Πώς να γράψετε πολλά άτομα χρησιμοποιώντας το iPhone

Η Millennials είναι μια πραγματική ιστορία τρόμου: Στις παλιές και παλιές μέρες πριν από την αποστολή μηνυμάτων μέσω μηνυμάτων, εάν ήσαστε να κανονίσετε να συγκεντρωθούν 5 φίλοι, έπρεπε να κάνετε τουλάχιστον 4 ξεχωριστά τηλεφωνήματα (και συνήθως περισσότερα). Τι πονος.

Ευτυχώς, αυτές τις μέρες έχουμε ομαδική αποστολή μηνυμάτων. Μπορείτε να χτυπήσετε όλους τους φίλους σας με ένα μόνο μήνυμα κειμένου που αποστέλλεται ταυτόχρονα σε πολλά άτομα και να τους απαντήσετε σε μια συνομιλία. Δεν απαιτείται ετικέτα τηλεφώνου!

Αν αυτό ακούγεται σαν αυτό που θέλετε να κάνετε, διαβάστε για οδηγίες βήμα προς βήμα σχετικά με τον τρόπο γραφής πολλών ανθρώπων που χρησιμοποιούν το iPhone.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτό το άρθρο υποθέτει ότι χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Μηνύματα που συνοδεύει το iPhone. Πολλές άλλες εφαρμογές μηνυμάτων κειμένου υποστηρίζουν την ομαδική αποστολή μηνυμάτων, αλλά δεν θα ήταν πρακτικό να παρέχετε οδηγίες για κάθε μία από αυτές. Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι πιθανότατα όλοι χρησιμοποιούν μια διαδικασία σχετικά παρόμοια με αυτή που περιγράφεται εδώ.

Πώς να κάνετε κείμενα σε ομάδες ατόμων που χρησιμοποιούν το iPhone

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να στείλετε ένα κείμενο ομάδας:

  1. Πατήστε Μηνύματα για να το ανοίξετε.
  2. Εάν είστε ήδη σε μια συνομιλία, πατήστε το βέλος πίσω στην επάνω αριστερή γωνία για να δείτε τη λίστα με όλες τις συνομιλίες σας.
  3. Αγγίξτε το εικονίδιο του νέου μηνύματος (μοιάζει με ένα μολύβι και χαρτί) στην επάνω δεξιά γωνία.
  4. Αν τα άτομα που θέλετε να δημιουργήσετε κείμενο βρίσκονται στο βιβλίο διευθύνσεών σας , υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε τα ονόματά τους: Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου του παραλήπτη στο πεδίο Προς: και θα ολοκληρωθεί αυτόματα ή πατήστε το εικονίδιο + και περιηγηθείτε στις επαφές σας. Πατήστε το όνομα του ατόμου που θέλετε να προσθέσετε στο μήνυμα.
  5. Αν τα άτομα που θέλετε να κειμένου δεν είναι το βιβλίο διευθύνσεών σας, πατήστε το πεδίο Προς: και πληκτρολογήστε τον αριθμό τηλεφώνου τους ή το Apple ID (εάν στέλνετε μηνύματα σε κάποιον σε iPod touch ή iPad).
  6. Μετά την προσθήκη του πρώτου παραλήπτη, επαναλάβετε αυτά τα βήματα για να προσθέσετε περισσότερα άτομα. Επαναλάβετε έως ότου ο καθένας που επιθυμείτε να εμφανιστεί κείμενο, εμφανίζεται στη γραμμή Προς:.
  7. Γράψτε το μήνυμά σας όπως συνήθως για ένα κείμενο ενός ατόμου.
  8. Αγγίξτε το κουμπί Αποστολή (το επάνω βέλος δίπλα στο πεδίο μηνύματος) και θα μεταγλωττίσετε όλους τους χρήστες που είναι καταχωρημένοι στη γραμμή Προς: γραμμής.

Λίγα πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Αυτά είναι μόνο τα βασικά. Διαβάστε παρακάτω για μερικές σύνθετες συμβουλές για τη διαχείριση των κειμένων σας.

Ονομάστε τη συνομιλία κειμένου ομάδας

Από προεπιλογή, τα ομαδικά κείμενα ονομάζονται με τα ονόματα όλων των ατόμων της συζήτησης. Αν όλοι στη συζήτηση κατέχουν μια συσκευή iOS, ονομάζετε τη συζήτηση. Είναι σίγουρα καλύτερο να έχετε μια συζήτηση που ονομάζεται "Οικογένεια" από το όνομα "mom, father, bobby, sally και grandma". Εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Ανοίξτε τα Μηνύματα και ανοίξτε τη συζήτηση που θέλετε να ονομάσετε.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο i στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Πατήστε Εισαγωγή ονόματος ομάδας .
  4. Πληκτρολογήστε το όνομα και πατήστε Τέλος .

Απόκρυψη ειδοποιήσεων από το κείμενο ομάδας

Ανάλογα με τις ρυθμίσεις ειδοποιήσεων , μπορείτε να λαμβάνετε μια ειδοποίηση κάθε φορά που εισέρχεται ένα νέο κείμενο. Εάν υπάρχει μια ιδιαίτερα συσσωρευμένη συνομιλία ομάδας, μπορεί να θέλετε να σβήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις. Δείτε πώς:

  1. Ανοίξτε τα Μηνύματα και ανοίξτε τη συζήτηση που θέλετε να σβήσετε.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο i στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Μετακινήστε το ρυθμιστικό Απόκρυψη ειδοποιήσεων στο πράσινο / πράσινο.
  4. Ένα εικονίδιο φεγγαριού εμφανίζεται δίπλα σε αυτήν τη συνομιλία, ώστε να γνωρίζετε ότι είναι σίγαση.

Προσθέστε ή αφαιρέστε άτομα από τη συνομιλία κειμένου ομάδας

Έχετε αρχίσει ένα ομαδικό κείμενο και μετά από μερικά μηνύματα συνειδητοποίησε ότι χρειάζεστε κάποιον άλλο σε αυτό; Δεν χρειάζεται να ξεκινήσετε μια νέα συζήτηση. Απλά προσθέστε το άτομο στην ομάδα ακολουθώντας τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε τα Μηνύματα και ανοίξτε τη συζήτηση στην οποία θέλετε να προσθέσετε άτομα.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο i στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Πατήστε Προσθήκη επαφής .
  4. Στο πεδίο Προσθήκη :, ξεκινήστε να πληκτρολογείτε και επιλέξτε προτάσεις αυτόματης συμπλήρωσης ή πληκτρολογήστε έναν πλήρη αριθμό τηλεφώνου ή Apple ID.
  5. Πατήστε Τέλος .

Η ίδια διαδικασία λειτουργεί για την κατάργηση ατόμων από τη συζήτηση, εκτός από την περίπτωση που πατήσατε την Προσθήκη επαφής στο βήμα 3, σύρετε προς τα αριστερά. Στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Αφαίρεση .

Αφήστε μια συνομιλία ομάδας

Αρρωσταί από όλη τη φλυαρία; Μπορείτε να αφήσετε μια ομαδική συζήτηση - αλλά μόνο αν έχει τουλάχιστον 3 άλλους ανθρώπους σε αυτήν. Εάν συμβαίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε τα Μηνύματα και ανοίξτε τη συζήτηση που θέλετε να αφήσετε.
  2. Αγγίξτε το εικονίδιο i στην επάνω δεξιά γωνία.
  3. Πατήστε Αφήστε αυτή τη συνομιλία .