Αναζήτηση στο Facebook: Πλήρης οδηγός για αρχάριους

01 από 02

Βασικά στοιχεία αναζήτησης για το Facebook: Εισαγωγή στην αναζήτηση γραφήματος

Κατηγορίες αναζήτησης στο Facebook. Σχολιασμένη οθόνη από τον Les Walker

Η αναζήτηση γραφημάτων είναι δυνατή, όχι απλή

Η αναζήτηση στο Facebook είναι πιο ισχυρή τώρα από ό, τι στις πρώτες μέρες της κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μόνο αν ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Η αποτελεσματική αναζήτηση στο Facebook έχει γίνει πιο δύσκολη από τότε που η αναζήτηση γραφήματος του κοινωνικού δικτύου εισήχθη το 2013, επειδή η νέα σύνταξη ερωτήματος περιλαμβάνει πολλές περισσότερες επιλογές.

Η απλή ερώτηση - "Αναζήτηση ατόμων, θέσεων και πραγμάτων" - που εμφανίζεται στη νέα γραμμή αναζήτησης στο Facebook (η μπλε μπάρα που εμφανίζεται στην κορυφή της εικόνας παραπάνω) σας κάνει εύκολη. Αλλά εύκολο δεν σημαίνει απλό, και η σύνταξη που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βρείτε, για παράδειγμα, "φίλοι που ζουν στο Σικάγο και όπως τα σκυλιά και τα ταϊλανδέζικα εστιατόρια" είναι στην πραγματικότητα πολύ λεπτό.

Εάν χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη, μεγαλύτερη μορφή αναζήτησης στο Facebook (η αναζήτηση γραφήματος προοριζόταν προοδευτικά στους χρήστες σταδιακά καθ 'όλη τη διάρκεια του 2013), αξίζει να αφιερώσετε χρόνο για να μάθετε πώς λειτουργεί. Λάβετε υπόψη σας ότι η κύρια αξία περιστρέφεται γύρω από τους φίλους σας - τι τους αρέσει, δημοσιεύετε, σχολιάζετε και κάνετε στο δίκτυο. Από την άποψη αυτή, είναι πολύ διαφορετικό από το Google, το οποίο πραγματοποιεί αναζήτηση στο σύνολο του ιστού από προεπιλογή.

Τι μπορείτε να βρείτε με αναζήτηση γραφήματος;

Η αναζήτηση στο Facebook σάς επιτρέπει να κάνετε απλές ερωτήσεις χρησιμοποιώντας τη φυσική γλώσσα για να ψάξετε, για παράδειγμα, τις φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι συμμαθητές σας σε ένα συγκεκριμένο κολέγιο σε ένα συγκεκριμένο έτος ή τα ονόματα φίλων των φίλων σας που ζουν στη Νέα Υόρκη. Αυτά τα είδη ερωτημάτων δεν ήταν δυνατά πριν από την εμφάνιση της αναζήτησης γραφημάτων (η λεγόμενη αναζήτηση ολόκληρου του "γραφήματος" του περιεχομένου με ετικέτες στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, σελίδων ανεμιστήρων κ.λπ.).

Θα χρειαστεί να κάνετε προσεκτική φράση και αναδιατύπωση των ερωτημάτων σας, χρησιμοποιώντας προτροπές ή προτάσεις που το Facebook δημιουργεί αυτόματα καθώς πληκτρολογείτε γράμματα στη γραμμή αναζήτησης. Θα προσφέρει διαφορετικές προτάσεις διατύπωσης καθώς πληκτρολογείτε και συνεχίζει να προσπαθεί να καταλάβει τι ακριβώς αναζητάτε. Αυτές οι προτάσεις θα είναι εξατομικευμένες, επίσης, που σημαίνει ότι θα διαφέρουν για κάθε άτομο με βάση αυτό που το άτομο και οι φίλοι του έχουν κάνει στο Facebook.

(Να θυμάστε ότι αυτό ισχύει μόνο αν είχατε ενεργοποιήσει τη νέα λειτουργία "αναζήτησης γραφήματος" στο Facebook σας. Διαφορετικά, ο οδηγός μας για την παραδοσιακή, παλιά αναζήτηση στο Facebook μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε πώς μπορείτε να βρείτε τα πράγματα στο δίκτυο. θέλετε να ενεργοποιήσετε την αναζήτηση γραφημάτων, μπορείτε να συνδεθείτε στο Facebook και να βάλετε το όνομά σας σε μια λίστα αναμονής σε αυτή την ιστοσελίδα.)

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της νέας δομημένης μηχανής αναζήτησης του Facebook είναι το πώς ενθαρρύνει τους ανθρώπους να αναζητούν πράγματα που ίσως δεν γνωρίζουν καν ότι μπορούν να αναζητήσουν, επιτρέποντάς τους έτσι να βρουν πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα δεν αναζητούσαν.

Η αναζήτηση γραφημάτων παρέχει νέες πληροφορίες για το ποιος κάνει και λέει τι

Για παράδειγμα, είναι εύκολο τώρα να δημιουργήσετε μια λίστα με όλους τους φίλους σας που έχουν "αρεσει" τη σελίδα του Barack Obama ή μια λίστα με όλους τους φίλους σας που χρησιμοποιούν ένα συγκεκριμένο παιχνίδι όπως το Bubble Safari, το Mafia Wars ή το Texas HoldEm Poker.

Θα μεταβείτε στο νέο κοινωνικό έδαφος, όμως, όταν αντιληφθείτε τους πολλούς νέους τρόπους που μπορείτε να συνδυάσετε αυτούς τους τύπους ερωτημάτων για να βρείτε, για παράδειγμα, μια λίστα φίλων των φίλων σας στο Facebook που είναι ενιαίοι, ζείτε στο Μαϊάμι, ακούστε τη Lady Gaga, και επίσης παίζουν CoasterVille.

Οι υποστηρικτές της ιδιωτικής ζωής ανησυχούν για τις συνέπειες, παρόλο που το Facebook λέει ότι η νέα του αναζήτηση σέβεται τις ρυθμίσεις απορρήτου του κάθε χρήστη. Το Facebook δήλωσε ότι θα αποκλείσει το περιεχόμενο ενός χρήστη στα αποτελέσματα αναζήτησης αν αυτός ο χρήστης δεν έχει επιτρέψει τη δημοσιοποίηση ή την προβολή του συγκεκριμένου περιεχομένου πέρα ​​από τους φίλους του στο Facebook. Ωστόσο, πολλοί χρήστες δεν έχουν χρόνο να αλλάξουν τις ρυθμίσεις απορρήτου τους, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι να εμφανίζονται σε περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης από ό, τι θέλουν. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε ότι οι συνέπειες της ιδιωτικής αναζήτησης στο Facebook θα συνεχίσουν να αποτελούν σημαντικό ζήτημα.

Πόσο ακριβώς χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση στο Facebook;

Η αναζήτηση γραφήματος στο Facebook απαιτεί να ξεκινήσετε πληκτρολογώντας ένα ερώτημα ή λίγες λέξεις στη μπλε μπάρα αναζήτησης που εμφανίζεται στο επάνω αριστερό μέρος κάθε σελίδας. Το "κουτί" οπτικής αναζήτησης μέσα σε αυτή τη γραμμή είναι διακριτικό στη διεπαφή Web για αναζήτηση γραφημάτων, αφού δεν μοιάζει με κουτί. Θα μπορούσατε να το χάσετε εύκολα αν δεν το ψάχνατε γιατί μπορεί να φαίνεται κρυμμένο δίπλα στο όνομά σας. Είναι απλά ένα μπλε μπαρ. δεν υπάρχει κενό λευκό κουτί που μοιάζει με παραδοσιακά πλαίσια αναζήτησης.

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση, κάντε απλώς κλικ στο λογότυπο του Facebook ή στο όνομά σας στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης σας στο Facebook και πληκτρολογήστε ένα ερώτημα (αυτό αναφέρεται στη διεπαφή Ιστού · το κινητό ενδέχεται να είναι διαφορετικό όταν κυκλοφορεί.)

