Πώς να χρησιμοποιήσετε το Utter για το Android

Μια εξαιρετική εφαρμογή φωνητικών εντολών για το τηλέφωνό σας

Το Utter είναι μια εφαρμογή φωνητικών εντολών που χρησιμοποιεί αλγόριθμους αναγνώρισης ομιλίας σε συνδυασμό με το Google Voice / Now.

Πολλοί από εμάς είναι εξοικειωμένοι με τους σχεδόν πανταχού παρόντες βοηθούς φωνής, όπως το Siri της Apple , το Alexa του Amazon , το Google Now του Android και / ή το Cortana της Microsoft . Ενώ είναι βαθύτατα γνωστό (ιδιαίτερα η Alexa, η οποία έρχεται ενσωματωμένη στις συσκευές Amazon Echo ) - αυτές δεν είναι οι μόνο διαθέσιμες εφαρμογές αναγνώρισης φωνής.

Αν και είναι ακόμη σε εξέλιξη, Utter! Οι εντολές φωνητικών εντολών Beta (διαθέσιμες μέσω του Google Play για συσκευές Android) υπόσχονται χαμηλή χρήση μνήμης και γρήγορη λειτουργικότητα, όλα χωρίς να απαιτείται σύνδεση 3G / 4G ή Wi-Fi. Επιπλέον, είναι φορτωμένο με επιλογές - ιδανικό για όσους αγαπούν την προσαρμογή των λεπτομερειών. Δείτε πώς το Utter μπορεί να είναι η εφαρμογή παραγωγικότητας που χρειάζεστε!

Τι είναι το Utter;

Όταν πρόκειται για κινητή παραγωγικότητα, είναι δύσκολο να νικήσουμε τη φορητή ισχύ ενός smartphone. Και αν είστε ο τύπος που θέλει να μεταβιβάσει και να υπαγορεύσει, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή φωνητικών εντολών μπορεί να κάνει το smartphone να αισθάνεται λιγότερο σαν ένα εργαλείο και περισσότερο σαν ένας διαδραστικός προσωπικός βοηθός.

Εκείνοι που χρησιμοποιούν ένα smartphone / tablet που χρησιμοποιεί το Android OS 4.1 (Jelly Bean) ή αργότερα μπορούν να επωφεληθούν από την αναγνώριση φωνής εκτός σύνδεσης με το Utter - χρήσιμο όταν η υπηρεσία κυττάρων είναι αδύναμη και το Wi-Fi είναι ανύπαρκτο. Η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο, ώστε να μπορείτε να κάνετε άλλα πράγματα και να έχετε ακόμα πρόσβαση στον βοηθό φωνητικής ομιλίας Utter.

Ενώ ο Utter μπορεί να μην είναι ο συνομιλητής σαν Siri ή Alexa, προσφέρει ένα μεγάλο βαθμό προσαρμογής και ελέγχου. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε εντολές και φράσεις, να αλληλεπιδράσετε / συνδέσετε με άλλες εφαρμογές (εκπληκτικά απρόσκοπτες) στη συσκευή, να αλλάξετε υλικό (π.χ. GPS, Bluetooth, NFC, Wi-Fi κ.λπ.). Κάνει επίσης καλά να απαντήσετε και να επιβεβαιώσετε τις εντολές που δίνετε. Παρόλο που ο Utter λειτουργεί αμέσως, οι νέοι χρήστες θα θέλουν σίγουρα να περάσουν από το ενσωματωμένο σεμινάριο για μια ανασκόπηση σχετικά με τις διάφορες οθόνες και τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το Utter

Μετά την εγκατάσταση του Utter! Οι εντολές φωνητικών εντολών Beta , εκκινήστε την εφαρμογή, διαβάστε τους όρους παροχής υπηρεσιών και χτυπήστε την αποδοχή για να συνεχίσετε. Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε μια μηχανή αναγνώρισης φωνής και μια προεπιλεγμένη γλώσσα. Μόλις ολοκληρωθεί, η εφαρμογή παρουσιάζει τη λίστα εντολών, ρυθμίσεων και πληροφοριών. Το Utter μπορεί να μην έχει τις πιο όμορφες διεπαφές, αλλά κάνει τη δουλειά του. Δείτε πώς θα πρέπει να ξεκινήσετε:

  1. Φωνητικό σεμινάριο: Αξίζει να περάσετε τα λίγα λεπτά για να ακούσετε το φωνητικό σεμινάριο καθώς ανασκάπτει πολλές οθόνες και εξηγεί χαρακτηριστικά. Υπάρχει ένα κομμάτι για να πάρετε με την εφαρμογή Utter, η οποία γίνεται ευκολότερη όταν τα πιο σημαντικά στοιχεία έχουν περιγραφεί σε σας. Μην ανησυχείτε. η φωνή Utter είναι ευχάριστη και όχι χωρίς αίσθηση χιούμορ.
  2. Οδηγός χρήσης: Τουλάχιστον, ρίξτε μια ματιά στα θέματα βοήθειας που είναι διαθέσιμα για μελλοντική αναφορά. Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα, αγγίζοντας ένα θέμα θα ξεκινήσει το πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας σε μια σελίδα φόρουμ που περιέχει μια περιγραφή / συζήτηση.
  3. Προβολή λίστας εντολών: Ναι, είμαστε σίγουροι ότι είστε πολύ πρόθυμοι να βουτήξετε σωστά μέσα. Αλλά είναι πιο αποτελεσματικό να δείτε πρώτα τι μπορείτε να πείτε έναντι τυχαίου υποθέτουμε (και να αισθανθείτε απογοητευμένοι εάν / όταν η Utter δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο που σκοπεύετε ). Αν πατήσετε μια εντολή στη λίστα θα εμφανιστεί μια φωνητική εξήγηση σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εντολής. Αν και μερικοί μπορεί να είναι λίγο μακρύς / λεπτομερής, μπορείτε να αγγίξετε οποιαδήποτε εντολή στη λίστα για να σταματήσετε την φωνητική εξήγηση.

Τώρα που έχετε εξοικειωθεί με τη διάταξη μενού και τις εντολές εφαρμογής, ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε το Utter είναι με τον τρόπο αυτό. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Utter οποιαδήποτε στιγμή κάνοντας κλικ στο εικονίδιο ειδοποίησης / ειδοποίησης στο αναπτυσσόμενο μενού της συσκευής σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις "Αφύπνιση-φράση" έτσι ώστε το Utter να ακούει και να είναι πάντα έτοιμο (καθιστώντας το εντελώς δωρεάν). Ακολουθούν μερικές γρήγορες εντολές που ίσως βρείτε άμεσα χρήσιμες: