομένως είναι πιθανό να πάει μακριά). Υπάρχουν επίσης εκπαιδευτικά βίντεο για τον τρόπο ρύθμισης της υπηρεσίας με άλλες δημοφιλείς τηλεοπτικές συσκευές όπως το Chromecast, την Apple TV, το Roku, το Amazon Fire TV Stick και πολλά άλλα.

Τα οφέλη Vs. Μειονεκτήματα της Χρήσης του RabbitTV Plus

Το RabbitTV Plus προσφέρει πολλά προνόμια σε όσους ενδιαφέρονται για ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου που ξεπερνά τα όσα προσφέρει το Netflix ή το Hulu , αλλά μερικά από τα μειονεκτήματά του θα μπορούσαν να αποδειχθούν εμπόδια για ορισμένους λάτρεις της ψυχαγωγίας. Εδώ είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που μπορείτε να περιμένετε.

Οφέλη
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η χρήση αυτής της υπηρεσίας θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο και ίσως ακόμη και να σας επιτρέψει να ακυρώσετε ή να μειώσετε το καλωδιακό σας λογαριασμό. Τα χιλιόμετρα σας μπορεί να διαφέρουν σε αυτό το τελευταίο κομμάτι, αλλά θα μπορούσε να συμβεί.

Μειονεκτήματα
Πληρώνετε για μια υπηρεσία που συγκεντρώνει μόνο το περιεχόμενο που είναι ήδη εκεί έξω. Αν ξέρετε πού είναι το ελεύθερο περιεχόμενο, δεν χρειάζεται να το πληρώσετε. Η μεγαλύτερη κόκκινη σημαία είναι ότι οι εφαρμογές δεν είναι διαθέσιμες στο App Store ή στο Google Play Store και ότι πρέπει να περάσετε από κάποια στεφάνια για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, υποθέτοντας, βεβαίως, ότι θα αποφασίσετε να εμπιστευτείτε τους προγραμματιστές αυτών των εφαρμογών.

RabbitTV Plus vs. Κουνέλι

Υπάρχει στην πραγματικότητα μια άλλη υπηρεσία ψυχαγωγίας εκεί έξω που είναι εύκολο να συγχέεται με το RabbitTV Plus, που ονομάζεται Κουνέλι. Παρά τα όμοια ονόματά τους, οι δύο υπηρεσίες δεν συνδέονται μεταξύ τους. Το κουνέλι είναι διαθέσιμο στο App Store και το Google Play

Το Rabbit είναι μια δωρεάν υπηρεσία κοινωνικής ροής βίντεο που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν παράλληλα συγχρονισμένες εμφανίσεις και ταινίες, με ελεύθερες συνομιλίες βίντεο, φωνής και μηνυμάτων να μεταφέρονται σε αυτό τόσο για προβολές ένα προς ένα όσο και για ομάδες. Μπορείτε να συμμετάσχετε δωρεάν στους χώρους προβολής άλλων χρηστών ή να ξεκινήσετε τη δική σας και να προσκαλέσετε μέχρι και 25 φίλους για να αρχίσετε να παρακολουθείτε μαζί σας.