Πώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Samsung

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό Samsung για πρόσβαση σε πολλές υπηρεσίες της Samsung

Εκτός από έναν λογαριασμό Google, πολλοί κατασκευαστές smartphone σας ενθαρρύνουν να χρησιμοποιήσετε τους δικούς τους λογαριασμούς χρηστών, οι οποίοι συχνά προσθέτουν επιπλέον λειτουργίες και υπηρεσίες. Ο λογαριασμός της Samsung είναι ένας εύκολος τρόπος πρόσβασης σε διάφορες υπηρεσίες της Samsung, συμπεριλαμβανομένων των Samsung Apps, της Samsung Dive και μιας σειράς άλλων υπηρεσιών της Samsung.

Μόλις συνδεθείτε με τη Samsung, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες της Samsung χωρίς να χρειάζεται να δημιουργήσετε ή να συνδεθείτε με πρόσθετους λογαριασμούς!

Βασικές λειτουργίες λογαριασμού Samsung

Η δημιουργία ενός λογαριασμού Samsung θα ενεργοποιήσει διάφορες λειτουργίες στο τηλέφωνό σας, καθώς και πολλές από αυτές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο τηλέφωνο, σε συμβατές τηλεοράσεις, υπολογιστές και πολλά άλλα.

Βρείτε το κινητό μου

Αυτό είναι ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά του λογαριασμού σας Samsung. Η επιλογή "Το τηλέφωνό μου" σάς επιτρέπει να καταχωρήσετε το τηλέφωνό σας και, στη συνέχεια, να το εντοπίσετε αν δεν έχει τοποθετηθεί σωστά. Κατά την παρακολούθηση του χαμένου τηλεφώνου σας, μπορείτε να τον κλειδώσετε από απόσταση, να κάνετε το τηλέφωνο να κουδουνίζει (αν νομίζετε ότι έχει χαθεί αλλά κοντά) και να ορίσετε ακόμη έναν αριθμό που καλεί στο χαμένο κινητό σας.

Αν νομίζετε ότι το τηλέφωνό σας δεν πρόκειται να σας επιστραφεί, μπορείτε να σκουπίσετε το τηλέφωνο απομακρυσμένα για να καταργήσετε οποιαδήποτε ευαίσθητα ή ιδιωτικά δεδομένα. Τα τηλέφωνά μας είναι τόσο σημαντικά για εμάς αυτές τις μέρες, ότι μόνο αυτό το χαρακτηριστικό καθιστά τη δημιουργία ενός λογαριασμού της Samsung αξίζει τον κόπο.

Οικογενειακή ιστορία

Το Family Story σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες, σημειώματα και συμβάντα με τα μέλη της ομάδας σας. Οι ομάδες Family Story παρέχουν ένα κανάλι επικοινωνίας για μια μικρή ομάδα έως 20 ατόμων. Μοιραστείτε φωτογραφίες από τις πολύτιμες στιγμές της οικογένειας και τις ευκαιρίες για να θυμάστε με τα μέλη της ομάδας.

Οι φωτογραφίες μπορούν να ταξινομηθούν κατά ημερομηνίες και μπορείτε να απολαύσετε φωτογραφίες για να ανακαλέσετε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας. Θα χρειαστεί να κάνετε λήψη της εφαρμογής Family Story στην κινητή συσκευή σας πριν τη χρησιμοποιήσετε.

Samsung Hub

Το Samsung Hub είναι το δικό του κατάστημα ψηφιακής ψυχαγωγίας της Samsung, παρόμοιο με το Google Play , και σας δίνει πρόσβαση σε μουσική, ταινίες, παιχνίδια, ηλεκτρονικά βιβλία και ακόμη εκπαιδευτικό περιεχόμενο. Θα χρειαστεί να συνδεθείτε σε έναν λογαριασμό Samsung για να ψωνίσετε στο διανομέα, αλλά μόλις το υπογράψετε, η περιήγηση και η αναζήτηση περιεχομένου για προβολή είναι γρήγορη και εύκολη.

Υπάρχει μια καλή επιλογή περιεχομένου που βρίσκεται στο διανομέα, μερικές από τις οποίες είναι αποκλειστικές για συσκευές της Samsung.

Δημιουργία λογαριασμού Samsung στον υπολογιστή σας

Μπορείτε να ρυθμίσετε έναν λογαριασμό Samsung κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ρύθμισης στο τηλέφωνό σας, αλλά μπορείτε επίσης να το κάνετε online στον υπολογιστή σας.

  1. Στον υπολογιστή σας, ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης και μεταβείτε στη διεύθυνση https://account.samsung.com. Αυτή η σελίδα απαριθμεί πολλές από τις δυνατότητες που μπορείτε να επωφεληθείτε από τη στιγμή που έχετε εγγραφεί στο λογαριασμό σας.
  2. Κάντε κλικ ή αγγίξτε την επιλογή ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΩΡΑ .
  3. Διαβάστε τις Όρους και τις Προϋποθέσεις, τους Όρους Παροχής Υπηρεσιών και την Πολιτική Απορρήτου της Samsung στην επόμενη σελίδα και, στη συνέχεια, πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί AGREE . Αν δεν συμφωνείτε με τους Όρους και τις Προϋποθέσεις, δεν μπορείτε να συνεχίσετε.
  4. Συμπληρώστε τη φόρμα εγγραφής εισάγοντας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, επιλέγοντας έναν κωδικό πρόσβασης και συμπληρώνοντας κάποιες πληροφορίες προφίλ.
  5. Πατήστε ή κάντε κλικ στο κουμπί NEXT .
  6. Αυτό είναι! Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε με τα διαπιστευτήρια που δημιουργήσατε πρόσφατα.

Προσθήκη λογαριασμού Samsung στο τηλέφωνό σας

Αν θέλετε να προσθέσετε έναν λογαριασμό της Samsung στο smartphone του Galaxy, μπορείτε να το κάνετε γρήγορα και εύκολα από την ενότητα Προσθήκη λογαριασμού των κύριων ρυθμίσεων.

  1. Ανοίξτε την κύρια εφαρμογή ρυθμίσεων στο τηλέφωνό σας και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Λογαριασμοί . Εδώ θα δείτε όλους τους λογαριασμούς που είναι ενεργοί στο τηλέφωνό σας ( Facebook , Google, Dropbox κ.λπ.).
  2. Αγγίξτε την επιλογή Προσθήκη λογαριασμού .
  3. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί μια λίστα με όλους τους λογαριασμούς που μπορούν να ρυθμιστούν στο τηλέφωνό σας. Οι ενεργές λογαριασμοί θα έχουν μια πράσινη κουκκίδα δίπλα τους, οι ανενεργοί λογαριασμοί έχουν μια γκρίζα κουκίδα. Αγγίξτε την επιλογή λογαριασμού Samsung (θα πρέπει να συνδεθείτε με Wi-Fi ή δίκτυο δεδομένων για να συνεχίσετε).
  4. Στην οθόνη λογαριασμού Samsung, πατήστε Δημιουργία νέου λογαριασμού . Θα χρειαστεί να αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για κάθε μία από τις διαθέσιμες υπηρεσίες της Samsung. Εάν απορρίψετε, δεν θα μπορείτε να συνεχίσετε.
  5. Καταχωρίστε τα στοιχεία σας στη φόρμα που εμφανίζεται στη συνέχεια. Θα χρειαστεί να καταχωρίσετε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης, την ημερομηνία γέννησής σας και το όνομα.
  6. Όταν ολοκληρωθεί η φόρμα, πατήστε Εγγραφή .