Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα των αποκεντρωμένων ανταλλαγών κρυπτοαξιολόγησης

Η κρυπτογράφηση συναλλαγών σε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή μπορεί να είναι μια ευλογία και μια κατάρα

Οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές είναι ένας δημοφιλής τρόπος για το εμπόριο Bitcoin και άλλων κρυπτοσυχνοτήτων χωρίς τους περιορισμούς των μεγαλύτερων κεντρικών πλατφορμών. Επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράζουν και να πωλούν κρυπτοκίνες ο ένας από τον άλλο χωρίς τη συμμετοχή μεσάζοντος ή τρίτου.

Όλες οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές κρυπτογράφησης απαιτούν από τους χρήστες να εγγραφούν για λογαριασμό, προτού μπορέσουν να πραγματοποιήσουν συναλλαγές, αλλά μόλις μπορέσουν να καταγράψουν κρυπτοκίνες για να πουλήσουν ή να αγοράσουν κάποιον άλλον, σχεδόν αμέσως.

Εδώ είναι μερικά από τα θετικά και τα αρνητικά που σχετίζονται με την πώληση crypto σε μια αποκεντρωμένη ανταλλαγή κρυπτοσυχνότητας.

Αποκεντρωμένα οφέλη ανταλλαγής κρυπτοαξιολόγησης

Αποκεντρωμένοι κίνδυνοι ανταλλαγής κρυπτοαξιολόγησης

Ποιος πρέπει να χρησιμοποιήσει αποκεντρωμένες ανταλλαγές

Οι αποκεντρωμένες ανταλλαγές θα πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο από άτομα με εμπειρία στην εμπορία συναλλαγών κρυπτογράφησης λόγω της ανωνυμίας και του δυνητικού κινδύνου. Οι άνθρωποι που είναι εντελώς νέοι στο Bitcoin και σε άλλες συναλλαγές με κρυπτοκίνες θα πρέπει να ελέγξουν μια πιο επικρατούσα κεντρική υπηρεσία όπως το Coinbase, το οποίο είναι αρκετά αξιόπιστο και έχει σχεδιαστεί για τον απλό χρήστη .

Αποκεντρωμένα παραδείγματα ανταλλαγής κρυπτοαξιολόγησης

Τρία παραδείγματα δημοφιλών αποκεντρωμένων ανταλλαγών κρυπτοπληρωμής είναι τα BitShares, Altcoin Exhange και Ethfinex.

Μια καλή εναλλακτική λύση στη χρήση μιας αποκλειστικής υπηρεσίας ανταλλαγής ιστού αν και είναι η χρήση ενός πορτοφολιού λογισμικού κρυπτοκίνης που έχει ενσωμάτωση ShapeShift όπως η Exodus . Αυτό επιτρέπει την ανταλλαγή κρυπτογράφησης απευθείας από ένα πορτοφόλι και δεν απαιτεί τη χρήση πρόσθετης υπηρεσίας.