Μόλις κάνετε κλικ μέσα στο μπλε μπαρ, θα πρέπει να εμφανιστεί αμέσως η ερώτηση ("αναζήτηση ατόμων, χώρων και αντικειμένων"), όπως φαίνεται στην παραπάνω εικόνα. Μπορεί να μην μοιάζει με κουτί αναζήτησης, αλλά όταν κάνετε κλικ στο κείμενο "Αναζήτηση ατόμων, θέσεων και πραγμάτων", εισάγετε ακριβώς το ερώτημά σας εκεί. Καθώς αρχίζετε να ψάχνετε, το μικρό λευκό εικονίδιο "f" στο πάνω αριστερό μέρος θα πρέπει να αλλάξει σε μεγεθυντικό φακό, υποδεικνύοντας ότι η αναζήτηση είναι ενεργοποιημένη.

Καθώς πληκτρολογείτε, το Facebook θα προτείνει κατηγορίες περιεχομένων που ταιριάζουν με τις λέξεις που έχετε εισάγει. Μπορεί να επαναδιατυπώσει ελαφρώς το ερώτημα σας για να ταιριάζει με τον τύπο του περιεχομένου που υπάρχει στο Facebook και να παρουσιάσει εναλλακτικές φράσεις σε ένα αναπτυσσόμενο μενού κάτω από αυτό που πληκτρολογήσατε στη γραμμή αναζήτησης. Αυτές οι επαναδιατυπώσεις προορίζονται να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου προς αναζήτηση. (Μπορείτε να δείτε παραδείγματα των αναπτυσσόμενων αναδιαμορφώσεων στην επόμενη σελίδα αυτού του σεμιναρίου.)

Τι μπορείτε να αναζητήσετε με την Αναζήτηση Γραφή Facebook;

Βοηθά να έχετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να ψάξετε στο Facebook επειδή δεν είναι σαν το Web, όπου μπορείτε να ψάξετε για οτιδήποτε και όλα. Η αναζήτηση γραφήματος στο Facebook περιλαμβάνει άτομα, μέρη, φωτογραφίες, ενδιαφέροντα και οντότητες που έχουν ανεμιστήρα ή επιχειρηματικές σελίδες. Όταν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το πλαίσιο αναζήτησης, εμφανίζεται συνήθως μια λίστα με κατηγορίες παρόμοιες με εκείνες που εμφανίζονται στα αριστερά στην παραπάνω εικόνα. Αυτές οι κατηγορίες που εμφανίζονται παραπάνω είναι οι βασικοί κάδοι ή οι τύποι περιεχομένου που μπορείτε να αναζητήσετε στο Facebook με τη νεότερη, δομημένη αναζήτηση.

Βασικές κατηγορίες Το Facebook δείχνει αρχικά "τους φίλους μου, τις φωτογραφίες των φίλων μου, τα εστιατόρια γύρω από το ξενοδοχείο, τα παιχνίδια που παίζουν οι φίλοι μου, τη μουσική τους φίλους μου και τις φωτογραφίες που μου άρεσαν".

Αν όμως κάνετε κλικ στο μικρό κουμπί "δείτε περισσότερα" στο κάτω μέρος της αναπτυσσόμενης λίστας, θα εμφανιστούν περισσότερα ερωτήματα. Αυτές οι πρόσθετες φράσεις ή κατηγορίες επερωτήσεων εμφανίζονται στα δεξιά στην παραπάνω εικόνα - περιλαμβάνουν τις ομάδες στις οποίες βρίσκονται οι φίλοι μου, οι φίλοι των φίλων μου, οι τοποθεσίες στους φίλους μου, οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι φίλοι μου, οι ταινίες που φιλοξενούν οι φίλοι μου και οι τρέχουσες πόλεις των φίλων μου. "

Γενικά, το Facebook λέει ότι μπορείτε να αναζητήσετε ανθρώπους, φωτογραφίες, μέρη και πράγματα, αλλά οι κατηγορίες που εμφανίζονται (όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα) είναι πολύ πιο ξεχωριστές από αυτό.

Υπάρχουν όλες οι υποκατηγορίες κάτω από αυτούς τους τρεις μεγάλους κάδους ή κατηγορίες. πολύ. Έτσι, για παράδειγμα, οι "φίλοι μου" είναι μια βασική υποκατηγορία ανθρώπων και ένας άλλος είναι "φίλοι των φίλων μου". Μια υποκατηγορία "θέσεων" θα είναι εστιατόρια, για παράδειγμα.

Μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις υποκατηγορίες που εμφανίζονται και συνήθως θα εμφανίζονται επιπλέον φράσεις που ουσιαστικά αντιπροσωπεύουν περισσότερες υποκατηγορίες ή πρόσθετα φίλτρα αναζήτησης. (Υπάρχει ένα ξεχωριστό πλαίσιο φίλτρου που συχνά θα εμφανίζεται στα δεξιά, αλλά περισσότερα για αυτό αργότερα.)

Προς το παρόν, ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στη φράση των επερωτήσεων, και το είδος των μεταλλάξεων που θα επιτρέψει το Facebook. Κάντε κλικ στο κουμπί NEXT παρακάτω για να επισκεφθείτε την επόμενη σελίδα σε αυτό το σεμινάριο και να δείτε παραδείγματα των φράσεων που προτείνει η αναζήτηση γραφημάτων στο Facebook όταν εισάγετε ένα από αυτά τα ερωτήματα.

(Εναλλακτικά, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας στη λίστα των σεμιναρίων και να διαβάσετε δύο απλούς εξηγήτες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Facebook ή τον τρόπο χρήσης του Timeline του Facebook .

02 του 02

Facebook Φωτογραφίες Αναζήτηση: Πώς να βρείτε φωτογραφίες στο Facebook

Ψάχνοντας φωτογραφίες από ζώα στο Facebook. Σχολιασμένη οθόνη από τον Les Walker

Η αναζήτηση φωτογραφιών στο Facebook είναι ένας καλός τρόπος να μάθετε αναζήτηση με γράφημα, καθώς είναι εύκολο και διασκεδαστικό να προσπαθήσετε να βρείτε φωτογραφίες στο Facebook.

Ας δούμε τις εικόνες των ζώων, μια δημοφιλής κατηγορία εικόνας στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του κόσμου. Για να ξεκινήσετε, δοκιμάστε να συνδυάσετε μερικές δομημένες κατηγορίες αναζήτησης, δηλαδή "φωτογραφίες" και "φίλους μου".

Το Facebook γνωρίζει προφανώς ποιοι είναι οι φίλοι σας και μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει περιεχόμενο που ταιριάζει στον κάδο που θεωρείται "φωτογραφίες". Μπορεί επίσης να αναζητήσει λέξεις-κλειδιά και να έχει βασικές δυνατότητες αναγνώρισης φωτογραφιών (σε μεγάλο βαθμό με την ανάγνωση λεζάντων), επιτρέποντάς της να αναγνωρίσει ορισμένους τύπους εικόνων, όπως ζώα, μωρά, αθλήματα κ.ο.κ.

Πληκτρολογήστε ένα ερώτημα, Ανατρέξτε σε μια λίστα με τις φράσεις

Επομένως, για να ξεκινήσετε, δοκιμάστε να πληκτρολογήσετε απλά, "Φωτογραφίες των ζώων τους φίλους μου", διευκρινίζοντας αυτά τα τρία κριτήρια - φωτογραφίες, ζώα, φίλους.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει τι μπορεί να προτείνει το Facebook στην αναπτυσσόμενη λίστα ερωτημάτων καθώς προσπαθεί να φανταστεί τι ψάχνετε. (Κάντε κλικ στην εικόνα για να δείτε ένα μεγαλύτερο και ευανάγνωστο αντίγραφο.) Η αναπτυσσόμενη λίστα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον προσωπικό σας λογαριασμό στο Facebook και αν υπάρχουν πολλές αντιστοιχίσεις σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Παρατηρήστε ότι οι τρεις πρώτες επιλογές που εμφανίζονται στα δεξιά σας ζητούν να αναφέρετε τις φωτογραφίες που έκαναν οι φίλοι σας, τις φωτογραφίες που σας άρεσαν οι φίλοι ή τις φωτογραφίες που σχολίασαν οι φίλοι σας.

Αν γνωρίζετε ότι θέλετε να δείτε φωτογραφίες που οι φίλοι σας έχουν αναρτηθεί στην πραγματικότητα, μπορείτε να πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης: "Φωτογραφίες των ζώων που έγραψαν οι φίλοι μου".

Το Facebook θα προτείνει πιο ακριβή φράση, όπως φαίνεται στη δεξιά πλευρά της εικόνας παραπάνω. Αυτός είναι ο τρόπος που έδειξε το Facebook όταν έγραψα τη φράση αυτή (θυμηθείτε, οι προτάσεις θα διαφέρουν ανάλογα με το περιεχόμενο του δικού σας Facebook.) Για άλλη μια φορά, προσφέρει επιπλέον τρόπους για να περιορίσετε την αναζήτηση, δεδομένου ότι η συγκεκριμένη αναζήτηση θα οδηγήσει σε περισσότερες από 1.000 εικόνες το προσωπικό μου Facebook (υποθέτω ότι οι φίλοι μου είναι όλοι οι λάτρεις των ζώων).

Η πρώτη επιλογή ερωτήματος που εμφανίζεται στα δεξιά στην παραπάνω εικόνα είναι η ευρύτερη, δηλαδή όλες οι φωτογραφίες των ζώων που αποστέλλονται από τους φίλους μου. Εάν κάνω κλικ σε αυτήν την επιλογή, ένας τόνος φωτογραφιών θα εμφανιστεί σε μια οπτική λίστα αντίστοιχων αποτελεσμάτων.

Στο κάτω μέρος της λίστας ερωτημάτων, δύο άλλες επιλογές σας ρωτούν αν προτιμώ να δω τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από εμένα ότι οι φίλοι μου έκαναν κλικ στο κουμπί "όπως" ή οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από τους φίλους μου που έκανα κλικ στο κουμπί "όπως". Στη συνέχεια, υπάρχουν οι "φίλοι που ζουν κοντά" στη μέση επιλογή, η οποία θα δείχνει κυρίως φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί κοντά στην πόλη μου. Το Facebook μπορεί επίσης να παραθέσει μία ή περισσότερες ομάδες στις οποίες ανήκετε, πόλεις στις οποίες κατοικήσατε ή εταιρίες στις οποίες εργάσατε, ερωτώντας αν θέλετε να δείτε φωτογραφίες από τους φίλους σας που εμπίπτουν σε έναν από αυτούς τους κάδους.

Αν έχετε αφήσει το "αναρτημένο" στο αρχικό ερώτημα και μόλις πληκτρολογήσατε "φωτογραφίες των ζώων τους φίλους μου", θα σας ρωτούσαμε αν εννοούσατε φωτογραφίες που οι φίλοι σας δημοσίευσαν, σχολίασαν, άρεσαν και ούτω καθεξής.

Τι αναζητά το Facebook πίσω από τις σκηνές

Αυτό θα πρέπει να σας δώσει τη βασική ιδέα για το τι αναλύει το Facebook όταν πληκτρολογείτε ένα ερώτημα στο πλαίσιο. Εξετάζει κυρίως κουβάδες περιεχομένου που γνωρίζει πολύ, δεδομένου του είδους των πληροφοριών που συλλέγει το Facebook σε όλους μας και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε το δίκτυο. Αυτοί οι κάδοι περιλαμβάνουν προφανώς φωτογραφίες, πόλεις, ονόματα εταιρειών, ονόματα τοποθεσιών και παρόμοια δομημένα δεδομένα.

Μια ενδιαφέρουσα πτυχή της διασύνδεσης αναζήτησης Facebook είναι το πώς κρύβει τη δομημένη προσέγγιση δεδομένων πίσω από ένα απλό, φυσικό περιβάλλον διεπαφής. Μας προσκαλεί να ξεκινήσουμε την αναζήτησή μας πληκτρολογώντας ένα ερώτημα χρησιμοποιώντας τη φυσική γλώσσα, τότε προσφέρει "προτάσεις" που αντιπροσωπεύουν μια πιο δομημένη προσέγγιση που ταξινομεί τα περιεχόμενα σε κάδους. Και καταστέλλει πρόσθετες επιλογές αναζήτησης "δομημένων δεδομένων" στις παρακάτω σελίδες αποτελεσμάτων, μέσω φίλτρων που ποικίλλουν ανάλογα με την αναζήτησή σας.

