Χρησιμοποιώντας AirPlay, AirPrint και Email στο iPhone iPhone Safari Browser

01 του 01

Πολυμέσα

Airplay στο Safari.

Το Safari, η προεπιλεγμένη εφαρμογή για το πρόγραμμα περιήγησης iPhone, δεν σας επιτρέπει μόνο να περιηγείστε σε ιστότοπους και να δημιουργείτε σελιδοδείκτες. Όταν πρόκειται για πολυμέσα, κοινή χρήση περιεχομένου και πολλά άλλα, έχει μια σειρά χρήσιμων και ενδιαφέρουσα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για το AirPlay. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε σχετικά με αυτές τις λειτουργίες και πώς να τις χρησιμοποιήσετε.

Για περισσότερα άρθρα σχετικά με τη χρήση του Safari, ελέγξτε:

Αποστολή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή εκτύπωση μιας ιστοσελίδας

Εάν συναντήσετε μια ιστοσελίδα που απλά πρέπει να μοιραστείτε με κάποιον άλλο, υπάρχουν τρεις εύκολοι τρόποι να το κάνετε: μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μέσω του Twitter ή μέσω εκτύπωσης.

Για να στείλετε ένα σύνδεσμο σε μια ιστοσελίδα σε κάποιον, μεταβείτε στη συγκεκριμένη σελίδα και πατήστε το εικονίδιο με το κουτάκι και το βέλος στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε Σύνδεση αλληλογραφίας σε αυτή τη σελίδα . Αυτό ανοίγει την εφαρμογή Mail και δημιουργεί ένα νέο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον σύνδεσμο σε αυτό. Απλά προσθέστε τη διεύθυνση του ατόμου στο οποίο θέλετε να στείλετε το σύνδεσμο (είτε πληκτρολογώντας το ή πατώντας το εικονίδιο + για να περιηγηθείτε στο βιβλίο διευθύνσεών σας) και πατήστε Αποστολή .

Για να τιτλοποιήσετε τη διεύθυνση του ιστότοπου, πρέπει να εκτελείτε το iOS 5 και να έχετε εγκαταστήσει την επίσημη εφαρμογή Twitter. Αν το κάνετε, πατήστε το κουμπί κουτιού και βέλους και, στη συνέχεια, πιέστε το κουμπί Tweet . Η εφαρμογή Twitter ξεκινά και δημιουργεί ένα νέο tweet με τη συνημμένη διεύθυνση ιστότοπου. Γράψτε οποιοδήποτε μήνυμα θέλετε να προσθέσετε και στη συνέχεια πατήστε Αποστολή για να αναρτήσετε στο Twitter.

Για να εκτυπώσετε μια σελίδα, αγγίξτε το ίδιο κουτάκι με το κουτάκι και το βέλος και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Εκτύπωση στο αναδυόμενο μενού. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον εκτυπωτή σας και πατήστε το κουμπί Εκτύπωση . Πρέπει να χρησιμοποιείτε έναν εκτυπωτή συμβατό με AirPrint για να λειτουργήσει αυτό.

Χρησιμοποιώντας Adobe Flash ή Java

Αν πάτε ποτέ σε έναν ιστότοπο και λάβετε ένα σφάλμα σύμφωνα με τις γραμμές του "Αυτό το περιεχόμενο απαιτεί Flash", αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος χρησιμοποιεί την τεχνολογία Flash της Adobe για ήχο, βίντεο ή κινούμενα σχέδια. Μπορεί επίσης να συναντήσετε ιστότοπους που σας δίνουν παρόμοια προειδοποίηση, αλλά ανατρέξτε στην Java αντί. Αν και αυτές είναι κοινές τεχνολογίες Διαδικτύου, το iPhone δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει ούτε, έτσι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την πτυχή του ιστότοπου στον οποίο βρίσκεστε.
Διαβάστε αυτό το άρθρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το iPhone και το Flash .

Τώρα που η Adobe έχει σταματήσει την ανάπτυξη του Flash για κινητές συσκευές , είναι ένα ασφαλές στοίχημα να πούμε ότι το Flash δεν θα δοθεί επίσημα στη γνησιότητα του iPhone.

Χρήση του AirPlay για αναπαραγωγή μέσων

Όταν συναντάτε ένα βίντεο ή ένα αρχείο ήχου στο διαδίκτυο που θέλετε να ακούσετε, απλώς αγγίξτε το και - εάν το αρχείο είναι συμβατό με το iPhone - θα αναπαράγεται. Αν χρησιμοποιείτε μια τεχνολογία Apple που ονομάζεται AirPlay, μπορείτε να αναπαράγετε αυτόν τον ήχο ή το βίντεο μέσω του οικιακού σας στερεοφωνικού ή ακόμα και της τηλεόρασής σας. Απλά αναζητήστε το εικονίδιο που μοιάζει με ένα κουτί με ένα τρίγωνο που το πιέζει από κάτω και αγγίξτε το. Αυτό θα σας δείξει τη λίστα των συσκευών που είναι συμβατές με AirPlay.
Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση του AirPlay εδώ .

iOS 5: Λίστα ανάγνωσης

Πάντα δείτε έναν ιστότοπο που πραγματικά ήθελε να διαβάσει αργότερα, αλλά δεν ήσαστε σίγουρος ότι θέλατε να κάνετε σελιδοδείκτη; Στο iOS 5, η Apple έχει προσθέσει μια νέα λειτουργία, που ονομάζεται Λίστα ανάγνωσης, που σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Η λίστα ανάγνωσης είναι ιδιαίτερα τακτοποιημένη, επειδή απομακρύνει όλο το σχέδιο και τις διαφημίσεις από έναν ιστότοπο, αφήνοντας το κείμενο ωραίο και εύκολο να το διαβάσετε.

Για να προσθέσετε μια ιστοσελίδα στη λίστα ανάγνωσης, μεταβείτε στη σελίδα που θέλετε να προσθέσετε και πατήστε το κουμπί κουμπιού και βέλους στο κέντρο του κουμπιού της οθόνης. Στο μενού που εμφανίζεται, πατήστε το κουμπί Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης . Η γραμμή διευθύνσεων στο πάνω μέρος της σελίδας εμφανίζει τώρα ένα κουμπί αναγνώστη . Πατήστε αυτό για να δείτε τη σελίδα στη λίστα ανάγνωσης.

Μπορείτε επίσης να δείτε όλα τα άρθρα της λίστας ανάγνωσης πατώντας το μενού σελιδοδείκτη και αγγίζοντας το κουμπί βέλους στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης μέχρι να φτάσετε στην οθόνη Σελιδοδείκτες που διαθέτει Λίστα ανάγνωσης στην κορυφή. Πατήστε αυτό και θα δείτε μια λίστα με όλα τα στοιχεία που έχετε προσθέσει στη λίστα ανάγνωσης και ποιά από αυτά δεν έχετε ακόμη διαβάσει. Αγγίξτε το άρθρο που θέλετε να διαβάσετε για να μεταβείτε στη σελίδα και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Reader στη γραμμή διευθύνσεων για να διαβάσετε την απογυμνωμένη έκδοση.

Θέλετε τέτοιες συμβουλές όπως δίνονται στα εισερχόμενά σας κάθε εβδομάδα; Εγγραφείτε στο δωρεάν εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone / iPod.