Βιβλία παραλία: Ποιο E-Reader να φέρει;

Εκτός από την κολύμβηση, την κατασκευή ψαροτούφεκων, το να παίζετε βόλεϊ και ίσως και να παρακολουθείτε ανθρώπους, διαβάζοντας ένα τραχύ μυθιστόρημα μυθιστόρημα είναι μια από τις μεγάλες χαρές που βρίσκονται στην παραλία. Αλλά τι συμβαίνει όταν αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να πάτε όλο τον εικοστό πρώτο αιώνα, να εγκαταλείψετε τα βιβλία «νεκρών δέντρων» (δηλαδή χαρτιά) και να αγκαλιάσετε τα ηλεκτρονικά βιβλία; Η παραλία αντιπροσωπεύει ένα κομμάτι από μια ρυτίδα στα σχέδιά σας, έτσι δεν είναι; Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν επιλογές. Ενώ ήταν σπάνιο, όλο και περισσότεροι ηλεκτρονικοί αναγνώστες εμφανίζονται στην παραλία αυτές τις μέρες, καθώς και δίπλα σε πισίνες και άλλες τοποθεσίες που γενικά θεωρούνται ανεπιθύμητες για την ηλεκτρονική. Η επιλογή του σωστού ε-αναγνώστη είναι το κλειδί για να απολαύσετε την εμπειρία e-book της παραλίας σας.

Ηλιακό φως

Αυτό είναι ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα των e-readers, όπως το Kindle Paperwhite σε δισκία όπως το iPad. Πηγαίνετε στην παραλία τουλάχιστον εν μέρει επειδή είναι ζεστό και ηλιόλουστο. Το Hot δεν ενοχλεί τους περισσότερους ηλεκτρονικούς αναγνώστες (τουλάχιστον όσο βρίσκεστε σε θερμοκρασίες κάτω από τη Σαχάρα), αλλά το ηλιακό φως είναι ο θανάσιμος εχθρός συσκευών με οθόνες LCD. Πρώτα απ 'όλα, η φωτεινότητα του ηλιακού φωτός δεν είναι παρά αδύνατο να ξεπεραστεί, έτσι ώστε η οθόνη που φαινόταν τόσο ζωντανή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου να είναι τόσο ξεπλυμένη, μόλις θα μπορέσετε να τη δείτε. Προσθέτοντας προσβολή σε τραυματισμό, οι οθόνες LCD είναι επίσης επιρρεπείς σε λάμψη. Σίγουρα, αν σκοντάρετε και σκιάζετε την οθόνη με μια ομπρέλα, ίσως είστε σε θέση να αγωνιστείτε μέσα από ένα κεφάλαιο ή δύο πριν εγκαταλείψετε, αλλά αυτή είναι η δουλειά και η εργασία είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε χαλαρώνοντας στον ωκεανό. Έτσι, αφήστε τις ταμπλέτες, τα smartphones και τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες οθόνης LCD από τη λίστα που είναι φιλική προς την παραλία. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει iPad, Nexus, Surface ή Kindle Fire μεταξύ άλλων.

Εξουσία

Περιμένετε περιστασιακές ημερήσιες εκδρομές στο σέρφινγκ, ή θα μπορούσατε να πάτε σε ένα θέρετρο για μια εβδομάδα ή περισσότερο κάθε φορά; Η ισχύς είναι μια άλλη επίθεση ενάντια σε οτιδήποτε με οθόνη LCD, εκτός αν θέλετε να σέρνετε μαζί σας έναν φορτιστή και να συνδέετε τη συσκευή σε κάθε βράδυ. Ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης τύπου E Ink, όπως Kindle , Kobo ή NOOK, θα διαρκεί από δέκα ημέρες έως ένα μήνα με μία μόνο φόρτιση, οπότε δεν χρειάζεται να συσκευάζετε έναν φορτιστή. Μικρότερη πιθανότητα να μείνει με κενή οθόνη στη μέση μιας ζεστής ημέρας, ένα μικρότερο πράγμα για να πακετάρει και ένα λιγότερο για να ανησυχείς για να ξεχνάς πότε πρέπει να πάει σπίτι.

