Ο χρησιμοποιημένος οδηγός iPad: Πώς και ποιο μοντέλο να αγοράσετε

Χρησιμοποιείται αυτό το iPad;

Αγοράζοντας ένα χρησιμοποιημένο iPad είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα, αλλά παρόμοια με την αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας. Θα θελήσετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή συμφωνία για το iPad, που σημαίνει να πάρει ένα μοντέλο που δεν είναι ξεπερασμένο και βεβαιωθείτε ότι δεν πληρώνετε πάρα πολύ για το iPad.

Πού πρέπει να αγοράσετε το iPad που χρησιμοποιείτε;

Αν έχετε έναν φίλο, έναν συγγενή ή έναν φίλο φίλου που πωλεί το iPad του, έχετε λύσει αυτό το κομμάτι. Η αγορά από κάποιον που γνωρίζετε μπορεί σίγουρα να μειώσει το άγχος της ανταλλαγής. Θα εξακολουθείτε να θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αγοράζετε το σωστό iPad για μια καλή τιμή και να εξετάσετε τι πρέπει να κάνετε κατά τη διάρκεια και μετά την ανταλλαγή.

Ποιο iPad πρέπει να αγοράσετε;

Ενώ είναι σημαντικό να αποφασίσετε για το καλύτερο μέρος για να αγοράσετε το iPad που χρησιμοποιείται, το πιο σημαντικό μέρος της διαδικασίας είναι να βεβαιωθείτε ότι έχετε αγοράσει το σωστό iPad. Δεν θέλετε να κολλήσετε με ένα iPad που είναι εξαιρετικά περιορισμένο μέσα σε λίγα χρόνια, και αν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο iPad, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια καλή συμφωνία σε αυτό.

Όσον αφορά την τιμή, θα χρησιμοποιήσουμε το μοντέλο αποθήκευσης 16 GB ως βάση για σύγκριση. Η Apple αυξάνει την τιμή κατά $ 100 για κάθε άλμα αποθήκευσης.

Τι να κάνετε κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής

Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνετε κατά την αγορά ενός χρησιμοποιημένου iPad είναι να βεβαιωθείτε ότι το iPad επαναφέρεται στις εργοστασιακές προεπιλεγμένες ρυθμίσεις . Αυτό επαναφέρει το iPad σε αυτό που ήταν όταν ήταν ακόμα στο κουτί. Αυτή η διαδικασία απενεργοποιεί επίσης τα χαρακτηριστικά όπως το Find My iPad, το οποίο είναι πολύ σημαντικό να έχετε απενεργοποιήσει πριν πάρετε την κατοχή του iPad.

Όταν επαναφέρεται ένα iPad, θα ξεκινήσει από την οθόνη "Hello" και θα σας καθοδηγήσει στη διαδικασία της ρύθμισης, η οποία περιλαμβάνει τη σύνδεση στον λογαριασμό σας Apple ID και την αποκατάσταση από ένα αντίγραφο ασφαλείας iCloud αν αυτό δεν είναι το πρώτο σας iPad.

Πριν επαναφέρετε το iPad, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για να βεβαιωθείτε ότι το iPad φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας. Αυτό περιλαμβάνει τον έλεγχο της οθόνης για τυχόν ρωγμές και το περίβλημα για τυχόν χτυπήματα. Ένα μικρό dent στο εξωτερικό περίβλημα του iPad δεν είναι μια μεγάλη υπόθεση, αλλά οποιαδήποτε ρωγμή στην οθόνη θα πρέπει να είναι ένα nonstarter. Δεν συνιστούμε να αγοράσετε ένα iPad με μια ραγισμένη οθόνη , ακόμα κι αν είναι μόνο μια μικρή ρωγμή έξω από την κανονική οθόνη. Μια ρωγμή τείνει να οδηγήσει σε μια μεγαλύτερη ρωγμή, και οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να εκπλαγεί από το πόσο γρήγορα αυτή η μικρή ρωγμή μετατραπεί σε μια θρυμματισμένη οθόνη.

Θα πρέπει να ξεκινήσετε μερικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής Σημειώσεις, η οποία θα σας δώσει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε το πληκτρολόγιο οθόνης. Αν έχετε Wi-Fi πρόσβαση, θα πρέπει επίσης να ανοίξετε το πρόγραμμα περιήγησης Safari και να περιηγηθείτε σε αρκετές ιστοσελίδες όπως το Google και το Yahoo.

Αφού ελέγξετε τα πάντα, θα πρέπει να επαναφέρετε το iPad. Ακόμα κι αν το iPad αποκατασταθεί στις εργοστασιακές προεπιλογές όταν το σηκώσατε, πρέπει να το επαναφέρετε ξανά πριν ολοκληρωθεί η αγορά. Δεν χρειάζεται πολύ χρόνο για επαναφορά και μπορεί να αξίζει τον κόπο να γνωρίζετε ότι όλοι οι σημαντικοί διακόπτες όπως το Find My iPad είναι απενεργοποιημένοι όταν αποκτήσετε κατοχή.

Δεν είμαι σίγουρος για το μοντέλο του iPad; Κατά την αγορά από το Craigslist, σας συνιστώ να ελέγξετε τον αριθμό μοντέλου για να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει με το μοντέλο iPad που αγοράζετε. Αν το άτομο από το οποίο αγοράζετε φαίνεται αβέβαιο για το μοντέλο ή αν είστε απλώς αβέβαιος για το άτομο από το οποίο το αγοράζετε, ο διπλός έλεγχος του αριθμού μοντέλου μπορεί να είναι μια καλή ιδέα. Μπορείτε να βρείτε τον αριθμό μοντέλου του iPad ανοίγοντας την εφαρμογή ρυθμίσεων , περιηγώντας στο "General" και επιλέγοντας "About". Μπορείτε να συγκρίνετε τον αριθμό μοντέλου με την επίσημη λίστα μοντέλων .

Αφού αγοράσετε το iPad

Εξίσου σημαντικό είναι να απενεργοποιήσετε το Find My iPad όταν αγοράζετε ένα χρησιμοποιημένο iPad, ίσως είναι εξίσου σημαντικό να το ενεργοποιήσετε ξανά μετά την κατοχή σας. Θα πρέπει να σας ζητηθεί να το κάνετε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ρύθμισης, αλλά αν δεν το ενεργοποιήσατε, σας συνιστώ να πάτε στις ρυθμίσεις και να γυρίσετε το διακόπτη Find my iPad. Βρείτε το iPad μου δεν εντοπίζει μόνο το iPad αν λείπει, σας επιτρέπει επίσης να το θέσετε σε χαμένη λειτουργία ή ακόμα και να το επαναφέρετε απομακρυσμένα.

Τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια : Τα πρώτα 10 πράγματα που πρέπει να κάνετε με το iPad σας
Φορτώστε το με τις εφαρμογές : Οι καλύτερες Εφαρμογές ΔΩΡΕΑΝ για το iPad
Μην ξεχνάτε τα παιχνίδια : Τα καλύτερα iPad παιχνίδια όλων των εποχών