Διευρύνετε τα αποτελέσματα αναζήτησης

Στη σελίδα αποτελεσμάτων για τα περισσότερα ερωτήματα, θα εμφανιστούν ακόμα περισσότεροι τρόποι για να βελτιώσετε το ερώτημά σας. Συχνά, οι πρόσθετες επιλογές εμφανίζονται απευθείας κάτω από κάθε αποτέλεσμα, μέσω μικρών συνδέσμων κειμένου που μπορείτε να περάσετε πάνω από το ποντίκι. Μπορεί να πει κανείς "ανθρώπους" για παράδειγμα, για να δηλώσει ότι μπορείτε να πάρετε μια λίστα όλων των ανθρώπων που "άρεσε" ένα συγκεκριμένο εστιατόριο αφού έχετε κάνει μια αναζήτηση στα εστιατόρια που σας αρέσουν οι φίλοι. Ή θα μπορούσε να πει "παρόμοια" αν θέλετε να δείτε μια λίστα με άλλους τίτλους παιχνιδιών παρόμοιους με αυτούς που εμφανίζονται στη λίστα αποτελεσμάτων για μια αναζήτηση εφαρμογών που πραγματοποιήσατε με παιχνίδια.

Υπάρχει επίσης ένα πλαίσιο "Βελτίωση αυτής της αναζήτησης" που εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά πολλών σελίδων αποτελεσμάτων. Αυτό το πλαίσιο περιέχει φίλτρα που σας επιτρέπουν να εξάγετε και να περιορίσετε ακόμα περισσότερο την αναζήτηση χρησιμοποιώντας διαφορετικές παραμέτρους, ανάλογα με το είδος της αναζήτησης που έχετε κάνει.

Αναζήτηση γραφήματος: Δεν είναι μια τυπική μηχανή αναζήτησης στο Web

Η αναζήτηση γραφήματος μπορεί επίσης να χειριστεί την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, αλλά εξαιρεί συγκεκριμένα τις ενημερώσεις κατάστασης του Facebook (πολύ κακή γι 'αυτό) και δεν φαίνεται σαν μια ισχυρή μηχανή αναζήτησης λέξεων-κλειδιών. Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, είναι καλύτερο να αναζητάτε συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου στο Facebook, όπως φωτογραφίες, άτομα, μέρη και επιχειρηματικές οντότητες.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να σκεφτείτε ένα πολύ διαφορετικό είδος μηχανής αναζήτησης από το Google και άλλες υπηρεσίες αναζήτησης στο Web, όπως το Bing. Αυτοί αναζητούν ολόκληρο τον ιστό εξ ορισμού και διεξάγουν εξελιγμένες μαθηματικές αναλύσεις στο παρασκήνιο, προκειμένου να καθορίσουν ποια τμήματα πληροφοριών σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες θα ταιριάξουν καλύτερα ή θα απαντήσουν στο ερώτημά σας.

Μπορείτε να κάνετε μια παρόμοια αναζήτηση στο διαδίκτυο από την αναζήτηση γραφήματος Facebook (αν και χρησιμοποιεί το Bing της Microsoft, το οποίο πολλοί άνθρωποι αισθάνονται ότι δεν είναι τόσο καλό όσο το Google.) Για να κάνετε αναζήτηση στο Web στο Facebook, μπορείτε να πληκτρολογήσετε αναζήτηση στο Web : στην αρχή του ερωτήματος σας στη γραμμή αναζήτησης στο Facebook.

Advanced Facebook Search Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις νέες δυνατότητες αναζήτησης του Facebook στον οδηγό μας για την προηγμένη αναζήτηση στο Facebook .

Περισσότερα Facebook Tutorials