Αυθορμητισμός

Αφού επισημάνουμε ότι η ηλιακή ακτινοβολία και οι απαιτήσεις ισχύος εξαλείφουν σχεδόν τα δισκία και τους ηλεκτρονικούς αναγνώστες με οθόνες LCD, παραμένουμε με ηλεκτρονικούς αναγνώστες με βάση το μελάνι E σε αυτό το σημείο. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να χωρίζετε τις τρίχες και να καθορίζετε προσωπικές προτιμήσεις, ξεκινώντας από τον αυθορμητισμό. Είστε ο τύπος του ατόμου που συσκευάζει όλα τα βιβλία που χρειάζονται και κολλάει στους τίτλους στην τσάντα παραλία; Ή μήπως πέσετε θύμα των ράφια μπεστ σέλερ στο κατάστημα ψωμιού όταν μπαίνεις για σόδα; Εάν είστε ικανοποιημένοι να διαβάσετε αυτό που έχετε στη διάθεσή σας, τότε η δυνατότητα αγοράς ή λήψης ασύρματων τίτλων δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα και οποιοσδήποτε από τους βασικούς ηλεκτρονικούς αναγνώστες θα πρέπει να βρίσκεται σε λειτουργία. Αλλά αν θέλετε να χαλαρώσετε σε μια ξαπλώστρα, αποφασίστε ότι δεν σας απευθύνονται σε εσάς ηλεκτρονικά βιβλία σήμερα και δύο λεπτά αργότερα έχετε κατεβάσει κάτι από τη λίστα Bestseller της New York Times και είναι έτοιμο να το διαβάσετε, τότε χρειάζεστε ένα ηλεκτρονικό αναγνώστη με δυνατότητα 3G και αυτό σημαίνει Kindle Voyage Kindle Voyage ή ακόμη και ένα παλαιότερο NOOK 3G.

Μέγεθος

Έχω ήδη την ελευθερία να εξαλείφω τα πραγματικά μεγάλα e-readers όπως το Kindle DX . Όταν ψάχνετε τα αντικείμενα σας στην παραλία, κάθε ουγκιά μετράει και ανεξάρτητα από οποιαδήποτε άλλα πλεονεκτήματα που μπορεί να έχουν, αυτά στα μεγάλα ηλεκτρονικά αναγνωστών δεν είναι ιδανικοί υποψήφιοι για παραλία. Εάν θέλετε να πάτε όσο το δυνατόν πιο συμπαγής, οι ηλεκτρονικοί αναγνώστες δεν είναι πολύ μικρότεροι από το Kobo Mini, με την οθόνη 5 ιντσών. Διαφορετικά, το Kindle σε επίπεδο εισόδου έχει οθόνη 6 ιντσών.

Άμμος και σέρφινγκ και πλήθη (ή διαφωνία κινδύνου)

Ανεξάρτητα από το πόσο προσεκτικοί είστε, υπάρχει πάντοτε μια πιθανότητα ότι ένα πανούργιο κύμα ή απρόσεκτα ρίχνοντας το frisbee μπορεί να φτάσει στη γενική γειτονιά σας. Στις μέρες του χαρτόδετου, αυτό θα μπορούσε να σήμαινε ένα νερό μούσκεμα και στρεβλό (αλλά ακόμα αναγνώσιμο) βιβλίο. Ωστόσο, ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης είναι πολύ πιο ευαίσθητος και οποιαδήποτε τυχαία κατάχρηση μπορεί να οδηγήσει σε μια νεκρή συσκευή. Για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι ένας ηλεκτρονικός αναγνώστης είναι λίγο πιο πολύτιμος από το μέσο χαρτόδετο χαρτί και μπορεί να είναι ένας δελεαστικός στόχος κλοπής, ειδικά αν τον αφήσετε απροστάτευτο ενώ πηγαίνετε για μια βουτιά. Εάν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά μια αντικατάσταση σε μια χειρότερη περίπτωση, τότε μπορείτε να παραλείψετε αυτή την ενότητα. Εάν πρέπει να αντικαταστήσετε τον ηλεκτρονικό αναγνώστη σας, θα σας αφήσει χωρίς έναν για μήνες, ενώ θα εξοικονομήσετε χρήματα, τότε ίσως θελήσετε να εξετάσετε μια επιλογή χαμηλού κόστους. Αυτή τη στιγμή, το Kobo Mini και η βάση Kindle οδηγούν την πλευρά αξίας της εξίσωσης, έρχονται σε $ 59.99 και $ 79.99, αντίστοιχα. Καλύτερα να αποφύγετε πιο ακριβές επιλογές, όπως το $ 289.99 Kindle Oasis.

Συστάσεις

Αφήνοντας τη μορφή e-book και συμβατότητα από την εξίσωση (θα πρέπει να κάνετε το μυαλό σας από την άποψη του αν είστε στο Amazon / Kindle στρατόπεδο ή όχι) και να κολλήσει με την καλύτερη δυνατή πώληση, ευρέως διαθέσιμη e- τα μοντέλα των αναγνωστών, τα καλύτερα στοιχήματα για beachgoers shakedown κάτι σαν αυτό:

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Όποια και αν είναι το μοντέλο του ηλεκτρονικού αναγνώστη που επιλέγετε, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες ζημιάς επενδύοντας σε ένα κάλυμμα ανθεκτικό σε νερό και άμμο όπως αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Μπορούν να μειώσουν την κομψή εμφάνιση του ηλεκτρονικού σας αναγνώστη λίγο, αλλά μπορείτε να αφαιρέσετε το κάλυμμα μόλις απομακρυνθείτε από τη ζώνη κινδύνου και είναι ανέξοδη ασφάλιση. Ή, πηγαίνετε στη διαδρομή Jeff Bezos και χρησιμοποιήστε μια τσάντα Ziploc.