Ένας πλήρης κατάλογος τραγουδιών που παρουσιάστηκε στο «Guitar Hero 4 (World Tour)»

Rock με 86 κομμάτια από Guitar Hero 4

Όταν κυκλοφόρησε το "Guitar Hero World Tour" (το τέταρτο βιντεοπαιχνίδι στη σειρά Guitar Hero) στα τέλη του 2008, δεν ήταν απλώς άλλο παιχνίδι Hero Guitar όπως αυτά που ήρθαν μπροστά του. Περιέλαβε επίσης τύμπανα και φωνητικά καθώς και ένα μουσικό στούντιο για να δημιουργήσετε τα δικά σας τραγούδια.

Η λίστα τραγουδιών του Guitar Hero World Tour περιλαμβάνει 86 τραγούδια από καλλιτέχνες και συγκροτήματα όπως το Blink-182, το Bon Jovi, το Beastie Boys, το Jimmy Eat World, το Metallica, ο Michael Jackson, το Rise Against και πολλοί άλλοι.

Guitar Hero World Tour Λίστα τραγουδιών

Συμβουλή: Εάν σας αρέσουν αυτά τα τραγούδια, ίσως σας αρέσουν και τα κομμάτια που παρέχονται στο Guitar Hero: Smash Hits και Guitar Hero: Metallica .

Περισσότερα για τον παγκόσμιο γύρο Guitar Hero

Αν αγαπάτε τα τραγούδια του Guitar Hero σε αυτή την έκδοση του παιχνιδιού, ίσως θέλετε επίσης να αξιοποιήσετε στο έπακρο το παιχνίδι εφαρμόζοντας κάποιες απατεώνες.

Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν το δρόμο σας στο Guitar Hero, μπορείτε πάντα να αναζητήσετε μερικούς κωδικούς εξαπατήσει για την έκδοση PC ή Xbox 360 έκδοση του παιχνιδιού.

Μπορείτε να αγοράσετε Guitar Hero World Tour στο Amazon.