Απενεργοποιήστε τους λογαριασμούς Gmail που συνδέονται στον περιηγητή σας

Αποσυνδεθείτε από τους συνδεδεμένους λογαριασμούς Gmail σε λίγα μόνο βήματα

Εάν έχετε πολλούς λογαριασμούς Gmail που πρέπει να συνδεθείτε στο ίδιο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης στο Web, είναι πολύ εύκολο να τους συνδέσετε μαζί με το κουμπί "Προσθήκη λογαριασμού" . Ευτυχώς, είναι ακόμα πιο εύκολο να αποσυνδεθείτε από αυτά.

Όταν αποσυνδεθείτε από ένα λογαριασμό Gmail, αποσυνδέετε το λογαριασμό και τα άλλα που συνδέονται με αυτόν . Μπορείτε πάντα να αλλάζετε μεταξύ των λογαριασμών για να τα χρησιμοποιήσετε ξεχωριστά, αλλά αν αποσυνδεθείτε από το ένα, τα άλλα θα υπογραφούν επίσης.

Μόλις αποσυνδέσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να συνδεθείτε ξανά σε αυτήν την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε πρόσβαση. Μπορείτε να ακολουθήσετε τον παραπάνω σύνδεσμο εάν χρειάζεστε βοήθεια.

Σημείωση: Για να αποσυνδέσετε όλους τους λογαριασμούς Gmail στο πρόγραμμα περιήγησης δεν σημαίνει ότι διαγράφετε τους λογαριασμούς Gmail , αλλά απλώς αποσυνδέεστε από αυτούς .

Πώς να αποσυνδέσετε τους λογαριασμούς Gmail

Μπορείτε εύκολα να πηδήσετε προς τα εμπρός και να ολοκληρώσετε όλα αυτά τα τρία βήματα με ένα κλικ, κάνοντας κλικ στον συγκεκριμένο σύνδεσμο αποσύνδεσης. Ή, φυσικά, ακολουθήστε αυτά τα χειροκίνητα βήματα:

  1. Ανοίξτε το Gmail.
  2. Κάντε κλικ ή επιλέξτε την εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά πλευρά της σελίδας.
  3. Όταν εμφανιστεί το νέο μενού, επιλέξτε Αποσύνδεση .

Θυμηθείτε ότι η υπογραφή σας αποσυνδέει από τον τρέχοντα λογαριασμό καθώς και από οποιονδήποτε άλλο λογαριασμό Gmail συνδέεται με αυτόν, πράγμα που σημαίνει ότι το πρόγραμμα περιήγησης θα διακόψει τους δεσμούς του με όλους τους λογαριασμούς που είναι συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή.

Για να ενεργοποιήσετε ξανά την εύκολη εναλλαγή λογαριασμού στο Gmail, πρέπει να συνδεθείτε και στους δύο λογαριασμούς.

Συμβουλή: Ένας τρόπος για να αποκτήσετε "πολλαπλούς" λογαριασμούς Gmail χωρίς να έχετε ξεχωριστούς λογαριασμούς είναι να τροποποιήσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Δείτε αυτή τη διεύθυνση του Gmail hack εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Πώς να αφαιρέσετε το συνδεδεμένο ιστορικό λογαριασμού

Αφού αποσυνδεθείτε από τους συνδεδεμένους λογαριασμούς σας στο Gmail, σας δίνεται μια λίστα με αυτές, για να μπορείτε να συνδεθείτε ξανά. Μπορείτε να διαγράψετε αυτήν τη λίστα αν θέλετε.

Όταν το βλέπετε μετά την αποσύνδεση, επιλέξτε Κατάργηση λογαριασμού και, στη συνέχεια, κάντε κλικ ή αγγίξτε το κουμπί Χ δίπλα σε οποιοδήποτε από τα οποία θέλετε να καταργήσετε. Θα ερωτηθείτε αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να την καταργήσετε. απλά πατήστε ΝΑΙ, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ .