Πολλαπλά iPod σε έναν υπολογιστή: Λογαριασμοί χρηστών

Οι οικογένειες που μοιράζονται έναν υπολογιστή ενδέχεται να μην προτιμούν να συνδυάζουν όλα τα αρχεία και τα προγράμματα τους. Όχι μόνο μπορεί να γίνει μπερδεμένος και δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, οι γονείς μπορεί να θέλουν να έχουν κάποιο περιεχόμενο στον υπολογιστή (όπως μια ταινία που έχει βαθμολογία R, για παράδειγμα) για να έχουν πρόσβαση, αλλά ότι τα παιδιά τους δεν μπορούν.

Αυτό το ζήτημα καθίσταται ιδιαίτερα σημαντικό όταν υπάρχουν πολλά iPods , iPads ή iPhones όλα συγχρονισμένα στον ίδιο υπολογιστή. Ένας τρόπος για να διαχειριστείτε αποτελεσματικά αυτή την κατάσταση είναι να δημιουργήσετε μεμονωμένους λογαριασμούς χρηστών στον υπολογιστή για κάθε μέλος της οικογένειας .

Αυτό το άρθρο καλύπτει τη διαχείριση πολλαπλών iPods σε έναν υπολογιστή με λογαριασμούς χρηστών. Άλλες μέθοδοι για να γίνει αυτό περιλαμβάνουν:

Διαχείριση συσκευών με μεμονωμένους λογαριασμούς χρηστών

Η διαχείριση πολλών iPods σε έναν υπολογιστή με λογαριασμούς χρηστών είναι πολύ εύκολη. Το μόνο που χρειάζεται, πραγματικά, είναι η δημιουργία ενός λογαριασμού χρήστη για κάθε μέλος της οικογένειας.

Μόλις γίνει αυτό, όταν το μέλος της οικογένειας συνδεθεί στο λογαριασμό του, θα είναι σαν να χρησιμοποιεί το προσωπικό του υπολογιστή. Θα πάρουν τα αρχεία τους, τις ρυθμίσεις τους, τις εφαρμογές τους, τη μουσική τους και τίποτα άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, όλες οι βιβλιοθήκες του iTunes και οι ρυθμίσεις συγχρονισμού θα είναι εντελώς ξεχωριστές και δεν θα υπάρξουν επιπλοκές μεταξύ των ανθρώπων που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή.

Ξεκινήστε δημιουργώντας έναν λογαριασμό χρήστη για κάθε μέλος της οικογένειας που θα χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή:

Μόλις το κάνετε αυτό, βεβαιωθείτε ότι όλοι στην οικογένεια γνωρίζουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους. Θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι κάθε φορά που ένα μέλος της οικογένειας γίνεται χρησιμοποιώντας τον υπολογιστή που αποσυνδέονται από τον λογαριασμό τους.

Με αυτό που έγινε, κάθε λογαριασμός χρήστη θα λειτουργήσει όπως ο ίδιος ο υπολογιστής και κάθε μέλος της οικογένειας θα είναι σε θέση να κάνει ό, τι θέλει μέσα του.

Παρόλα αυτά, οι γονείς ενδέχεται να επιθυμούν να εφαρμόσουν περιορισμούς περιεχομένου στο iTunes των παιδιών τους για να τους εμποδίσουν να έχουν πρόσβαση σε ώριμο υλικό. Για να το κάνετε αυτό, συνδεθείτε στο λογαριασμό χρήστη κάθε παιδιού και ακολουθήστε τις οδηγίες για τη διαμόρφωση των γονικών ελέγχων του iTunes . Όταν ορίσετε τον κωδικό πρόσβασης εκεί, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε έναν κωδικό πρόσβασης διαφορετικό από αυτόν που χρησιμοποιεί το παιδί για να συνδεθεί στο λογαριασμό χρήστη.