Πώς να προσθέσετε ή να καταργήσετε εφαρμογές από την αρχική οθόνη LG G Flex

01 από 03

Μετακίνηση εφαρμογών στο LG G Flex Smartphone του Android

Η διαχείριση εφαρμογών στην αρχική οθόνη LG G Flex είναι τόσο εύκολη όσο μια κίνηση του καρπού. Εικόνα © Jason Hidalgo

Έτσι, έχετε ένα νέο smartphone LG G Flex Smartphone και παίζετε με τα δροσερά εφέ που έχετε στην πλατιά, καμπυλωτή οθόνη σας. Τότε παρατηρείτε ότι η αρχική σας οθόνη είναι κάπως γυμνή και θέλετε να έχετε ευκολότερη πρόσβαση στις αγαπημένες σας εφαρμογές. Ή ίσως ο παροχέας ασύρματων υπηρεσιών για το smartphone σας να έχει προεγκαταστήσει κάποια φτυαρίσματα και απλά θέλετε να αποκτήσετε αυτά τα στοιχεία από τις κύριες οθόνες σας.

Και τώρα τι?

Ευτυχώς, κάνοντας κάτι από αυτά είναι απλώς μια κίνηση και ένα διάλειμμα μακριά. Προετοιμαστείτε για να έρθετε σε επαφή με την ευαίσθητη πλευρά σας μέσω αυτού του γρήγορου και ανώδυνου φροντιστηρίου σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης των εφαρμογών σας στο LG G Flex. Στην επόμενη σελίδα, θα προχωρήσω στη μέθοδο για την προσθήκη μιας εφαρμογής στην αρχική οθόνη. Στη συνέχεια, ολοκληρώνουμε το σεμινάριο μαθαίνοντας επίσης πώς να καταργούμε τις εφαρμογές.

Κουνιστό τηλέφωνο Samsung; Έχω 15 Nifty Tricks για το Galaxy S7 και S7 Edge επίσης. Για τους ιδιοκτήτες του iPad, ελέγξτε το διανομέα μου Apple iPad Tips & Tricks . Προχωρήστε τώρα στην προσθήκη εφαρμογών στην αρχική οθόνη LG G Flex.

02 του 03

Προσθήκη μιας εφαρμογής στην αρχική οθόνη LG G Flex

Η προσθήκη μιας συντόμευσης εφαρμογής στην αρχική οθόνη LG G Flex μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Εικόνα & αντίγραφο: Jason Hidalgo

Για να προσθέσετε μια εφαρμογή στις κύριες οθόνες του G Flex, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις δύο μεθόδους.

Ένας τρόπος είναι να ανοίξετε το συρτάρι ή το μενού εφαρμογών πατώντας στο εικονίδιο "Εφαρμογές" στην κάτω δεξιά πλευρά της αρχικής οθόνης (είναι το εικονίδιο με 16 μικρά τετράγωνα). Από εκεί, επιλέξτε την εφαρμογή που θέλετε πατώντας και κρατώντας το εικονίδιο. Αυτό θα σας επιτρέψει να σύρετε σε ένα από τα ανοιχτά τετράγωνα οποιασδήποτε οθόνης θέλετε να παρκάρετε το εικονίδιο. Για να αλλάξετε οθόνες ενώ κρατάτε το εικονίδιο, απλά το σύρετε προς την κάθε πλευρά της οθόνης.

Ένας άλλος τρόπος να το κάνετε είναι να μεταβείτε σε οποιαδήποτε οθόνη θέλετε να προσθέσετε το εικονίδιο μιας εφαρμογής. Από οποιοδήποτε από τα κύρια παράθυρα, βρείτε ένα κενό σημείο και πατήστε και κρατήστε πατημένο το δάχτυλό σας και αυτό θα ανοίξει δύο οθόνες. Στην κορυφή, θα δείτε μια ενότητα που ελαχιστοποιεί όλες τις οθόνες σας, τις οποίες μπορείτε να περνάτε από το παράθυρο. Εν τω μεταξύ, στο κάτω παράθυρο θα εμφανίζονται όλες οι εγκατεστημένες εφαρμογές σας. Από εδώ, μπορείτε να προσθέσετε μια εφαρμογή σε οποιαδήποτε οθόνη έχετε επιλέξει με διάφορους τρόπους. Για περισσότερους χρήστες, μπορείτε να πατήσετε και να κρατήσετε το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε και στη συνέχεια να το μεταφέρετε αυτόματα σε οποιοδήποτε κενό σημείο θέλετε να είναι μέσα. Μια άλλη μέθοδος είναι να πατήσετε απλά το εικονίδιο της εφαρμογής που θέλετε να μετακινήσετε και θα κάνει αυτόματα μια συντόμευση σε ένα ανοιχτό σημείο στην οθόνη. Από εδώ, μπορείτε επίσης να το σύρετε σε ένα από τα ανοικτά πλέγματα σε περίπτωση που πηγαίνει σε ένα σημείο όπου δεν σας αρέσει να είναι.

03 του 03

Κατάργηση μιας εφαρμογής από την αρχική οθόνη LG G Flex

Για να καταργήσετε μια συντόμευση εφαρμογής από την αρχική οθόνη LG G Flex, μεταφέρετε και τοποθετήστε την στο εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων. Εικόνα © Jason Hidalgo

Λοιπόν, ας πούμε ότι κατά λάθος δημιουργήσατε συντόμευση σε λάθος εφαρμογή στην αρχική σας οθόνη. Ίσως δημιουργήσατε μια συντόμευση για την εφαρμογή Guy Fieri, αλλά δεν θέλετε οι άλλοι να ξέρουν ότι έχετε κακή γεύση στο μαγείρεμα και σεφ. Ίσως να μην θέλετε προεγκατεστημένα φτυαρίσματα να αναλαμβάνουν πολύτιμα ακίνητα στις κύριες οθόνες του G Flex. Είτε έτσι είτε αλλιώς, η εφαρμογή πρέπει να πάει. Ευτυχώς, η λήψη μιας συντόμευσης εφαρμογής από μία από τις οθόνες σας είναι ακόμα ευκολότερη από την προσθήκη εκεί. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εντοπίσετε την προσβλητική εφαρμογή, να την πατήσετε και στη συνέχεια να την κρατήσετε μέχρι να εμφανιστεί το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων στο επάνω μέρος της οθόνης. Απλά σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής σε αυτό το κουτί μέχρι να γίνει κόκκινο, αφήστε το και voila, τυχόν ανεπιθύμητο φτυάρι - ή Guy Fieri και τα αγκαθωτά, λευκασμένα μαλλιά του - έχει φύγει από την πολύτιμη αρχική οθόνη σας. Πιστέψτε με, είναι για το δικό σας καλό. Και αν απλά δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς την εφαρμογή Fieri, μην ανησυχείτε. Η κατάργηση μιας εφαρμογής με αυτόν τον τρόπο αποσπάται μόνο από την αρχική οθόνη. Η ίδια η ίδια η εφαρμογή μπορεί ακόμα να έχει πρόσβαση από το κανονικό μενού εφαρμογών σε όλη της την αιχμηρή, λευκαντική ξανθιά δόξα. Τώρα βγάλτε το κόσμημα στα χέρια σας πριν μασήσετε τα συστατικά σας, Guy! Σοβαρά...

Για περισσότερα μαθήματα για αυτό το τηλέφωνο, ανατρέξτε στον οδηγό μου σχετικά με τον τρόπο λήψης στιγμιότυπων οθόνης και καλλιέργειας εικόνων στο LG G Flex . Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τα smartphones, επισκεφθείτε το διανομέα iPad, Tablet και Smartphone .